Beach Club Haberleri

Ücretsiz halk plajları yerine protestoların hedefindeki beach clublar tercih ediliyor! Tatilcilerin gözde adresi Çeşme'de dikkat çeken fiyatlar: Giriş ücreti almayanlar da var

Kimisine 300 TL'den başlayıp yükselen fiyatlarda giriş ücretleriyle giriliyor, kimisinde ise giriş ücreti alınmayıp harcama limiti konuyor... Türkiye'nin en gözde tatil cennetlerinden Çeşme'de beach club fiyatları dikkat çekiyor. Ücretsiz girilebilen 12 halk plajına sahip ilçede tatilcilerin bir kısmının tercihi ise beach club'lardan yana oluyor. Beach club'ların her birinin ayrı ayrı fiyatları farklı bütçelere sahip tatilciler için geniş bir yelpaze de ortaya koydu.

Haber 15-08-2023 11:33

Silahlar patladı, kan döküldü! Çeşme'deki beach club'da yaşanan dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı

Beach club'a rezervasyonsuz girmeye çalıştılar, alınmayınca silahlara sarıldılar! İzmir'in ünlü tatil beldesi Çeşme'de meydana gelen panik anlarının görüntüleri ortaya çıktı. Dün akşama doğru yaşanan gerginliğin ardından silahlar patlamış ve kan dökülmüştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde saldırganların araçtan silah alıp ateş açtığı dehşet anları görüldü.

Haber 14-08-2023 10:44

Diğer Haber Etiketleri

Beach Club

Beach Club Hakkındaki Haberler Mynet'te. Beach Club Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.