Çeşme Haberleri

Ünlü modacı Emel Yıldırım Bodrum'daki fiyatlara isyan etti! Bir fincan kahve için...

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar dillerden düşmüyor. Herkesin pahalı diye yakındığı ama gitmekten de vazgeçemediği Bodrum'a ünlü modacı Emel Yıldırım'da gitti. Tatil için Bodrum'u tercih eden Yıldırım'da fiyatlara isyan etti.

Magazin

Şaşırtan hırsızlıkta mail ile gelen özür! Evrenden intikam almak istemiş

İzmir'in Çeşme ilçesinde elbise çalarken güvenlik kamerasına yakalanan Avustralyalı turist, daha sonra pişman olarak çaldığı elbisenin parasını gönderdi. Pişman olduğunu hırsızlık yaptığı iş yeri sahibine maille belirten turist, "Eğer kabul edersen işleri düzeltmek istiyorum. Çok utanıyorum. Teşekkür ederim" dedi. Avustralya uyruklu turist, 'Evrenden intikam almak için' elbise çaldığını söyledi.

Haber

Türk bayrağı ve Atatürk posteri var diye sahneye çıkmamıştı! Yunan şarkıcı Despina Vandi kendini böyle savundu

Yunan şarkıcı Despina Vandi'nin, İzmir'in Çeşme ilçesinde vereceği konser, sahnedeki Türk bayrağı ve Atatürk posterinin indirilmesini talep etmesi nedeniyle iptal edildi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli bu talebe sert çıkarak 'bu şehrin sınırlarını terk etsin' açıklamasını yapmıştı. Yunan şarkıcı Despina Vandi ise kendini böyle savundu.

Magazin

İzmir'de skandal olay! Yunan şarkıcı Türk bayrağı ve Atatürk posteri var diye sahneye çıkmadı, tepki yağdı

Çeşme'de Türk Eğitim Vakfı'na destek konseri düzenlendi. Yunan şarkıcı Despina Vandi, sahnede Türk bayrağı ve Atatürk resmi olduğu gerekçesiyle sahneye çıkmadı. Seyirciler bu duruma tepki göstererek İzmir Marşı okudu. Sahneye çıkan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ise "Hiçbir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Bunu aklından da geçiremez. Hanımefendi ivedilikle bu şehrin sınırlarını terk etsin" ifadelerini kullandı.

Manşet

Çeşme

Çeşme Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çeşme Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

3 kişi hayatını kaybetmişti! Çeşme'deki orman yangınıyla ilgili 2 tutuklama

İzmir'in Çeşme ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği ormanlık alandaki yangınla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

Haber

Çeşme Belediyesi yangın için vatandaşlardan yardım istedi! Akıllara 2 ay önceki festival geldi: 3 gün için 15 milyon lira harcanmıştı

İzmir'in Çeşme ilçesinde dün meydana gelen orman yangınında 3 kişi hayatını kaybetmişti. Çeşme Belediyesi ise vatandaşlardan su tankeri isteyerek yardım çağrısında bulunmuştu. Bu çağrının ardından belediyenin 2 ay önce 3 günlük festival için 15 milyon lira harcaması yeniden gündem oldu.

Haber

Çeşme'deki yangında hayatlarını kaybetmişlerdi! Son görüntüleri ortaya çıktı... Ölmeden önce kaydetmiş: Dağa doğru kaçmaya çalışıyoruz

İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınında 68 yaşındaki Mesut Coşkunöz ile oğlu Hilmi Coşkunöz (38) ve yeğeni Mine Elmas (35) hayatlarını kaybetmişti. Mine Elmas'ın yangın esnasında çekmiş olduğu kamera görüntüsü ortaya çıktı. Söz konusu görüntüde Elmas'ın, “Evlerimizin olduğu yer yanıyor. Dağa doğru kaçmaya çalışıyoruz. Bulunduğumuz yerde 4 yetişkin, 3 çocuk var” dediği duyuluyor.

Haber

Çeşme'deki orman yangınında acı detaylar... Panikle yanlış yöne koşmuş 3'ü de hayatını kaybetmişti

İzmir'in Çeşme ilçesinde öğle saatlerinde çıkan orman yangınında 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yangında hayatını kaybeden Mesut Coşkunöz ile Hilmi Coşkunöz'ün baba oğul, Mine Elmas'ın ise Mesut Coşkunöz'ün yeğeni olduğu ortaya çıktı. Mesut Coşkunöz'ün kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken 4 kişi gözaltına alındı. Yangının ise bahçede kaynak ve hızar işlerinin yapıldığı sırada kıvılcımların makilik alana sıçramasıyla çıktığı belirlendi.

Haber

Çeşme'de korkutan görüntülerin ardından acı haber geldi! Yangında 3 kişi hayatını kaybetti

Korkutan haber bu kez Ege'den geldi! İzmir’in Çeşme ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına hem havadan hem karadan müdahale edilirken şiddetini artıran rüzgar alevlerin yayılmasına neden oldu. Acı haberin geldiği yangında 3 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan yangın kontrol altına alındı.

Haber

Konserler tek tek iptal edildi mekanlar boş kaldı... 'Dublör müşteri' dönemi başladı! O ilan herkesi şoke etti

Tatil bölgelerindeki fiyatlar yükseldikçe yükseldi. Başta Bodrum ve Çeşme olmak üzere tatil yerlerindeki menüler kontrolden çıktı. Mekanlara cezayı ise müşteriler kesti. Önce konserlerin tek tek iptal edildiği bölgelerde şimdi de dublör müşteri dönemi başladı. Çeşme'deki bir işletmenin verdiği ilan adeta ağızları açık bıraktı.

Magazin

Çeşme'deki orman yangının çıkış anı kamerada! Sigarasını içip izmaritti attı, alevler yükseldi

İzmir'in Çeşme ilçesindeki yangının, sigara izmaritinden çıktığı anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde bir kişinin izmariti sorumsuzca otluk alana attığı ve yangının rüzgarın etkisiyle hızla başladığı görülüyor.

Haber

İzmir'deki yangınlar kontrol altında! Bize ihbar edilmiş aktif yangın kalmadı Gözaltılar var; 'hobi bahçesi' ve 'izmarit' detayı...

İzmir'in Selçuk ve Menderes ilçelerinde dün başlayan orman yangınları, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Selçuk-Kuşadası kara yolu kenarındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına, gece boyunca ekiplerin müdahalesi karadan devam etti. Dün akşam havanın kararmasıyla ara verilen havadan müdahale, günün ilk ışıklarıyla helikopter ve uçaklarla yeniden başladı. Bakan Yumaklı son açıklamasında "Şu an için bize ihbar edilmiş aktif yangın yok " dedi.

Haber

Çeşme'de bir beachte bir günde ödenen ücret cep yaktı! Giriş ücreti 1000 TL ile başladı... Sosyal medyada çok konuşuldu

Çeşme çoğu kişinin tatilde ilk tercihi olmaya devam ederken fiyatlarda konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde beachte bir günde ödenen ücretler cep yaktı. Giriş ücretinin 1000 TL olduğu plaja girdikten sonra yeme içme bölümünü paylaşan kullanıcının, "Çeşme'ye göre ucuz" sözleri dikkatleri çekti.

Trend

Bayram tatilinde herkes akın etmişti! Çeşme'de orman yangını... Mahalleye doğru ilerliyor

Son dakika haberi: Tatilcilerin gözdesi olan ve özellikle bayram tatilinde vatandaşların akın akın geldiği Çeşme'deki makilik alanda yangın çıktı. Saat 03.00'da başlayan yangın rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. Ekiplerin alevlere yoğun müdahalesi sonrası yangın 3,5 saat sonra kontrol altına alındı.

Haber

Çeşme'deki belediye restoranının fiyatları şaşkına çevirdi! Sosyal medyada gündem yarattı... Böyle fiyatlar kaldı mı?

Yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil noktasındaki Çeşme'de fiyatların pahalılığı sosyal medyada kullanıcılarının tepkisini çekmişti. Ancak bu kez bir sosyal medya kullanıcısı deniz manzaralı belediye restoranının menüsünü paylaştı. Menüdeki fiyatlar ise sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

Trend

Bir günlük tatil asgari ücreti aştı ama oraya akın ettiler! Rezervasyonların yüzde 100'ü bulması bekleniyor

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasının ardından tatil yörelerinde de hareketlilik başladı. Tatil denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan Çeşme'de de ise fiyatlar Bodrum'u aratmayan cinsten. Bir günlük tatil yapmanın bedeli Çeşme'de 3 bin TL ila 25 bin TL arasında değişiyor.. Otelciler rezervasyonların yüzde 100'ü bulmasını bekliyor.

Finans

Havalar birden ısındı, Alaçatı hareketlendi! Sezon açılıyor

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte tatil yerleri de hareketlenmeye başladı. Türkiye'de de tatil deyince akla Çeşme ve Bodrum geliyor. İki ilçede de hava sıcaklıkları 32-33 dereceleri buluyor.

Trend

İzmir açıklarında 101 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Urla ve Çeşme ilçesi açıklarında durdurulan iki lastik bottaki 21'i çocuk 101 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber

İzmir açıklarında 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Karaburun, Çeşme ve Urla ilçeleri açıklarında 37 düzensiz göçmen kurtarıldı, 29 düzensiz göçmen de yakalandı.

Yurthaber

İzmir'de adada bulunan 17 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen ve kendi imkanlarıyla adaya çıkan 17 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans

İstinat duvarına gömülü şekilde bulundu, 241 yıllık tarihi var!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir binanın istinat duvarına gömülü şekilde bulunan Zeliha Hanım Çeşmesi, 241 yıldır ayakta duruyor. Tarihi çeşmenin yıllar boyunca kullanıldığına dikkat çeken bir mahalle sakini, "Kendimi bildim bileli bu çeşme kullanılıyor. Tarihimizin bilinmesini, bizden sonraki nesle geçmesini arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber

Çiçeği burnunda belediye başkanı Lal Denizli'den 3 günlük festivale 15 milyon TL! Sosyal medyada gündem oldu

31 Mart seçimlerinde CHP'den Çeşme Belediye Başkanı seçilen Lal Denizli, Alaçatı Ot Festivali için 15 milyon lira harcadı. 3 günlük festival için 15 milyon lira harcanması sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Öte yandan festivale katılan ünlü isimler de dikkat çekti.

Haber

Yaz tatili planı yapanlar dikkat! Çeşme'de bir villanın aylık kirası dudak uçuklattı

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil bölgeleri de hareketlendi. Vatandaşlar şimdiden yaz tatili için plan yapmaya başladı. İzmir Çeşme'de tatilcilere kiralanan bir villanın fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Bir vatandaş, "Bu paraya eskiden yazlık alırdı millet" yorumunu yaptı.

Trend

Yunan adalarına kapıda vize uygulaması Çeşme'ye yaradı! 'Beklentinin üzerinde'

İzmir'in Çeşme ilçesi Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bu yıl da en çok tercih edilen destinasyonlardan oldu. Açık otellerin yüzde 100 doluluğa ulaştığını belirten Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, “Bu bayramda vatandaşlar tatili bölerek kullanmayı tercih ediyor. Kapı vizesi uygulamasının başlamasıyla 2-3 gün Çeşme, 1-2 gün Sakız Adası tatili planlarının yanı sıra, aynı noktadan farklı destinasyonları bir arada kullanıyorlar. Bayramdan mutluyuz” dedi.

Finans

Çeşme'nin ilk kadın belediye başkanı Lal Denizli, görevine başladı:

CHP'den Çeşme Belediye Başkanı seçilen Lal Denizli, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yurthaber

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı oldu!

31 Mart seçimlerinde Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli oldu. İşte detaylar...

Spor

İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber

İzmir açıklarında 48 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Çeşme ve Karaburun ilçeleri açıklarında 20'si çocuk 48 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber

İzmir açıklarında 39 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Çeşme ve Dikili açıklarında, 8'i çocuk 39 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber

'Bana maliyeti 200 bin TL' 40 tane yaptırmış! O manzaraya daha fazla dayanamadı, çareyi ilginç yöntemde buldu

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde evinin önüne yaptırdığı çeşmenin etrafına atılan çöpleri toplamaktan bıkan bir vatandaş, bu duyarsızlığa ders vermek için çöplerden stant oluşturdu. Mudurnu’ya 40 çeşme yaptırdığı öğrenilen hayırsever, "Bir tane çeşmenin bana maliyeti 200 bin lira. Bu bana dokunmuyor ama buraya bir sigara izmariti atılması beni yıkıyor" dedi.

Haber

Çeşme İçme Suyu Projesi'nde son aşamaya gelindi

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Çeşme'nin içme suyu problemini çözecek projenin son aşamasına gelindiğini bildirdi.

Yurthaber

İzmir açıklarında 18 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında biri çocuk 18 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber

Çeşme’de Şubat ayında deniz keyfi

Türkiye’nin gözde tatil beldesi Çeşme’de güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girerek yüzdü.

Yurthaber

İzmir'de suç gelirlerinin aklanmasına yönelik operasyonda yakalananlardan 5'i adliyeye sevk edildi

İzmir'in Çeşme ilçesinde "suç gelirlerinin aklanması", "görevi kötüye kullanma", "resmi belgede sahtecilik", "rüşvet", "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i adliyeye sevk edildi.

Yurthaber

Sömestir tatilinde Çeşme farkı: Oteller yüzde 100 doldu

Turizm cenneti İzmir Çeşme’de, kış dönemi olmasına rağmen okul tatiliyle birlikte turistik oteller hafta sonlarında yüzde 100 doluluğa ulaştı.

Yurthaber

Yunus sürüsünün kuru yük gemisiyle oyunu kameralara yansıdı

Okyanuslarda göremeye alışık olduğumuz yunus sürüleri bu kez İzmir Çeşme açıklarında seyir halindeki bir gemiye eşlik ederken görüntülendi.

Yurthaber

Çeşme'nin vergi rekortmeni pidecisi! Tek şubesi var... Telefonda öğrendi, kendisi de şaşırdı! Çok konuşulacak detay: Dilan Polat'ın bir arabası...

Vergi rekortmeni pideci bir anda olay oldu. İzmir'in vergi rekortmenleri listesine sadece Çeşme'de tek şubesi bulunan bir pidecinin girmesi gündem yarattı. Gelen telefonla vergi rekortmeni olduğunu öğrenen 50 yıllık pideci, listeye girmesine kendisi de şaşırdı. Gazeteci Fatih Altaylı ise Türkiye'de doğru düzgün vergi veren olmadığını savunurken, İzmir'in en zengin isminin verdiği vergiyle ilgili yaptığı 'Dilan Polat' kıyası dikkat çekti.

Finans

Çeşme'nin meşhur lahmacunun fiyatını bile solladı! Uludağ'daki rakamları görenler tekrar tekrar baktı

Uludağ'daki bir restoranın fiyat listesi sosyal medyada gündem oldu. Fiyat listesinde, en ucuz yiyecekler 250 TL'den başlarken bir menemenin fiyatının da 400 lira olduğu görüldü.

Finans

İzmir'de tarla sınırı kavgasında bir kişiyi silahla öldüren şüpheli tutuklandı

İzmir'in Çeşme ilçesinde tarla sınırı anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada silahla bir kişiyi öldürüp, eşini yaralayan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber

İzmir'de eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada yaralanan kişi, hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber

Çeşme ve Alaçatı’ya yılbaşı tatilinde 29 bin araç girişi

Üç günlük yılbaşı tatili için İzmir’in Çeşme ilçesine 29 bini aşkın araç giriş yaptı.

Yurthaber

Çeşme’de aranan şahıslara yönelik ortak operasyon

İzmir’in Çeşme ilçesinde, aranan şahıslara yönelik son bir hafta içerisinde polis ve jandarma tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonlarda 35 aranan şahıs yakalandı ve 4 ruhsatsız silah ele geçirildi.

Yurthaber

Çeşme açıklarında 1 düzensiz göçmenin daha cenazesine ulaşıldı

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında lastik botun batması sonucu kaybolduğu belirtilen 2 düzensiz göçmenden birinin cesedine ulaşıldı.

Yurthaber

Çeşme açıklarında 2 düzensiz göçmen için arama çalışmaları sürüyor

İzmir'in Çeşme ilçesinde lastik botun batması sonucu kaybolduğu belirtilen 2 düzensiz göçmeni arama çalışmalarına devam ediliyor.

Yurthaber

İzmir Çeşme'de batan lastik bottaki 5 düzensiz göçmen öldü

İzmir'in Çeşme ilçesinde batan lastik bottaki 5 düzensiz göçmen hayatını kaybetti, göçmen kaçakçısı oldukları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.

Yurthaber

İzmir Çeşme'de batan lastik bottaki 5 düzensiz göçmen öldü

İzmir'in Çeşme ilçesinde batan lastik bottaki 5 düzensiz göçmen hayatını kaybetti.

Yurthaber

İzmir'de denizde kaybolan kişinin cesedi bulundu

İzmir'in Çeşme ilçesinde yüzmek için denize girdikten sonra kaybolan kişinin cesedi bulundu.

Yurthaber

İzmir'de denizde kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor

İzmir'in Çeşme ilçesinde 5 Kasım Pazar günü yüzmek için denize girdikten sonra ulaşılamayan kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber