Bebek Maması Haberleri

Kolay taşınabilir olmasıyla ebeveynlerin gönlünü fetheden bebek yemek takımları

''Bebeğim yemeğini kendi başına yemeyi öğrensin." diyorsanız doğru yerdesiniz. Bebeklerinizin lezzetli yemeklerini onlara güvenle sunabileceğiniz şık ve pratik mama takımları hem sizin hem bebeğinizin hayatını kolaylaştıracak. Bebeklerin dünyasına uyumlu renk ve desen seçenekleriyle birbirinden güzel mama setlerini sizin için derledik.

Kadin 27-09-2023 16:58

Bebeğinizin gelişimine katkı sağlayacak bebek gıdaları

Hızla büyüyen bebeklerin temel besin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılamak isteyen ebeveynlere güzel bir haberimiz var. Sağlıklı ve temiz içerikli gıdalara yer verdiğimiz bu listeyi inceleyerek bebeğinize şahane öğünler hazırlayabilirsiniz. Farklı yaş gruplarındaki bebeklerin rahatça tüketebileceği gıdaları kullanarak farklı tarifler deneyebilir ve çocuğunuzun dengeli bir beslenme rutinine sahip olmasını sağlayabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz bebek gıdaları!

Kadin 30-08-2023 14:39

Yeni doğan beslenme tablosu nasıl olmalıdır? Yeni doğan bebekler nasıl beslenmelidir?

Yeni doğan bebeklerin sağlıklı gelişimleri için doğru beslenmeye ihtiyaçları vardır. Bebeklerin ihtiyacı olan besinler vücutlarının büyümesi ve gelişmesi için gereklidir. Doğru beslenme bebeğin doğum ağırlığı, büyüme ve gelişim hızı gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle doğru beslenme her bebeğin bireysel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özenle planlanmalıdır. Peki, yeni doğan bebekler nasıl ve kaç saatte bir beslenmelidir?

Kadin 17-03-2023 16:52

Bebeklik döneminin olmazsa olmazı en iyi bebek maması tavsiyeleri 2023

Bebeklik dönemi, insan yaşamındaki en kritik dönemlerden biri. Bebeklerimiz, bu dönemde oldukça hassaslar ve onların gelişimlerine etki edecek en ufak bir etken bile ilerleyen zamanlarda büyük bir soruna neden olabilir. Bu yüzden bebeklerimiz için her şeyin en hassasını ve en sağlıklısını seçmeye çalışıyoruz. Bunların en başında da bebek mamaları geliyor.

Kadin 08-03-2023 16:35

Bebek Maması

Bebek Maması Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bebek Maması Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Atların nasıl beslendiği sorulunca deşifre oldu! Suriyelilerle ilgili gerçek ortaya çıktı: Bedavaya verilen bebek mamalarını sattıklarını söyledi

At çiftliğinde atlara verilen yemeğin içine bebek mamasının konulduğunun anlatıldığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. At çiftliğinde çalışan kişinin atların öğününün tarifini aktardığı görüntülerde, Suriyelilere bedava verilen bebek mamalarının at çiftliklerine satıldığı ortaya çıktı. Şahıs, bebek mamalarının bir kolisini Suriyelilerden 60 TL'ye aldıklarını ve her bir ata hem sabah hem de akşam olmak üzere 2 öğün bebek maması verdiklerini belirtti.

Haber 09-10-2022 22:39

Rekabet Kurulu duyurdu! Bebek maması şirketine 48,5 milyon TL ceza

Rekabet Kurulu'nca, bebek maması sektöründe faaliyet gösteren dev şirkete 48 milyon lira ceza kesildi.

Finans 06-07-2022 16:54

Yenidoğan bebekler için doyurucu ve sağlıklı en iyi yenidoğan bebek maması çeşitleri

Anne sütünde bulunan bütün vitamin ve mineralleri içerisinde bulunduran yenidoğan bebek mamaları, yeni formülleriyle bebeklerin gelişimi için anne sütü kadar etkili olmaya çalışıyor. Bu ürünler, sindirim kolaylığı ve bağışıklık destekleyici özellikleriyle alerjik bünyeye sahip bebekler için özel olarak geliştirilmiş olup sağlık profesyonellerinin anne sütünden sonraki ilk tercihi.

Kadin 30-06-2022 15:49

Temsilciler Meclisi'nden Bebek Maması Soruşturması

Temsilciler Meclisi Denetim Komisyonu, dört büyük bebek maması üreticisi firma hakkında soruşturma açmayı planladığını ve mama sıkıntısının aşılabilmesi için üretimin nasıl arttırılacağına ilişkin sorulara yanıt arayacağını açıkladı

Haber 13-05-2022 20:01

CHP'li milletvekili kürsüye kilitli bebek mamasıyla çıktı! Hangi bütçeden bahsedeyim

Bütçe görüşmelerinde konuşma yapan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, kürsüye kilitli çocuk mamasıyla çıktı. Arık, "Benim ülkemde çocuk maması kilit altına alınmışken ben nasıl bilim ve teknolojinin bütçesini konuşabilirim?" dedi.

Haber 08-12-2021 13:33

Kan donduran olay! 13 günlük bebeğinin mamasına zehir katıp öldürmeye çalıştı

Yalova'da 13 günlük bebeğini mamasına zehir katarak öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla tutuklanan baba hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Kattığı tozu mama zannettiğini söyleyerek kendini savunan baba, "Tasarlayarak alt soya, beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanacak.

Haber 07-12-2021 12:53