Bedri Güntay Haberleri

2 çocuk annesi Pelin Karahan evlenme hikayesini ilk kez anlattı: Hamile kalınca...

Bir dönemin efsane dizisi Kavak Yelleri'nde canlandırdığı Aslı rolü ile hafızalara kazınan Pelin Karahan samimi itiraflarda bulundu. 2014 yılında nikah masasına oturan ve 2 oğlu olan Pelin Karahan evlilik hikayesini ve eşinin hastalığından bahsetti.

Magazin 15-11-2023 21:15

Pelin Karahan'dan beklenmedik itiraf! 'Dışlandım'

Pelin Karahan 2014'te Bedri Güntay ile nikah masasına oturmuş, ardından oğulları Ali Demir ve Can Eyüp dünyaya gelmişti. Çocuklarına rağmen çalışmaya devam eden oyuncu anne olduktan sonra dışlandığı belirterek açıklamalarda bulundu.

Magazin 21-12-2022 11:14

Takipçilerinden Pelin Karahan'a estetik tepkisi! Saf güzelliğini alıp götürmüş

2014 yılında hayatını birleştirdiği Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve bu evliliğinden iki çocuğu bulunan 38 yaşındaki oyuncu Pelin Karahan son haliyle bir kez daha gündem oldu. Kavak Yelleri dizisinde hayat verdiği Aslı karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Pelin Karahan'ın eski halinden eser kalmadı. Ünlü oyuncunun son halini gören takipçileri, daha fazla estetik operasyon yaptırmaması konusunda uyardı.

Magazin 14-12-2022 12:30

Pelin Karahan'ın son haline yorum yağdı! O masum kız gitti vamp bir kadın geldi...

Pelin Karahan, hem kariyeri hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi Karahan, bu kez tarzı ve son haliyle konuşuldu. Dekolteli eteğiyle kamera karşısına geçen Karahan'a binlerce yorum geldi. Bir takipçisi "Önceki halin gerçekten çok güzeldi" derken bir başkası da "O masum kız gitti vamp bir kadın geldi yerine" dedi.

Magazin 07-12-2022 15:00

Bedri Güntay

Bedri Güntay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bedri Güntay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pelin Karahan'dan yeni imaj! Son haline yorum yağdı

Verdiği kilolar sonrası iddialı pozları ilgi odağı olan ünlü oyuncu Pelin Karahan, fit görüntüsü ile övgüleri topluyor. Geçtiğimiz günlerde estetik itirafında bulunan Pelin Karahan, estetik operasyonları abartan meslektaşlarıyla ilgili de ilginç bir açıklamaya imza atmıştı. Pelin Karahan son olarak yeni imajı ile hayranlarının karşısına çıktı. Saç rengini değiştiren Pelin Karahan'ın yeni imajı dikkat çekerken oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 30-11-2022 13:59

Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay'ın sağlık durumu nasıl? Bedri Güntay kimdir, ne iş yapıyor? Pelin Karahan'dan açıklama!

Ünlü oyuncu Pelin Karahan'ın eşi sağlık problemiyle gündeme geldi. Pelin Karahan, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Peki Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay'ın sağlık durumu nasıl? Bedri Güntay kimdir, ne iş yapıyor? Pelin Karahan'dan açıklama geldi!

Magazin 09-11-2022 13:33

Pelin Karahan'a büyük şok! Eşinin akciğerine emboli attı

Ünlü oyuncu Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay, akciğer embolisi nedeniyle acil ameliyata alındı. Eşinin durumunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyuran başarılı oyuncu, eşinin gözetim altında tutulduğunu, operasyonun başarılı şekilde geçtiğini dile getirdi.

Magazin 09-11-2022 10:47