Begüm Öner Haberleri Ve Son Dakika Begüm Öner Haberleri

Begüm Öner Haberleri Ve Son Dakika Begüm Öner Haberleri

7 Mart 1989 yılında dünyaya gelen Begüm Öner, Batı Almanya'da doğdu. Türkiye'ye 1992 yılında döndü. 10 yaşına geldiğinde ailesinin teşviki sayesinde bir ajansa kaydoldu. Küçük yaşlardan beri birçok reklam filmi ve dizide oynamaya başladı. Ekranlarda ilk kez bir çikolata reklamında kendini gösterdi. İlk reklam filminde 11 yaşındaydı. Dizi ve televizyon oyunculuğu kursu aldı. İstanbul Ticaret Üniversitesi İstatistik Bölümü'nü bitirdi. TRT1'deki "Seksenler" dizisinde tanıştığı rol arkadaşı Ceyhun Fersoy ile 2015'te evlendi. "Kocan Kadar Konuş", "Öğrenci işleri", "Koca Bulma Sanatı" gibi birbirinden başarılı projelerde yer alan Türk oyuncu geniş bir kitleye hitap eder. En ilgi topladığı proje ise Seksenler dizisinde Pastacı Sami karakterinin kızı Elvan'ı canlandırdığı dönemdir.

Begüm Öner Haberleri

Begüm Öner kimdir, kaç yaşındadır? Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Öner aslen nereli?

Begüm Öner, MasterChef Türkiye ünlüler özel bölümünün konukları arasında yer alıyor. Birbirinden sürpriz isimlerin yer aldığı MasterChef'te bu akşam yine heyecan dolu bir bölüm ekrana gelecek. Peki, Begüm Öner kimdir, kaç yaşındadır? Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Öner aslen nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 14-01-2023 16:25

MasterChef Batuhan kimdir? MasterChef'in hangi sezonunda yarıştı? Gelinim Mutfakta'nın şefi Faruk Batuhan Öner'in hayatı!

MasterChef'in eski yarışmacısı Faruk Batuhan Öner, programın 142. bölümüne konuk olan yarışmacılar arasında yer alıyor. Eski yarışmacılar; Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef 2022'nin yarışmacılarıyla en güzel yemekleri yapmaya çalıştılar. Faruk Batuhan Öner ünlü oyuncu Begüm Önerin ağabeyidir. Öner şu sıralar Gelinim Mutfakta programında şef olarak ekrana gelmektedir. Peki, MasterChef Faruk Batuhan Öner, kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 30-11-2022 14:06

Begüm Öner'den kaza açıklaması! Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy, Melis İşiten'in sağlık durumunu açıkladı

Trafik kazası geçiren ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten'in sağlık durumuyla ilgili Ceyhun Fersoy'un kendisi gibi oyuncu olan eşi Begüm Öner'den açıklama geldi. Öner Instagram'dan yaptığı açıklamada, 'Ceyhun iyi, Melis iyi, Sergen de iyi olacak' dedi.

Magazin 21-11-2022 16:43

Tolga Güleryüz, Özgür Karataş ve Burak Topçu'nun hayatını kaybettiği kazadan saatler önce paylaşıldı! Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci'nin son durumları belli oldu

Son dakika haberi: Trafik kazası geçiren ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten'in sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan açıklama geldi. Baş Belası isimli tiyatro ekibinin karıştığı kazada 'hız' detayı dikkat çekti. Hayatını kaybedenler arasında olan Tolga Güleryüz'ün, yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm ile görüntülü olarak konuştuğu öğrenilirken ekibin kazadan saatler önceki son görüntüleri de ortaya çıktı. Minibüsün şoförü ise tutuklandı.

Magazin 21-11-2022 14:02

Begüm Öner

Begüm Öner Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Begüm Öner Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Seda Sayan, İrem Derici, Esra Erol, Selin Ciğerci ve Meltem Cumbul gibi ünlü isimlerden 8 Mart mesajı! 'Çocuk gelinlerin esamesi okunmasın, kadına şiddete karşı cezalar ağırlaşsın!' (Mynet Özel)

Bugün çok özel ve kıymetli bir gün. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun! Birçok alanda rol model olan ünlü kadınlar verdikleri mesajda kadına şiddete ve cinsiyet eşitsizliğine dikkat çekti. Seda Sayan, Esra Erol, Meltem Cumbul, Selin Ciğerci, İrem Derici, Simge Sağın ve Begüm Öner; Mynet'e özel açıklamalarda bulundu.

Magazin 08-03-2022 15:01

Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner çiftine yapılan korkunç saldırı anı ortaya çıktı

Seksenler dizisinin sevilen isimleri Ceyhun Fersoy ile eşi Begüm Öner, geçtiğimiz günlerde gittikleri bir mekanda saldırıya uğradıklarını açıklamışlardı. Ünlü çifte saldırı anı ortaya çıktı.

Magazin 23-12-2021 11:10

Eşi Ceyhun Fersoy'la birlikte darp edilen Begüm Öner, o anları gözyaşlarıyla anlattı: Tekme ve yumruklarla saldırdılar

TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisinde birlikte rol alan oyuncu Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy çifti, Cihangir'de gittikleri bir mekanda saldırıya uğradı. Darp edilen ünlü çift korku dolu anlar yaşadı. Yaşadığı anları gözyaşlarıyla anlatan Begüm Öner, "Eşimi ve beni yere yatırıp tekme ve yumruklarla saldırdılar. Ceyhun'un yüzüne baktığımda kanlar içindeydi" dedi.

Magazin 14-12-2021 21:17

Ceyhun Fersoy kavganın perde arkasını anlattı: Görüntüler ortadadır

"Seksenler"de rol alan ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy bir mekânda darp edilmişti. Yaşadığı olayın perde arkasını anlatan ünlü oyuncu, "Eşim Begüm Öner, ben ve arkadaşlarımızın açık açık darp edildiği görüntüler ortadadır. Konu yargıya intikal etmiş olup, bu saatten sonra söz yargıdadır" şeklinde konuştu.

Magazin 14-12-2021 09:33

Dizi aşkı gerçek oldu! İşte birbiriyle evlenen ünlü isimler…

Dizi aşklarının gerçek aşka dönüşmesi günden güne artarken o isimlerden bazıları evlendi, hatta çocukları bile oldu. Dizi partnerleriyle evlenerek aile kuran oyuncuları sizler için derledik…

Magazin 16-10-2021 17:06

Çikolata reklamıyla tanınmıştı! İşte Seksenler Begüm Öner'in zayıflamasının sırrı!

Ekranların tanınan simalarından olan başarılı oyuncu Begüm Öner, TRT 1'de yayınlanan "Seksenler" dizisi ile ekranlarda yerini alıyor. Reha Özcan, İlker Ayrık gibi başarılı oyuncular ile birlikte çalışan Begüm Öner ilk olarak çikolata reklamı ile tanınmıştı. Öner, sevilen dizi "Seksenler"in yeni bölümleri için kilo vererek adeta iğne ipliğe döndü!

Magazin 22-08-2021 22:31

Rasim Öztekin'in ölüm haberini alan Ceyhun Fersoy ve eşi Begüm Öner gözyaşlarına boğuldu

Rasim Öztekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Öztekin’in vefat haberini alan Ceyhun Fersoy ve eşi Begüm Öner hastane önünde gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 09-03-2021 13:47

Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner’den apaçi dansı

Magazin dünyasının renkli çiftlerinden Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner, Seksenler dizisinin setinde başlayan aşklarını nikah masasına taşımış ve mutluluklarını taçlandırmıştı. Çift, yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile de kendilerinden söz ettirmeyi başarıyor.

Magazin 05-08-2020 21:27

Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Öner çirkin mesajı ifşa etti!

Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Öner geçtiğimiz günlerde eğlenceli anlarını paylaşmıştı. Begüm Öner o paylaşımdan sonra kendisine gelen bir mesajı ifşa etti.

Magazin 21-05-2020 09:22

Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner'den eğlenceli paylaşım

Kendisi gibi oyuncu Ceyhun Fersoy ile evli olan Begüm Öner, karantina günlerini eşiyle birlikte çektiği videolarla eğlenceli hale getiriyor. Bu kez evde Fersoy ile spor yaptığı anları paylaşan Öner, "Yeni bir challenge'a yelken açarken... Olacak iş değil" notunu düştü

Magazin 12-05-2020 10:01

Ceyhun Fersoy'dan kafa karıştıran doğum günü mesajı: İçimizdeki çocuk hep yaşasın

Seksenler dizisinde başlayan aşkları nikah masasına giden Ceyhun Ersoy ile Begüm Öner çiftinin evlilikleri mutlu mesut ilerliyor. Eşinin 31. yaş gününü paylaştığı mesajla kutlayan Ceyhun Erson, kafaları da biraz karıştırdı.

Magazin 07-03-2020 12:43

Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy çiftinden büyük başarı

Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy çifti, 150 oyunu kapalı gişe oynayarak büyük bir başarıya imza attı.

Magazin 10-02-2020 16:17

MasterChef Batuhan, ünlü oyuncu Begüm Öner'in ağabeyi çıktı

MasterChef Türkiye yarışmacısı Faruk Batuhan, Seksenler'in Elvan'ı Begüm Öner'in abisi çıktı. Gerçek, Öner'in abisiyle birlikte çekildiği fotoğrafı 'Farklı yönlere baksak da aynı ananın evlatlarıyız' notuyla paylaştığında ortaya çıktı.

Trend 27-10-2019 22:14

Seksenler'in Elvan'ı Begüm Öner 10 kilo verdi

Seksenler dizisi 2 yıl sonra yeniden sevenleriyle buluşuyor. Dizide Elvan karakterini canlandıran Begüm Öner dizinin yeni bölümleri için 10 kilo verdi.

Magazin 31-08-2019 13:10

Begüm Öner: Mıncıklamaktan çok hoşlanırım

Oyuncu Begüm Öner katıldığı bir programda samimi açıklamalar yaptı! Öner 'mıncıklanmaktan da mıncıklamaktan da çok hoşlanırım' dedi

Magazin 09-11-2018 13:44

Begüm Öner''den eşine : Al sana gol

Oyuncu çift Begüm Öner ile Ceyhun Fersoy'un arasına playstation girdi

Magazin 22-03-2017 10:45

Begüm Öner ve eşi Ceyhun Fersoy Bodrum'da tatilde

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Seksenler' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan, geçtiğimiz yıl da evlenen Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner çifti önceki gün aileleriyle birlikte Bodrum'da görüntülendi.

Magazin 19-08-2016 11:15

Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner evlendi

"Seksenler" dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner evlendi.

Magazin 24-08-2015 14:18