Bergen Filmi Haberleri

Farah Zeynep Abdullah'ın rol aldığı Bergen filminde 'adet' kelimesi sansürlendi! Oyuncu bu sözlerle tepki gösterdi

Son dönemde Yılmaz Güney paylaşımlarıyla adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, ATV'de ilk kez ekrana gelen Bergen filmindeki sansürlenen sahnelere tepki gösterdi. Oyuncu “Diyecek söz yok, çok utandım, izleyenlerden özür dilerim” diyerek tepki gösterdi.

Magazin 29-09-2023 07:44

Bergen oyuncuları kimdir, konusu nedir? Bergen filmi nerede ve ne zaman çekildi? TV'de ilk!

Bergen konusu ve oyuncuları gibi detaylar günün en çok araştırılan konularından biri oldu. Filmin yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper ikilisi üstlenirken, senaryosunu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt kaleme aldı. Bergen filmi bu akşam TV'de ilk kez ekrana gelecek. Peki, Bergen oyuncuları kimdir, konusu nedir? Bergen filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 27-09-2023 19:52

Bergen filmi, Arap sinemaseverlerden tam not aldı! “Tüm tahminleri aştı”

“Acıların Kadını” lakabıyla Türk arabesk dünyasının en güçlü kadın seslerinden biri olarak kabul edilen Bergen’in hayatını anlatan film, Türkiye’deki gişe rekorunun ardından şimdi de Arap seyircisinden tam not aldı. Türk sinemalarında 10 milyon doların üzerinde üzerinde hasılat elde eden film, şimdi Suudi Arabistan, BAE, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Lübnan ve Umman’da rekora koşuyor.

Trend 22-07-2022 17:57

Mehtap Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Popstar Mehtap Yılmaz Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısı ile ilgili ne dedi?

Mehtap Yılmaz, TV 8'de yayınlanan 2. Sayfa magazin programının 21 Nisan Perşembe (bugün) yayınlanan bölümüne konuk oldu. Ünlü şarkıcı, Bergen filmi sebebiyle söylemesi yasaklanan Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısı ile ilgili de konuştu. Bir süre önce şarkıyı Gülşen seslendirmişti. Peki Mehtap Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Popstar Mehtap Yılmaz Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısı ile ilgili ne dedi? İşte detaylar...

Magazin 21-04-2022 10:21

Bergen Filmi

Bergen Filmi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bergen Filmi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Nuri Alço'dan Bergen eleştirisi: Gişe başarısı ölçüt değil

Nuri Alço'dan Bergen filmiyle ilgili dikkat çeken ifadeler geldi. Alço, "İzleyiciler Bergen filmine merak edilen hazin öyküyü izlemek için gitti. Bu nedenle gişe rekoru kırdı. Yani bu senaryonun başarısı değil, hikâyenin merak konusu olmasındandır" ifadelerini kullandı.

Magazin 11-04-2022 14:28

Halis Serbest kimdir, aslen nereli? Bergen'i öldüren Halis Serbest kaç yaşında, hapiste mi?

Halis Serbest'in kim olduğu ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Şarkıcı Bergen’i cani şekilde öldürmüş olan eski kocası Halis Serbest, bir süre önce vizyona giren 'Bergen' filminin yapım şirketine, 'kişilik haklarına saldırı' olduğu iddiasıyla maddi-manevi tazminat davası açtı. Peki Halis Serbest kimdir, aslen nereli? Halis Serbest kaç yaşında, hapiste mi? İşte merak edilenler...

Magazin 06-04-2022 07:43

Bergen’i öldüren Halis Serbest yapım şirketine tazminat davası açtı! Bakın kaç para istiyor

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde oynadığı Bergen filmi gerek hasılatıyla gerek gerekse konusuyla gündemden düşmüyor. Filmin gündemde olması sonrası Bergen’i öldüren Halis Serbest yapım şirketine maddi-manevi tazminat davası açtı. Farah Zeynep Abdullah'ın kazancı gündemdeyken Serbest'in 300 ila 500 bin arasında bir tazminat istemesi gözlerden kaçmadı.

Magazin 05-04-2022 13:56

Farah Zeynep Abdullah Bergen'den 40 milyon lira kazandı mı? İddialara kızdı

Bergen filmindeki performansıyla adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah'ın filmden 40 milyon TL kazandığı iddiaları hafta sonu gündem oldu. Oyuncu Farah Zeynep Abdullah bu iddialardan sonra Twitter'dan bir paylaşıp yaparak sitem etti.

Magazin 04-04-2022 10:20

Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu Bergen filmini anlattı! Yiyeceğim küfürden hoşlanacağım aklıma gelmezdi

Şarkıcı Bergen'in hayatını anlatan 'Bergen' filmi vizyona girdikten sonra büyük ses getirdi. Bergen'in başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu ise gazeteci Candaş Tolga Işık'ın konuğu oldu. Sinemada 4 milyondan fazla kişi tarafından izlenen film hakkında konuşan Beşikçioğlu, "Yiyeceğim küfürden bu kadar hoşlanacağım aklıma gelmezdi" dedi. Farah Zeynep Abdullah ise "Psikolojik şiddetin de ne olduğunu bu rolle öğrendiğim" dedi.

Magazin 22-03-2022 23:27

Gişede muhteşem başarı! Bergen filmi ‘En İyiler’ listesine hızlı giriş yaptı

‘Acıların kadını’ lakabıyla bilinen Türk arabesk müziğinin sevilen seslerinden Bergen’in hayat hikayesini anlatan film gişeye hızlı bir giriş yaptı. Başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın üstlendiği Bergen filmi 4 Mart’ta vizyona girdiğinden itibaren 10 günlük performansıyla göz doldurdu. 2 milyon 644 bin 300 kişi tarafından izlenen film, vizyondaki filmler arasında toplam izleyici ve gişe hasılatında ilk sırada.

Trend 15-03-2022 16:42

Bergen ile tanıştığını söyleyen Zara: Beni kucağına aldı ve...

Bergen filmi gündemden düşmezken şarkıcı Zara'dan da bir açıklama geldi. 'Neşecik' olduğu dönem tanıştığı Bergen ile anısını anlatan Zara filmi izlemeye yüreğinin dayanmayacağını söyledi.

Magazin 15-03-2022 15:54

Bergen'in kocası Halis Serbest kimdir, hapiste mi? Halis Serbest yaşıyor mu? Bergen kimdir, aslen nereliydi?

İlgiyle beklenen Bergen filmi önceki günlerde vizyona girdi. Sinemaseverlerin merakla takip ettiği Bergen filminin gündeme gelmesi sonrası Bergen'in eşi Halis Serbest'in kim olduğu ve yaşayıp yaşamadığı merak edildi. Peki Bergen'in kocası Halis Serbest kimdir, hapiste mi? Halis Serbest yaşıyor mu? Bergen kimdir? İşte ayrıntılar...

Magazin 15-03-2022 10:14

Farah Zeynep Abdullah kimdir, aslen nereli? Bergen'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son olarak Bergen filminde sanatçı Bergen'i canlandırıyor. Abdullah'ın hayatı, memleketi ve yaşı gibi konular merak edildi . Bergen filmi 4 Mart’ta vizyona girmiş ve yayınlandığı günden bu yana gündem haline gelmişti. Peki Farah Zeynep Abdullah kimdir, aslen nereli? Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 12-03-2022 16:08

Bergen'in eşi Halis Serbest kimdir? Şu an nerede? Hapiste mi? Yaşıyor mu? Halis Serbest Bergen'i neden öldürdü? Kaç yıl ceza aldı? Şimdi ne yapıyor?

Halis Serbest, 4 Mart'ta vizyona giren Bergen filmi dolayısıyla vatandaşlar tarafından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Farah Zeynep Abdullah'ın ünlü sanatçıyı canlandırdığı film ilk üç günde 718 bin 43 seyirci tarafından izlendiği duyurulmuştu. Peki Bergen'in eşi Halis Serbest kimdir? Şu an nerede? Hapiste mi? Yaşıyor mu? Halis Serbest Bergen'i neden öldürdü? Kaç yıl ceza aldı? Şimdi ne yapıyor? İşte ayrıntılar...

Haber 12-03-2022 11:08

Bergen kimdir? Kaç yaşında öldü? Neden öldürüldü? Mezarı nerede ve neden kafeste? Çocuğu var mı? Bergen'i öldüren kocası ne oldu?

Bergen filmi 4 Mart'ta vizyona girdi. Sinema izleyicisinin yoğun ilgi gösterdiği film, şarkıcının acı dolu hayat hikayesini konu ediniyor. Bu kapsamda Bergen kimdir? Kaç yaşında öldü? Neden öldürüldü? Mezarı nerede ve neden kafeste? Çocuğu var mı? Bergen'i öldüren kocası ne oldu? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Magazin 11-03-2022 12:50

Bergen'in yıldızı Erdal Beşikçioğlu'nun boyu kadar kızını gören inanamadı! Güzelliğiyle büyüledi

Başrolde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bergen filmi, dikkat çekici izlenme oranlarıyla tüm zamanların en iyi biyografi filmi açılışına sahip oldu. Arabesk sanatçısı Belgin Sarılmışer'in yaşam hikayesini konu edinen film, güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosuyla izleyiciden tam puan aldı. Filmde Bergen'in katiline hayat veren ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 08-03-2022 16:44

Halis Serbest Bergen filmi ile ilgili ne dedi? Halis Serbest kimdir? Halis Serbest Bergen'i neden öldürdü? Kaç yıl ceza aldı? Şimdi ne yapıyor?

Halis Serbest 4 Mart Cuma günü vizyona giren Bergen filmi ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından merak konusu oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın ünlü sanatçıyı canlandırdığı filmin Adana'nın Kozan ilçesinde yasaklanmasına ilişkin konuşan Serbest'in açıklaması tepki çekti. Peki Halis Serbest Bergen filmi ile ilgili ne dedi? Halis Serbest kimdir? Halis Serbest Bergen'i neden öldürdü? Kaç yıl ceza aldı? Şimdi ne yapıyor? Detaylar haberimizde...

Magazin 08-03-2022 14:19

Bergen filmi yasaklandı mı? Bergen filmi gösterime neden konmadı?

Bergen filminin kaldırılıp kaldırılmadığı sorusu sosyal medyada gündem haline geldi. Bergen filmi için, sanatçıyı öldüren kocası Halis Serbest’in yaşadığı Adana’nın Kozan ilçesinde gösterime girmeme kararı alındığı öğrenildi. İlçede filmin vizyona girdiği ancak kaldırıldığı iddiası sonrası Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan açıklamada bulundu. Peki Bergen filmi yasaklandı mı? Bergen filmi gösterime neden konmadı? İşte merak edilenler...

Magazin 08-03-2022 13:34

Bergen'in başrolü Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisini gören inanamadı! Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı çıktı

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun paylaştığı Bergen filmi, vizyona giriş tarihinden itibaren büyük ses getirdi. 'Acıların Kadını' olarak tanınan Belgin Sarılmışer'in yaşam hikayesini anlatan Bergen filmi, kısa sürede magazin gündeminin en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı. Filmde Bergen'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 07-03-2022 10:21

Bergen'in başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah filmi yayınlatmayan Kozan Belediye Başkanı'na göndermede bulundu

Bergen'in başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ünlü oyuncu "Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" diyen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a IQ testiyle göndermede bulundu.

Magazin 06-03-2022 13:34

Seren Serengil'den Bergen çıkışı! Kıro kadınlara yakışıyor

Seren Serengil son günlerde gündeme gelen Bergen filmi ve şarkıları hakkında ilginç bir paylaşım yaptı. Bergen filmindeki müzikleri yorumlayan Serengil, "Şehirde doğmuş ve büyümüş bir kadından Bergen şarkısını dinlersen tat alamazsın. Arabesk müzik en çok kıro kadınlara yakışıyor" diyerek tepki çekti.

Magazin 06-03-2022 09:47

Bergen filmi vizyona girer girmez ortalık karıştı! Galasına çevik kuvvet geldi

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Adana Kozan'da Bergen filminin yayından kaldırıldığını ileri sürdü. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile iletişime geçtiğini söyleyen Işık, "'Öyle uygun görüldü' cevabını aldım" dedi.

Magazin 05-03-2022 12:12

Serenay Sarıkaya Bergen filmi ile ilgili ne dedi? Serenay Sarıkaya Bergen filminde neden oynamadı? Farah Zeynep Abdullah için ne söyledi?

Serenay Sarıkaya Bergen filmi için ilk düşünülen isimdi. Film çekimleri için hazırlık yapan ünlü oyuncunun bir süre sonra projeden ayrıldığı basında yer aldı. Film dün sinema izleyicisi ile buluştu. Peki Serenay Sarıkaya Bergen filmi ile ilgili ne dedi? Serenay Sarıkaya Bergen filminde neden oynamadı? Farah Zeynep Abdullah için ne söyledi? İşte detaylar...

Magazin 05-03-2022 11:58

Bergen'in hayatı gündemden düşmüyor! Acıların kadını Bergen'in hayat hikayesi ne? Bergen nereli? Bergen'i öldüren kocasına ne oldu?

Bergen'in hayatı gündem oldu. Vizyona giren Bergen filmi ile ünlü şarkıcı Bergen'e ve hayatına halk yeniden ilgi göstermeye başladı. Acıların kadını lakaplı Bergen'in hayatına dair detaylar araştırılmaya başlandı. Bir döneme şarkıları ile damgasını vuran Bergen, hayat hikayesi ile anılan isim oldu. Bergen filmi 4 Mart Cuma günü vizyona girdi. Bergen'in hayat hikayesinden esinlenilerek çekilen film yoğun ilgi görüyor. İşte Bergen'in hayatına dair detaylar!

Magazin 05-03-2022 10:41

Bergen filmi nerede gösterimden kaldırıldı? Filmin gösterimden kaldırılma sebebi ne? Bergen filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Kaç saat sürüyor?

Bergen filmi ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulunuldu. Yüzüne kezzap atıldıktan sonra öldürülen ünlü arabesk müzik şarkıcısının hayat hikayesini anlatan filme ilişkin yapılan bu açıklamanın ardından Bergen filmi nerede gösterimden kaldırıldı? Filmin gösterimden kaldırılma sebebi ne? Bergen filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Kaç saat sürüyor? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Trend 05-03-2022 10:17

Sinemaseverler bu hafta filme doyacak! 4 film birden vizyona giriyor (4 Mart 2022)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 4 film sinemaseverlerle buluştu.

Trend 04-03-2022 15:55

Bergen filmi konusu nedir? Ne anlatıyor? Oyuncuları kimler? Kaç saat sürüyor?

Bergen filmi aşık olduğu adam tarafından yüzüne kezzap atıldıktan sonra öldürülen arabesk müziğin ünlü ismi Belgin Sarılmışer'in yaşadıklarını anlatıyor. Film ile ilgili çıkan haberlerin ardından Bergen filmi konusu nedir? Ne anlatıyor? Oyuncuları kimler? Kaç saat sürüyor? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Trend 04-03-2022 14:10

Bergen'in başrolü Farah Zeynep Abdullah'ın tarzı beğenilmedi! Ütüsüz pantolon, bu tarz olmamış

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın başrollerini paylaştığı "Bergen" filminin galası gerçekleşti. Galaya yeşil bir takımla gelen başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'ın tarzı sosyal medyada gündem oldu. Farah Zeynep Abdullah'in ütüsüz pantolonu gözlerden kaçmadı.

Magazin 03-03-2022 07:39

Mehtap Yılmaz'ın Bergen'in şarkısını okuması yasaklandı! Canlı yayında ağlayıp isyan etti

Bergen'in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını seslendiren ve cuma günü klibi çıkacak olan Mehtap Yılmaz'a 2 ay ceza geldi. Canlı yayında verilen yasağa gözyaşları içinde isyan eden Mehtap Yılmaz, "Kimsenin hakkı kimsede kalmaz" dedi.

Magazin 02-03-2022 14:25

Popstar Mehtap Yılmaz kimdir? Mehtap Yılmaz nereli ve kaç yaşında? Bergen şarkısı okuması neden yasaklandı?

Popstar Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Sahne adlığı mekanlarda Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını seslendiren şarkıcı, ağlayarak bu şarkıyı söylemesinin yasaklandığını ifade etti. Peki Popstar Mehtap Yılmaz kimdir? Mehtap Yılmaz nereli ve kaç yaşında? Bergen şarkısı okuması neden yasaklandı? İşte detaylar...

Haber 02-03-2022 11:29

Gülşen'in yeni projesi çok konuşulacak! Bu sefer herkesi ters köşeye yatırdı

Gülşen son zamanlarda performansları ve sahnede tercih ettiği kostümlerle adından sıkça söz ettiriyor. Gündemde kalmayı başaran şarkıcı, bu sefer herkesi şaşırtacak bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gülşen'in yeni projesini duyanlar bir hayli şaşırdı. İşte şarkıcı Gülşen'in çok konuşulacak yeni projesi!

Magazin 22-02-2022 15:03

Bergen ne zaman vizyona girecek? Bergen filmi oyuncuları kimler? Bergen filmi konusu nedir?

Hayat hikayesiyle herkesi etkilemiş olan ve "Acıların Kadını" olarak bilinen müzisyen, arabesk şarkıcısı Bergen'in vefatının ardından 33 sene geçti. Kısa ömrüne 129 şarkı, 5 longplay, 11 kaset ve bir film sığdırmış olan şarkıcı Bergen'in hayatı film haline getiriliyor. Peki Bergen filmi ne zaman vizyona girecek? Bergen filmi oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Trend 21-02-2022 17:42