Beril Pozam Haberleri

Yalı Çapkını'nda Suna'nın Pelin'i dövdüğü sahne sansürsüz yayınlandı! Sosyal medyayı salladı

Yalı Çapkını büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yurt dışında da yayınlanan dizide, Suna'nın Pelin'i dövdüğü sahnede küfür ettiği anlar sansürsüz yayınlandı. Yeniden gündem olmayı başaran sahneye sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 26-02-2024 09:59

Şevval Sam'dan oğlu Taro Emir Tekin'in Yalı Çapkın'ı setine ziyaret! 'Gelinimle tanışın'

Ünlü oyuncu Şevval Sam, oğlu Taro Emir Tekin'in rol aldığı, ekranların ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını'nın setini ziyaret etti. Sam, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 22-12-2023 17:56

Yalı Çapkını'nda bomba patladı! Set aşkı iddiası sosyal medyayı salladı! Abidin ve Suna...

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda dizinin başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ardından bir set aşkı daha ortaya çıktı. Dizide Seyran'ın ablası Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı'nın sevgili olduğu iddia edildi. Ünlü isimler hakkında ortaya atılan iddialar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-10-2023 17:05

Yalı Çapkını'nın güzeli Beril Pozam kumsala sere serpe uzandı! Pozları olay oldu

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle büyük beğeni toplayan Beril Pozam güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Dizide Afra Saraçoğlu'nun hayat verdiği Seyran karakterinin ablası rolünde olan Beril Pozam son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncu kumsal pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 04-10-2023 12:54

Beril Pozam

Beril Pozam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Beril Pozam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam sevgilisinden ayrıldı! Eski aşkı da tanıdık çıktı

Star Tv'nin reyting rekotmeni dizisinde Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile sevgilisi Erdem Kaynarca'dan üzen haber geldi. Beril Pozam'ın sevgilisinden geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıktı.

Magazin 08-07-2023 10:33

Yalı Çapkını’nın Suna’sı sere serpe uzandı! Bikinili pozuyla mest etti

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Suna karakterine Beril Pozam hayat veriyor. Dizinin sevilen isimlerinden biri olan Suna’yı canlandıran Pozam tatil pozlarını paylaştı. Ünlü ismin bikinili pozu nefes kesti.

Magazin 22-06-2023 08:36

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam paylaştı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir el ele mi?

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkındaki aşk iddiaları sürerken dizide Suna karakterine hayat veren Beril Pozam'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı. Fotoğrafı görenler "Oha Afra ve Mert el ele mi?" yorumları yaptı.

Magazin 11-06-2023 11:42

Afra Saraçoğlu transparan tarzıyla dikkat çekti! Yalı Çapkını'nın yıldızı kayıtsız kalamadı

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Seyran karakteriyle büyük beğeni toplayan Afra Saraçoğlu bu defa transparan tarzıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncunun cesur tarzına sosyal medyada beğeni yağdı. Dizinin yıldızı ismi ise bu pozlara kayıtsız kalamadı.

Magazin 15-04-2023 12:43

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın sevgilisi bakın kim çıktı! Görenler şaştı kaldı

Yalı Çapkını dizisi oyuncuları arasında yer alan Beril Pozam, Seyran'ın ablası olan Suna'ya hayat veriyor. Dizide, Abidin ile yaşadığı aşk çok beğenilen Suna'yı canlandıran Pozam'ın sevgilisi de çok ünlü çıktı.

Magazin 04-03-2023 00:08

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'dan deprem isyanı! 'Çok üzgün ve öfkeliyim'

Kahramanmaraş, Gaziantep, Mersin, Şanlıurfa gibi Güney Doğu illerinde yaşanan 7.7'lik depremle Türkiye adeta felaketi yaşadı. Magazin camiasını da derinden sarsan depreme Yalı Çapkını'nın yıldızı Beril Pozam da sessiz kalamadı.

Magazin 06-02-2023 11:44

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam bakın kimle sevgili! Ada Masalı'nın...

Yalı Çapkını dizisinde Suna karakterine hayat vererek son dönemde oldukça popüler olan Beril Pozam aşkı "Ada Masalı" dizisinde buldu. İddiaya göre güzel oyuncu Erdem Kaynarca’yla aşk yaşıyor.

Magazin 01-01-2023 09:59

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam dekolteli pozuyla bakana bir daha baktırdı

Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Yalı Çapkını dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Beril Pozam, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Beril Pozam, dekolteli stiliyle takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 31-12-2022 11:18

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'dan şaşırtan itiraf! 'Canımı acıtıyor...'

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Beril Pozam, Onedio YouTube kanalında sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, Yalı Çapkını hakkındaki bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 28-12-2022 14:55

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın sevgilisi Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen ismi çıktı

Star TV'nin reyting rekorları kıran iddialı dizisi Yalı Çapkını'nda Suna karakterini canlandıran Beril Pozam, başarılı performansının yanı sıra özel hayatıyla da gündemde. Pozam'ın uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi de kendisi gibi oyuncu çıktı!

Magazin 14-12-2022 14:39

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın gizli aşkını gören şaştı kaldı! Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı yıldızıymış

Yalı Çapkını 'Suna' karakteriyle öne çıkan isim Beril Pozam'ın gizli aşkı ortaya çıktı. Beril Pozam'ın uzun yıllardır devam eden aşkını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Pozam'ın büyük aşkı meğer Masumlar Apartmanı'nın yakışıklı yıldızıymış...

Magazin 13-12-2022 22:11

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın eski hali sosyal medyayı ikiye böldü!

Daha önce Afili Aşk ve Baba gibi yapımlarda rol alan Beril Pozam, şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde kamera karşısına geçiyor. Beril Pozam'ın yıllar önceki görüntüsü sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 19-11-2022 13:56

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam sırt dekolteli pozunu paylaştı! ''Havalar soğumasa...'''

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümünden itibaren reytinglerde zirveye oturdu. Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Suna' karakteriyle adından söz ettiren Beril Pozam, Instagram hesabından paylaştığı sırt dekolteli pozuyla beğeni topladı.

Magazin 06-10-2022 13:50

Baba dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Baba dizisi ne zaman? Son bölümde neler yaşandı?

Baba dizisinin yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin sıkı takipçileri fragmanı ve dizinin yayın gününü arama motorlarında sorguluyor. Baba dizisinin son bölümü kaçıranlar ise konuya ilişkin "Baba dizisi son bölümde neler yaşandı, 17. bölüm özeti" şeklinde arama yapıyorlar. Peki, Baba dizisi ne zaman? Son bölümde neler yaşandı? İşte Baba dizisi yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti...

Magazin 03-10-2022 20:02

Hamam sahnesi topa tutulmuştu! Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'ın gizli aşkı da ünlü çıktı

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Emre Altuğ'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyiciyi ekrana kilitledi. Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Beril Pozam'ın sır gibi sakladığı sevgilisi Masumlar Apartmanı dizisinin yakışıklı oyuncusu çıktı.

Magazin 29-09-2022 16:11