Beşik Haberleri

Trabzon'da sabırları taşırdı! Bakasetas için Süper Lig devi devrede

Trabzonspor'da talipleri olan Bakasetas'ın ayrılığı artık kesin gibi. Bordo-mavililerin son sözleşme uzatma teklifini de reddeden Yunan oyuncu sezon sonunda takımdan ayrılacak.

Spor 06-12-2023 17:41

Fiyatı 1505 TL'ye düştü! KANZ'ın sevilen beşiğinde 330 TL indirim

Bebeğinizin huzurlu ve rahat bir uyku çekmesini istiyorsanız, KANZ'ın beşik modeli tam da aradığınız ürün olabilir. Her detayı özenle düşünülerek tasarlanmış olan bu özel beşik, bebeğinizin konforunu ve güvenliğini ön planda tutuyor. Bebeğinizin kolayca uykuya dalmasına yardımcı olacak bu beşikteki indirimi kaçırmamak için acele edin.

Haber 19-07-2023 12:55

Araplar transferde durdurulamıyor... Ronaldo'nun yanına Hakim Ziyech'i istiyorlar, Galatasaray ve Beşiktaş'ı üzen haber!

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu astronomik bir ücretle kadrosuna katarken dünya futbolunda adından söz ettirmeyi başarırken, gündemin bir dünya yıldızını daha aldığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 17-06-2023 07:48

'Pes' dedirten olay: Bebek beşiğinden çıktı, şaşkına çevirdi!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 200 polisin katılımıyla düzenlenen 'Güneş' adı verilen asayiş operasyonunda kanepe ve bebek beşiği içinde tabanca ve pompalı tüfekler ele geçirildi. 11 şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerle ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haber 09-06-2023 16:21

Beşik

Beşik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Beşik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evinize havalı ve modern bir hava katmanın yanı sıra depolama alanını da arttıracak ürün önerileri

Evinizdeki eşya fazlalığından mustarip misiniz? Günümüzde yaşam alanlarımız artık daha da küçüldü. Bu yüzden daha işlevsel eşyalara ihtiyaç duyulabiliyor. Özellikle çok amaçlı mobilyalar, bu sorunu ortadan kaldırmak için güzel bir çözüm oluyor. Aynalı dolaplar, çekmeceli bebek karyolası gibi birkaç ürünü listeledik. Gelin, depolama alanı sunan ürünlere hep birlikte göz atalım.

Haber 07-10-2022 15:38