Beste Açar Haberleri

Kayahan'ın kızı Beste Açar'a haciz şoku! Televizyonu, bilgisayarı, buzdolabı bile...

Merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar son günlerde gündemden düşmüyor. Katıldığı programlar ve açıklamalarıyla çok konuşulan Açar son olarak haciz şoku ile karşıya karşıya geldi. Uzun süredir Evren Bölek ile evli olan Beste Açar'ın evine eşinin kira borçları sebebiyle haciz işlemi başlatıldı.

Magazin 31-05-2023 12:37

Kayahan'ın kızı Beste Açar kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Beste Açar'ın hayatı

Kayahan'ın kızı Beste Açar 2. Sayfa magazin programına konuk olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Beste Açar, babası Kayahan hakkında yaptığı açıklamada, "Yemin Ettim şarkısını kanser olduğunu öğrendiği gün yazdı" dedi. Peki, Kayahan'ın kızı Beste Açar kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 24-05-2023 10:21

Kayahan'ın kızı Beste Açar babasının köşkünü satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklattı

Kayahan'ın kızı Beste Açar son günlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Açar şimdi de Kayahan'ın unutulmaz eserlerini yazdığı Balıkesir Gömeç'teki 'Gönül Köşkü' adını verdiği evi, geçen ay satılığa çıkardığını açıkladı. Gönül Köşkü'nün fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 19-04-2023 14:56

Ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan şok edici uzaylı açıklaması! Evimin penceresinden aldılar

Kayahan’ın kızı Beste Açar, katıldığı bir magazin programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Uzaylılarla iletişimde olduğunu söyleyen Açar'ın açıklamaları duyanları şaşkınlığa uğrattı. Bilince erişim yöntemiyle iletişim kurduğunu ifade eden Açar, uzaylıların kendisine mesaj gönderdiğini söyledi.

Magazin 18-04-2023 13:00

Beste Açar

Beste Açar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Beste Açar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ünlü şarkıcı Kayahan'ın kızı Aslı büyüdü! Son hali parmak ısırttı 'Güzellik anneden'

2015 yılında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Kayahan'ın kızı Aslı Gönül büyüdü. Güzelliğiyle büyüleyen Aslı Gönül'ün son haline yorum yağdı.

Magazin 23-11-2022 14:36

Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın sevgilisinin eski eşi bombayı patlattı! Beste hamile ama Evren'in çocuğu olmuyor

Usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, iki aydır aşk yaşadığı Evren Bölek'ten evlilik teklifi aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri izleyen Bölek'in eski eşi Ece Taşkın, katıldığı canlı yayında "Beste Hanım 4 haftalık hamile ama eski eşim Evren'in çocuğu olmuyor" dedi. Bölek'in maddi durumunun kötü olduğunu da belirten Taşkın, Açar'ı dikkatli olması konusunda uyardı.

Magazin 18-05-2022 07:31

Tayfun Duygulu'nun eski eşi Beste Açar kimdir? Beste Açar nereli ve kaç yaşında? Evli mi? Çocuğu var mı, ismi nedir?

Tayfun Duygulu'nun eski eşi Beste Açar ünlü sanatçının yaptığı açıklamanın ardından merak konusu oldu. 2 ünlü isim ortak bir projede yer alacak. Kayahan'ın kızı Beste Açar vatandaşlar tarafından internette araştırılmaya başlandı. Peki Tayfun Duygulu'nun eski eşi Beste Açar kimdir? Beste Açar nereli ve kaç yaşında? Evli mi? Çocuğu var mı, ismi nedir? Detaylar haberimizde...

Magazin 02-03-2022 08:08

Tayfun Duygulu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Yeni projesi için eski eşi Beste Açar ile buluşan Tayfun Duygulu'nun şarkıları ve albümleri nelerdir?

Tayfun Duygulu, eski eşi Beste Açar'ın kendisi ile ortak bir projede yer alacağını açıkladı. Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan ünlü sanatçı dikkat çeken açıklamalara bulundu. Peki Tayfun Duygulu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Yeni projesi için eski eşi Beste Açar ile buluşan Tayfun Duygulu'nun şarkıları ve albümleri nelerdir? İşte detaylar...

Magazin 02-03-2022 08:04

Kayahan'ın kızı Beste Açar kimdir? Tayfun Duygulu'nun eski eşi Beste Açar aslen nereli ve kaç yaşında?

2015 yılında hayatını kaybetmiş olan Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın hayatı merak ediliyor. Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu'nun eski eşi olan Beste Açar'ın, Duygulu'nun yeni eşi ile bir araya gelmesi sosyal medyada gündem oldu. Peki Kayahan'ın kızı Beste Açar kimdir? Beste Açar aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 01-03-2022 18:01

Tayfun Duygulu eşi ve eski eşiyle poz verdi, sosyal medya yıkıldı! Karısı Ben aracı olayım siz buluşun demiş

Tayfun Duygulu eski eşi Beste Açar ve şu an evli olduğu eşi Bella Duygulu'yla birlikte poz verince sosyal medya yıkıldı. Tayfun Duygulu, yeni eşi ve eski eşiyle olan fotoğrafına dair 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada "'Eşim ben aracı olayım siz buluşun' dedi" yorumuyla olay oldu.

Magazin 01-03-2022 12:31

Beste Açar'dan İpek Açar'a: Bu olay kalbimi acıttı

Kayahan’ın kızı Beste Açar, Beyaz TV’deki “Söylemezsem Olmaz” programına konuk oldu. Geçtiğimiz haftalarda İpek Açar Kömürcü'nün evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanmasına ve eşi Alper Kömürcü ile birlikte Kayahan'ın Balıkesir Gömeç’teki evde kalmalarına tepki gösteren Açar, konuyla ilgili konuştu.

Magazin 01-09-2021 16:54