Bıldırcın Haberleri

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenlere protein dolu lezzetler! İşte 2 Ocak günün menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye soruyorsanız ama aklınıza hep aynı tarifler geliyorsa, 2 Ocak yemek menüsü içeriğimizden fikir alabilirsiniz. Çorbadan tatlıya kadar en nefis tarifleri haberimizde sizler için derledik. Bugün yemekte ziyafet var! İşte 2 Ocak yemek menüsü...

Yemek 02-01-2023 10:26

Marketten yumurta alıp evine geldi! Kutuyu açtığında yumurtalardan bıldırcın çıktı

Brezilya’nın Piaui kentinde ismi açıklanmayan bir müşteri marketten yumurta satın aldı. Plastik bir karton içinde satılan 30 tane yumurtanın kapağı açıldığında ise dört bıldırcın yumurtadan çıktı. O anlar süpermarket müdürü Fabio Gomes tarafından kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede popüler olmayı başardı.

Trend 24-10-2022 17:13

Bıldırcın dolması tarifi: Bıldırcın dolması nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Bıldırcın dolması tarifi MasterChef fragmanında geçen dolma isimlerinin arasında dikkat çekiyor. Bıldırcın dolması tarifini merak edenler arama motorlarında lezzetli bıldırcın dolması tarifini ve malzeme listesini araştırıyorlar. Bu lezzetli tarifi denemek isteyenler için bıldırcın tarifi malzemeleri ve yapılışına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Yemek 13-10-2022 21:54

Bıldırcın yetiştiriciliği nasıl yapılır, karlı mı, devlet teşviki var mı? Bıldırcın nasıl yetiştirilir?

Bir kuş türü olan bıldırcın, biraz emekle kolaylıkla yetiştirilebilir. Bunun için yeterli alana sahip olmanız ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilmeniz gerekir. Popülaritesi gün geçtikçe artan bıldırcın, lezzetli yumurtası ve etiyle ünlü. Siz de bıldırcın yetiştirmeyi planlıyorsanız, bilmeniz gerekenler bu yazıda!

Finans 15-07-2022 15:11

Bıldırcın

Bıldırcın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bıldırcın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Osmanlı saray mutfağına ait özel lezzet: Bıldırcın Dolması! Bıldırcın dolması nasıl yapılır?

Leziz bıldırcın dolması tarifi Osmanlı'nın zengin saray mutfağına aittir. Osmanlı dönemine ait olan bıldırcın dolması yemeği günümüzde de hazırlanır, afiyetle yenir. İşte bıldırcın dolması tarifi...

Yemek 24-03-2022 00:08

Çalacak bir şey bulamadı, bahçedeki bıldırcınları çaldı

Şanlıurfa’da bir yerel televizyon kanalının bahçesine giren hırsız, umduğunu bulamayınca 3 adet bıldırcın kuşunu çaldı. Kuşların maddi olarak yüksek bir değerinin olmadığını belirten televizyon çalışanlarından Faysal Çağla; hırsızın bulunarak cezalandırılması için şikayetçi olduklarını söyledi.

Haber 15-06-2021 16:50

Karaman'da ıslah çalışmalarıyla 2 kat daha fazla et ağırlığına ulaşan bıldırcın türü geliştirildi

Bıldırcın çiftliği işleten üretici Şemseddin Soytürk: - "Bir bıldırcın yumurtadan çıktıktan sonra 60 günde kesim olgunluğuna ulaşıyor ve yumurta vermeye başlıyor. Oluşturduğumuz bu yeni tür ise 32 günde kesim olgunluğuna ulaşıyor ve yumurta vermeye başlıyor" - "Bu yeni türe patent almak istiyoruz. Araştırmalar bitince dünyaya bir Türk ırkı olan bıldırcının adını duyuracağız. Heyecanla sonuçları bekliyoruz"

Yurthaber 24-04-2021 10:59

Kızını iyileştirmek için Çin Bıldırcını yetiştirdi, şimdi para kazanıyor

Denizli’de sık sık hasta olan ve kilo alamama sorunu yaşayan 7 yaşındaki kızı Eylül için bıldırcın yumurtası üretmeye başlayan Fadime Ongun, kızının sağlığına kavuşmasının ardından şimdi de başka çocuklar şifa bulsun diye üretime devam ediyor.

Finans 01-04-2021 15:45

Bıldırcın, alternatif protein kaynağı

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Veteriner Fakültesi Zootekni Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Metin Petek, protein kaynağı olan bıldırcın eti ve yumurtasındaki kolesterol oranının, tavuğa göre daha düşük olduğunu söyledi. Bıldırcın yumurtasının halk arasında astım ve solunum yolları gibi hastalıklara iyi geldiği için ilaç olarak kullanıldığını hatırlatan Petek, çiğ yumurta tüketiminden kaçınılmasını istedi.

Haber 30-11-1999 00:00