Blackpink Haberleri

Blackpink üyesi Lisa'nın koronavirüs testi pozitif çıktı

Güney Koreli müzik grubu Blackpink’in üyesi Lisa’nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu. Yapım şirketi, grubun diğer üyelerinin de test yaptırdığını ancak henüz sonuçların çıkmadığını belirtti.

Magazin 25-11-2021 14:07

Blackpink grubunun hikayesini anlatacak olan ‘Blackpink:The Movie’ filminin fragmanı yayınladı

Güney Kore’nin dünyaca ünlü K-pop grubu Blackpink’in serüvenin beyaz perdeye taşınacağı geçtiğimiz haftalarda hayranlarına duyurulmuştu. Grubun beşinci yılına özel olarak çekimlerine başlanan ‘Blackpink:The Movie’ filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Trend 16-07-2021 14:59

Blackpink grubunun hikayesini anlatacak olan ‘Blackpink:The Movie’ filminin vizyon tarihi kesinleşti

Güney Kore’nin dünyaca ünlü K-pop grubu Blackpink’in serüvenin beyaz perdeye taşınacağı geçtiğimiz haftalarda hayranlarına duyurulmuştu. Grubun beşinci yılına özel olarak çekimlerine başlanan ‘Blackpink:The Movie’ filminin vizyon tarihi 4 Ağustos 2021 olarak açıklandı.

Trend 02-07-2021 15:56

Blackpink grubunun hikayesini anlatan film, Ağustos ayında 100’den fazla ülkede sinemalarda olacak

Güney Koreli K-Pop grubu Blackpink’ten sevenlerini mutlu eden bir haber geldi. Grubun menajeri beşinci yıl dönümünü kutlamak için Ağustos ayında ‘Blackpink:The Movie’ filminin yayınlanacağını duyurdu.

Trend 16-06-2021 15:24

Diğer Haber Etiketleri

Blackpink

Blackpink Hakkındaki Haberler Mynet'te. Blackpink Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Blackpink’ten ‘500 milyon’ paylaşımı! Yeni bir rekor geldi

2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli kız müzik grubu Blackpink Jisoo, Jennie, Lisa ve Rose ismindeki üyelerden oluşuyor. Dünyaca ünlü müzik grubundan sevenlerini heyecanlandıracak bir haber geldi. Ünlü K-Pop grubunun ‘Ice Cream’ isimli şarkısı 500 milyon izlenmeye ulaştı. Grup sosyal medya hesaplarından hayranlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Trend 15-02-2021 11:40