Blazer Haberleri

Tüm gözleri üzerine çevirmek isteyenler için muhteşem kombinler

Kıyafetleriniz, tarzınızı ve özgünlüğünüzü ifade etmenin harika bir yolu olabilir. Her gün sıradanlığın dışına çıkmak ve tarzınızla fark yaratmak istiyorsanız doğru kombinlerle bunu başarabilirsiniz. Sizin için t arzınızı yansıtan ve tüm gözleri üzerinizde toplayacak kombin önerileri hazırladık. Hem şık hem spor stili yansıtan listemizi incelemeye ne dersiniz? Öyleyse başlayalım!

Haber 17-10-2023 16:44

Her kadının gardırobunda olmalı! İpekyol blazer cekette kaçırılmayacak fırsat

Defalarca giyseniz de uzun yıllar gardırobunuzda ilk aldığınız zamanki gibi yepyeni duracak, kaliteli materyallerden üretilmiş, modası hiç geçmeyecek bir blazer cekete mi ihtiyacınız var? Öyleyse doğru zamanda doğru yerdesiniz! MISS IPEKYOL Klasik Kesim Kruvaze Blazer Ceket kısa süreliğine indirimde! İşte detaylar...

Kadin 06-10-2023 12:10

Havaların serinlemesiyle gardırobunuza mutlaka eklemeniz gereken parçalar

Kavurucu sıcakların ardından yavaş yavaş serinlemeye başlayan hava, kombinlerde de gözle görülür değişikliklerin yapılmasına neden oluyor. Özellikle akşam saatlerinde serinleyen havadan etkilenmemek için kendinize yeni kıyafetler almayı düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Birbirinden şık ve rahat baharlık giyim parçalarını sizler için bir araya getirdik, incelemeye hazır mısınız?

Haber 28-09-2023 16:37

Aynı anda hem spor hem şık görünmek isteyenlerin tercihi en iyi blazer ceket markaları

Spor ya da şık fark etmeksizin hemen hemen her tarza kolaylıkla uyum sağlayan blazer ceketler şık ve konforlu giyim ürünleri arasında yer alıyor. Siz de tarzınıza uygun bir blazer ceketle stilinizi ortaya koyabilir ve çabasız şıklığa kavuşabilirsiniz. Peki hem spor hem şık görünümü aynı anda yakalamanızı sağlayacak blazer ceket modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 01-12-2022 17:54

Blazer

Blazer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Blazer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İyilik dizisinin Neslihan'ının giydiği çok sevilen takıma 800 TL altı alternatif öneriler

İyilik dizisiyle ekranlara dönen Hatice Şendil, başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar dizide giydiği kıyafetlerle de adından söz ettiriyor. Dizide genellikle klasik giyinmeyi tercih eden Neslihan'ın tarzını siz de bizim kadar beğendiyseniz doğru yerdesiniz! Farklı renk, kumaş ve modeldeki 800 TL altındaki alternatifleri için okumaya devam edin!

Magazin 08-11-2022 17:51

Bir Peri Masalı dizisinin son bölümünde Alina Boz'un giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Son dönemlerde izlenme oranlarıyla dikkat çeken Bir Peri Masalı dizisinde Alina Boz'un giydiği kıyafetler çok konuşuluyor. Dizide canlandırdığı Melis karakterini çok seven izleyiciler, Alina Boz'un giydiği birbirinden farklı tarzdaki parçaları da araştırıyor. Özellikle Melis'in etek ve ceket kombinleri şimdiden en çok konuşulanlar arasına girdi bile! İşte, Alina Boz'un giydiği kıyafetlere alternatif öneriler!

Magazin 21-10-2022 14:36

Yasak Elma dizisinin güzel karakteri Kumru'nun giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Bazı diziler var ki heyecanlı senaryoları kadar karakterlerin giydiği göz kamaştıran kombinlerle de çok konuşuluyor. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da Kumru karakterinin tercih ettiği yeşil ve kırmızı renkli takımlar da gündeme düşen kombinler arasında! Peki, Kumru karakterinin kıyafetlerine alternatif olarak değerlendirebileceğiniz parçaları incelemek ister misiniz?

Magazin 19-10-2022 15:27

Her tarz ve bütçeye uygun 2022'nin modası olacak blazer çeşitleri

Çok cool, tarz ve zamansız bir parça ile karşınızdayız: blazer ceketler! Neredeyse her tarz kombine uyum sağlayan bir blazer ceket bulmak hiç de zor değil. Üstelik blazer ceketler her mevsim kullanılıyor. Kombininize uygun olarak seçeceğiniz bir blazer ceket, oldukça sade kombinleri bile gösterişli hâle getirebiliyor. Star parça olan blazer ceketler zamansız modeller olsa da 2022 yılında moda olacak tasarımları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 12-09-2022 14:49

Moda uzmanı paylaştı: Daha kaliteli bir görünüm için ihtiyacınız olanlar

Giydiğimiz kıyafetler tüm görünüşü oldukça değiştirebiliyor. Ruh halimizi bile yansıtan kıyafetlere her zaman özenmek gerekiyor. Özenli kıyafet denilince akla pahalı kıyafetler geliyor olabilir ama bu yanlış bilgiler arasında bulunuyor. Moda uzmanı bir YouTube kullanıcısı uygun fiyata aldığınız kıyafetlerle de kaliteli görünmenin mümkün olduğunu paylaştı.

Kadin 24-08-2022 10:25