Boğaç Aksoy Haberleri

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'iydi... Kansere yakalanınca oyunculuğa ara verdi! Boğaç Aksoy son sağlık durumunu açıkladı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Volkan Komiser' karakteri ile hafızalara kazınan Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bu süreçte oyunculuğa da ara veren ünlü isim kanser tedavisini tamamladı. Aksoy sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 30-03-2024 14:48

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'i yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı! Bakın nereye yerleşti

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Volkan Komiser karakteriyle hafızalarımıza kazınan Boğaç Aksoy, bir süre önce lenf kanseri tedavisini tamamlayıp sağlığına kavuştu. Doktorunun tavsiyesi ile oyunculuğa ara veren ünlü isim İstanbul'u da terk etti. Aksoy'un yeni mesleği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 06-10-2023 13:02

Kanseri yenen Arka Sokaklar'ın yıldızı Boğaç Aksoy'un yeni projesi belli oldu

Altı ay önce lenfoma kanserini yendiğini açıklayan Arka Sokaklar'ın yıldızı Boğaç Aksoy'dan sevindiren bir haber daha geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla setlere geri döneceğini belirtti.

Magazin 29-03-2023 10:33

Kanserle mücadele ediyordu! Arka Sokaklar'ın Volkan Komiseri Boğaç Aksoy'dan haber geldi

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Volkan Komiser karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Aksoy, sevenlerine güzel haberi duyurdu.

Magazin 16-11-2022 13:12

Boğaç Aksoy

Boğaç Aksoy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Boğaç Aksoy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Lenfoma kanseriyle mücadele eden Boğaç Aksoy'dan müjdeli haber! Sosyal medyadan duyurdu

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' karakteriyle hafızalara kazınan ve son olarak oyunculuğu bıraktığını açıklayıp kaptanlık diploması alan Boğaç Aksoy'dan güzel haber geldi. Boğaç Aksoy geçtiğimiz yıldan beri savaştığı lenfoma kanserini yendiğini duyurdu.

Magazin 07-09-2022 11:12

Arka Sokaklar'ın 'Volkan Komiser'i Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktı, İstanbul'u terk etti! İşte yeni mesleği

'Arka Sokaklar' dizisinde 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Boğaç Aksoy tedavi sürecinde doktorunun tavsiyesi üzerine oyunculuğa ara verdi, İstanbul'u terk etti ve yeni bir işe atıldı. İşte Boğaç Aksoy'un yeni mesleği...

Magazin 20-06-2022 11:48

Kanser tedavisi gören Boğaç Aksoy'dan sevindiren haber

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Aksoy, setlere dönmek için hazır olduğunu söyleyerek hayranlarını sevindirdi.

Magazin 30-10-2021 14:02

Boğaç Aksoy, öldü haberlerine isyan etti: Çok yanlış

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser rolüyle hafızalara kazınan genç oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Genç oyuncu, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hakkında çıkan “öldü” haberlerine isyan etti.

Magazin 26-10-2021 13:52

Lenfoma kanseri ile mücadele eden Boğaç Aksoy güzel haberi verdi: 2 ay içinde geri dönüyorum

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Boğaç Aksoy, lenfoma tedavisinin nasıl gittiğini anlattı. Güzel haberi de veren Aksoy, "Bundan sonra sizlerin karşısında daha güzel haberler ile olmayı umuyorum. 2 ay içinde geri dönüyorum Rabbim izin verirse… Bu zamana kadar yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin" dedi.

Magazin 21-10-2021 20:37

Lenfoma kanseri ile mücadele eden Boğaç Aksoy'dan flaş karar!

'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Aksoy'un yeniden setlere döneceği ortaya çıktı.

Magazin 19-10-2021 13:46

Boğaç Aksoy'dan haber var: Kök hücre tedavisine başlıyorum

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde 'Volkan komiser' karakterini canlandıran Boğaç Aksoy, mayıs ayında lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Aksoy sağlık durumuyla ilgili son bilgileri verdi.

Magazin 08-10-2021 16:04

Boğaç Aksoy 21 gün hastanede yatacak! 'Beni iyileştirdin anne' dediğimde...

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Sağlık durumu merak edilen Aksoy, 21 gün hastanede yatacağını söyledi.

Magazin 13-09-2021 13:32

Arka Sokaklar’ın Volkan Komiseri Boğaç Aksoy’un annesi gündem oldu! Ablanız gibi duruyor

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser karakteriyle hafızalara kazınan Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Genç oyuncu, Instagram hesabından annesiyle birlikte olduğu bir fotoğrafını paylaştı.

Magazin 04-09-2021 00:24

Boğaç Aksoy annesiyle pozunu paylaşıp güzel haberi verdi

'Arka Sokaklar' dizisinde 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Boğaç Aksoy annesiyle fotoğrafını paylaşıp müjdeli haberi verdi. Boğaç Aksoy'un annesi ise olay oldu.

Magazin 20-08-2021 10:56

Lenf kanseri tedavisi gören Boğaç Aksoy'un son hali

'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Sağlık durumu merak edilen Aksoy, sevenlerine güzel haberi verdi.

Magazin 18-08-2021 11:03

Boğaç Aksoy kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Boğaç Aksoy'un son hali

Dizi ve sinema oyuncusu Boğaç Aksoy geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını duyurmuştu. Lenfoma kanseri ile boğuşan Boğaç Aksoy'un kim olduğu merak konusu oldu. "Boğaç Aksoy kimdir?" , "Kaç yaşında ve nereli?" sorularının yanıtı merak konusu oldu. Aksoy 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. İşte Boğaç Aksoy'un son hali...

Magazin 09-07-2021 22:50

Kansere yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy’dan öncesi- sonrası paylaşımı

Arka Sokaklar dizisiyle yıldızı parlayan Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylardan lenf kanserine yakalandığını açıklayarak sevenlerini çok üzmüştü. Tedavi görmeye başlayan 31 yaşındaki oyuncu, Instagram'dan öncesi-sonrası paylaşım yaparak tedavi ile kanserli hücrelerin azaldığını açıkladı.

Magazin 09-07-2021 21:17

Lenfoma kanserine yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy: Tedavimiz sonuç verdi

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser rolüyle hafızalara kazınan Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda lenfoma kanserine yakalandığını açıklamıştı. Tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu Instagram'dan paylaştığı bir video ile takipçilerine müjdeli haberi verdi. Boğaç Aksoy paylaşımında "Şükürler olsun ki tedavimiz de sonuç verdi. Tümörlerin çoğu gitmiş. Şu anda benden mutlusu yok" dedi.

Magazin 03-07-2021 02:20

Lenfoma kanserine yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy, kemoterapi aldığı anları paylaştı

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser rolüyle hafızalara kazınan Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda lenfoma kanserine yakalandığını açıklamıştı. Genç oyuncu, kemoterapi gördüğü anlarda çektiği bir videosunu paylaştı.

Magazin 15-06-2021 14:04

Lenfoma kanserine yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu ilk kez anlattı! | Boğaç Aksoy kimdir? Boğaç Aksoy Arka Sokaklar’a geri dönecek mi?

Kanal D ekranlarının uzun soluklu polisiye dizisi Arka Sokaklar’da Volkan komiser karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda lenfoma kanserine yakalandığını açıklamıştı. Haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Boğaç Aksoy, tedavi olabilmek için Arka Sokaklar dizisinden ayrılmış ve hastanede tedavi görmeye başlamıştı.

Magazin 08-06-2021 18:19

Lenfoma kanseri tedavisi gören Boğaç Aksoy Instagram'da merak edilen soruları cevapladı

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde 'Volkan komiser' karakterini canlandıran Boğaç Aksoy, bir ay önce lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

Magazin 08-06-2021 12:14

Arka Sokaklar'ın oyuncusu Boğaç Aksoy: İkinci kemoterapi bitti

Geçtiğimiz ay lenf kanserine yakalandığını duyuran ünlü oyuncu Boğaç Aksoy, son durumu hakkında bilgi verdi. Aksoy, "İkinci kemoterapi bitti. Bazı günler ağrılar dayanılmaz oluyor ama sonrasında toparlıyorum. Her şey yolunda gidiyor" dedi.

Magazin 06-06-2021 08:06