Börekçi Haberleri

Tezgahtaki fareyi görünce şoke oldu! İstanbul'daki börekçide mide bulandıran anlar

İstanbul'daki bir börekçi dükkanının önünden geçen şahıs börek tepsisinde gördüğü manzara karşısında şok yaşadı: Fare tepsilerin içinde gezinip börek kırıntılarını yiyordu! Şahsın "Ayy fare" diyerek kaydettiği o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber

Pastaneden alınmış gibi: Nefis kır pidesi tarifi! Kır pidesi nasıl yapılır?

Kır pidesi en sevilen pastane, börekçi lezzetleri arasında bulunuyor. Oldukça yağlı olmasına rağmen sabahları sıklıkla tüketilen kır pideleri sıcak çayla muhteşem bir uyum sağlıyor. Pastaneden alınanların lezzetinde evde kır pidesi nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu kır pidesi tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek

Börekçiden alınanlardan farksız: Çıtır çıtır kıymalı börek tarifi! Kıymalı börek nasıl yapılır?

Sokak lezzetleri denilince ilk akla gelenler arasında börek bulunuyor. Dışarıdan alınan böreklerin çıtırtısı, tadı bir ayrı oluyor diyorsanız bu tarifi daha önce denememişsinizdir. Börekçilerdeki kıymalı börek nasıl yapılır? merak ediyorsanız aşağıda bulunan kıymalı börek tarifini kesinlikle denemeniz gerekiyor.

Yemek

Aynı börekçiden almış gibi olacak! Orijinal küt böreği tarifi

Börek, her yaştan insanın en sevdiği yiyecekler arasında bulunuyor. Börek kahvaltılarda, okulda, iş yerinde pratik ve hızlı yiyecek denilince ilk akla gelenlerden. Birçok çeşidi bulunan böreğin en sevilen çeşitleri arasında bulunan küt böreğini evde yapabilirsiniz. Bu tarif börekçiden alınmış gibi bir lezzete kavuşmanızı sağlayacak. Günün her saatinde yiyebileceğiniz küt böreğini bol pudra şekeri ile servis etmeyi unutmayın.

Yemek

Börekçi

Börekçi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Börekçi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Börek yerken yaklaşıp kulağını kesti! Börekçideki dehşet kamerada

İstanbul'da bir börekçide yaşanan olay dehşete düşürdü. Esenyurt'ta bir kafeye gelen Turan K. börek yediği sırada bıçaklı saldırıya uğradı. Husumetlisi olduğu iddia edilen bir şüpheli Turan K.'ya arkadan yaklaşıp kulağını kesti. Dehşete düşüren saldırı anı anbean kameraya yansıdı.

Haber

Börekçi cinayetinin arkasından 'yasak ilişki' çıktı! Patronunun eşiyle...

İstanbul Çekmeköy'deki börekçi cinayetinin arkasında 'gönül ilişkisi' çıktı. Polisin yaptığı soruşturmada,35 yaşındaki Engin Ö.'nün patronu Salih K.'nın eşiyle yasak ilişki yaşadığı detayına ulaştı. Ekipler, durumu öğrenen Salih K.'nın bu yüzden Engin Ö.'yü öldürmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Haber

Seyyar olarak börek satmaya başladı, 183 şube açtı!

Adana’da seyyar olarak başladığı börekçiliği Türkiye genelinde 183 şubeyle sürdüren Levent Tamtürk (48), böreğinin inceliklerini anlatıp, Adana böreğini tüm dünyaya tattıracağını ifade ederek, "Benim amacım para kazanmak değildi, müşteriyi memnun etmekti’’ dedi.

Finans

Adana'da börekçide silahlı kavga! 2 kişi yaralandı

Adana'da, bir börekçide çıkan silahlı kavgada iş yeri sahibi ile çalışanı yaralandı.

Haber

İstanbul’da börekçide silahlı çatışma! Dehşet anları böyle görüntülendi

Kağıthane’de kız arkadaşa mesaj atma sebebiyle randevulaşarak börekçide buluşan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi yaralandı. Dehşet anları kameralara yansırken, olaydan hemen sonra dar alan uygulaması yapan Kağıthane polisi, durdurdukları araçta 2 olmak üzere olaya karışan toplamda 4 kişiyi kısa bir sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Haber

Sokakta iki kişi vuruldu, onlar ise börek yemeye devam etti

İstanbul Bahçelievler'de iki akraba oturdukları binaya girerken silahlı saldırıya uğradı. Sokaktaki börekçide oturan vatandaşların ise hiçbir şey olmamış gibi börek yemeye devam ettiği görüldü.

Trend

Börekçide tüp patladı: 1 yaralı

Börekçide tüp patladı: 1 yaralı

Haber

Börekçide tüp patladı: 1 yaralı

Börekçide tüp patladı: 1 yaralı

Yurthaber

Engelli torun anneanneyi patron yaptı

Kastamonu'da yaşayan Hatice Dıkkıloğlu, engelli torununun tedavi masraflarını karşılamak, kızı ve damadına yardımcı olmak amacıyla KOSGEB desteğiyle börek salonu açtı - İş yeri ile damadı, kızları ve torununa da iş imkanı sunan Dıkkıloğlu, yaptığı börekleri çevre il ve ilçelere de gönderiyor - Dıkkıloğlu: "Buranın adını, torumunun adı olan Yiğit koydum. Burayı açmamızın sebebi Yiğit. Her şey onun için" - "Kimse 'yapamıyorum' demesin. Azimli olmanın sonunda selamet var"

Haber

Esnafı kıramadı! Erdoğan börekçiye gitti

AK Parti Kastamonu 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Kastamonu'ya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine börek ikram etmek isteyen esnafı geri çevirmedi.

Haber

2 taksici bıçaklanarak öldürüldü

Kağıthane'de bir börekçide 2 taksici ile yan masada oturan 5 kişilik grup arasında tartışma çıktı. Börekçi önünde kavgaya dönüşen olayda bıçaklanan 2 taksici hayatını kaybetti.

Haber