Boy Uzatma Haberleri

Instagram sendromu Boy uzatma ameliyatları sosyal medyada gündemdeydi 'Öyle masum ameliyatlar değil' Uzman isim uyardı, boy kriteri verdi

Zorunluluk dışındaki boy uzatma ameliyatlarının enfeksiyondan kalıcı yürüme problemlerine kadar pek çok risk taşıdığı belirtildi. Prof. Dr. Gazi Huri, sosyal medyanın yaşamda fazla yer almasıyla insanlarda mükemmel olma arzusunun geliştiğini, bunun sağlığı tehdit ettiğini söyleyip "Buna 'Instagram sendromu' diyoruz. Bu, fotoğraflardaki filtrelerin hekimden istenmesi. Bu şekilde hekimlere başvurular arttı. Son zamanlarda bu, ortopedi alanında da boy uzatmaya ilişkin olmaya başladı" dedi.

Kadin 15-01-2024 12:26

Kadınlar tarafından reddedilmekten bıktı! Servet ödeyip boy uzatma ameliyatı oldu... Yeni hali tartışma yarattı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago şehrinde yaşayan Dynzell Sigers isimli bir adam kadınlar tarafından reddedilmekten bıktığı için boyunu uzatmaya karar verdi. 27 yaşındaki Singers boyunu 15 cm daha uzun hale getirmek için 81 bin dolar (yaklaşık 2 milyon 750 bin TL) harcadı ve bir dizi ameliyat süreci geçirdi. Şimdi Singers iyileşme sürecini TikTok’tan paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Trend 27-06-2023 10:01

Kineziterapi egzersizleri nelerdir, ne işe yarar? Kineziterapi ile boy uzatılır mı?

Kişilerin doğdukları andan itibaren gelişimleri belirli bir yaşa kadar devam edebilir ve sonrasında durabilir. Kişinin boyunun uzunluğunu etkileyen en önemli faktörlerden birisi genetik yapısıdır. Genetik yapısının yanında beslenme, egzersizler ve hormonlar da kişinin boy uzunluğunu etkilemektedir. Özellikle ergenlik döneminde boy hızla uzamaktadır. Kişiler de bu dönemlerde boylarını uzatmak için çeşitli yöntemler denemektedir. Peki, kineziterapi egzersizlerinin faydaları nelerdir?

Haber 03-03-2023 17:21

Türkiye'de boy uzatma ameliyatı olan TikToker Özkan Sağın'ın son hali görenleri şaşırtıyor! Boy uzatma ameliyatı işe yarıyor mu?

Uzun boy birçok kişinin hayalleri arasında bulunuyor. Küçük yaştan itibaren boyun uzaması için çeşitli yöntemler deneniyor. Beslenmenin ve sporun boy uzatma konusunda ne kadar etkili olduğu biliniyor. Ancak genetik ve başka sebepler nedeniyle boy istenilen miktarda uzayamayabiliyor. Türkiye'de boy uzatma ameliyatı olan TikToker Özkan Sağın boyunun son halini TikTok hesabı üzerinden paylaşarak görenleri şaşırttı.

Haber 29-12-2022 09:23

Boy Uzatma

Boy Uzatma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Boy Uzatma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Boyunu uzatmak için bıçak altına yattı! Son hali herkesi şaşırttı... “Boyumu uzatmak için bacaklarımı kırdırdım”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 68 yaşındaki Roy Conn isimli bir adam 1.70 cm’lik boyundan şikayetçiydi. Daha uzun olmak isteyen adam cerrahi bir prosedür için bıçak altına yattı. 3 ay süren kemik uzatma ameliyatından sonra 1.70 cm’lik boyunu 1.79 cm’e çıkartan Conn, “Boyumu uzatmak için bacaklarımı kırdırdım. Çok acı vericiydi ama üstesinden geldim” dedi.

Trend 25-11-2022 08:39