Braun Haberleri

Kuaför masrafına son! Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi kısa süreliğine indirimde

Karizmatik görünmeye önem veren beyler sizi böyle alalım! Kuaför masrafından kurtulmanızı sağlayacak Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Sakal Şekilendirici, Kablosuz ve Islak & Kuru Kullanım Tıraş Makinesi Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında %20 indirime girdi. Biz de kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 18-12-2023 13:33

Çok satan Braun ve Philips tıraş makinelerinde Gülümseten Kasım Fırsatları

Erkekler için kişisel bakım söz konusu olduğunda saç ve sakal tıraşı en önemli adımı oluşturuyor. Berber masrafına son veren, hızlı ve etkili bir tıraş deneyimi sunan cihazlar, erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Siz de kaliteli bir tıraş makinesi arıyorsanız çok satan ve kısa süreliğine indirimde olan modellere bir göz atabilirsiniz. İndirimli tıraş makinelerini sizin için seçtik!

Haber 20-11-2023 12:11

Kahveden aldığınız keyfi artıracak Braun kahve öğütücüde büyük fırsat

Kahve çekirdeklerinin taze olarak öğütülmesi enfes aroma ve lezzetin anahtarı olarak görülüyor. İşte bu noktada devreye kahve öğütücüler giriyor. Piyasada birçok model bulunmasına rağmen Braun FreshSet Kahve Öğütücü KG7070 kalitesi ve dayanıklılığıyla öne çıkan sevilen modeller arasında yer alıyor. Şimdi kısa bir süreliğine neredeyse yarı fiyatına satışta olan bu öğütücüye bir şans vererek kahve keyfinizi farklı bir boyuta taşımaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 03-08-2023 15:43

Fiyatı 2 bin 999 TL'ye düştü! Saç düzleştirmeyi kolaylaştıran Braun düzleştiricide indirim

Saçlarınızı düzleştirirken aynı zamanda zarar görme riskini de en aza indirgeyecek üstün teknolojik özelliklere sahip bir saç düzleştiriciye sahip olmaya ne dersiniz? Üstelik 500 TL indirimle! Kullanıcılarından tam not alan Braun Satin Hair 7 Iontec Saç Düzleştirici ST780 kısa süreliğine indirimde. Fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Kadin 16-06-2023 15:58

Sezonun son büyük indirimleri! Modadan kozmetiğe ünlü markalardaki fırsatları kaçırmayın

Hemen hemen herkesin bildiği üzere, dünya genelinde birçok tanınmış marka kişisel bakım, ev yaşamı, moda ve kozmetik ürünleriyle adından söz ettiriyor. Fakat bu ürünlerin fiyatları genellikle yüksek oluyor ve bütçemizi zorlayabiliyor. Neyse ki, şimdi birçok ünlü markada %50'ye varan indirimler başladı ve siz alışveriş severleri bekliyor. Ünlü markaların kaliteli ürünlerine cazip fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 27-04-2023 14:15

Daha düz, daha pürüzsüz saçlar için en iyi saç düzleştirici modelleri 2023

Saçlarınızı nasıl kullanmayı tercih edersiniz? Düz, dalgalı veya kıvırcık saç modellerinden hangisini tercih ederseniz edin, saç şekillendiricinizin önemi büyük. Genelde düz kullanmayı tercih ediyorsanız iyi bir saç düzleştiricisine sahip olmanız gerekir. Böylece hem saçlarınız kırılmaz hem de verdiğiniz düz form kalıcı olabilir. En iyi saç düzleştirici markalarını ve modellerini merak ediyorsanız eğer, çok doğru bir yerdesiniz!

Kadin 16-03-2023 11:42

Pürüzsüz bir cilt için tercih edebileceğiniz en iyi lazer epilasyon aletleri

Son dönemlerde evde lazer epilasyon uygulamaları çok fazla tercih ediliyor. Günümüzde evde lazer epilasyonun konforu herkes tarafından biliniyor. Lazer epilasyonun evde yapılıyor olması herkes için büyük kolaylık sunuyor. Lazer epilasyon cihazlarının çeşitliliği ve sundukları özellikler her geçen gün yenileniyor. Bu sebeple evde pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz en iyi lazer epilasyon markalarını detaylı şekilde inceliyoruz.

Kadin 02-02-2023 20:31