Buharli Mop Haberleri

ŞOK'a dikey süpürge ve mop seti geliyor! 3 Nisan 2024 tarihli ŞOK aktüel kataloğu

ŞOK markette bu hafta yok yok! Türkiye'nin en büyük perakende market zincirleri arasında yer alan ŞOK'un 3 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğu yayınlandı. 9 Nisan'a kadar geçerli olan ürünlerdeki indirimleri merak ediyorsanız ŞOK Aktüel listelerini içeriğimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 2024-04-03 10:22:51

Fiyatı 6 bin 999 TL'ye düştü! Çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge indirime girdi

Son yılların en gözde elektronik ürünlerinden robot süpürgeler, temizliğe vakit ayıramayanların favorisi! Temizliği dert olmaktan çıkaran bu yeni nesil cihazları bir kez kullanan adeta bağımlısı oluyor. Siz de "Zamanım bana kalsın ama evim de tertemiz olsun!" diyorsanız, yapmanız gereken belli, kaliteli robot süpürge satın almak! "Hangi modeli almam gerek?" diye düşünüyorsanız, çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge bugüne özel indirimde, işte detaylar!

Haber 2024-02-07 12:37:49

En sevilen 2 robot süpürgeden hangisi daha iyi? Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro ve Anker Eufy RoboVac 15C karşılaştırması

Akıllı robot süpürgeler günümüzde ev temizliğini pratikleştiren önemli birer yardımcı haline geldi. Gelişmiş teknolojileriyle sadece temizliği değil yaşamımızı da kolaylaştıran robot süpürgeler gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Biz de en iyi robot süpürge denince akla gelen Xiaomi robot süpürge ve Anker Eufy robot süpürge için detaylı bir karşılaştırma yaparak Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro'yu ve Anker Eufy RoboVac 15C'yi inceledik. Gelin hangi akıllı süpürge sizin için daha uygun keşfedin!

Haber 2023-12-04 12:08:19

Temizliği pratikleştiren en iyi mop temizlik setleri

Ev temizliğini yorulmadan yapmak istiyor ve bunun için uygun yardımcıları arıyorsanız doğru yerdesiniz! Zemin temizliğini iyi bir mop seti yardımıyla hızlı ve kolay bir şekilde yapabilir, zamandan kazanabilirsiniz. Ev temizliğine ayırdığınız enerji ve zamanı azaltacak, bir yandan da keyif almanızı sağlayacak en iyi mop temizlik seti önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 2023-10-30 16:58:12

Temizlikte buharın gücünü keşfetmenizi sağlayacak en iyi buharlı mop çeşitleri

Temizlik, bazılarının severek yaptığı bazılarınınsa pek hoşlanmadığı için yapmayı sürekli ertelediği bir aktivite! Hangi grupta yer alıyor olursanız olun, bu aktiviteyi daha eğlenceli ve pratik hâle getiren bazı kahramanlar var. Buharlı moplar onlardan biri! "Peki, yüzeylerdeki tüm bakteri ve mikropları giderecek, en iyi buharlı mop hangisi?" diye merak ediyorsanız toplanın. Şimdi birbirinden kaliteli ürünleri inceleme vakti!

Haber 22-06-23 18:01

Xiaomi Airfryer 2,699 TL'den, Xiaomi Vacuum Mop 2 Lite 4,399 TL'den satışta! Herkes bunu bekliyordu! A101 15 Aralık Perşembe AKTÜEL ÜRÜNLER kataloğu ÇIKTI!

A101 aktüel ürünleri merak ediliyor. Heyecanla beklenen A101 15 Aralık Perşembe AKTÜEL ÜRÜNLER kataloğu yayınlandı. A101'in bu hafta satışa çıkardığı teknoloji ürünleri arasında; Xiaomi Mi Smart Airfryer yağsız fritöz, Xiaomi Vacuum Mop 2 Lite robot süpürge, Volta markasına ait APM5 üç tekerlekli moped bulunuyor. İşte A101 15 Aralık Perşembe AKTÜEL ÜRÜNLER kataloğunun tamamı...

Finans 15-12-22 09:21

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite akıllı robot süpürgede %19 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

Temizliği dert olmaktan çıkaran son teknoloji ürünü robot süpürgeler kullanıcılar tarafından çok seviliyor. Yaşam alanınızı kısa sürede toz ve kirden arındırıp pırıl pırıl yapan robot süpürgeler içinde bazı marka ve modeller kullanıcılarından tam not almasıyla öne çıkıyor. Onlardan biri olan Xiaomi'nin Robot Vacuum Mop 2 Lite modeline bugüne özel %19 indirimle sahip olmak ister misiniz? Haydi öyleyse, detaylara geçelim.

Haber 26-08-22 13:05

Robot süpürgelerin kralı Xiaomi robot süpürgeyi bir de bizimle inceleyin

Her bütçeye uygun, yenilikçi teknolojik ürünleriyle en çok tercih edilen markalardan Xiaomi, bu kez de robot süpürgeleriyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. En kaliteli süpürgeler kategorisinde yer alan Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro'nun şık tasarımı ve fonksiyonel özellikleriyle kullanıcılardan tam not aldığını söylesek abartmış olmayız. O hâlde sizi günlük koşuşturmacalarının arasında bir de ev süpürme derdiyle uğraştırmayacak Xiaomi robot süpürge incelemesine davet ediyoruz!

Haber 26-05-22 14:39

Tertemiz ve pırıl pırıl bir ev için en iyi mop temizlik seti hangisi?

Ev temizliğinde yerlerin silinmesi hijyen için şart. Bunu sağlayan olmazsa olmaz unsur ise moplar. "En iyi moplar hangileri?" ve "Konforlu bir temizlik için hangi ürünleri tercih etmelisiniz?" sorularının cevaplarını sizler için araştırdık. Haydi, bu listeyi birlikte inceleyelim.

Haber 09-11-21 23:33

37 İLDEKİ 210 DOLANDIRICILIĞIN ŞÜPHELİSİ KAMERAYI GÖRÜNCE YÜZÜNÜ SAKLAMIŞ

TÜRKİYE’nin 37 ilinde 210 'dolandırıcılık' suçundan aranırken, Bayrampaşa Mobil Park Polisi (MOP) tarafından yakalanarak, gözaltına alınan Abdurrahim Latifoğlu'nun (64) elde edilen görüntülerinde, şüphelinin 5 yıl boyunca güvenlik kameraları olan yerlerde yüzünü gizleyerek, dolaştığı ortaya çıktı.  Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği Mobil Park Polisleri, 15 gün süren çalışmaları sonunda, 37 ilde 210 dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Abdurrahim Latifoğlu'nu yakalayarak, gözaltına aldı.

Haber 27-11-19 10:30

37 ildeki 210 dolandırıcılığın şüphelisi kamerayı görünce yüzünü saklamış

TÜRKİYE’nin 37 ilinde 210 'dolandırıcılık' suçundan aranırken, Bayrampaşa Mobil Park Polisi (MOP) tarafından yakalanarak, gözaltına alınan Abdurrahim Latifoğlu'nun (64) elde edilen görüntülerinde, şüphelinin 5 yıl boyunca güvenlik kameraları olan yerlerde yüzünü gizleyerek, dolaştığı ortaya çıktı.  Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği Mobil Park Polisleri, 15 gün süren çalışmaları sonunda, 37 ilde 210 dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Abdurrahim Latifoğlu'nu yakalayarak, gözaltına aldı.

Haber 27-11-19 09:54