Robot Süpürge Haberleri

Fiyatı 5 bin 999 TL'ye düştü! Evdeki yeni gözdeniz olacak Anker robot süpürgede avantajlı fiyat fırsatı

Hayatınızı kolaylaştıracak fiyat performans ürünü bir robot süpürgeye sahip olmak niyetindeyseniz, Günün Fırsatları kapsamında indirimde olan Anker Eufy RoboVac 15C Akıllı Robot Süpürge'ye bir göz atabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 19-02-2024 12:05

Fiyatı düştü! Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge'de kaçırılmayacak fırsat

Ev temizliğinde devrim yaratan HEPA filtreli robot süpürgeler, son yılların en çok satan teknolojik cihazları arasında yer alıyor. Evinizi temizlerken havada uçuşan tozlardan, alerjenlerden de kurtulmanızı sağlayan bu cihazlar, evcil hayvan sahipleri ve alerjik bünyeye sahip kişiler tarafından sıkça tercih ediliyor. Zahmetli temizlik işlerinden kurtulmanızı, alerjenlere ve tozlara meydan okumanızı sağlayan HEPA filtreli robot süpürgeyle tanışmaya ne dersiniz? Üstelik önereceğimiz ürün indirimde!

Haber 15-02-2024 11:44

Fiyatı 6 bin 999 TL'ye düştü! Çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge indirime girdi

Son yılların en gözde elektronik ürünlerinden robot süpürgeler, temizliğe vakit ayıramayanların favorisi! Temizliği dert olmaktan çıkaran bu yeni nesil cihazları bir kez kullanan adeta bağımlısı oluyor. Siz de "Zamanım bana kalsın ama evim de tertemiz olsun!" diyorsanız, yapmanız gereken belli, kaliteli robot süpürge satın almak! "Hangi modeli almam gerek?" diye düşünüyorsanız, çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge bugüne özel indirimde, işte detaylar!

Haber 07-02-2024 12:37

Kompakt tasarımıyla öne çıkan DreameBot L10s Robot Süpürge'yi sizin için inceledik

Ev temizliği her zaman zahmetli bir iş gibi görünür, değil mi? Artık bu zorluğu tamamen ortadan kaldıracak bir yardımcınız var: DreameBot L10s Robot Süpürge! Tek bir düğmeye basarak evinizde derinlemesine temizlik yapabilen bu robot süpürge, kompakt tasarımıyla büyüleyici bir performans sunuyor. Artık zaman harcamadan etkili temizliğin tadını çıkarma vakti!

Haber 23-11-2023 16:39

Daha önce neredeydin? diyeceksiniz! DreameBot D10s Robot Süpürge ile tanışın

Son yılların en çok rağbet gören ürünleri arasında yer alan robot süpürgeler, temizlik konusunda rahat bir nefes almanızı ve vaktinizin size kalmasını sağlıyor. Piyasadaki birçok marka ve model içinde yüksek teknolojik özellikleriyle öne çıkan DreameBot D10s Robot Süpürge tüm zeminlerde hızlı ve etkili temizlik sunmasıyla kendini kanıtlıyor. Bir kez kullananın vazgeçemediği bu akıllı ürünü sizin için inceledik.

Haber 23-11-2023 16:08

Büyük yaşam alanları için olmazsa olmaz! DreameBot D9 Max Robot Süpürge ve Paspas'ı sizin için inceledik

Hızlı, pratik ve etkili temizlik sunan, yüksek teknoloji ürünü bir robot süpürge mi arıyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz. Büyük yaşam alanlarına sahip olanların ilk tercihleri arasında yer alan DreameBot D9 Max Robot Süpürge ve Paspas, temizliği kolaylaştırırken aynı zamanda zamandan da tasarruf etmenizi sağlıyor. Sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 23-11-2023 15:38

Fiyatı 8999 TL'ye düştü! Yaşam alanınıza hijyen getirecek robot süpürgede indirim

Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştıran ürünlerde büyük indirimler sunuluyor. Bu indirimlerden biri de Anker Eufy RoboVac LR30 Hybrid Robot Süpürge. İndirimli fiyatı ile şimdi alıcılarını bekleyen ürün yaşam alanınıza hijyen getirecek ideal bir seçim. Şimdi hazırsanız birlikte bu eşsiz robotu inceleyelim!

Haber 11-09-2023 17:38

Temizlikte yeni bir çığır açan DreameBot D10s serisi Türkiye'de

Temizlik, hepimizin hayatında önemli bir yer tutar ve evlerimizde sağlıklı bir şekilde yaşamamız için düzenli olarak yapmamız gereken bir aktivitedir. Ancak geleneksel temizlik yöntemleri zaman alıcı ve yorucu olabilir. Siz de "Evim hep tertemiz olsun, zamanım da bana kalsın!" diyorsanız DreameBot D10s serisi robot süpürgelerle mutlaka tanışmalısınız. Temizlikte devrim yaratan ve nihayet Türkiye'de de satışa sunulan bu robot süpürgeleri sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 04-08-2023 14:03

Temizlikte büyük bir oh çekeceksiniz! 2023'ün en iyi robot süpürge marka ve modelleri

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte robot süpürge modelleri her geçen gün daha da gelişiyor ve kullanıcıların beklentilerini karşılamak için daha da akıllanıyor. Bu nedenle yılın son günlerine girerken 2023 yılında tam not alan ve kullanıcılar tarafından övgüyle karşılanan en iyi robot süpürge modelleri oldukça merak ediliyor. Biz de bu merakı gidermek istedik ve 2023'ün kullanıcılardan tam not alan en iyi robot süpürge modellerini sizler için listeledik. Hazırsanız başlayalım!

Haber 07-07-2023 10:11

Fiyatı düştü! Grundig VCR 9031 Akıllı Robot Süpürge'de fırsat

Temizlik, evimizin düzenini sağlamak için gereken ama sıkıcı ve zaman alıcı bir görev olarak karşımıza çıkıyor. Ancak endişelenmeyin, işte tam da bu noktada Grundig VCR 9031 Akıllı Robot Süpürge devreye giriyor ve size bu zahmetli işi hızla ve pratik bir şekilde halletme imkanı sunuyor. Prime Day kapsamında kısa süreliğine indirimli fiyatıyla satışta olan bu teknoloji harikası ürüne bir şans vermek ister misiniz? Gelin detaylara geçelim.

Haber 05-07-2023 13:58

Dünyanın ilk merdiven çıkan robot süpürgesi geliştirildi mi? Bir şirketin 'iddiasına' göre evet!

Robot süpürgeler son dönemin popüler akıllı cihazları arasında olmayı başardılar. Bir şirket ise dünyanın ilk merdiven çıkan robot süpürgesini tasarladığını iddia etti.

Haber 14-06-2023 17:57

Artık ev temizlemek çok kolay! Süpürürken aynı anda da silebilen en iyi dikey ve robot süpürgeler

"Ben evimin diğer işleriyle uğraşırken hem süpürme hem silme işlemi aradan çıksın." diyorsanız sizin için seçtiğimiz bu süpürgeler tam evinize göre! Yeni nesil süpürgeler; evine vakit ayırmakta zorlananların en büyük kurtarıcısı oluyor. Haydi gelin, severek kullanacağınız bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 13-06-2023 18:08

Zam gelmeden almanız gereken kullanışlı robot süpürge modellerini sizin için seçtik

Gelişen teknolojiyle hayatımıza giren pratik ev aletleri, pek çok işimizi kolaylaştırdı. Bu ürünlerin başında gelen robot süpürgeler sayesinde temizlik bir dert olmaktan çıktı. Ancak Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan bilgilere göre bu küçük ev aletlerine zam gelecek gibi görünüyor. Hayatınızı kolaylaştıracak robot süpürgelere zam gelmeden önce sahip olmak isteyebileceğinizi düşünerek sizin için kullanışlı modelleri seçtik, robot süpürgeye ihtiyacınız varsa listemize mutlaka göz atın!

Haber 14-04-2023 17:28

Evini şımartmak isteyenlere en iyi Fakir robot süpürge ve alternatif modeller

Günümüzde, ev temizliği için kullanılan robotik cihazlar hayatımızın bir parçası haline geldi. Bu robotlar, ev sahiplerinin zamanlarını ve enerjilerini tasarruf etmelerine yardımcı olurken, aynı zamanda ev temizliği işini daha kolay ve verimli hale getiriyor. Bu cihazların en popüler örneklerinden biri de fakir robot süpürgeler. Fakir robot süpürgeler, otomatik olarak evdeki tozları, kırıntıları ve diğer kirleri toplamak için tasarlandı.

Haber 15-03-2023 22:52

En iyi Xiaomi robot süpürge modelleri ve yorumları

Ev temizliği için kullanılan robot süpürgeler, son yıllarda evlerimizin temizliği için önemli bir yere sahip oldu. Xiaomi robot süpürge modelleri, akıllı teknolojileri sayesinde otomatik olarak temizlik yapabilen, evlerinizdeki toz ve kirleri etkili bir şekilde temizleyen, kullanışlı ve modern cihazlar. Bu yazıda, Xiaomi robot süpürge modellerinin özelliklerini, avantajlarını ve dezavantajlarını inceleyerek, sizlere hangi modelin size en uygun olduğuna karar vermenizde yardımcı olacağız.

Haber 11-03-2023 22:31

Sonuca çok şaşıracaksınız: Robot süpürgeler mi yoksa el süpürgeleri mi daha iyi temizliyor?

Son zamanların hararetli tartışmaları arasında robot süpürgeler ile el süpürgelerinin temizlik kıyaslaması yer alıyor. Benzer görevi gören fakat iki farklı tarz olarak tanımlanabilecek bu ürünlerin her biri, diğerine göre üstün bir özelliğe sahip. Robot süpürgeler siz evde yokken temizlik yapabilirken el süpürgeleri ise evin her noktasına ulaşmakta kolaylık sağlıyor. Peki, bu savaştan kim galip gelecek dersiniz? İşte detaylar!

Haber 26-02-2023 23:28

BİM 24 - 27 Ocak kataloğu: Robot süpürge 13 bin 499 TL'ye 9 taksitle satılacak!

Hesaplı alışveriş denilince akla ilk gelen adreslerden biri olan BİM marketlerinde 24 ve 27 Ocak'ta satılacak ürünler, marketin internet sitesinde yer aldı. Katalogda tereyağı, peynir, sucuk gibi gıda malzemelerinin yanı sıra robot süpürge gibi ürünler de yer aldı. İşte 24 ve 27 Ocak BİM kataloğu...

Finans 26-01-2023 14:54

Robot süpürge tuvaletini yaparken fotoğraflarını çekti! O görüntüleri Facebook’ta görünce şaşkına döndü

İsmi açıklanmayan bir kadının robot süpürge tarafından kaydedilen görüntülerin Facebook’ta yayınlanması üzerine olaya ilişkin olarak inceleme başlatıldı. Robot süpürge şirketi fotoğrafların kamera yerleştirilen test modelleri tarafından çekildiğini doğruladı. Ancak görüntülerin internette yayılmasına ilişkin olarak araştırma yaptıklarını söyledi.

Trend 21-12-2022 11:35

Bu ürünler olmadan sonbahar temizliğine başlarsanız pişman olursunuz!

Sonbaharın gelmesi ile temizlik çanları çalmaya başladı. Hâl böyle olunca hemen herkes hazırlıklar için kollarını sıvadı. Eksiksiz bir sonbahar temizliği için bazı temel ihtiyaçları tamamlamak oldukça önemli. Bu ihtiyaçların neler olduğunu merak ediyorsanız sizler için seçtiğimiz birbirinden kaliteli temizlik ürünlerine göz atmalısınız. İşte, robot süpürgeden yağ sökücü spreylere en etkili ürünler...

Haber 18-10-2022 14:54

Fiyatı 6700 TL'ye düştü! Evinize yeni bir soluk getirecek robot süpürgede büyük indirim

Temizlik yapmaya vakit ayıramıyor musunuz? Tam dinlenecekken evinizi temizlemeniz gerektiği düşüncesi canınızı mı sıkıyor? Hiç üzülmeyin, sizi teknoloji harikası bir ürünle tanıştırmaya geldik. Siz evinizde oturup keyif yaparken, sizin için evinizi tertemiz, pırıl pırıl yapacak müthiş bir robot süpürge ile karşınızdayız! Üstelik Amazon Prime Özel Fırsat Günleri kapsamında büyük indirimde! Haydi, indirim bitmeden detaylara geçelim.

Haber 12-10-2022 10:25

Eviniz için alabileceğiniz en yararlı akıllı ürün önerileri

Günümüzde zaman hepimiz için çok önemli. Hâl böyle olunca kullanıcılara zaman kazandıran akıllı sistemler ön plana çıkıyor. Özellikle de akıllı ürünler... Peki, eviniz için alabileceğiniz en yararlı akıllı ürün önerilerini keşfetmeye hazır mısınız? Öyleyse hayatınızı kolaylaştıracak seçeneklere beraber bakalım!

Haber 06-10-2022 14:15

Son 30 günün en düşük fiyatı! Robot süpürgedeki bu fırsatı kaçırmayın

Temizlik yapmaya vakit bulamadığınız zamanlarda bile evinizin tertemiz, pırıl pırıl olmasını ister misiniz? Cevabınız, evet ise sizin de robot süpürgelerle tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Temizliğe yeni bir soluk getiren robot süpürgelerden edinmek isterseniz kalitesi ve performansıyla göz dolduran, üstelik şu anda büyük indirimde olan bir ürün de biz tavsiye etmek isteriz. Gelin, detaylara geçelim.

Haber 09-09-2022 11:52

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite akıllı robot süpürgede %19 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

Temizliği dert olmaktan çıkaran son teknoloji ürünü robot süpürgeler kullanıcılar tarafından çok seviliyor. Yaşam alanınızı kısa sürede toz ve kirden arındırıp pırıl pırıl yapan robot süpürgeler içinde bazı marka ve modeller kullanıcılarından tam not almasıyla öne çıkıyor. Onlardan biri olan Xiaomi'nin Robot Vacuum Mop 2 Lite modeline bugüne özel %19 indirimle sahip olmak ister misiniz? Haydi öyleyse, detaylara geçelim.

Haber 26-08-2022 13:05

Amazon'da en yüksek kullanıcı geri bildirimine sahip olan ev ürünleri

Zaman problemi yaşayan ve yaşantısına pratiklik katmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak kaliteli ve kullanışlı ev ürünleri bulunuyor. Kullanıcılarından tam not alan bu ev ürünleri, gündelik yaşantıya fonksiyonellik katarak ev ortamını daha konforlu hâle getiriyor. Sizin için o ürünleri seçtik. Gelin, en yüksek kullanıcı geri bildirimi alan ve kalitesiyle öne çıkan ev ürünlerine birlikte göz atalım.

Haber 15-08-2022 14:44

Kaçak robot süpürge operasyonu! Piyasaya sürülmeye hazırlanıyorlardı, değeri 45 milyon TL

İstanbul'da düzenlenen operasyonda piyasaya sürülmeye hazırlanan 3 TIR dolusu kaçak eşya ele geçirildi. Çalışmalar neticesinde, 4 bin 197 elektronik süpürge, bin 195 adet cep telefonu, 3 bin 690 adet akıllı televizyon aparatı, 314 adet tüy toplayıcı, 319 adet epilasyon cihazı ve 1 adet sigara dolum makinesine el konulurken; ele geçirilen ürünlerin toplam değerinin 45 milyon TL olduğu tespit edildi.

Haber 10-08-2022 15:05

Amazon'dan robot süpürgelerde büyük indirim!

Amazon Prime Alışveriş Festivali üçüncü gününde de alışveriş tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yüz binlerce ürünün dev fırsatlarla satışa sunulduğu yılın en büyük etkinliğinde, robot süpürgelerde de büyük indirim başladı. Ev temizlemeye yeterince zaman ayıramıyor, hayatınıza işlevsellik katmak istiyorsanız imdadınıza yetişecek robot süpürgelere bir şans vermenizin vakti gelmiş demektir. Gelin, evinizin her zaman temiz kalmasına yardımcı olacak robot süpürgelere birlikte göz atalım!

Haber 20-07-2022 17:53

Robot süpürgelerin kralı Xiaomi robot süpürgeyi bir de bizimle inceleyin

Her bütçeye uygun, yenilikçi teknolojik ürünleriyle en çok tercih edilen markalardan Xiaomi, bu kez de robot süpürgeleriyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. En kaliteli süpürgeler kategorisinde yer alan Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro'nun şık tasarımı ve fonksiyonel özellikleriyle kullanıcılardan tam not aldığını söylesek abartmış olmayız. O hâlde sizi günlük koşuşturmacalarının arasında bir de ev süpürme derdiyle uğraştırmayacak Xiaomi robot süpürge incelemesine davet ediyoruz!

Haber 26-05-2022 14:39

2022'de evinizi akıllı hale getirebilecek son teknoloji ürünler

Her geçen gün elektronik ürünlere bir yenisi ekleniyor ve mevcut ürünler yepyeni özellikler kazanarak bizi şaşırtıyor. Masaüstü bilgisayarların ardından gelen dizüstü bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar derken neredeyse kullandığımız tüm eşyalar bu teknolojilerle kontrol edilebilir hale geldi. Tabii evler de bu cihazlardan payına düşeni alıyor. Siz de evinizi sıradanlıktan kurtarıp son teknoloji ürünleriyle donatmak isterseniz yazımıza mutlaka göz atmalısınız!

Haber 21-02-2022 14:48

Duyan şaşırıp kalıyor! Robot süpürge otelden firar etti

İngiltere'de bir robot süpürge, temizlediği otelden kaçtı. Bir gün boyunca kayıp olan robot süpürge, otel yetkilisinin yardım çağrısı dahi yapmasına neden oldu. Yaşanan olayı duyanlar, büyük şaşkınlığa uğradı. Peki robot bulunabildi mi? İşte otelden kaçan robot süpürgenin hikayesi...

Haber 24-01-2022 12:01

Honor robot süpürge Türkiye'de satışa çıkıyor

Honor robot süpürge Türkiye'de satışa çıkıyor

Yurthaber 10-01-2022 10:59

Her evin demirbaşı haline gelen 2000 TL altı robot süpürge önerileri

Robot süpürgesiz ev kalmasın! Son zamanlarda robot süpürgenin adını çok sık duyar olduk. Üstelik artık çeyiz alışverişlerinde bile listenin başında yer alıyor. Kısacası robot süpürge artık evlerin demirbaşı haline geldi. Bu teknoloji harikasıyla hala tanışmadıysanız 2000 TL altı robot süpürge modellerini mutlaka incelemelisiniz.

Haber 03-11-2021 10:22

Siz otururken evinizi tertemiz yapacak en iyi robot süpürge modelleri

Yoğun hayat akışı içinde bir de ev temizliği ile uğraşmak herkesin canını fazlasıyla sıkan bir konu. Ancak sürekli gelişen teknoloji sayesinde hemen her gün hayatımızı kolaylaştıran pek çok yeni ürünle karşılaşıyoruz. Bu teknoloji harikalarından biri de robot süpürgeler. Oturduğumuz yerden hiç kalkmadan temizlik yapmak hepimizin en büyük hayallerinden biri. Bu hayali gerçekleştiren, kullananların övmeye doyamadığı en iyi robot süpürgeleri incelemeye ne dersiniz?

Haber 14-10-2021 15:40

Ünlü markalardan çok daha uygun fiyata bulabileceğiniz 15 muadil ürün

Ünlü bir markanın ürününü beğendiniz ama fiyatı bütçenize uygun değil ya da söz konusu fiyata değemeyeceğini düşünüyorsunuz. Merak etmeyin pek çok markanın ürünlerine karşılık gelecek daha hesaplı alternatifler bulabilirsiniz...

Kadin 09-06-2021 17:53

Birbirinden etkileyici özellikleriyle 8 Xiaomi ürünü

Çoğunluk akıllı cep telefonları ile tanıdığımız Xiaomi markasından evinizde hayatınızı kolaylaştıracak son teknoloji ürünler...

Haber 04-06-2021 16:08

Roborock Vacuum Cleaner S5 Max beyaz süpürge, tozları vakumlayıp süpürme derdinden kurtarıyor

Ayak altında dolaşmasından asla rahatsız olmayacağımız iki şey var. Biri minik sevimli evcil dostlarımız, diğer ise robot süpürgeler! Evin tüm kirini tozunu çekerek bizleri süpürme derdinden kurtaran bu tatlı teknolojik aletler artık evlerin demirbaşı haline gelmiş durumda.

Haber 22-04-2021 15:50

Robot süpürge satın alacaklara: Robot süpürgeler hakkında bilmeniz gereken her şey

Birçoğumuzun teknoloji konusundaki vizyonu Jetgiller ile gelişti. Hatta o fütürist çizgi diziyi izlerken "Yok canım, robot süpürge de olmaz herhalde?" diye düşünüp bugün utanan milyonlarca "vizyoner" aramızda dolaşıyor olabilir. Birçoğumuz uçan arabalara, gökyüzündeki evlere odaklanırken ev temizliği yüzünden beli kopmuş sessiz kalabalık ise robot süpürgelerin yaygınlaşacağı günü iple çekiyordu. Sonunda bekledikleri oldu ve tüm dünya robot süpürge kullanmaya başladı.

Haber 22-04-2021 15:22