Elektrikli Süpürge Haberleri

Kadınlar Günü için annenize, eşinize, kardeşinize, arkadaşlarınıza alabileceğiniz yaşam kolaylaştırıcı pratik hediyeler

Kadınlar Günü; annelerimize, eşlerimize, kardeşlerimize ve sevdiklerimize minnettarlığımızı ifade etmenin bir yolunu sunan önemli özel günler arasında yer alıyor. Bu günü kutlarken sevdiklerinizin yaşamlarını güzelleştirecek hediyeler seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İster annenize, eşinize, kardeşinize ister yakın arkadaşlarınıza hediye arayışındaysanız işte yaşam kolaylaştıran 10 hediye önerisi!

Kadin 04-03-2024 19:53

Fiyatı 2 bin 634 TL'ye düştü! Çok satan dikey süpürge indirime girdi

Temizlik yapmak artık çok daha keyifli ve kolay! Yaşam alanınızı hızlı ve pratik bir şekilde temizlemenize yardımcı olacak Kalado Akülü Elektrikli Süpürge, Günün Fırsatları kapsamında bugüne özel indirimde! Yüksek performansı ve ergonomik şık tasarımıyla öne çıkan cihaz, hem zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak hem de evinizin her köşesinde temizliğin keyfini çıkarmanızı... Bizden söylemesi, bu ürün kaçmaz!

Haber 26-02-2024 13:54

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda uygun fiyatıyla dikkat çeken Samsung elektrikli süpürgeyi inceledik

A101'in 4 Ocak Perşembe İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de Samsung VC07R302MVB/TR Cyclone Süpürge olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında 4 Ocak Perşembe tarihinden itibaren satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 03-01-2024 17:19

Samsun'da elektrikli süpürgeye gizlenmiş 1 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Samsun'da bir araçta, elektrikli süpürgeye gizlenmiş 1 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 29-09-2023 07:33

Elektrikli Süpürge

Elektrikli Supurge Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elektrikli Supurge Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kolay, etkili, hızlı temizlik! Homend süpürgede 1500 TL indirim fırsatını kaçırmayın

Ev temizliğinin en zorlu yanlarıyla mükemmel şekilde baş edebilen Homend Hurriclean Multi Siklon 1231H süpürge şimdi indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Güçlü emiş gücü, siklon teknolojisi ve çeşitli aparatlarıyla en inatçı kiri bile kolayca temizleyen bu süpürgeyle ev temizliği artık daha kolay, daha etkili ve daha hızlı. İşte detaylar!

Haber 18-07-2023 11:55

Kablosuz elektrikli süpürgelere servet ödemek isteyenlere Dyson'ın uygun fiyatlı alternatifleri

Kablosuz elektrikli süpürge deyince akla gelen ilk marka Dyson! Üstün teknolojik özellikleri sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça sevilen markanın süpürgeleri; üstün emiş gücü, geniş toz haznesi, her yere kolaylıkla ulaşabilen tasarımıyla dikkat çekiyor. Ancak fiyatı da dudak uçuklatıyor. Siz de üstün özelliklere sahip bir kablosuz elektrikli süpürge almak istiyor fakat ona bir dünya para ödemek istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için Dyson muadili daha uygun fiyatlı süpürgeleri seçtik.

Haber 27-06-2023 16:07

Bulduğu çözüm şaşkına çevirdi! Salonunun ortasında yılanla karşı karşıya gelince elektrikli süpürgeyle kendisini savundu

Avustralya’nın Queensland şehrinde bir kadın kocasının çığlık sesini duyduğunda evlerinde salonlarının ortasında bir yılan gördü. Yılanla göz göze gelince korktuğunu dile getiren kadın elektrikli süpürgeyle onu yakaladı. Çift yılan uzmanına haber verdikten sonra elektrikli süpürgeden hayvanın çıkartıldığı anlar sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 09-05-2023 08:42

Fiyatı 5293 TL'ye düştü! Teknoloji harikası dikey süpürgede kaçırılmayacak fırsat

Evinizi kısa sürede derinlemesine temizleyecek, son teknoloji ürünü kullanışlı bir süpürgeye mi ihtiyacınız var? Cevabınız "Evet!" ise bu harika önerimize kulak vermelisiniz. Kullanıcılarından tam not alan Electrolux Pure Q9 PQ91-50MB 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge kısa süreliğine 700 TL indirimle satışta! Güçlü motoru, ikisi bir arada özelliği sayesinde keyifli temizliğin tadını çıkarmanızı sağlayacak cihaz sizi bekliyor!

Haber 13-03-2023 13:59

Temizlik çılgınları için uzun ömürlü ve etkili en iyi toz torbasız elektrikli süpürgeler

Süpürgenizin toz torbasının patlamasından ve evi temizledikten sonra etrafta uçuşan tozlardan sıkıldınız mı? O hâlde toz torbasız bir süpürge almanın vakti gelmiş olabilir. Cyclone teknolojisi ile havadaki tozları en iyi şekilde ayıran bu süpürgeler, sahip oldukları filtrelerle askıda kalan tozları dahi içerisine hapsediyor. Size ise evdeki ferah havanın tadını çıkarmak kalıyor. "Onlarca farklı model var, hangisini almalıyım?" diyorsanız okumaya devam edin.

Haber 31-01-2023 15:52

Fiyatı 1221 TL'ye düştü! Temizliği dert olmaktan çıkaran buharlı temizleyicide indirim

Deterjan kullanmadan temizlik yapabilmeye olanak tanıyan buharlı temizleyicilerle tanışmaya ne dersiniz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Temizliği dert olmaktan çıkaran ve gücünü buhardan alan Polti Vaporetto SV240 1300W 2'si 1 Arada Buharlı Temizleyici Paspas, kısa süreliğine %15 indirimde! İşte detaylar...

Haber 24-01-2023 14:20

Muğla'da kargoyla gelen elektrikli süpürgede uyuşturucu bulundu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kargo firması üzerinden gelen elektrikli süpürgede 3 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 30-12-2022 08:04

Ev temizliğine önem verenler için en iyi Philips marka süpürgeler 2023

Evlerin sık sık tozlanması ve bu nedenle tetiklenen alerjik reaksiyonlar, birçok kişinin en büyük dertleri arasında yer alıyor. Tozu önlemenin en iyi yolu ise emiş gücü yüksek, kaliteli bir elektrikli süpürge kullanmaktan geçiyor. Evinizde biriken toz problemini çözmek istiyorsanız alerji filtreli ve yüksek emiş gücüne sahip Philips süpürge modelleri sizi bekliyor! Gelin, bu ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 01-12-2022 18:16

Evini her daim tertemiz isteyenlerin tercihi Dyson marka süpürge modelleri

Son zamanların en revaçtaki elektronik markalarından biri olan Dyson, yenilikçi teknolojisiyle temizlikte çığır açtı. Markanın özellikle elektrikli süpürge modelleri, kullanıcılar tarafından oldukça seviliyor. Dyson elektrikli süpürgeler; üstün emiş güçlü, geniş atık hazneli ve enerji tasarruflu olarak üretiliyor. Aynı zamanda antibakteriyel özelliğiyle öne çıkan cihazlar, partiküllerin neredeyse tamamını temizlemesiyle dikkat çekiyor. Gelin, en iyi Dyson elektrik süpürgeye birlikte göz atalım.

Haber 12-08-2022 17:01

Normal elektrik süpürgelerinden bıkanlar için pratik ve kullanımı kolay şarjlı dikey ve el süpürgesi tavsiyeleri

Temizlik yaparken ağır süpürgeleri taşımaktan, kabloların birbirine dolanmasından bıktınız mı? Haklısınız, geleneksel süpürgelerle evi temizlemek ağırlık kaldırma egzersizine dönüşebiliyor. Üstelik kablolar yeterince uzamazsa temizlik iyice zorlaşıyor. Motor ve çekiş güçleri bakımından tatmin edici bir deneyim sunan şarjlı süpürgeler, kullanıcılar tarafından son zamanlarda sıklıkla tercih ediliyor. Sizin için birbirinden kaliteli şarjlı el süpürgeleri ve dikey süpürgeleri listeledik.

Haber 28-07-2022 14:56

Elektrikli süpürge sesinden rahatsız olup eşini boğarak katletmişti! Kablolu vahşetin detayları ortaya çıktı

Ümraniye'de 40 yıllık eşi Şengül Kaya'yı temizlik yaparken ses yaptığı gerekçesiyle elektrikli süpürgenin kablosuyla boğarak öldüren Gürsel Kaya hakkında, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, Gürsel Kaya'nın eşini itekleyerek yere düşürdüğü ve boğazını elleriyle sıkarak bir süre boğmaya çalıştığı, bu sırada kadının direndiği ifade edildi. Şüphelinin daha sonra elektrik süpürgesinin kablosuyla eşini nefessiz bırakacak kadar boğmaya devam ettiği belirtildi.

Haber 03-07-2022 10:52

Eviniz çok kirliyse ve bu size artık stres veriyorsa, bu ürünleri mutlaka keşfetmelisiniz

Hiç kimse kirli bir evde yaşamak istemez ancak bazen şartlar öyle bir hâl alır ki durum tamamen kontrolden çıkabilir. Dağınık ve kirli ev hâli bir süre devam ederse stres seviyesi de buna paralel olarak artmaya başlar. Ama üzülmeyin, bu durum tabii ki dünyanın sonu değil. Öyle bir listeyle karşınıza geldik ki eviniz pırıl pırıl, zihniniz ise çok rahat olacak. İşte evinizi kirden arındıracak o ürünler!

Haber 28-06-2022 09:30

Kan donduran vahşet! Elektrikli süpürge sesinden rahatsız oldu, 40 yıllık eşini kablosuyla boğdu

Ümraniye'de kan donduran bir cinayet olayı gerçekleşti. Gürsel Kaya (61), temizlik yaparken ses yaptığı gerekçesiyle elektrik süpürgesinin kablosuyla 40 yıllık eşi Şengül Kaya'yı (58) boğdu. Gürsel Kaya daha sonra "Eşimi boğdum, nefes almıyor" diyerek 155'i arayıp ihbarda bulundu. Emniyetteki ifadesinde olayı ayrıntılarıyla anlatan Gürsel Kaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 27-06-2022 10:20

En ufak toz partiküllerini bile toplayan Arnica Cyclone süpürge kullananlar ve yorumları

Ev temizliğinin vazgeçilmezi olan elektrikli süpürge almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar bulunuyor. Süpürgede aranan en temel özellikler ise süpürgenin filtresinin kolay temizlenmesi, hafif olduğu kadar fonksiyonel olması ve yüksek çekim gücü olarak sayabiliriz. Tabii uygun fiyatlı olursa şahane olur. Öyleyse gelin, tüm bu saydığımız özellikleri bir arada bulunduran Arnica ET14402 Cyclone Elektrikli Süpürge'yi birlikte inceleyelim.

Haber 27-05-2022 16:54

Robot süpürgelerin kralı Xiaomi robot süpürgeyi bir de bizimle inceleyin

Her bütçeye uygun, yenilikçi teknolojik ürünleriyle en çok tercih edilen markalardan Xiaomi, bu kez de robot süpürgeleriyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. En kaliteli süpürgeler kategorisinde yer alan Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro'nun şık tasarımı ve fonksiyonel özellikleriyle kullanıcılardan tam not aldığını söylesek abartmış olmayız. O hâlde sizi günlük koşuşturmacalarının arasında bir de ev süpürme derdiyle uğraştırmayacak Xiaomi robot süpürge incelemesine davet ediyoruz!

Haber 26-05-2022 14:39

Yatağınızı her sabah topluyorsanız yanlış yapıyorsunuz! Doğru yatak temizliği için...

Daha düzenli bir hayat için odanızın dağınık olmaması gerekiyor. Dağınık oda kişinin psikolojisini dahi etkileyebiliyor. Ancak dağınıklıkları toplayayım derken yanlış yapıyor olabilirsiniz! Eğer her sabah yatağınızı topluyorsanız bu konuda bir kez daha düşünmeniz gerekiyor.

Kadin 18-05-2022 17:15

Yılların eskitemediği Fantom dikey süpürgesi ile temizlik hızınızı ikiye katlayacak

Temizlik yaparken kullandığınız elektrikli süpürgenin performansı oldukça önemli. Birçok farklı çeşitte bulunan makineler arasından dikey elektrik süpürgeleri pratik tasarımlarıyla öne çıkıyor. Yılların eskitemediği, temizlik hızınızı ikiye katlayacak Fantom Pratik XL P 1300 Dikey Elektrikli Süpürge incelemesiyle karşınızdayız! Merak ettiğiniz tüm detayları açıklığa kavuşturacak bilgilere ve benzer ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 06-05-2022 11:38

Temizlik sevdalılarının biriciği Dyson elektrikli süpürge incelemesi

Robot veya dikey süpürgeler kadar toz torbasız kablolu süpürgeler de gelişmiş teknolojik özellikleriyle oldukça merak uyandırıyor. Çünkü elektrikli süpürgeler diyenlerin vazgeçemediği ürünler arasında yer alıyor. Dyson, tam da bu noktada temizlikte son teknoloji isteyenlerin yardımına koşuyor. Dyson süpürge incelemesiyle karşınızdayız. Keşfetmeye hazır mısınız?

Haber 02-05-2022 10:47

Güçlü bir çekiş gücü isteyenler için Arnica Pika'yı inceledik

Temiz ve ferah bir ortam için detaylı temizlik yapmanız gerekiyor. Tüm kir ve tozlardan kurtulmak için de güçlü emiş özelliğiyle ön plana çıkan elektrik süpürgesi kullanmanız önemli. Bu makineler arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Arnica Pika incelemesiyle karşınızdayız! Gelin, kafanızdaki tüm soruları yanıtlayacak bilgilere ve benzer ürünlere göz atalım.

Haber 26-04-2022 11:07

Temizlik tutkunlarına sadece elektrik süpürgesi olmadığını kanıtlayacak bir yoldaş olacak Arnica Tesla

Ev temizliğinin en önemli adımı, süpürme işlemi. Eğer etkili bir süpürme işlemi gerçekleşmezse tozlar yüzeyde kalmaya devam eder. Tozlu bir ortamsa özellikle üst solunum yolu gibi rahatsızlıklara neden olabilir. Eğer ev temizliğinize önem veriyor ve iyi bir süpürge arıyorsanız Arnica Tesla Premium incelemesine yer verdiğimiz yazımızı okumaya devam edin!

Haber 05-04-2022 09:55

Dikey ve güçlü bir süpürge arayanlara: Fakir dikey süpürge kullananlar ve yorumları

Süpürme işlemi, ev temizliğinin belki de en önemli aşaması. Eğer yüzeylerdeki tozlar tamamen süpürülmezse iyi bir ev temizliğinden söz edemeyiz. Peki, süpürme işlemini kolaylaştıracak, toz torbasız, her yüzeyde rahatlıkla kullanabileceğiniz, ergonomik tasarıma sahip bir ürünle tanışmak ister misiniz? Cevabınız "Evet" ise Fakir Starky Dikey Süpürge'yi incelediğimiz yazımıza göz atmaya davetlisiniz!

Haber 01-04-2022 17:07

Güçlü ve dayanıklı Fakir Atria elektrikli süpürge kullananlar ve yorumları

Yaşam alanlarımızın her daim temiz olması, sağlığımız için oldukça önemli. Neyse ki elektrik süpürgeleri ile evdeki tozlardan kurtulabilir, toz ve kirlerin yüzeylerde birikmesini önleyebiliriz. Eğer siz de evinizdeki kir ve tozdan kurtulmanızı sağlayacak kaliteli bir süpürge arayışındaysanız Fakir Atria Elektrikli Süpürge ile tanışmanızın tam zamanı!

Haber 31-03-2022 15:36

Hem şarjlı hem güçlü bir süpürge arayanlara: Dyson V8 incelemesi

Gelişen teknoloji sayesinde ev işleri artık daha pratik hâle geliyor. Son teknolojiyle tasarlanan ve toz almaktan fazlasını yapan şarjlı dikey süpürgelerle evinizi daha temiz hâle getirebilirsiniz. Dyson V8'in geniş toz toplama kapasitesi ve siklon teknolojisi sayesinde maksimum hijyenin keyfini sürebilirsiniz. Dyson V8 incelemesine yer verdiğimiz yazımıza göz atmaya ne dersiniz?

Haber 23-03-2022 14:52

Evini tozdan kısa sürede arındırmak isteyenlere özel Philips Marathon inceleme & yorumları

Teknolojinin hayatımızı kolaylaştırmak için sunduğu en güzel olanaklardan biri, şüphesiz ki elektrik süpürgeleri. Zamandan tasarruf ederek tozlardan kurtulmanıza yardımcı olan akıllı ev aletlerinden Philips Marathon Ultimate ile karşınızdayız! Süpürgeler ile ilgili aklınızı kurcalayan sorulara dair tüm cevaplara, Philips Marathon Ultimate yorumlarına ve benzer özellikteki süpürgelere yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Haber 21-03-2022 12:40

Evinizi ilkbahara hazırlamak için temizliğe yardımcı ürün önerileri

Kış aylarının bitişiyle bahara hazırlık dönemi başlıyor. Sağlıklı ve ferah bir yaşam alanı için bahar gelmeden evlerin baştan sona temizlenmesi oldukça önemli. Bahar temizliği uzun süren ve yorucu bir iş. Ancak doğru ürünleri kullanarak hem zamandan tasarruf edebilir hem daha az enerjiyle maksimum verim alabilirsiniz. Yaklaşan bahar için temizlik ürünleri arayışı içindeyseniz sizin için seçtiğimiz ve işinizi kolaylaştıracak ürünlere göz atmalısınız.

Haber 18-03-2022 11:37

Temizlemesi kolay, derinlemesine ev temizliği yapanların tercihi en iyi su filtreli süpürge çeşitleri

Ne kadar temizlik yaparsak yapalım, toz maalesef ki hayatımızın bir parçası. Temizlik yaparak yaşam alanlarımızı bir nebze olsun tozdan koruyabiliriz fakat daha etkili bir çözüm istiyorsak en doğru adres sulu elektrikli süpürgeler. Çünkü su filtreli süpürgeler, tozun tekrar havaya karışmasına engel olarak hazne içindeki suya hapsolmasını sağlar. O halde derinlemesine ev temizliği yapanların tercih ettiği su filtreli elektrik süpürgelerini birlikte incelemeye ne dersiniz?

Haber 12-01-2022 16:24

Ayaklara dolanan kablo derdine son veren en iyi şarjlı süpürge modelleri

Siz de geleneksel elektrikli süpürgelerden şikayetçi misiniz? Öyleyse müjdemizi verelim. Ayaklara dolanan kablo derdine son veren en iyi şarjlı süpürge modelleri ile ev süpürmek işkence olmaktan çıkıyor. Tüm modelleri inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

Haber 05-01-2022 15:14

Kolayca temizlik yapabileceğiniz, sağ kolunuz en iyi şarjlı el süpürgesi çeşitleri

Şarjlı el süpürgeleri günlük temizlik için üretilmiş en pratik ev aletleri arasında yer alıyor. Sizin de günlük hayatta hızlı bir yardımcıya ihtiyacınız varsa kolayca temizlik yapmanızı sağlayacak ve sağ kolunuz olacak en iyi şarjlı süpürge çeşitlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 23-12-2021 18:16

Enerji tasarrufuna önem verenlerin göz atması gereken yüksek enerji sınıfına sahip ev aletleri ve beyaz eşyalar

Evimizde bulunan eşyaların birçoğu elektrikle çalışan ürünler. Üstelik bazıları daima fişe takılı konumda kalıyor. Bu durumda beyaz eşyaların sahip olduğu enerji sınıfı önemli oluyor. Enerji tasarrufuna dikkat edenler için harika bir haberimiz var. Verimlilik oranı en yüksek enerji sınıfına sahip beyaz eşya ve ev aletlerini sizin için bir araya getiriyoruz.

Haber 23-12-2021 10:35

Yüksek performansıyla mest eden 1000 TL altı toz torbasız süpürge modelleri

Ev temizliğinin süper kahramanı olan süpürgeler, her geçen gün yeni teknolojilerle donatılıyor. Ancak onlarca model arasından hem bütçenize uygun hem de maksimum hijyen sağlayan süpürgeleri bulmak zor olabiliyor. Bu nedenle üstün performans gösteren 1000 TL altındaki en iyi toz torbasız süpürgeleri sizler için araştırdık.

Haber 30-11-2021 12:11

Tam çeyiz düzmelik %30 indirimli tencere, tava ve küçük ev aleti çeşitleri

Küçük ev aletleri, tencereler ve tavalar... Özellikle çeyiz düzenlerin ve yeni bir ev kurmak için adım atmak isteyenlerin alışveriş listesine mutlaka eklemesi gereken bu ürünler, her evin olmazsa olmazı. Peki, alışveriş listenizin yıldızı olacak ürünler neler?

Haber 19-11-2021 17:47

İşleri çok kolaylaştıran, teknolojik ve indirimli elektrikli süpürgeler

Günlük temizlik işleri veya büyük temizlikler fark etmeksizin her zaman en büyük yardımcınız olan elektrikli süpürgelerin ihtiyaçlarınız dâhilinde seçebileceğiniz birçok modeli bulunuyor. Beklentilerinize en uygun elektrikli süpürgeyi alarak ev işlerinin yükünü büyük oranda azaltabilir, gelişmiş teknolojileri sayesinde evinizi kolaylıkla tertemiz yapabilirsiniz. Eğer elektrikli süpürge almayı düşünüyorsanız bu yazı en kaliteli seçenekleri tespit etmeniz için size yardımcı olabilir.

Haber 17-11-2021 14:14

Çok pratik çözümler sunan emiş gücü yüksek şarjlı dikey süpürge modelleri

Süpürmeden temizlik, doğru süpürmeden iyi temizlik olmaz. Birkaç yıl öncesine kadar dikey şarjlı süpürgeler emiş gücü yeterli olmadığı için basit temizlik işlerinde kullanılırken şimdilerde baştan aşağı bir evi temizleyecek kapasiteye ulaştılar. Hem temizlik yapmaktan keyif alanları hem de temizlik yapmayı sevmeyip zamanı kısa tutmayı sevenleri memnun edecek şarjlı dikey süpürge modellerine bir göz atalım mı?

Haber 05-10-2021 15:29

3 Eylül Cuma BİM aktüel ürünler listesi! Bu hafta Fakir elektrikli süpürgede indirime girdi!

Her hafta biribirinden farklı ürünleri indirimli bir şekilde mağazalarına getirerek müşterilerinin beğenisine sunana BİM’in 3 Eylül 2021 Cuma gününe özel aktüel ürünler listesi yayınlandı. BİM’de bu hafta Fakir Atria elektrikli süpürge, 699 TL’den satışa sunuluyor.

Finans 02-09-2021 12:07

Grundig küçük ev aletlerindeki büyük indirimleri kaçırmayın!

Hayatımızı kolaylaştıran Grundig küçük ev aletlerini sizler için derledik.

Haber 12-08-2021 09:15

Rize'de otomobilin içini elektrikli süpürgeyle temizlerken akıma kapılan kadın öldü

Rize'de otomobilin içini elektrikli süpürgeyle temizlerken akıma kapılan kadın öldü

Yurthaber 10-08-2021 15:25

Grundig'ten devrim yaratan 5 elektrikli süpürge

Çığır açan teknolojisiyle yerlerde bir tek toz tanesi bile bırakmayan Grundig elektrikli süpürgeleri sizler için listeledik.

Trend 14-07-2021 14:08

Teknolojinin günümüze kadar yaşadığı değişimler: Teknolojik aletlerin ilk ve son halleri

Teknolojinin gelişimi ve değişimi ön görülemez bir şekilde devam ediyor. Hayatımızın bir parçası hale gelen teknolojik ürünler ilk ürettikleri dönemlerden sonra zaman içerisinde büyük bir dönüşüm içerisine girdi. Sizler için bu ürünlerin ilk hallerini ve günümüzdeki versiyonlarını araştırdık.

Trend 16-03-2021 09:28