Burak Sergen Haberleri Ve Son Dakika Burak Sergen Haberleri

Burak Sergen Haberleri Ve Son Dakika Burak Sergen Haberleri

9 Şubat 1961 Ankara doğumlu oyuncu Burak Sergen, tiyatro sanatçısı ve yönetmeni Semih Sergen'in oğludur. Ankara Devlet Konservatuvarında eğitimini tamamladıktan sonra Bursa Devlet Tiyatrosu'nda staj yapan Sergen, staj sonrasında Ankara Devlet Tiyatrosu'na geri döndü. Günümüzde Devlet Tiyatro'larındaki görevine devam eden oyuncu, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Devlet Konservatuvarı ve Konya Selçuk Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak da çalışmalarını sürdürdü. 2020 yılında vizyona giren Kanal D dizisi Sakadatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterini canlandıran Sergen, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çukur ve Halka gibi televizyon dizilerinde de yer aldı. Sergen, Ağır Roman filmindeki rolü ile ÇAŞOT tarafından En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne ve Ankara Sanat Kurumu tarafından Ömür Boyu Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

Burak Sergen Haberleri

Burak Sergen evini sattı, kredi çekti yine olmadı! Eski karısının istediği nafakaya isyan etti... Bir ev, üç araba...

Sadakatsiz dizisiyle son olarak ekrana gelen Burak Sergen, 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Işıl Sergen ile 'nafaka yüzünden sorunlar yaşıyor. 19 yıl süren evlilikten Cansın adında bir oğlu olan Burak Sergen, nafakayı ödemeyemediği için üç ay hapis cezası aldığını açıkladı. Sergen nafakayı ödemek için mallarına konan hacizleri anlattı.

Magazin 20-07-2023 10:59

Bir nafaka kavgası daha! Burak Sergen 41 bin 209 lira nafaka ödemek istemeyince... Zehir zemberek açıklama

Sadakatsiz dizisinde rol alırken koronavirüse yakalanan ve uzun süre entübe olarak tedavi edilen Burak Sergen eski karısıyla yine davalık oldu. Oyuncu Burak Sergen, eski eşi Işıl Sergen’e çocuğu için ödediği nafakanın azaltılması için dava açtı. Işıl Sergen ise zehir zemberek bir paylaşımda bulundu.

Magazin 06-01-2023 13:30

Semih Sergen kimdir? Burak Sergen'in babası Semih Sergen kaç yaşında ve neden öldü?

Semih Sergen kimdir sorusunun yanıtı birçok kişi tarafından merakla araştırılmaya başladı. Oyuncu ve ses sanatçısı Burak Sergen ve Toprak Sergen'in babaları Semih Sergen hayatını kaybetti. Gelen vefat haberiyle birlikte birçok kişi Semih Sergen'in özel hayatıyla ilgili bilgileri araştırmaya başladı. Peki, Semih Sergen kimdir? Burak Sergen'in babası Semih Sergen kaç yaşında ve neden öldü?

Magazin 06-08-2022 14:54

Burak Sergen ve Toprak Sergen'in acı günü! Ünlü sanatçı Semih Sergen hayatını kaybetti

Sinema, Tiyatro ve seslendirme sanatçısı ve Burak Sergen ve Toprak Sergen'in babaları, Semih Sergen (91) Bodrum'da hayatını kaybetti.

Magazin 06-08-2022 14:33

Burak Sergen

Burak Sergen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Burak Sergen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Burak Sergen Ayvalık’ta kamp kurdu

Koronavirüse yakalandıktan sonra uzun süre yoğun bakımda tedavi gören usta oyuncu Burak Sergen, sağlığına kavuşmasının ardından Balıkesir’in turistik ilçesi Ayvalık’ta kamp kurdu.

Magazin 19-07-2022 16:26

Nihan Ünsal Burak Sergen'e zina davası açtı! Bomba iddialar

Burak Sergen entübe edilip yoğun bakımda bir ay geçirdikten sonra hayata döndü. Sergen kısa bir süre sonra kendisinden 28 yaş küçük olan eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığını öğrenerek zina nedeniyle boşanma davası açtı. Ünsal eski eşine karşı dava açıp olay iddialarda bulundu.

Magazin 06-03-2022 08:41

Burak Sergen Kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Burak Sergen hangi filmlerde oynadı?

Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal'ın açtığı davanın ardından merak konusu oldu. Nihan Ünsal eşinin boşanma davası açması üzerine sürpriz bir hamlede bulundu. Çıkan haberlerin ardından Burak Sergen Kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Burak Sergen hangi filmlerde oynadı? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi....

Magazin 04-03-2022 13:15

Nihan Ünsal Burak Sergen’e neden zina davası açtı? Nihan Ünsal ile Burak Sergen boşandı mı? Aralarındaki sorun ne?

Nihan Ünsal'ın Burak Sergen’e zina davası açtığı öğrenildi. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında nikah masasına oturan çift ile ilgili magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerin ardından Nihan Ünsal Burak Sergen’e neden zina davası açtı? Nihan Ünsal ile Burak Sergen boşandı mı? Aralarındaki sorun ne? soru ve konu başlıkları merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 04-03-2022 13:05

Sadakatsiz dizisi final mi yapıyor? Flaş iddia! Sadakatsiz dizisi ne zaman final yapacak? Sadakatsiz oyuncuları bir bir ayrılmıştı...

Kanal D ekranlarında 2020 yılından bu yana yayınlanmaya devam eden Sadakatsiz dizisi hakkında ortaya flaş bir iddia atıldı. Sevilen diziden son olarak peş peşe ayrılık haberleri gelmiş ve pek çok önemli oyuncu ayrılmıştı. Ayrılıkların ardından ise dizinin final yapabileceği iddia edildi.

Magazin 26-02-2022 09:28

Sadakatsiz Haluk Güçlü öldü mü? Burak Sergen Sadakatsiz dizisinden ayrıldı mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 49. yeni bölümünde şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'de Aras ile olan tartışmasından sonra kalp krizi geçiren Haluk Güçlü öldü. Dizide Haluk Güçlü'yü canlandıran usta oyuncu Burak Sergen ise Sadakatsiz'den ayrıldı. Burak Sergen geçtiğimiz sene yakalandığı koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda entübe edilmiş ve diziye uzun bir süre ara vermişti.

Magazin 16-02-2022 22:33

Sadakatsiz 49. yeni bölüm fragmanı! Haluk ölüyor mu? Burak Sergen Sadakatsiz'den ayrılacak mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'de şoke eden bir ayrılık yaşanacak. Aras ile olan tartışmasından sonra kalp krizi geçiren Haluk ölüyor. Usta oyuncu Burak Sergen ise Sadakatsiz'den ayrılıyor.

Magazin 15-02-2022 02:24

Sadakatsiz dizisinde yaprak dökümü! Ali İl ve Yeliz Kuvancı'nın ardından Burak Sergen de kadrodan ayrılıyor

Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Sadakatsiz dizisindeki yaprak dökümü yaşanmaya başladı. Sezon sonunda final yapacağı konuşulan diziye Ali İl ve Yeliz Kuvancı'nın ardından Burak Sergen'in de veda edeceği öğrenildi.

Magazin 05-02-2022 10:42

Burak Sergen'i yoğun bakımdayken aldattığı iddia ediliyordu! Nihan Ünsal'dan eski eşi dava

Burak Sergen koronavirüs olup entübe edildiğinde genç eşi Nihan Ünsal'ın kendisini aldattığı iddia edilmişti. Sergen hayatına döndükten sonra eşinden boşanmış ve ihanete uğradığını itiraf etmişti. Ünsal, son dönemde Sergen'in kendisi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle harekete geçti.

Magazin 24-01-2022 15:40

Eşinin ihanetiyle sarsılan Burak Sergen kendisinden yaşça küçük kadınla görüntülendi

Eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğrayan Sadakatsiz'in Haluk'u Sergen, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme'de bir market çıkışı kendisinden yaşça küçük arkadaşı ile görüntülendi. Kadının arkadaşı olduğunu söyleyen Sergen, aşka kapılarını kapatmadı. İhanetin sorulduğu Sergen, "Zaten aldatıldığım kanıtlandı. Bu yüzden davanın sonuçlanmasını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Magazin 15-01-2022 08:17

Burak Sergen: Yerlerde sürünmüyorum! Beni alkollü nerede görmüş

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Burak Sergen, Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanarak düştüğü geceye dair görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Sergen hastalığın izlerini taşıdığını söyleyerek Bilal Özcan'a "Yerlerde sürünmüyorum! Beni alkollü nerede gördünüz?" diyerek sitem etti.

Magazin 21-12-2021 14:29

Burak Sergen'i yerden kaldıramadılar! Fena yakalandı

Yoğun bakımda olduğu süreçte genç eşi tarafından aldatılan Burak Sergen alkolü fazla kaçırınca zor anlar yaşadı. Burak Sergen evinin önünde iki kadın arkadaşıyla görüntülendi.

Magazin 20-12-2021 15:15

Gerekirse simit yenecek diyen Hülya Avşar'a Işıl Sergen'den sert tepki

Hülya Avşar'ın ekonomi yorumu sosyal medyanın gündeminde. Sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar'a bir tepki de Burak Sergen'in eski eşi oyuncu Işıl Sergen'den geldi.

Magazin 20-12-2021 09:27

Sadakatsiz’in Haluk’u Burak Sergen ihanetin acısını çabuk unuttu!

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Haluk Güçlü karakteriyle ekranda boy gösteren deneyimli oyuncu Burak Sergen, önceki akşam Beyoğlu’nda görüntülendi. Geçtiğimiz aylarda eşinin ihanetiyle sarsılan jet hızıyla boşanmıştı.

Magazin 18-12-2021 01:27

Avukatı açıkladı: Burak Sergen eşinin ihanet görüntüleriyle sarsıldı

Nisan ayında koronovirüse yakalanan ve 46 gün boyunca tedavi gören Burak Sergen, dört ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı iddialarıyla gündeme geldi. Ortaya çıkan görüntülerin ardından; ünlü oyuncu avukatı aracılığıyla açıklama yaptı.

Magazin 07-10-2021 16:33

Aldatıldım diyen Burak Sergen'e eski karısından destek

Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen'in, 4 ay önce evlendiği Nihan Ünsal tarafından ihanete uğradığı ortaya çıktı. Ünsal ihaneti reddetse de Sergen "Bu bir aldatma. Aldatıldım, doğru" dedi. Burak Sergen'e eski karısı Işıl Sergen de bir açıklama yaptı.

Magazin 07-10-2021 09:11

İhanet görüntüleri ortaya çıkan Burak Sergen'in eşi Nihan Ünsal, sessizliğini bozdu

4 ay önce evlendiği oyuncu Burak Sergen'i hastanede koronavirüs tedavisi gördüğü dönemde aldattığı iddia edilen Nihan Ünsal, sessizliğini bozdu. Özer Kocer ile basına sızan fotoğraflarının eski olduğunu söyleyen Ünsal, "Hastayken aldatma söz konusu bile değil" dedi.

Magazin 06-10-2021 13:53

Eşi Nihan Ünsal tarafından İhanete uğrayan Burak Sergen'den flaş hamle!

Usta oyuncu Burak Sergen'in eşi Nihan Ünsal tarafından ihanete uğradığı iddiası kamuoyuna bomba gibi düşmüştü. Ünsal'dan boşanmak için harekete geçen Sergen'den bir hamle daha geldi.

Magazin 06-10-2021 09:21

Burak Sergen ve Nihan Ünsal boşanacak mı? İhanet iddiası ortalığı karıştırdı!

4 ay önce Nihan Ünsal ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Burak Sergen'in aldatıldığı iddiası, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. 46 gün boyunca koronavirüs tedavisi gören Sergen'in, eşi Nihan Ünsal'dan boşanıp boşanmayacağı ise merak konusu oldu. Peki, Burak Sergen ve Nihan Ünsal boşanacak mı? Evliliği, ihanet mi bitirecek? Detaylar haberimizde...

Magazin 05-10-2021 12:31

4 ay önce evlendiler! Burak Sergen’in genç eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı iddia edildi

Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Burak Sergen, geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanmış ve hastalığı çok ağır atlatmıştı. Ölümden dönen Burak Sergen, toparlanır toparlanmaz nişanlısı Nihan Ünsal ile nikah masasına oturmuştu. Sadece 4 aydır evli olan çift hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 05-10-2021 07:20

Burak Sergen'den velayet açıklaması

Sadakatsiz dizisi setinde yakalandığı Covid-19'u yendikten sonra Nihan Ünsal ile nikah masasına oturan Burak Sergen, oğlu Cansın'ın velayetini kaybetti. Ünlü oyuncu davanın sonuçlanmasının ardından Instagram hesabından açıklama yaptı.

Magazin 17-06-2021 20:40

Burak Sergen ve Nihan Ünsal evlendi! Yapılan yorumlar çileden çıkardı

Sadakatsiz'de rol alan Burak Sergen yoğun bakımdan çıkıp taburcu olduktan sonra genç nişanlısı Nihan Ünsal ile evlendi. Yapılan yorumlar ünlü çifti isyan ettirdi.

Magazin 04-06-2021 13:33

Sürpriz gelişme! Burak Sergen ile Nihan Ünsal evlendi

Koronavirüs tedavisinde 46 gün hastanede yattıktan sonra ve geçtiğimiz günlerde taburcu olan oyuncu Burak Sergen, şubat 2019’da nişanlandığı Nihan Ünsal ile nikah masasına oturdu.

Magazin 04-06-2021 09:32

Burak Sergen sosyal medyadan seslendi: İyi ki varsınız

Koronavirüs teşhisiyle yoğun bakımda tedavi gören ünlü oyuncu Burak Sergen, 46 gün sonra hastaneden taburcu edilmişti. Instagram'dan bir mesaj yayınlayan 60 yaşındaki Sergen, "Hepinize ne kadar teşekkür etsem az. İyi ki varsınız. Dua ve enerjinizi eksik etmeyin" dedi.

Magazin 27-05-2021 11:43

Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen taburcu oldu! İşte ünlü oyuncunun son hali

Başarılı oyuncu Burak Sergen, bir süre önce koronavirüse yakalandığı öğrenilince tedavi altına alınmıştı. Zor bir tedavi süreci geçiren Sergen'den, beklenen haber geldi. Sevilen oyuncunun son durumu sürekli merak konusu olurken Sergen, bugün tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Magazin 24-05-2021 16:46

Entübe edilen Burak Sergen taburcu oldu: 12 günlük bir uyuma sürem vardı, hiç hatırlamıyorum

Sadakatsiz dizisinde rol alan Burak Sergen hastaneden taburcu oldu. Oğlu ve sevgilisinin desteğiyle iyileştiğini söyleyen Sergen "12 günlük bir uyuma sürem vardı, hiç hatırlamıyorum" dedi.

Magazin 24-05-2021 16:30

Sadakatsiz dizisinde Burak Sergen sürprizi! Haluk Güçlü böyle geri döndü!

Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterini canlandıran Burak Sergen, bir ay önce koronavirüse yakalanmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkan usta oyuncu, bir süredir rol alamadığı Sadakatsiz dizisinde hayranlarına hastane odasından sürpriz yaptı. Sergen'in canlandırdığı Haluk Güçlü karakteri kalp krizi geçirmişti. Haluk Güçlü, görüntülü cep telefonu aramasıyla kızı Derin ve eşi Gönül'le görüştü.

Magazin 19-05-2021 22:39

Burak Sergen'den müjdeli haber geldi! Entübe edilmişti

12 Nisan günü evinde fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Burak Sergen'in, koronavirüse yakalandığı tespit edilmişti. Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü oyuncudan güzel haber geldi. Sergen'in sağlık durumunun iyiye gittiği ve yakında taburcu edileceği öğrenildi.

Magazin 12-05-2021 11:29

Sadakatsiz dizisinin sezon finali tarihi belli oldu

Sezonun en dikkat çeken yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Bir süredir sette çıkan koronavirüs vakalarıyla gündeme gelen dizi, sezon finali için hazırlıklara başladı.

Magazin 06-05-2021 07:53

Burak Sergen’in sağlık durumu nasıl? Ünlü oyuncu iyileşti mi? Sevindiren haber!

Yakalandığı koronavirüs hastalığının ardından hastanede entübe edilen Burak Sergen’le ilgili yeni haber geldi. Ünlü oyuncu Burak Sergen’in sağlık durumuna ilişkin açıklamayı, 11 yaşındaki oğlu Cansın Sergen yaptı…

Magazin 04-05-2021 12:11

Entübe olan Burak Sergen'den iyi haber! Oğlu duyurdu

Sadakatsiz dizisinde rol alan Burak Sergen entübe edilmişti. Sergen'in sağlık durumuyla ilgili son dakika haberi geldi.

Magazin 04-05-2021 11:28

Burak Sergen’in son durumunu nişanlısı açıkladı! Hâlâ entübe durumda

Ünlü oyuncu Burak Sergen'in nişanlısı olan Nihan Ünsal, Burak Sergen'in sağlık durumunda herhangi bir değişiklik olmadığını ve hâlâ yoğun bakımda entübe edildiğini söyledi. 3 hafta önce solunum güçlüğü çektiği için hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Burak Sergen'in sevenleri, Sergen'den gelecek iyi bir haberi bekliyor.

Magazin 02-05-2021 12:17

Burak Sergen'in sağlık durumu nasıl? Nişanlısından flaş açıklama!

Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen geçtiğimiz haftalarda yaşadığı solunum sıkıntısı nedeni ile hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavisi süren başarılı oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumu araştırılıyor. Peki, Burak Sergen'in hastalığı ne? İşte, nişanlısı Nihan Ünsal'dan Burak Sergen'in sağlık durumu hakkında açıklama...

Magazin 02-05-2021 00:33

Burak Sergen’in sağlık durumu nasıl? Nişanlısından yürek burkan açıklama

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören ve entübe edilen ünlü oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumu ile ilgili nişanlısı Nihan Ünsal’dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından Burak Sergen ile ilgili duygusal bir mesaj paylaşan Nihan Ünsal, ünlü oyuncunun hayranlarını üzdü…

Magazin 28-04-2021 12:07

Burak Sergen'in sağlık durumu nasıl? Nişanlısı paylaşımıyla boğazları düğümledi

Koronavirüse yakalanan ve sonrasında hastaneye kaldırılan oyuncu Burak Sergen, geçtiğimiz günlerde durumu ağırlaşınca entübe edildi. Oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal ise sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaparak "Başka bir hayat yaşıyorum, başkasına ait olan. Hayatımı geri istiyorum" dedi.

Magazin 27-04-2021 17:27

Entübe edilen Burak Sergen’in nişanlısından duygusal paylaşım

Koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Burak Sergen, durumunun ağırlaşması üzerine entübe edildi. Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal'ın yaptığı paylaşım ise herkesi duygulandırdı.

Magazin 27-04-2021 14:27

Burak Sergen'in sağlık durumu nasıl? Burak Sergen iyileşecek mi? Entübe nedir?

Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncularından olan Burak Sergen, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı. Burak Sergen ile beraber, Melis Sezen ve çocuk oyuncu Alp Akar da koronavirüse yakalanan oyuncular arasında bulunuyordu. Melis Sezen ve Alp Akar’ın testlerinin pozitif çıkmasından sonra oyuncular ev istirahatine alınmıştı. Ancak Burak Sergen’in durumunun kötüleşmesi sebebi ile Sergen’in tedavisine hastanede devam ediliyordu.

Magazin 21-04-2021 15:08

Yoğun bakımda tedavi gören Burak Sergen entübe edildi! Eski eşi duyurdu

Geçtiğimiz haftadan bu yana koronavirüsle mücadele eden Burak Sergen'in sağlık durumuna dair son bilgiyi eski eşi Işıl Sergen paylaştı. Burak Sergen yoğun bakımdayken entübe edildi.

Magazin 21-04-2021 13:48

Burak Sergen'in eski eşine açtığı soyadı davasında yeni gelişme

Oyuncu Burak Sergen, 19 yıl evli kaldıktan sonra boşandığı eski eşi Işıl Sergen'e soyadını kullanmaması için açtığı davada, oyuncu Zafer Kayaokay tanık olarak dinlendi.

Magazin 20-04-2021 16:13

Yoğun bakımdaki Burak Sergen'den endişelendiren haber

Akciğerlerindeki enfeksiyon nedeniyle tedavi altında olan ve durumu ciddiyetini koruyan Burak Sergen 'in koronavirüs testleri negatif çıkmış, sonrasında yapılan tetkiklerde pozitif olduğu anlaşılmıştı. Gelen son dakika bilgiye göre, ünlü sanatçının sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Magazin 20-04-2021 14:19

Sadakatsiz dizisinin çekimleri koronavirüs vakaları nedeniyle durduruldu!

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin setinde üst üste yaşanan koronavirüs vakalarından sonra çekimler durduruldu. Dizinin ekrana ara vermesi bekleniyor.

Magazin 15-04-2021 22:42

Burak Sergen'in oğlundan kötü haber geldi

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’de Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen, Covid-19 yüzünden yoğun bakımda tedavisi sürerken kötü bir haber daha geldi. Burak Sergen’in oğlu Cansın Sergen’in de Covid-19'a yakalandığı öğrenildi.

Magazin 15-04-2021 12:31

Seren Serengil'in Burak Sergen yorumu şoke etti! 'Rol gereği bile olsa...'

'Sadakatsiz' dizisinde 'Haluk' karakterine hayat veren Burak Sergen koronavirüs sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldı. Sergen ile habere Seren Serengil'in öyle bir yorum yaptı ki...

Magazin 15-04-2021 09:12

Burak Sergen'in sağlık durumuyla ilgili Medyapım'dan açıklama: Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda

Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterini canlandıran usta oyuncu Burak Sergen, akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı nedeniyle kaldırıldığı hastaneye yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Sadakatsiz dizisinin yapımcısı Medyapım ise yaptığı açıklamada, Burak Sergen'in koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

Magazin 14-04-2021 22:46

Sadakatsiz dizisinden kötü haberler gelmeye devam ediyor! Genç oyuncu koronaya yakalandı

Her Çarşamba saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Sadakatsiz dizisinde koronavirüs paniği yaşanmaya devam ediyor. Oyuncu Burak Sergen'in yoğun bakıma kaldırılmasının ardından dizide başka bir oyuncunun daha koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Genç oyuncu son durumunu sosyal medya üzerinden duyurdu. İşte detaylar...

Haber 14-04-2021 16:59