Burger King Haberleri Ve Son Dakika Burger King Haberleri

Burger King Haberleri Ve Son Dakika Burger King Haberleri

Popüler Amerikan fast food markası olan Burger King’in ilk restoranı 4 Aralık 1954 tarihinde Miami’de açılmıştır. James McLamore ve David Edgerton tarafından kurulan marka kısa sürede ulusal bir restoran haline gelmiştir. Böylece 1967 yılında ülkenin 3. en büyük fast food markası Burger King olmuştur. 1995 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren markanın şu an 650’den fazla restoranı bulunmaktadır. Toplu alışveriş merkezi gibi yerlerde şubesi bulunan markanın çeşitli reklamlarını televizyon kanallarında görmek mümkündür. Özellikle çocuklara ve gençlere hitap eden uygun fiyatlı menüler hazırlayan Burger King 3 yıl artarda ‘’Türkiye’nin En Samimi Markası’’ seçilmiştir. Burger King menülerinde hamburgerin yanı sıra dondurma, tost, sufle, patates gibi farklı yiyecek alternatifleri de yer almaktadır.

Burger King Haberleri

Burger King çalışma saatleri nedir? Burger King saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Burger King, dünyanın dört bir yanında restoranları bulunan fast-food markalarından biridir. 1995 senesinden beri ülkemizde hizmet verir. İlk restoranı İstanbul’un Avrupa Yakasında bulunan Etiler semtinde açılmıştır. Burger King mesai saatleri Alışveriş Merkezlerinin içinde ve Alışveriş Merkezlerinin dışında olmak üzere farklılık gösterir. Peki, Burger King açılış ve kapanış saatleri nedir, hafta sonu kaça kadar hizmet veriyor?

Haber 25-11-2022 13:37

Ukrayna'nın işgali: Burger King'in Rusya'daki ortağı restoranlarını kapatmayı reddediyor

Amerikan hamburger zinciri Burger King, Rusya'daki restoranlarını Ukrayna'nın işgali sonrası kapatmak istediği halde bunu yapamadığını açıkladı. Burger King'in bağlı olduğu Restaurant Brands International'in Rusya'daki 800 restoranını Alexander Kolobov adındaki ortağı işletiyor.

Haber 18-03-2022 18:03

TAB Gıda halka arz ne zaman? Halka arz için bankalara yetki verildi!

TAB Gıda, Borsa İstanbul’da halka arz için bankaları yetkilendirdi. 1995'te Burger King’in master franchisee haklarını alarak Türkiye’ye getirdi. 1994 yılından beri gıda sektöründe faaliyet gösteren TAB Gıda'nın halka arzının ne zamana planlandığı aktarıldı. İşte merak edilenler...

Finans 01-09-2021 15:26

Böylesini görmediniz! Siyah hamburger olur mu demeyin

Japon kültürünün değişik yemeklerine hepimiz alışkınız. Farklı tatları denemeyi seven ve alışılmadık yemeklere ilgi duyan Japonlar, şimdi de siyah hamburger ile ortaya çıkıyor. Japonya’nın kendine özgü tatlarından biri olan “Kuro Burger” simsiyah rengi ile görenleri bir hayli şaşırtıyor.

Yemek 01-06-2021 15:07

Burger King

Burger King Hakkındaki Haberler Mynet'te. Burger King Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Burger King 21 yıl sonra logosunu değiştirdi

Dünyanın en büyük fast food zincilerinden biri olan Burger King, 1999 yılında değiştirdiği klasik logosuna geri döndü. Şirketin yeni logosu, bu yılın ilk aylarında reklam afişlerinden çalışan üniformalarına kadar birçok yerde kullanılmaya başlanacak.

Haber 08-01-2021 17:27

Burger King iletişim, sipariş hattı, şikayet numarası

Türkiye’de 1995 yılından beri faaliyet gösteren dünyanın en çok tercih edilen fast food markalarından Burger King, uygun fiyatları ve damak tadınıza hitap eden lezzetleriyle alanında lider. Sevdiğiniz Burger King lezzetlerinin sipariş sürecinde gerek duyacağınız iletişim bilgileri bu yazıda yer alıyor. İşte sipariş sürecinde ihtiyaç duyabileceğiniz Burger King iletişim bilgileri...

Haber 05-01-2021 09:30

Beşiktaş, TAB Gıda ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi: - "TAB Gıda Türkiye'nin en büyük şirketlerinden biridir. Beşiktaş'ımıza sponsor oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz" - "Sürekliliği olan ve Beşiktaş taraftarının katkı verebileceği, katkı verdikçe kulübüne gelir sağlayacağı bir anlaşma yapılmıştır"

Spor 15-01-2020 15:02

KKTC’de Burger King kendi adıyla hizmet verecek

Dünyanın en büyük hazır yemek şirketlerinden biri olan Burger King, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ilk restoranını açtı.

Finans 02-12-2019 15:02

Çocuk menülerinde plastik oyuncak dağıtılmayacak!

Plastik atıklarını azaltma baskısı altındaki Amerikan fast food zinciri Burger King, bundan böyle çocuk menüleriyle birlikte hediye oyuncak vermeme kararı aldı.

Trend 19-09-2019 11:17

İspanya'da Burger King'in çalışanlarına uyguladığı sakal yasağı kaldırıldı

Barselona Çalışma Müfettişliği, hijyen gerekçesiyle çalışanlarına sakal, bıyık ve favori bırakma yasağı getiren Burger King'e bu kuralları kaldırması bildiriminde bulundu

Haber 31-07-2019 23:56

TFI TAB Gıda Yatırımları'ndan Üsküp'te iki restoran açılışı

TFI TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi ve TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici: - "Bu global markalardan edindiğimiz tecrübeyle artık kendi markalarımızı da yaratmanın zamanının geldiğine inandık" - "Bunun en güzel örneği Usta Dönerci restoranımız, Usta Dönerci konseptimiz. Gelecekte kendi markamız Usta Dönerci'yi bugün olduğu gibi sadece Kuzey Makedonya’da değil çok yakında farklı ülkelerde de açmayı planlıyoruz"

Haber 27-07-2019 10:32

Burger King ve GFUEL’in Dahil Olduğu BLAST Pro Series Miami Partnerleri Duyuruldu

RFRSH Entertainment, BLAST Pro Series Miami‘nin partnerlerini duyurdu.

Trend 11-04-2019 15:46

Kış gecelerini şenlendirecek eğlenceli öneriler

Kış gecelerinden sıkıldığını duyduk, senin için birbirinden keyifli öneriler hazırladık! Şimdi Vodafone Altın Kuluplü kadınlara özel Burger King'ten Whopper JR® Menü aldığında ikincisi bedava! Sen de ALTIN KULUP yazıp 7000'e gönder, ücretsiz üye ol.

Kadin 17-01-2019 15:05

Ankara Keçiören Belediyesi'nden ABD'ye yaptırım kararı! ABD menşeili markalara ruhsat vermeyecek!

Ankara’da Keçiören Belediyesi Amerika menşeili firmalara ruhsat vermeme kararı aldı. Bu kapsamda ilçede faaliyet göstermek isteyen MC Donalds, Burger King, Starbucks gibi büyük firmalara ruhsat verilmeyecek. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Aldığımız bu kararın örnek olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Haber 15-08-2018 23:28

Burger King'in Dünya Kupası reklamı büyük tepki topladı!

Fastfood devi Burger King'in futbolculardan hamile kalan kadınlara "ömür boyu bedava hamburger" vaadi tepki topladı.

Spor 21-06-2018 18:33

Dünya devinden kraliyet ailesini kızdıran reklam!

Belçika pazarına girmeye hazırlanan Amerikan şirketi Burger King'in, Belçikalılara kimi "kral" gördükleri sorusu karşısında "Kral Philippe" ile "Burger King" seçeneğini sunduğu reklamı, kraliyet ailesinin tepkisini çekti. Belçika Kraliyet Sözcüsü Pierre Emmanuel de Bauw, Kral Philippe'nin adının izinleri alınmadan ticari kampanyada kullanıldığıın bu nedenle ilgili şirketlere iletişime geçeceklerini söyledi.

Haber 28-05-2017 18:10

‘Patatesleri alan Halil’e vurduğum için pişmanım’

Burger King şubesinde müşterinin bıraktığı patatesleri almak isteyen Suriyeli çocuğu darp eden müdür Ö.E. savcılıktaki ifadesinde, "Çocuğa vurduğum için pişmanım" dedi.

Haber 31-01-2015 03:08

Burger King'deki dayağın görüntüleri ortaya çıktı

Burger King'te Suriyeli çocuğun, restoran müdürü tarafından yediği dayak güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 29-01-2015 02:18

Burger King'de Suriyeli çocuğun dövülmesi tepki topladı

Vatandaşlar Şirinevler Burger King şubesinde bir çocuğun tokatlanması olayı sonrasında Burger King'i protesto etmeye başladı. Mynet Burger King olayının ayrıntılarına ulaşmayı başardı.

Haber 23-01-2015 11:17

Burger King'te Suriyeli çocuğa dayak iddiası! MYNET tüm ayrıntılara ulaştı

İstanbul Şirinevler’deki fast food zinciri Burger King'de yaşanan olay tepki çekti. Patates çaldığı ileri sürülen çocuğun dövüldüğü iddia edildi. Olayın yaşandığı şubenin yetkilisi MYNET'e konuştu.

Haber 22-01-2015 21:43

Çoğu Türk üç bin kişi işini kaybedecek

Almanya'da ortaya çıkan hijyen skandalının ardından Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Bu karar yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak.

Haber 23-11-2014 23:39

Hackerlerin son hedefi Burger King oldu

Fast food zinciri Burger King'in Twitter hesabı hacklendi.

Haber 19-02-2013 02:14

Etlerine at eti karıştırdı!

İngiltere'de ortaya çıkan ve ülkenin gündemini meşgul eden "at eti skandalı"nda yeni gelişme yaşandı.

Haber 05-02-2013 10:21