Büstiyer Haberleri

Ünlülerden ilham aldık! Afra Saraçoğlu'ndan Duygu Özaslan'a ünlülerin favori büstiyerlerine alternatifler

Modayı ve ünlülerin kombinlerini yakından takip edenlerin gardırobunda mutlaka bulunması gereken büstiyerler, trendler arasındaki yerini korumaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu'ndan Duygu Özaslan'a, Serenay Sarıkaya'dan Demet Özdemir'e kadar pek çok ünlü isim yaz kombinlerinde büstiyer kullanıyor. Ünlülerin sıklıkla tercih ettiği yaratıcı ve şık tasarımlı büstiyerlere siz de sahip olmak istiyor olabilirsiniz. Birbirinden özel büstiyerlerden oluşturduğumuz listemize göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 14-08-2023 16:40

Keten pantolonlardan basic büstiyerlere yaz sezonunda gardırobunuzda olması gereken kurtarıcı parçalar

Açık renkli ve hafif kıyafetler ile rahat aksesuarlar, yaz mevsiminin gelmesiyle yavaş yavaş dolaplardaki yerini almaya başladı. Siz de dolabınızı yaz için güncellerken hem kolayca kombinleyeceğiniz hem rahatlığına doyacağınız parçalar arıyor olabilirsiniz. Öyleyse dolabınızı keten gömleklerden çiçekli eteklere, kurtarıcı parçalar ile donatmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-2023 17:10

Her türlü ortamda giyebileceğiniz en iyi büstiyer modelleri

Modayı yakından takip eden kadınların giysi dolabında mutlaka bulunması gereken büstiyerler, bu sezonda da trendler arasındaki yerini koruyor. Siz de trendlere ayak uydurmayı seviyor ve her zaman şık görünmek istiyorsanız kombinlerinizde büstiyerlere yer verebilirsiniz. Öyleyse her türlü ortamda giyebileceğiniz, en şık ve güzel büstiyer modelleri ile tanışmaya hazır mısınız?

Kadin 28-02-2023 14:42

Dilan Çiçek Deniz'in çok beğenilen kombinini benimsemek isteyenlere büstiyer önerileri

Son yılların yükselen moda trendleri arasında büstiyerlerle yapılan kombinler bulunuyor. Pek çok stilde tasarlanan büstiyerlerle birbirinden farklı kombinler yapmak mümkün. Başarılı ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğrafta giydiği büstiyeriyle kendine ve stiline hayran bıraktı. İşte, Dilan Çiçek Deniz'in çok beğenilen bu kombininde giydiği büstiyere alternatif öneriler...

Magazin 11-10-2022 16:13

Nesrin Cavadzade'nin giydiği takımı beğenenlere 400 TL altı alternatif öneriler

Bu yılın yaz trendlerinden biri de pötikare desenli kıyafetler. Özellikle pötikare desene sahip tulum, etek, bluz ve alt üst takımlar ünlü isimler başta olmak üzere birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Nesrin Cavadzade de pötikare takımıyla kamera karşısına geçerek poz verdi ve takımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Siz de Nesrin Cavadzade'nin takımına benzer ürün arayışı içindeyseniz, sizin için seçtiğimiz alternatif ürünlere mutlaka bakmalısınız.

Magazin 03-08-2022 14:01

Son zamanların yıldız influencerı Şeyda Erdoğan'ın tarzını beğenenler için alternatif pantolon modelleri

İnternet çağının en büyük avantajlarından biri fenomenlerin modaya yön veren stillerini yakından takip etmek olsa gerek. Yüz binlerce takipçiye ulaşan ve güncel trendleri üzerinde kusursuz bir şekilde taşıyan Şeyda Erdoğan'ın ilham verici tarzına da diyecek söz yok doğrusu. Siz de Erdoğan'ın kombinlerine ayrı bir hava katan hem spor hem klasik pantolon modelleriyle dolabınızı süslemek istiyorsanız yazımızı mutlaka incelemelisiniz.

Magazin 11-07-2022 14:24

Gülşen'in Elle Style Awards davetinde giydiği ve çok sevilen mavi takıma alternatif kombin önerileri

Son günlerde giyim tarzıyla magazin dünyasının ve sosyal medya aleminin dilinden düşmeyen Gülşen, katıldığı Elle Style Awards davetinde giydiği mavi takımı ile hâlâ bolca beğeni topluyor. Her giydiği olay olan ve yeni bir akım başlatmayı başaran sanatçı, farklı tarzda giyinmeyi sevenlere ilham oluyor. Siz de Gülşen'in bu ödül gecesinde giydiği mavi takımı çok beğendiyseniz sizin için seçtiğimiz alternatif ürünleri incelemeden geçmeyin!

Magazin 30-06-2022 20:29

Sıcak yaz günleri için TikTok onaylı harika kombinler

Sosyal medya platformları moda ve makyaj gibi konulardaki içerikleriyle birçok kadının dikkatini çekiyor. Milyonlarca kullanıcısı olan TikTok da moda konusunda ilham veren sosyal medya platformlarından biri. Bu nedenle TikTok onaylı rahat kombinleri modaseverler için derledik! Eğer yaz için kullanışlı kıyafetlere ihtiyaç duruyorsanız listelediğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz. Rahat olurken feminen hissetmeyi elden bırakmak istemiyorsanız bu kıyafetler tam size göre!

Kadin 29-06-2022 14:46

Amazon'da en çok satılan ve gecelerinize şıklık katacak 300 TL altı iç çamaşırı setleri

İç çamaşırı kadınların en özel ve önemli temel giyim ürünlerinin başında gelir. İç çamaşırı takımı denilince ise sütyen, külot, büstiyer ve jartiyer gibi parçalardan oluşan setler karşımıza çıkar. Bu ürünlerin uyumlu birleşiminden oluşan iç çamaşırı setlerine günün her saati ihtiyaç duyulur. Siz de rahat, kaliteli aynı zamanda bütçe dostu iç çamaşırı seti arıyorsanız listemize göz atmadan alışverişe başlamayın!

Kadin 28-06-2022 21:23

Bu baharın gözde ürünleri olmaya aday şık ve zarif kıyafetler

Doğanın canlandığını müjdeleyen bahar mevsimi nihayet geldi. Ağır paltoları, bereleri, atkıları ve hantal ayakkabıları rafa kaldırabiliriz. Peki, bahar aylarında şıklığıyla gözleri üzerinize çekecek, hafif yapısıyla konforlu hissettirecek, kombinlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday modellere göz atmaya ne dersiniz? Cevabınız "Evet" ise birbirinden güzel modellere yer verdiğimiz yazımızı incelemeye ne dersiniz?

Kadin 06-04-2022 17:56

Yaz kış fark etmeden büstiyer/bralet giymek isteyenler için mevsimlik öneriler

İster tek başına ister farklı parçalarla giyilebilen büstiyer ve bralet modelleri, birçok renk ve model seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Eğer siz de mevsim fark etmeden büstiyer veya bralet giymeye devam etmek istiyorsanız son trend modelleri derlediğimiz listeye göz atabilirsiniz.

Kadin 08-12-2021 11:51