Calvin Klein Haberleri

Mevsim geçişlerinde kurtarıcınız olacak parçaları sizi için seçtik

Havaların bir soğuk, bir sıcak olduğu bu günlerde "Ne giyeceğim?" sorusu hepimizin kafasında dönüp duruyor. Neyse ki, mevsim geçişlerinde gardırobunuzun en iyi dostu olacak parçalardan oluşan bir seçki hazırladık. Artık bir sıcak bir soğuk olan havalar için endişelenmenize gerek yok. Günün her saatinde konforunuz ve tarzınızı korumanızı sağlayacak kurtarıcı parçalar için gelin, içeriğe göz atalım!

Haber 08-03-2024 22:51

Calvin Klein'in karakteristik tarzını şıklıkla buluşturan çantada büyük indirim

Şıklığınızı tamamlayacak bir çanta arıyorsanız, Calvin Klein Sculpted EW Plaf CONV25 Mono Çanta tam size göre! Hem işlevsel hem de şık tasarımıyla göz kamaştıran çanta 1180 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Bu fırsat kaçmaz, bizden söylemesi.

Kadin 29-08-2023 14:34

Adidas, Puma, Levis, Calvin Klein ve dahası! Ünlü moda markalarında %50'ye varan indirimler

Her zaman havalı görünmek, girdiğiniz her ortamda bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz moda fırsatlarını kaçırmamalısınız! Sezonun en yeni, en şık, en rahat ürünlerine %50'ye varan indirimlerle sahip olmak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 29-08-2023 09:26

Diğer Haber Etiketleri

batik bayan cüzdan modelleri beyaz gömlek benetton Adidas Amazon Chanel defacto Gucci Hermès Koton Lancôme Mavi Givenchy Hugo Boss outdoor bot sweatshirt Bentley Göz Victoria's Secret Puma Prada WWF alışveriş moda parfüm güneş gözlüğü adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas erkek ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı cüzdan cüzdan erkek creed aventus crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın coco chanel columbia columbia polar christian dior davidoff davidoff cool water defacto erkek gömlek carolina herrera bvlgari bvlgari parfum bulgari burberry burberry classic burberry parfüm calvin klein ayakkabı calvin klein boxer calvin klein çanta calvin klein euphoria calvin klein mont calvin klein parfüm calvin klein saat camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı black opium estee lauder en iyi erkek parfümleri erkek cüzdan modelleri erkek gömlek erkek gömlek markaları erkek gömlek modelleri erkek oduncu gömlek erkek parfüm erkek parfüm önerileri gant gant gömlek gardenya çiçeği giyim giorgio armani hypnotic poison hugo hugo boss parfüm ilik dior dior homme intense dior hypnotic poison dior parfüm dior sauvage dolce gabbana dolce gabbana parfüm dockers by gerli dockers erkek ayakkabı jack jones jack wolfskin jean paul gaultier jo malone ysl ysl libre mon mont blanc mor new balance michael kors kot ceket erkek kot gömlek kot gömlek erkek levi’s levis merrell merrell ayakkabı merrell bot lacoste lacoste gömlek lancome la vie est belle mavi erkek gömlek mavi gömlek puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma bayan ayakkabı puma beyaz ayakkabı puma erkek ayakkabı puma erkek spor ayakkabı puma kadın ayakkabı puma kadın spor ayakkabı rayban erkek gözlük rayban erkek güneş gözlüğü rayban gözlük pierre cardin pierre cardin gömlek siyah gömlek erkek prada gözlük terre d hermes sweatshirt erkek sweatshirt kadın kadın parfüm parfüm erkek parfüm markaları paco rabanne paco rabanne invictus outdoor outdoor ayakkabı under armour under armour ayakkabı under armour erkek ayakkabı united colors of benetton us polo assn tom ford tom ford tobacco vanille tommy hilfiger ayakkabı tommy hilfiger bot tommy hilfiger çanta tommy hilfiger cüzdan tommy hilfiger gömlek tommy hilfiger gözlük tommy hilfiger mont tommy hilfiger saat tommy hilfiger tişört tommy hılfıger wwf market yves saint laurent versace versace eros versace parfüm victoria's secret parfüm tutku meyvesi sedir ağaç çiçek bahçesi

Calvin Klein

Calvin Klein Hakkındaki Haberler Mynet'te. Calvin Klein Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bvlgari'den Hermes'e, Hugo Boss'tan Versace'ye Amazon'un en çok satan erkek parfümleri

Birbirinden farklı kokulara sahip parfümler, uzun süre kalıcı etkisiyle çevrenizdekilerin başını döndürmeyi başarıyor. Siz de teninize uygun bir imza kokusu arıyorsanız kalıcılığı yüksek olmasıyla öne çıkan EDP parfümlere göz atabilirsiniz. Sizin için Amazon'un en çok satan erkek parfümlerini derledik.

Haber 14-08-2023 16:39

Puma, Adidas, Merrell... Spor ve outdoor ayakkabılarda %40'a varan indirim

Her adımınızda rahat ve aynı zamanda stil sahibi olmak istemez misiniz? İster spor yaparken ister doğada yürüyüş yaparken ayaklarınızın tam destek ve konfora sahip olması çok önemli. Neyse ki Puma, Adidas ve daha birçok markanın spor ayakkabı modellerinde indirimler başladı. Haydi, fırsatları görmek için detaylara geçelim.

Haber 21-07-2023 13:47

Fiyatı 1005 TL'ye düştü! Çok sevilen Calvin Klein çanta kısa süreliğine indirimde

Amazon Prime Day kampanyası kapsamında stilinizi tamamlayacak Calvin Klein çanta için harika bir fırsat sizi bekliyor! Bu özel indirimi kaçırmadan hemen size en yakışan çantaya sahip olabilirsiniz. En son moda trendlerini takip edenler için ideal olan bu çantalar herkesin beğenisini kazanıyor. Hem günlük yaşamın koşturmacası içinde hem de özel davetlerde stilinizi yansıtan bir parça olmasını isterseniz Prime üyelerine özel 11-17 Temmuz Amazon Prime Day indirimlerini değerlendirmenin tam zamanı!

Haber 12-07-2023 16:56

Camper, Levi's ve dahası... Prime Day indirimlerinden kaçırmamanız gereken moda ürünleri

Moda dünyasının en sevilen markalarında Prime Day'e özel indirimler devam ediyor. Alışveriş tutkunlarının ve moda severlerin yüzünü güldürecek bu indirimlerle tarzınızı güçlendirecek parçalara yarı fiyatına sahip olabilirsiniz. O halde sizin için seçtiğimiz markalardaki fırsatları görmeye ne dersiniz?

Haber 10-07-2023 18:01

Muhteşem kokularıyla baş döndüren en iyi erkek parfüm önerileri

Bu yıl, erkek parfümleri için oldukça hareketli bir yıl oldu. Yeni trendler, klasiklerin yeniden yorumlanması ve farklı nota kombinasyonları ile karşımıza çıkan birbirinden güzel parfümler bu yıl da erkeklerin ilgisini çekmeyi başardı. Peki, yılın en iyi erkek parfümleri hangileriydi? Sizler için bu yılın öne çıkan parfümlerini mercek altına alıyor, kokunuzla gözleri üzerinize çekmenize yardımcı olacak öneriler sunuyoruz. Hazırsanız hep beraber en iyi erkek parfümlerine göz atalım!

Haber 07-07-2023 10:10

Yaz için daha iyi bir aksesuar düşünülemez, en iyi erkek güneş gözlüğü markaları

Her mevsimde ihtiyacımız olan şeylerden biri, güneş gözlüğü. Güneşin etkisini çok fazla göstermediği kış aylarında dahi güneş gözlüğü takmamız gerekiyor. Özellikle yaz günlerinde güneş ışınlarından korunmak, iyi bir görünüme sahip olmak ya da sadece iyi hissetmek istediğimiz için güneş gözlüğü takma ihtiyacımız daha da artıyor. Elbette güneş gözlüğü takma gerekçemize bağlı olarak seçtiğimiz gözlük ve modeli de değişebiliyor. Doğru gözlüğü seçmek bu nedenlerden dolayı oldukça önem taşıyor.

Haber 21-06-2023 10:49

Calvin Klein, Tommy Hilfiger ve daha birçok ünlü markada indirim

Moda tutkunlarına müjde! Calvin Klein, Tommy Hilfiger ve daha birçok ünlü markada indirimler başladı. İhtiyacınıza ve zevkinize uygun binlerce üründeki çok al az öde ve ekstra kupon fırsatlarını kaçırmayın. Gardırobunuza yeni sezon ürünler eklemek için en uygun zaman şimdi!

Haber 08-06-2023 10:11

Fiyatı 1063 TL'ye düştü! Calvin Klein sweatshirtte kaçırılmayacak indirim

Moda tutkunlarına müjde! Şıklık ve rahatlık arayanların vazgeçilmezi olan Calvin Klein Micro Monologo Hoodie Sweatshirt'te %35'e varan indirim sizleri bekliyor. Yüksek kaliteli ve şık tasarımları ile sezon trendlerine ayak uydurmanızı sağlayacak ürüne şimdi 460 TL'nin üzerinde bir indirimle sahip olmak isterseniz acele edin!

Haber 21-05-2023 22:56

Tommy Hilfiger'dan Camper'a moda dünyasının dev markalarında %60'a varan indirimler

Tommy Hilfiger, Camper, Calvin Klein, Puma ve dahası... Moda dünyasının dev markalarının en sevilen ürünlerine %60'a varan indirimlerle sahip olmaya ne dersiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse ayakkabıdan çantaya, spor giyimden klasik giyime son moda trendlerini keşfedip üstelik bu ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 23-04-2023 23:19

Kendini unutturmak istemeyenler için en iyi Calvin Klein parfüm çeşitleri ve yorumları

Calvin Klein, moda dünyasında adından sıkça söz ettiren ve kaliteli ürünleriyle fark yaratan bir marka olarak öne çıkıyor. Farklı tarzlara hitap eden özgün ve kalıcı kokular sunan Calvin Klein parfümleri, benzersiz tarzları ile en çok tercih edilen parfüm markaları arasında yer alıyor. Bu yazıda en çok satılan ve müşterilerden tam not alan Calvin Klein parfümlerini derledik.

Haber 27-03-2023 04:29

Moda dünyasının en gözde markalarında %50'ye varan indirimler

Moda dünyasının en kaliteli markalarının en sevilen ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Cevabınız "Evet" ise şimdi şansınız var! İster günlük giyim, ister şık bir etkinlik için olsun kaliteli markaların muhteşem ürünleri inanılmaz indirimlerle sizi bekliyor. Gardırobunuzu yenilemek için acele edin!

Haber 20-03-2023 12:25

Stilinizde fark yaratacak Calvin Klein ve Tommy Hilfiger cüzdanlarda %35'e varan indirim

İyi bir cüzdan göz kamaştırıcı stilin olmazsa olmazlarındandır. Piyasadaki birçok cüzdan markası içinde yüksek kalitesi ve şık tasarımıyla öne çıkan Calvin Klein ve Tommy Hilfiger markaları moda severlerin en beğendiği cüzdan modellerini üretiyor. Şimdi %35'e varan indirimle satışta olan kadın erkek cüzdanları keşfedin, stilinizde fark yaratacak bir aksesuara sahip olun.

Haber 16-03-2023 12:34

Gardırobunuzu yenilemenin şimdi tam zamanı! Moda ürünlerinde %50'ye varan indirim

Moda tutkunları buraya! Sezon sonu fırsatları en trend moda ürünlerinde %50'ye varan indirimler sunuyor. Hemen şimdi keşfedin, kombinlerinizi tamamlayacak parçalara çok uygun fiyatlarla sahip olun. Sizin için seçtiğimiz indirimli ürünlerle sadece gardırobunuzu yenilemekle kalmayacak, aynı zamanda tarzınızı da yükselteceksiniz. Tarz sahibi ve şık görünmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bu büyük fırsat için acele edin.

Haber 13-03-2023 11:53

Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri

Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.

Kadin 09-03-2023 08:56

Yaz boyunca en büyük yardımcınız olacak en güzel ve doğal kokulu erkek parfüm önerileri

Havalar ısındığı zaman daha fresh kokular tercih edilir. Baharatlı ve yoğun kokular sıcak havayla rahatsız hissettirebilir. Böyle zamanlarda kullanabileceğiniz parfümünüz yoksa üzülmeyin. Birbirinden etkileyici, yaz mevsimiyle uyumlu parfüm seçeneklerine göz atarak kendi kokunuzu bulabilirsiniz. Hangi parfümü alacağınıza henüz karar vermediyseniz veya imza kokunuzu hâlâ bulamadıysanız yazımız tam size göre!

Haber 03-03-2023 17:08

Girdiği her ortamda havalı görünmek isteyenler için en iyi erkek gömlek markaları

Moda trendlerini takip etmeyi sevenler için en iyi gömlek markalarını incelemek son derece önemli oluyor. 2023 yılında vitrinlerden eksik olmayan en kaliteli erkek gömlekleri ise tarzınıza özgünlük katmayı başarıyor. Sizler için seçtiğimiz ön plana çıkan en iyi erkek gömlek modelleri sayesinde kendi stilinizi baştan yaratmanız mümkün olacak. En popüler ve ilgi çekici erkek gömlek markalarını keşfetmek istiyorsanız yazımızın detaylarına göz atmak isteyebilirsiniz.

Haber 02-02-2023 16:50

Ünlü isimlerin kullandığı, ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğundan emin olduğumuz parfümler

Günümüzde sosyal medyanın etkisiyle ışıltılı hayatlara belki de hiçbir dönemde olmadığımız kadar yakınız. Peki; hayatlarına dair paylaştıkları detayları merakla ve hayranlıkla takip ettiğimiz ünlüler, hangi parfümleri tercih ediyorlar? İşte, ünlü isimlerin kullandığı ve ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğuna emin olduğumuz parfümler!

Haber 07-01-2022 15:27