Calvin Klein Parfüm Haberleri

Calvin Klein, Hermes, Guess... Marka parfümlerde Bahar Fırsatları'na özel indirimler

Dünyaca ünlü markaların övgü toplayan parfümleri Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. %30'a varan indirimlerle satışa sunulan Calvin Klein, Hermes, Abercrombie ve daha birçok markanın parfümlerine bir şans vermeye ne dersiniz? İster kendinize alın ister sevdiklerinize hediye edin. İşte detaylar!

Haber 15-03-2024 15:43

Sevgilinize vereceğiniz en anlamlı hediye! Kokusuyla büyüleyen parfümleri sizin için seçtik

Hoş kokulu bir parfüm, hayatınızdaki o değerli kişiye verebileceğiniz en anlamlı armağanlardan biri olabilir. Bu Sevgililer Gününde ona duyduğunuz aşkı özel bir şekilde ifade etmenin bir yolunu arıyorsanız sizin için seçtiğimiz eşsiz parfümlere göz atabilirsiniz. İşte, farklı nota ve koku profilleriyle büyüleyen parfümler!

Haber 05-02-2024 18:00

Calvin Klein, Tommy Hilfiger ve daha birçok ünlü markada indirim

Moda tutkunlarına müjde! Calvin Klein, Tommy Hilfiger ve daha birçok ünlü markada indirimler başladı. İhtiyacınıza ve zevkinize uygun binlerce üründeki çok al az öde ve ekstra kupon fırsatlarını kaçırmayın. Gardırobunuza yeni sezon ürünler eklemek için en uygun zaman şimdi!

Haber 08-06-2023 10:11

Calvin Klein Parfüm

Calvin Klein Parfüm Hakkındaki Haberler Mynet'te. Calvin Klein Parfüm Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kendinizi özel hissetmenize yardımcı olacak ilkbahara en uygun erkek parfüm modelleri 2023

Bahar, tazeliği ve canlılığıyla insanı mutlu eden bir mevsim. Bu sezon, yeni ve harika kokuları keşfetmek için de harika bir dönem. Bahar aylarına en yakışan erkek parfümlerini sizin için seçtik. Haydi birlikte o eşsiz kokulara bir göz atalım.

Haber 27-04-2023 20:01

Kendini unutturmak istemeyenler için en iyi Calvin Klein parfüm çeşitleri ve yorumları

Calvin Klein, moda dünyasında adından sıkça söz ettiren ve kaliteli ürünleriyle fark yaratan bir marka olarak öne çıkıyor. Farklı tarzlara hitap eden özgün ve kalıcı kokular sunan Calvin Klein parfümleri, benzersiz tarzları ile en çok tercih edilen parfüm markaları arasında yer alıyor. Bu yazıda en çok satılan ve müşterilerden tam not alan Calvin Klein parfümlerini derledik.

Haber 27-03-2023 04:29

Moda dünyasının en gözde markalarında %50'ye varan indirimler

Moda dünyasının en kaliteli markalarının en sevilen ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Cevabınız "Evet" ise şimdi şansınız var! İster günlük giyim, ister şık bir etkinlik için olsun kaliteli markaların muhteşem ürünleri inanılmaz indirimlerle sizi bekliyor. Gardırobunuzu yenilemek için acele edin!

Haber 20-03-2023 12:25

Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri

Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.

Kadin 09-03-2023 08:56

Boşuna binlerce lira ödemeyin! Dünyaca ünlü parfümlerin en iyi ve uygun fiyatlı muadilleri

Kadınlar girdikleri ortamlarda yalnızca kıyafetleriyle ve güzellikleriyle değil, kokularıyla da iz bırakmayı severler. Bu sebeple kendine yakıştığını düşündüğü parfümlerle etrafa güzel kokular saçarlar. Siz de parfümünüzle herkesi kendinize hayran bırakmak istiyorsanız uygun fiyatlara dünyaca ünlü markaların muadillerini bulabilirsiniz. Nasıl mı? İşte cevabı!

Kadin 07-03-2023 16:17

Yaz boyunca en büyük yardımcınız olacak en güzel ve doğal kokulu erkek parfüm önerileri

Havalar ısındığı zaman daha fresh kokular tercih edilir. Baharatlı ve yoğun kokular sıcak havayla rahatsız hissettirebilir. Böyle zamanlarda kullanabileceğiniz parfümünüz yoksa üzülmeyin. Birbirinden etkileyici, yaz mevsimiyle uyumlu parfüm seçeneklerine göz atarak kendi kokunuzu bulabilirsiniz. Hangi parfümü alacağınıza henüz karar vermediyseniz veya imza kokunuzu hâlâ bulamadıysanız yazımız tam size göre!

Haber 03-03-2023 17:08

Yaz kış fark etmeksizin rahatça kullanabileceğiniz en güzel kokan en iyi kadın parfümleri

Güzel kokan bir parfümün ne kadar etkileyici olduğunu biliyor musunuz? Karşınızdaki insanları parfüm kokunuz ile etkileyebilir, hatta iş görüşmesinde olumlu bir izlenim bırakabilirsiniz. Her ne kadar inandırıcı gelmese de parfümün insanlar üzerinde büyük bir etki bıraktığı bilimsel olarak da kanıtlanmış durumda. Peki, sıktığınızda etrafa buram buram kokunuzun yayılmasını sağlayan parfümler hangileri? Cevabı merak ediyorsanız yazımızı sonuna kadar okuyun!

Kadin 26-08-2022 15:34