Camdaki Kız Haberleri

Eski aşkına gelen mesajları ifşa etmişti... 'Camdaki Kız'ın Tako'su yeni sevgilisiyle görüntülendi! Utanıyorum

Camdaki Kız dizisinde "Tako" karakterini canlandıran oyuncu Hamza Yazıcı, bir dönem sevgilisi olan Şenay Forbes atılan çok sayıda çirkin mesajı ifşa etmesiyle dikkat çekmişti. Hamza Yazıcı önceki akşam yeni sevgilisi Hicret ile görüntülendi.

Magazin 29-11-2023 10:39

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in yeni mesleği şaşırttı! Bakın ne yapıyor

En son Camdaki Kız dizisinde Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan gibi isimlerle başrolü paylaşan Burcu Biricik bir süredir ekranlardan uzak. Güzelliği ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Biricik’in yeni mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 18-10-2023 10:53

Camdaki Kız'ın Sedat'ının sevgilisi güzelliğiyle büyüledi! İkinci yıla özel poz

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu sevgilisiyle yıl dönümlerini kutladı. Bir süredir Merve Dinçkol’la beraber olan Şerifoğlu’nun sevgilisi güzelliğiyle beğeni topladı.

Magazin 19-09-2023 11:23

Camdaki Kız'ın Laz Kızı’nın son halini görenler tanıyamadı! Yeni imajı olay oldu

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Laz Kızı karakterine hayat veren Alya, güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Estetiksiz hali bir dönem gündem olan Alya’nın yeni imajını görenler çok şaşırdı.

Magazin 31-08-2023 08:59

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'ın ablası güzelliğiyle büyüledi! Ezgi Mola sandım

En son Camdaki Kız dizisinde Muzaffer karakterine hayat veren Enis Arıkan sevilen isimler arasında yer alıyor. Özel hayatı da merak konusu olan Arıkan’ın ablasını görenler çok şaşırdı. Ünlü ismin ablası olan Gamze Arıkan’ın Ezgi Mola ile olan benzerliği dikkat çekti.

Magazin 23-08-2023 11:03

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu aşka geldi! Sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer ünlü spikerle...

Haziran ayında final yapan Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu sevgilisiyle aşk dolu bir karesini paylaştı. Şerifoğlu'nun paylaşımına beğeni yağarken, sevgilisinin kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-08-2023 17:20

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler 'Bu kadar da olmaz' dedi

Son olarak Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Nalan karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burcu Biricik'in estetiksiz hali ortaya çıktı. Güzel oyuncunun yıllar önceki hallerini görenler 'Bu kadar da olmaz' dedi. Bir dönem "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde rol alan oyuncunun setten bir karesi, sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-08-2023 10:33

Camdaki Kız'ın Laz Kızı da estetik güzeli çıktı! Şarkıcı Alya'nın eski hali sosyal medyayı salladı

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Laz Kızı karakteriyle büyük beğeni toplayan şarkıcı Alya güzelliği ve başarılı performansıyla oldukça dikkat çekti. Hayri'yi bıçaklamasıyla çok konuşulan Laz Kızı'nın estetiksiz hali ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 21-07-2023 08:39

Camdaki Kız'ın Levent'i Tuğrul Tülek aşkını ilan etti! Sevgilisi bakın kim çıktı! Çöp Adam'ın yıldızıyla...

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Levent rolüyle tanınan Tuğrul Tülek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşkını ilan etti. Tülek, kendisi gibi oyuncu Ezgi Çelik ile birlikteliğini Akyaka tatilinden karelerini paylaşarak duyurdu.

Magazin 07-07-2023 12:29

Enis Arıkan tuvalette kilitli kaldı! Ezgi Mola'dan olay yanıt: Hak ettiğin yerdesin

Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinin final yapmasının ardından soluğu Londra'da aldı. Ünlü oyuncu, gittiği bir mekanın tuvaletinde 15 dakika boyunca kilitli kalınca yakın arkadaşı Ezgi Mola kayıtsız kalamadı. Ünlü oyuncunun "Ay hak ettiğin yerdesin..." sözleri görenleri gülümsetti.

Magazin 03-07-2023 09:09

Camdaki Kız'ın final bölümünde şaşırtan hata! Dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi Camdaki Kız 82. bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizi final bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide yapılan bir çekim hatası ise dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.

Magazin 22-06-2023 17:29

Herkes o anı bekledi ama... Final yapan Camdaki Kız'ın o sahnesi çekilmesine rağmen yayınlanmadı! Senaristi isyan etti

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, 82. bölümü ile son kez izleyici karşısına çıktı. Dün akşam final bölümüyle ekrana gelen dizide herkes Nalan ve Sedat'ın düğün sahnesini bekledi ancak o sahne çekilmesine rağmen yayınlanmadı. Dizinin senaristi isyan etti.

Magazin 16-06-2023 16:46

Camdaki Kız'ın Laz Kızı'nın estetiksiz hali ağızları açık bıraktı! Yok böyle değişim

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’a dahil olan Laz Kızı karakteri merak konusu oldu. Güzelliği ile dikkat çeken Laz Kızı’nın eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 16-06-2023 08:38

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Camdaki Kız, Gülcemal, Aldatmak 15 Haziran 2023 REYTİNG SONUÇLARI BİRİNCİSİ

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 15 Haziran Perşembe gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 15 Haziran Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 15 Haziran Perşembe günü reyting sonuçları ve detaylar...

Magazin 16-06-2023 08:01

CAMDAKİ KIZ FİNAL tek parça izle! Kanal D Camdaki Kız dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 82. bölüm fragmanı!

Camdaki Kız dizisi final bölümü ile ekranlara veda edecek. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu gibi oyuncuların yer aldığı dizi her perşembe akşamları yayınlanıyor. 82. bölümü ile final yapacak olan dizinin nasıl biteceği ise merak konusu. Peki, Kanal D Camdaki Kız dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 15-06-2023 18:54

Camdaki Kız final mi, bitiyor mu? Camdaki Kız final bölümü ne zaman, bu akşam mı? 15 Haziran 2023 Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız final bölümünün ne zaman ekrana geleceği merak konusu oldu. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Selma Ergeç ve Enis Arıkan'ın başrolünü paylaştığı dizinin final bölümünde neler yaşanacağı konusunda bilgi edinmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Camdaki Kız final mi, bitiyor mu? Camdaki Kız final bölümü ne zaman, bu akşam mı? İşte, 15 Haziran 2023 Perşembe günü Kanal D yayın akışı...

Magazin 15-06-2023 18:20

Camdaki Kız'ın Laz Kızı Ömer'in kutlamasında sahneye çıktı! Pozları nefes kesti

Camdaki Kız dizisinde Laz Kızı karakterine hayat veren Alya aynı zamanda şarkı söylüyor. Sahne performansı da oyunculuğu kadar beğeni toplayan ünlü isim dün akşam Ömer dizisinin sezon finali yemeğinde sahne aldı. Sosyal medya hesabından yemeğe dair paylaşım yapan Alya’nın dekolteli pozları nefes kesti.

Magazin 12-06-2023 14:09

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! 8 Haziran Camdaki Kız, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize, Al Sancak, Survivor reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 8 Haziran Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşecek. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Camdaki Kız, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize, Al Sancak, Survivor gibi yapımların ekrana geldiği 8 Haziran 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 09-06-2023 07:28

Camdaki Kız final tarihi belli mi, ne zaman bitiyor? Camdaki Kız bugün var mı? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız dizisi büyük bir heyecanla izlenmeye devam ediyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Tamer Levent, Enis Arıkan, Nur Sürer ve Devrim Yakut gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi, perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Kullanıcılar Camdaki Kız'ın final tarihini araştırıyor. Peki, Camdaki Kız final tarihi belli mi, ne zaman bitiyor? Camdaki Kız bugün var mı? İşte son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı...

Magazin 08-06-2023 19:58

Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan diziden ayrıldı mı? Camdaki Kız'ın gerçek hikayesi gündem oldu

Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin ölüp ölmediği merak konusu haline geldi. Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümüne Hayri’nin kanlar içinde yere yığılması damga vurdu. Peki, Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan diziden ayrıldı mı?

Magazin 08-06-2023 14:59

Burcu Biricik reklam ücretini bağışladı! Milyonluk reklam ücreti dudak uçuklattı

Oyuncu Burcu Biricik örnek bir davranış sergiledi. Kazandığı reklam ücretini kız çocuklarının eğitimi için faaliyet gösteren bir vakıfa bağışlayan Burcu Biricik bu hareketiyle takdir topladı. Bağışladığı milyonluk reklam ücreti ise dudak uçuklattı.

Magazin 07-06-2023 20:58

Ünlü şarkıcı, Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'ın diline düştü: Allah sizin bin türlü belanızı...

Camdaki Kız'da canlandırdığı Muzaffer karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Enis Arıkan, izlediği bir görüntüye kayıtsız kalamadı. Ünlü bir müzik grubunun sahne şovunu paylaşan Enis Arıkan, "Allah sizin bin türlü belanızı! Selamün kavlen" diyerek onları ti'ye aldı.

Magazin 04-06-2023 10:17

Reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize, Survivor 1 Haziran 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Camdaki Kız, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize ve Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 1 Haziran reyting sonuçları açıklandı mı? 1 Haziran 2023 reyting sonuçları birincisi ile ilgili detaylar haberimizde...

Magazin 02-06-2023 14:51

Camdaki Kız'da Hayri Krizi! Üç kadını birden idare edince ortalık karıştı! 'Feride az bile yapıyormuş'

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da bu hafta Hayri krizi yaşandı. Nalan ile olan ilişkisinin yanı sıra Türkan ile evli ve iki kızı olduğu ortaya çıkan Hayri, son birkaç bölümdür Laz kızı ile de birliktelik yaşıyor. Yeni bölümde yaşananlar sonrasında Hayri sosyal medyanın diline düştü. Kullanıcılar 'Erkeklerin özetisin' gibi yorumlarda bulundular.

Magazin 02-06-2023 00:05

Camdaki Kız’ın Pera’sı Leyla Feray’ın annesi de ünlü çıktı! Cem Yılmaz detayı şaşırttı

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Pera karakteriyle karşımıza çıkan Leyla Feray başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekmişti. Diziye finalden önce veda eden ünlü ismin özel hayatı da merak konusu oldu. Leyla Feray’ın annesinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 01-06-2023 17:24

25 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Yüz Yıllık Mucize, Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting sıralaması

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 25 Mayıs Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Camdaki Kız, Yüz Yıllık Mucize, Gülcemal, Al Sancak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Survivor gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 25 Mayıs Perşembe gününün reyting sonuçları...

Magazin 26-05-2023 09:43

CAMDAKİ KIZ BU AKŞAM YOK MU, var mı? Camdaki Kız yeni bölüm neden yok, ne zaman? İşte 25 Mayıs Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız dizisi finali için geri sayım başladı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız 25 Mayıs Kanal D yayın akışında yer almıyor. Peki, Camdaki Kız bu akşam var mı, neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte 25 Mayıs Kanal D yayın akışı...

Magazin 26-05-2023 00:07

Camdaki Kız’ın Laz Kızı Alya’nın estetiksiz halini görenler çok şaşırdı! Yok böyle değişim

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Laz Kızı karakterine hayat veren Alya güzelliği ve oyunculuğu ile dikkatleri çekmeyi başardı. Laz Kızı’nı canlandıran şarkıcı Alya’nın estetiksiz halini görenler ise çok şaşırdı.

Magazin 25-05-2023 21:35

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in eşi de tanıdık çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Selen karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Selma Ergeç başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle çok konuşuluyor. Özel hayatı da merak edilen ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırıyor. Selma Ergeç'in eşi bakın kimmiş..

Magazin 24-05-2023 08:56

18 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize gecenin birincisi kim oldu?

18 Mayıs reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize ve Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize, Survivor reyting birincisi kim oldu? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 19-05-2023 14:45

Camdaki Kız’ın Laz Kızı’nın Instagram pozları olay oldu! “Hayri’den önce ben aşık oldum”

Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Hayri ile sahneleri dikkat çeken Laz Kızı’na şarkıcı Alya hayat veriyor. Düzgün fiziği ve duru güzelliği ile dikkat çeken Alya Instagram hesabını da aktif olarak kullanıyor.

Magazin 19-05-2023 09:15

11 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize, Survivor reyting sıralaması

11 Mayıs reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Camdaki Kız, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize ve Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 11 Mayıs reyting sonuçları açıklandı mı? Camdaki Kız, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize, Survivor gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 12-05-2023 10:48

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik ve eşi aşka geldi! Öpmelere doyamadı

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Nalan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Biricik ile eşi Emre Yetkin, Norveç'in başkenti Oslo'dan dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Ünlü çift aşka geldi. Emre Yetkin, Burcu Biricik'i öpmelere doyamadı. Başarılı oyuncunun eltisi için düştüğü not ise görenleri gülümsetti.

Magazin 30-04-2023 11:13

27 Nisan 2023 reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Yüz Yıllık Muzice, Gülcemal reyting sıralaması

Reyting sonuçları Yüz Yıllık Muzice, Gülcemal ve Survivor gibi yapımların ekrana gelmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? İşte, Yüz Yıllık Muzice, Gülcemal ve Survivor gibi yapımların yayınlandığı 27 Nisan 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 28-04-2023 11:25

Camdaki Kız'ın kaderini belirleyecek! Kadroya yeni isim

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız bu akşam 76. bölümüyle ekrana gelecek. Dizi çok konuşulacak bölümleri ile ekran macerasını noktalayacak. Camdaki Kız'a çok etkili bir karakter olan Laz Kızı dahil olacak. Hayri'nin sonunu getirecek karaktere ise kimin hayat vereceği belli oldu.

Magazin 28-04-2023 09:12

Camdaki Kız'da şok veda! Diziden ayrılıp Behzat Ç.'ye transfer oluyor

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Hande Ataizi ve Nur Sürer'in diziden ayrılmasının ardından bu kez yeni bir ismin daha ayrılığı belli oldu. Diziden ayrılan oyuncunun ise Behzat Ç'ye dahil olacağı öğrenildi.

Magazin 21-04-2023 17:20

Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan’ın eşini görenler çok şaşırdı! Güzelliğiyle büyüledi

Perşembe akşamları ekrana gelen ve reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisi oyuncuları arasında Cihangir Ceyhan da yer alıyor. Oyunculuğuyla dikkat çeken Ceyhan’ın eşinin güzelliği görenleri şaşırttı.

Magazin 14-04-2023 08:52

Erhan Yazıcıoğlu kimdir? Camdaki Kız'da Cana'nın babası Haluk'u canlandırmıştı! İşte 2. Sayfa konuğu Erhan Yazıcıoğlu'nun hayatı

Erhan Yazıcıoğlu 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız'da Cana'nın babası Haluk'a hayat veren Erhan Yazıcıoğlu canlı yayında magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Erhan Yazıcıoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Erhan Yazıcıoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 13-04-2023 09:52

6 Nisan reyting sonuçları açıklandı! Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize ve Camdaki Kız reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları, 6 Nisan Perşembe günü ekrana gelen dizilerin yayınlanmasının sonrası merak edildi. Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in heyecanla beklenen Gülcemal dizisi geçtiğimiz gün ilk bölümü ile FOX TV'de izleyici ile buluştu. Twitter'da gündem olan Gülcemal dizisinin yanı sıra Camdaki Kız ve Yüz Yıllık Mucize reyting sonuçları listesinde aldığı sıra merak konusu oldu. İşte, 6 Nisan reyting sonuçları...

Magazin 07-04-2023 11:28

Camdaki Kız’ın Türkan’ı dekolteli pozlarıyla nefes kesti! Hayri görse bayılır

Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin eşi Türkan’a Hivda Zizan Alp hayat veriyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Alp'in dekolteli pozlarını görenler çok şaşırdı. Ünlü ismin fotoğraflarını Camdaki Kız izleyicileri yorum yağmuruna tuttu.

Magazin 07-04-2023 10:40

Camdaki Kız 74. bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız'da ne olacak? Nalan rest çekti: Biraz utanman varsa bir daha karşıma çıkmazsın

Camdaki Kız 74. bölüm fragmanı geceye damga vurdu. Ekrana gelen son bölümün ardından yayınlanan fragmanda Nalan'ın Hayri'ye rest çekmesi gözlerden kaçmadı. Yaşadığı duruma dayanamayan Nalan, Hayri'ye "Seni Hayatımda İstemiyorum! Biraz utanman varsa bir daha benim karşıma çıkmazsın" dedi. Peki, Camdaki Kız yeni bölümde ne olacak? İşte, Camdaki Kız 74. bölüm fragmanı ile ilgili detaylar...

Magazin 07-04-2023 08:21

Camdaki Kız'ın yıldızı Burcu Biricik'e büyük övgü! Hüzünlü Nalan ile karıştırmayın deyip nazar boncuğu koydu

Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakterinin başına gelmeyen kalmadı. Hüzünlü bir dönem geçiren Nalan, Hayri'nin eşi Türkan ile karşı karşıya geldi. Makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Hüzünlü Nalan ile karıştırmayın" diyerek Burcu Biricik'e methiyeler düzdü.

Magazin 26-03-2023 14:46

Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan eski haliyle herkesi şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da hayat verdiği Hayri karakteriyle adından söz ettiren Cihangir Ceyhan'ın ünlü olmadan önceki hali ortaya çıktı. Ceyhan'ın eski hali, herkesi şaşırttı.

Magazin 23-03-2023 19:45

Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un eşini görenler inanamadı! Meğer o dizinin...

Kanal D'de izlenme rekorları kıran Camdaki Kız dizisinin oyuncuları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut , Tamer Levent ve Enis Arıkan gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizide anne Gülcihan'ı canlandıran Devrim Yakut, eşi ile gündem oldu.

Magazin 16-03-2023 20:42

Camdaki Kız Sedat’ın sevgilisi güzelliğiyle mest etti! Adeta kanatsız melek

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Selma Ergeç, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine Feyyaz Şerifoğlu hayat veriyor. Dizide aşkları ile gündem olan Şerifoğlu’nun güzelliği ile mest eden sevgilisi de çok ünlü çıktı.

Magazin 15-03-2023 08:43

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'ın eski hali görenleri şaşkınlığa uğrattı! Bu kim aybalam?..

Camdaki Kız dizisi ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Perşembe akşamları ekrana gelen dizide Muzaffer karakterine hayat veren oyuncu Enis Arıkan, sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlülerin başında geliyor. Her halini Instagram hesabında paylaşan Arıkan'ın eski hali ortaya çıktı, görenler tanıyamadı.

Magazin 09-03-2023 22:19

Camdaki Kız’ın Nalan’ının eşini görenlerin ağızları açık kaldı! Bakın kimmiş

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Nalan karakterini başarılı oyuncu Burcu Biricik canlandırıyor. Biricik'in eşinin daha önce ünlü isimle beraber olduğunu duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 03-03-2023 08:06

Camdaki Kız'ın Hayri’sinin eşi bakın kim çıktı! “Türkan bu mu yani”

Camdaki Kız perşembe akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Cihangir Ceyhan’ın hayat verdiği Hayri’nin eşinin kim olacağı merak konusuydu. Yayınlanan fragmanda Türkan’ın kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 02-03-2023 13:55

Amcam enkaz altında mesajını paylaşmıştı! Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik gerçeği açıkladı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından dün Hatay’dan üzen haber geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada Hatay’da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde deprem olduğu duyuruldu. Yeni depremin ardından Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik Oğuzhan Uğur'dan enkaz altında kalan bir kişi için yardım istemişti. Biricik yeni bir açıklama yaptı.

Magazin 21-02-2023 11:51