Cansız Manken Haberleri

Bursa'da yürekleri hoplatan cansız manken şakası! Kimi güldü, kimi vurmaya kalktı

Bursa’da bir genç cansız manken kılığına girip yoldan geçenleri korkutarak şaka yaptı. Cansız mankenin aniden hareket ettiğini gören vatandaşların kimi güldü, kimi vurmaya kalktı, kimi ise kendine güldü.

Haber 14-04-2024 18:21

Cansız mankeni dakikalarca sevdi... Sonra kucaklayıp kaçırdı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir şahsın bir iş yerinin önünde bulunan cansız mankeni dakikalarca sevdikten sonra kucaklayıp kaçırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 09-03-2024 13:30

Tabut, cansız manken, varil... Gören hem tedirgin oluyor hem de şaşkınlığını gizleyemiyor!

Samsun’da 44 yaşındaki Turgut Kocabıyık, tabut, cansız manken ve varili arı kovanı olarak kullanıyor. İlginç arı kovanlarını gören vatandaşlar hem tedirgin oluyor hem de şaşkınlığını gizleyemiyor. Verim almak için değil bahçe daha güzel gözüksün diye bu yöntemi seçtiğini söyleyen Kocabıyık, "Değişik şekillerde bal üretimi oluyor. Bunları tamamen hobi amaçlı yaptım. Bahçede görüntü olarak güzel duruyor” dedi.

Haber 25-10-2023 10:24

Dehşete düşüren olay! Cansız manken zannetti, kadın cesedi çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Mezit deresi kenarında dinlenmek için mola veren Mehmet Ali Han, su kenarında kadın cesedi ile karşılaştı. Polise haber veren Mehmet Ali Han, "Dere yatağındaki gördüğümü cansız manken sandım. Yanına gidince gerçeği fark ettim" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 12-07-2023 22:10

Cansız Manken

Cansız Manken Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cansız Manken Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Antalya'da içinde ceset olduğu düşünülen battaniyeden cansız manken çıktı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, yol kenarında ceset ihbarı üzerine hareket geçen polis ekipleri, battaniyeye sarılı "cansız manken"le karşılaştı.

Yurthaber 19-04-2023 14:41