Şaka Haberleri

Bursa'da yürekleri hoplatan cansız manken şakası! Kimi güldü, kimi vurmaya kalktı

Bursa’da bir genç cansız manken kılığına girip yoldan geçenleri korkutarak şaka yaptı. Cansız mankenin aniden hareket ettiğini gören vatandaşların kimi güldü, kimi vurmaya kalktı, kimi ise kendine güldü.

Haber 14-04-2024 18:21

Otobüs yolcularına yaptığı 'dokuma şakası' izleyenleri güldürdü! Heyecanlı heyecanlı arkasındaki adama dokunmasını istedi ama...

TikTok'ta 'rsmctn.10' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi trafikte duran otobüsteki yolculara yaptığı şakayla bir anda viral oldu. Heyecanlı bir şekilde cama vuran adam kadının arkasındaki yolcuya dokunmasını istedi ve ardından arkasını dönüp gitti. O anlarda genç kadın şaşkına dönerken şaka izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Trend 29-03-2024 08:10

'Dron saldırısı oluyor, ilk köylerden başlıyorlar! Görürsen iyi geçin' Tarlada çalışan babası önce donakaldı, sonra yere yattı

Antalya'da çiftçi babasını 'Dron görürsen onlarla iyi geçin, ilk köylülere saldırıyorlar' diyerek korkutan genç, yeni aldığı dronu tarlada çalışan babasının yanına yollayınca ortaya komik görüntüler çıktı. Korkudan ne yapacağını bilemeyen baba, yavaş hareketlerle önce yere yattı, ardından traktörün altına saklandı. Görüntüleri sosyal medyada izleyenler kahkaha tufanına kapıldı.

Haber 23-02-2024 13:30

Arkadaşları şaka yapmak için dakikalarca bekledi! O kadar çok korktu ki bayıldı... O anlara sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir şaka videosu adeta 1 Nisan havasını erkenden getirdi. Arkadaşlarının şakalamak istediği genç kız korkudan bayılınca o anlar sosyal medyada gündem yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti.

Trend 22-02-2024 14:54

Şaka kabusa döndü! Gaz çıkarttığı anda çakmağı ateşledi... Bir anda alevler tüm pantolonunu sardı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde Çinli bir adamın gazını yakma girişimi, yanlışlıkla pantolonunu ateşe verdikten sonra kelimenin tam anlamıyla kabusa döndü. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 18-01-2024 15:47

Dehşete düşüren cinayet! 15 yaşındaki çocuk, kendisine şaka yapan arkadaşını katletti

Gaziantep'te kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. S.S.Ç. (15), kendisine şaka yaptığı iddiasıyla tartıştığı arkadaşı Mehmet Şerif Şahin'i (18) bıçaklayarak öldürdü. İşte detaylar...

Haber 15-01-2024 13:59

Tık uğruna yaptığı şaka izleyenleri şoke etti! Arkadaşına bir kavanoz dolu böcek fırlattı.. Çığlık sesleri bir an bile susmadı

Sosyal medyadan paylaşılan bir şaka görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde arkadaşlarına şaka yapmak için bir kişi bir kavanoz dolu böceği üzerine boşalttı. O anlar sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 25-12-2023 11:02

Eşine şaka yapmak istedi! Klozet fırçasını bulaşık makinesinin içine koydu... Eski Survivor yarışmacısı Efecan Dianzenza'nın tepkisi olay oldu

Eski Survivor yarışmacısı Efecan Dianzenza 2017 yılında hayatını uzun süredir birliktelik yaşadığı Duygu Çavdar ile birleştirmişti. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ikili geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Eski Survivor yarışmacının eşi Duygu sosyal medya hesabından kocasına yaptığı bir şakayı paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 11-11-2023 10:43

Sahilde ekipleri harekete geçiren olay! Akılalmaz gerçek sonradan anlaşıldı: Meğer Rus çift...

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Rus vatandaşın denizde kaybolduğu ihbarı üzerine Sahil Güvenlik ekipleri harekete geçti. Denizden yapılan aramalarda boğulan herhangi bir kişiye rastlanılmazken, tatil için ilçeye gelen Rus çiftlerin birbirlerine şaka yapmak için böyle bir yola başvurdukları ortaya çıktı.

Haber 27-06-2023 12:38

Damadın en mutlu gününe tabutla geldiler! Davetliler de çift de neye uğradığını şaşırdı... Kendi düğünümde benden helallik istediler

Antalya'da dünya evine giren çifte düğününde arkadaşları öyle bir şaka yaptı ki, davetliler ve çift neye uğradığını şaşırdı. Arkadaşları damadı yaşarken öldürüp, düğün salonuna imam kılığına girerek tabutla geldi. Cenaze namazı kılınan damattan da kendisi için helallik isteyen arkadaşlarından biri, tabutun içinden çıkıp takı niyetine temizlik malzemeleri taktı. Olayın halen şokunda olan damat, “Kendi düğünümde benden helallik istediler. Kendime hakkımı helal ettim” dedi.

Haber 17-05-2023 12:53

Bunun adı eşek şakası! Arkadaşının arabasının arkasına “Oral seks için kornaya basın” yazdı... Korna sesleri durmadı

Arkadaşına şaka yapmak isteyen genç bir adam şakanın dozunu kaçırınca ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada viral oldu. Şakadan habersiz bir şekilde araba süren şakazede olayın farkına vardığında ise ortalık bir anda karıştı. O anlar sosyal medyada viral oldu

Trend 06-05-2023 10:39

Eşini korkutmak için öyle bir şaka hazırladı ki... Dozunu kaçırınca korkudan gözyaşlarına boğuldu

Sosyal medyada eşini korkutmak için bir şaka planlayan adamın yaptığı paylaşım kısa sürede viral olmayı başardı. Şakanın dozunu kaçıran adamın eşi korkudan gözyaşlarına boğulurken paylaşım binlerce izlenmeye ulaştı. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı şakanın komik olduğunu savunurken diğer bir kısmı ise şakaya maruz kalan kadının haline üzüldüklerini dile getirdi.

Trend 10-03-2023 11:22

Damadın arkadaşlarından tabutlu şaka! Görenler şaşkına döndü

Pendik’te evlenen çiftin düğününde damadın arkadaşlarının yaptığı tabutlu şaka görenleri şaşırttı. Arkadaşları, damadın fotoğrafının takılı olduğu tabut düğün salonuna giriş yaptı. Ayrıca arkadaşları tarafından damada bulaşık deterjanı, bulaşık önlüğü ve emzik gibi eşyaların takılması da renkli anlara sahne oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 21-12-2022 07:33

Adana'da ses cihazı kullanılarak avlanan 40 saka kuşu doğaya salındı

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde ses cihazı kullanılarak avlandığı belirlenen 40 saka kuşu doğaya salındı.

Yurthaber 05-12-2022 12:49

Türk Hava Yolları'nın uçağında yolcunun 'bomba' şakası sonrası ortalık karıştı! Şaka yapan yolcu uçaktan indirildi

Portekiz'in başkenti Lizbon’dan İstanbul Havalimanı’na gitmek için kalkmaya hazırlanan Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağında bir yolcunun bomba şakası yapması üzerine uçakta arama yapıldı. Şaka yapan yolcu uçaktan indirildi. Güvenlik işlemlerinin uzun sürmesi nedeniyle sefer iptal edildi.

Haber 21-10-2022 17:53

Latife eş anlamlısı nedir? Latife kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçenin söz varlığı incelendiğinde dilimizin diğer dillerle kurduğu yakın ilişkiler karşımıza çıkar. Tarihi geçmişi uzun yıllara dayanan Türk-Arap ilişkilerinin pek çok getirisi, olmuştur. Farklı alanlarda yaşanan gelişmelerin yanında önemli bir yan da iki dil arasındaki ilişkidir. Latife kelimesinin kökeni de Arap dilidir. Peki, latife kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 07-10-2022 17:50

Zonguldak'ta gelin ve damada tiyatrocu arkadaşlarından gösteri şakası

Zonguldak'ta gelin ve damada tiyatrocu arkadaşlarından "gösteri" şakası

Yurthaber 14-09-2022 16:57

Öyle bir şaka yaptılar ki okul kapandı! Sosyal medyada hızla yayılınca...

ABD’nin Florida eyaletindeki bir lisede akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Öğrenciler arasındaki şakalaşma sosyal medyada hızla yayılınca çığ gibi büyüdü. Bir grup öğrenci şaka amaçlı olarak kısa süreli panik oluşturmak istese de bu şaka silahlı saldırı korkusuyla okulun gün boyu kapatılmasına neden oldu. Olaya neden olan şakacı öğrencileri ise çok büyük bir ceza bekliyor. İşte detaylar...

Haber 12-09-2022 19:03

Yer: Bağcılar! Havaya ateş açması yetmedi, silahı arkadaşının kafasına dayayıp şaka yapmaya da çalıştı

Bağcılar'da sokakta düzenlenen asker eğlencesinde bir grup genç, sırayla ellerine aldıkları silahla havaya ateş etti. Gençlerden birinin yaptığı hareket ise akıllara durgunluk verdi. Genç, havaya ateş ettikten hemen sonra silahı arkadaşının kafasına dayayıp şaka yapmaya çalıştı. Gençlerin tehlikeli oyunu cep telefonuyla görüntülendi.

Haber 24-07-2022 10:43

Nikah şahidi olan Gonca Vuslateri'den 'boşanma' şakası! Adeta kırdı geçirdi...

Güzel oyuncu Gonca Vuslateri bir arkadaşının nikah törenine katıldı. Saba Tümer ile nikah şahitliği yapan Gonca Vuslateri, nikah şahitliği için imza atacağı esnada 'boşanma' şakasıyla herkesi kırdı geçirdi. Deftere imzaladığı esnadaki sözleriyle herkesi güldüren Vuslateri'nin paylaşımı olay oldu.

Magazin 21-07-2022 10:28

Şaka yapmak isterken arkadaşının bileğini kırdı! Kemik sesi geldi...

Yer: İngiltere! Bir grup arkadaş, eğlenme amaçlı gittikleri parkta şoke eden bir olayla karşı karşıya kaldı. Sosyal medyada 4 günde tam 1.8 milyon kişinin izlediği videoda ayakta duran genç bir adama doğru koşan bir kişi, tıpkı futbol müsabakasındaki gibi kayarak müdahalede bulundu. Herkes bu hareketin şaka amaçlı yapıldığını gördü ancak ayakta duran adamın müdahale sonrasında sol ayak bileği kırıldı.

Spor 10-07-2022 17:56

Sağdıcın şakası sosyal medyayı karıştırdı! Gelinliği giyip kucak dansı yapmaya başladı, herkes şaşırdı

26 yaşındaki Stephen Garlatta, ABD'nin Kaliforniya kentinde düzenlenen bir törenle 25 yaşındaki sevgilisi Lauren Bartoli ile evlendi. Düğün törenine gelin ve sağdıcın damada hazırladığı şaka damga vurdu. Sağdıcın gelinlik giyerek damada kucak dansı yaptığı eğlenceli anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 05-07-2022 17:10

Kocalarına aynı tişörtü giydiren kadınlar sosyal medyanın gündemine yerleşti! Öyle bir şaka yaptılar ki...

Sosyal medya kullanıcıları arasında eşlerine bir şaka hazırlayan 5 kadının videosu kısa sürede viral oldu. Almanya’da yaşayan 5 çift kahvaltı için bir araya geldi. Eşlerinin kendilerine şaka hazırladığından habersiz olan erkekler aynı tişörtü giydiklerini fark edince büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend 27-06-2022 16:36

Arkadaşına şaka yapmak istedi, az kalsın faciaya neden oluyordu! Panik anları kameraya yansıdı

Arkadaşına kolonya şakası yapmak isteyen genç az kalsın faciaya neden oluyordu. Batman Gültepe Mahallesi'nde bir iş yerinde yaşanan olayda adamın avuçları bir anda alevler içinde kaldı. O anlar güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Haber 23-05-2022 15:30

Antalya'da acı olay! Boş sandığı tabanca ile şaka yaptı, kuzenini öldürdü

Antalya'da kuzenlerin şakalaşması can aldı. İddiaya göre 18 yaşındaki genç kız, boş olduğunu düşündüğü tabancayı eline alıp kuzenine doğruldu. Şaka amacıyla tetiğe basan A.N., kuzenini vurdu. Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı.

Haber 14-05-2022 14:00

Sosyal medyada görüp yapmak istedi, pahalıya patladı! 14 yaşındaki gence şaka dayağı

Sosyal medyada gördüğü şakayı yapmak isteyen çocuk, fena şekilde dayak yedi. Küçükçekmece'de yaşanan olayda 14 yaşındaki B.A., kolonyalı şaka yapmak isterken başka bir genci az daha yakıyordu. Eli alevler içinde kalan şakazede, bir yandan söndürmeye çalışırken bir yandan da şakayı yapana vurdu.

Haber 07-05-2022 11:18

En eğlenceli ve en komik 1 Nisan şakaları! Okulda, iş yerinde ve evde yapılabilecek en komik 1 Nisan şakaları...

1 Nisan şakaları günün en popüler konuları arasında yer alıyor. Vatandaşlar, en komik ve duyanı kahkahaya boğacak 1 Nisan şakalarını internetten araştırmaya başladı. Aile ortamınd, işte veya okulda şaka yapmak isteyenler en komik şakaları bulmak için uğraşıyor. Listemizde yer alan 1 Nisan şakaları ile hem kendinizi hem çevrenizi ve sevdiklerinizi gülümsetmek mümkün. İşte okulda, iş yerinde, sevgilinize, eşinize, arkadaş ve ailenize yapabileceğiniz en güzel 1 Nisan şakaları listesi!

Trend 31-03-2022 17:33

Lisede 1 şaka, 2 intihar! Kızlar tuvaletine itilen genç, cinsel tacizden tutanak tutulunca kendini vurdu

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, liselilerin şakalaşması intiharla sonuçlandı. Okulda arkadaşının şaka amacıyla kızlar tuvaletine ittiği E.K. (19), hakkında 'cinsel taciz' iddiasıyla tutanak tutulunca av tüfeği ile yaşamına son verdi. Mahalleden arkadaşı R.B. (16) de Ercan K.'nin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması nedeniyle babası ile tartışmasının ardından kendini asarak, intihar etti. İşte 2 intiharla sonuçlanan olayın detayları!

Haber 31-03-2022 16:16

700 bin TL değerindeki lüks araca beton döktüler! 'Eşek şakasına döndü'

Osmaniye'de 700 bin TL değerindeki lüks otomobilin içine beton döken kişiler şakanın dozunu kaçırdı. Betonu arkadaşlarının döktüğünü belirten araç sahibi Sefa Kındır, ''Piyasa değeri yaklaşık 700 bin lira olan aracımın içerisine beton dökmüşler. Şu anda gerçekten çok şaşkınız. Arkadaşlarımla beraber bunun içerisinden betonu nasıl çıkaracağımızı düşünüyoruz. Biraz büyük şaka oldu. Eşek şakasına döndü'' dedi.

Haber 12-03-2022 11:07

Şaka yaptığı arkadaşının yumruklarıyla komalık olmuştu! 19 gün sonra acı haber geldi

Edirne'de şaka yaptığı arkadaşı Özkan Makas'ın (43) yumruk darbeleriyle bilinci kapanıp yoğun bakımda tedaviye alınan Adrianapoli Motosiklet Kulübü Başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop (44) 19 gün sonra hayatını kaybetti. Olayın ardından tutuklanan Özkan Makas ifadesinde, "Çok pişmanım. Bana gelip, şaka yaptı. Şakanın dozunu artırınca kendisini uyardım. Ama o şakalaşmayı sürdürünce bir anda sinirlendim ve vurdum. Çok üzgünüm" dedi. İşte olayın detayları!

Haber 07-03-2022 12:49

Şaka yapan arkadaşını iki yumrukla komaya soktu

Edirne'de iki arkadaşın şakalaşması, birinin komaya girmesiyle son buldu. Motosiklet kulübünün başkanı olan Mehmet Ramiz Nevrekop, şaka yaptığı arkadaşı Özkan Makas'ın attığı iki yumruk sonrası komaya girdi. 43 yaşındaki Nevrekop yaşam mücadelesi verirken, 44 yaşındaki arkadaşı, "Pişmanım. Yaptığı şakanın dozunu artırınca bir anda sinirlendim ve vurdum" dedi.

Haber 25-02-2022 11:26

Türkiye'nin konuştuğu hastanedeki skandalda yeni gelişme! Kalem inatlaşması yüzünden oksijen vanasını kapatmıştı

Türkiye İstanbul'daki bir hastanede yaşanan skandalı konuşuyor. Hemşireyle biyomedikal teknisyeninin kalem inatlaşması ve ardından yapılan şakalaşma ölüm getirdi. "Kalemi getir yoksa yoğun bakım ünitesinin oksijen bağlantısını keserim" diyen Fatih K. dediğini yaptı ve oksijen vanasını kapattı. Nefessiz kalan bir hasta hayatını kaybederken, diğerleri ölümden döndü. Hemşire Ekrem K., sonu ölümle biten inatlaşmayı anlatırken, "'Kalemi vermezsen kapatırım' dedi. 'Kapatamazsın' dedim." diye konuştu.

Haber 16-01-2022 08:18

Kadıköy'de doğum günü kutlamasında facianın eşiğinden dönüldü

Kadıköy'de doğum günü kutlamak için bir araya gelen gençlerin "un şakası" hastanede bitti. Noyan Demirli'nin başından aşağı dökülen un, mumdaki alevlerin etkisiyle bir anda parladı. Alevler içinde kalan Demirli'nin kolu ve bacağı yandı.

Haber 01-11-2021 14:07

Şaka yapmak istedi, canından oluyordu

Kırıkkale'de otomobilde arkadaşlarıyla içki içen Serkan Uzman, şakalaşırken başına dayadığı tabancanın ateş alması sonucu ağır yaralandı.

Haber 16-08-2021 18:55

Böyle şaka olmaz! Çığlık attıran ağaç herkesi korkuttu

Bursa’da, şehrin göbeğinde ağaç kılığına giren genç, yanından geçenlere çığlıklar attırdı. Saksıyla birlikte aniden hareket eden ağaç adamdan korkup kaçanlar kameralara yakalandı.

Trend 13-08-2021 14:02

İşkence gibi eğlence! Damadın kardeşine yapılanlar şaşkına çevirdi

Antalya'da bir düğünde damadın erkek kardeşine yapılan, köpüklü ve yangın tüplü işkence gibi eğlence gülümsetti. Tüm işkenceye dayanan damadın kardeşi ise sandalyeyi terk etmedi.

Haber 19-07-2021 15:57

Düğüne geç kalan müzisyene ilginç ceza! Eşeğe ters bindirip, sopaya bağladılar

Manisa’nın Gördes ilçesinde düğün alanına geç gelen müzisyen, eşeğe ters bindirilerek sokak sokak gezdirildi.

Haber 07-07-2021 15:24

Vicdansızlığın böylesi: Başına çorap geçirdikleri kuğuyu göle bıraktılar!

İngiltere'de kafasına çorap geçirilen kuğu son anda kurtarıldı. Çirkin 'şaka'nın geçtiğimiz pazar günü yapıldığı öğrenildi.

Haber 06-05-2021 17:14

Sınıf arkadaşının şakası hayatını kararttı!

Kayseri'de ilkokul 2. sınıftayken arkadaşının şaka amaçlı sağ gözüne kurşun kalem saplaması nedeniyle yüzde 80 oranında görme kaybı yaşayan Alperen Aslan, tedavi için yardım bekliyor. 3 yıl önce yaşanan olay nedeniyle hayatı kararan küçük Alperen'e yardım eli uzatacak doktor ve hayırsevere sesini duyurmak isteyen aile, tek isteklerinin çocuklarının sağlığına kavuşması olduğunu söyledi.

Haber 05-05-2021 11:58

Türk dizilerine konu olacak türden tarihin en büyük eşek şakası: Berners Sokağı Aldatmacası

Türk kültüründe eşek şakalarının önemli bir yeri vardır. Ancak sadece bu durumun bizim ülkemize özgü olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bundan tam 212 yıl önce Londra’da iki arkadaş öyle bir eşek yaptı ki tarihine geçmeyi başardı.

Trend 22-04-2021 09:57

Aydın'da polise 'kavga şakası' gerçek oldu

Aydın'da görev yapan gazetecilerin, 10 Nisan Polis Haftası için yaptığı şaka amaçlı kavga ihbarı gerçek oldu. İhbar üzerine bölgeye gelen polis memurları gazeteciler tarafından baklava ve meşalelerle karşılanırken, yaklaşık 20 metre mesafede taksi şoförü ile motosiklet sürücüsü yol verme kavgasına tutuştu. Polis kavgaya müdahale ederek, tarafları ayırdı.

Haber 09-04-2021 16:19

1 Nisan Şaka Günü nedir? 1 Nisan'da neden şaka yapılır?

Yüz yıllardır farklı ülkelerde farklı isimler altında kutlanan 1 Nisan, insanların çevresine şaka yaptığı bir gün olarak biliniyor. İnsanlar aile, arkadaş ve yakınlarına çeşitli şakalar yaparak 1 Nisan'ı geçirirken, 1 Nisan Şaka Günü nedir, kökeni nedir gibi sorular da merak konusu oldu. Peki 1 Nisan Şaka Günü nedir? 1 Nisan'da neden şaka yapılır? İşte yanıtı...

Haber 01-04-2021 11:44

İstanbul'da ilginç olay: Arkadaşına yaptığı şaka başına iş açtı

Esenyurt'ta bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan kişi, arkadaşına 'şaka olsun' diye iki farklı günde çayına dezenfektan döktü. Güvenlik görevlisi M.Ç.’nin hastanelik olduğu şaka güvenlik kamerası tarafından da kaydedilirken konu mahkemeye taşındı.

Haber 01-04-2021 09:21

Nisan 1'in kökeniyle ilgili ne biliniyor? Dünyadan ünlü şakalar...

1 Nisan yüz yıllardır birçok ülkede farklı isimler altında insanların birbirine şaka yaptığı ve inananlarla dalga geçilen bir gün olarak kutlanıyor; ancak kökenine dair pek fazla bilgi bulunmuyor.

Haber 01-04-2021 03:38

Öğretmene ve arkadaşa yapılacak 1 Nisan şakaları | İşte anne ve babaya 1 Nisan şaka mesajları

Öğretmene ve arkadaşa yapılacak 1 Nisan şakaları geleneksel şaka gününde araştırılıyor. Tarihi 16'ıncı yüz yıla dayanan 1 Nisan'da pek çok kişi sevdiklerine şaka yaparak eğleniyor. Şakazadeler ise kimi zamanlar zor anlar yaşayabiliyor. İşte anneye ve babaya 1 Nisan şaka mesajları

Trend 01-04-2021 01:52

1 Nisan'da ne oldu? Neden 1 Nisan şakaları yapılıyor?

Tarihi 15'inci yüzyıla uzanan 1 Nisan Geleneksel şaka günü olarak kabul ediliyor. Onlarca yıldır süre gelen bu geleneğin nedeni ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 1 Nisan 2021'de en çok araştırılan konulardan biri de 1 Nisan Şaka Günü'nün tarihi oldu. İşte, 1 Nisan'da şaka yapılmasının nedeni...

Trend 01-04-2021 01:43

Sevgiliye 1 Nisan şakaları | Aileye, arkadaşlara en komik 1 Nisan şakaları

Geleneksel Şaka Günü tüm dünyada 1 Nisan tarihinde kutlanıyor. Komik anların yaşandığı bugünde pek çok kişi sevgiliye, aileye, arkadaşlara yapabileceği komik 1 Nisan şakalarını araştırıyor. İşte, en komik 1 Nisan şakaları...

Trend 01-04-2021 01:35

Düşündüren 1 Nisan şakaları | Okulda yapılacak 1 Nisan şakaları

Tüm dünyada geleneksel şaka günü olarak eğlenceli anlar yaşatan 1 Nisan uzun yıllardır ritüel haline geldi. 1 Nisan anıları biriktirmek isteyen pek çok kişi en yaratıcı ve komik şakaları araştırıyor. Öğrenciler ise geleneksel şaka gününde arkadaşlarına ve öğretmenlerine yapabilecekleri okul şakalarını araştırıyor. İşte, okulda yapılabilecek en güzel 1 Nisan şakalar...

Trend 01-04-2021 01:24

1 Nisan şaka mesajları güldürüyor | En komik 1 Nisan şakaları

1 Nisan şaka mesajları sosyal medyada büyük bir ilgi görüyor. Geleneksel hale gelen şaka gününde arkadaşa, sevgiliye, anneye, eşe, öğretmene yapılan 1 Nisan şakaları gündemde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 1 Nisan'ı eğlenceli kılan ise şaka mağduru olmaktan çok şaka yapan taraf olmak. İşte, sevdiklerinize yapabileceğiniz en komik 1 Nisan şakaları...

Trend 01-04-2021 01:04