Cansu Haberleri

Aşk iddialarıyla gündemdeydi! Melisa Döngel ödül gecesi tarzıyla dillere düştü! 'Dilimlenmiş biber dolması gibi'

Son dönemde adı birçok isimle anılan Melisa Döngel şimdilerde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde rol alıyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Döngel bu defa ödül gecesi tarzıyla adından söz ettirdi. 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' seçilen Döngel'in tarzı hiç beğenilmedi ve pozlarına yorum yağdı.

Magazin 18-04-2024 08:13

Yılmaz Erdoğan'ın açıklamasından sonra Cansu Taşkın'dan göndermeli paylaşım! Sen onları terk edebilecek kadar...

Yılmaz Erdoğan'ın, birliktelik yaşadıklarını iddia ederek sosyal medyada fotoğraf ve videolar yayan Cansu Taşkın hakkında dava açacağı iddialarıyla ilgili sessizliğini bozmuş ve "Ben kimseyi dava etmeyeceğim" demişti. Erdoğan'ın açıklamasından sonra Cansu Taşkın'dan göndermeli paylaşım geldi.

Magazin 17-04-2024 11:04

Kirli Sepeti'nin yıldızı Melisa Döngel sessizliğini bozdu! Ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği 'Aylin' karakteri ile adından söz ettiren Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Son dönemde özel hayatıyla da adından söz ettiren Melisa Döngel'in ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu aşk iddialarına yanıt verdi.

Magazin 17-04-2024 10:23

Melisa Şenolsun'un alevli bikinisi olay oldu! Ateş ediyorsun

Atiye dizisindeki Cansu karakteri ve Masumlar Apartmanı'ndaki Rüya karakteriyle hafızalara kazınan Melisa Şenolsun son olarak Instagram bikinisiyle tenis oynadığı pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde çok konuşulmayı başardı.

Magazin 17-04-2024 09:08

Diğer Haber Etiketleri

Cansu

Cansu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cansu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor' iddialarına yanıt! Erdoğan'dan açıklama geldi

Yılmaz Erdoğan'ın bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen Cansu Taşkın ve kız kardeşine dava açacağı iddia edilmişti. Erdoğan'ın Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'u dava edeceği haberleri asılsız çıktı. Erdoğan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.İşte detaylar....

Magazin 16-04-2024 23:11

Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın ile aşk iddialarıyla gündemdeydi! O video gizliymiş... Şaşkın ve üzgün

Yılmaz Erdoğan ile sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın arasında olup bitenler gündeme bomba gibi düştü. Aşk açıklaması sonrası gelen pozlara dair Yılmaz Erdoğan ne düşünüyor? İşte gündem olan iddia...

Magazin 14-04-2024 14:26

Cansu Taşkın'ın kardeşi bu sefer Sinan Akçıl'ın mesajını ifşa etti! Yılmaz Erdoğan'ın aşk pozları gündemdeydi

Ekranlara uzun zaman sonra dönen Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın aşk görüntüleri gündem olmuştu. Videoyu yayınlayan Elif Vurgun bu sefer Sinan Akçıl'dan kendisine gelen mesajı paylaştı.

Magazin 11-04-2024 15:05

Cem Yılmaz'dan Yılmaz Erdoğan'a bomba gönderme! “Dilber’i yazmadan önce...

Son günlerde Cansu Taşkın ile aşk pozları gündemde olan Yılmaz Erdoğan'a bir gönderme de Cem Yılmaz'dan geldi. Cem Yılmaz'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-04-2024 13:35

Kirli Sepeti'nin güzeli Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç Duymadım' dedi dillere düştü

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Yasemin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir estetik açıklamasıyla gündem oldu. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Özdemir 'Ben estetiğe ihtiyaç duymadım' deyince dillere düştü. Bestemsu Özdemir'e sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 02-04-2024 08:09

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray bir deri bir kemik kaldı! Son pozları dikkat çekti

Şimdilerde Ayça Bingöl ve Cansu Tosun ile başrolünü paylaştığı Kirli Sepeti dizisinde Hayriye karakterine hayat veren Ceren Moray son pozlarıyla dikkat çekti. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren ünlü isim adeta bir deri bir kemik kaldı. Ceren Moray'ın son pozlarına yorum yağdı...

Magazin 20-02-2024 10:00

Cansu Tosun fit kalmasını neye borçlu? Düzenli egzersiz ve dengeli beslenme

Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren bir çocuk annesi oyuncu Cansu Tosun gözlerden uzak sakin bir hayat yaşıyor. Tosun fit görünümünün sırrını verdi.

Magazin 15-02-2024 11:25

Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin değişimiyle olay olmuştu! Yeni mesleği şaşırttı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Cansu karakteriyle hafızalara kazınan Sedef Şahin dizinin ardından değişimiyle çok konuşuldu. Estetik ve verdiği kilolarla adeta bambaşka bir olan Şahin şimdi de yeni mesleğiyle gündem oldu. Sedef Şahin'in yeni mesleği çok şaşırttı.

Magazin 13-02-2024 14:00

Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi bakın kim çıktı! Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber'ini buldu

Dilber dizisi ile ekranlara bomba bir dönüş yapan Yılmaz Erdoğan'ın yeni sevgilisi gündem oldu. Bircan Bali programında "Yılmaz Erdoğan, 2 yıldır Cansu Taşkın’la beraber" iddiasında bulundu. Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan arasında 25 yaş fark var. Sosyal medyada ise "Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber'ini buldu!" yorumları yapıldı.

Magazin 12-02-2024 15:50

Kirli Sepeti'nin Medine'si Cansu Tosun gala tarzıyla gündem oldu! Gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi

Şimdilerde Fox Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Medine karakteriyle dikkat çeken Cansu Tosun başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Tosun, eşi Erkan Kolçak Köstendil'in başrolünde yer aldığı İyi Bir Aile Değiliz filminin galasına katıldı. Cansu Tosun'un gala tarzı olay oldu.

Magazin 31-01-2024 09:47

Fenomen Cansu Yeğin'e 8 yıldır baktığı köpeği saldırdı! Melisa Döngel son durumu paylaştı

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde rol alan Melisa Döngel’in yakın arkadaşı olan, ünlü fenomen Cansu Yeğin 8 yıldır baktığı köpeğinin saldırısına uğradı. Makyaj ve güzellik videoları ile tanınan Cansu Yeğin "Öldüresiye saldırdı" diyerek korku dolu anları anlattı ve son halini paylaştı. Melisa Döngel ise arkadaşının son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 24-11-2023 12:40

Melisa Şenolsun mayolu pozlarıyla bakana bir daha baktırdı! Dövmesi dikkat çekti

Atiye dizisindeki Cansu karakteri ve Masumlar Apartmanı'ndaki Rüya karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Melisa Şenolsun şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa mayolu pozlarıyla beğeni topladı. Ünlü ismin dövmesi dikkat çekti

Magazin 16-11-2023 12:46

Küçük Kadınlar'ın Cansu'su son haliyle ağızları açık bıraktı! 2000’lerin çocuk yıldızını gören şaştı kaldı

Oyuncuları arasında Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer gibi isimlerin yer aldığı Küçük Kadınlar unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. 5 kız çocuğunun yaşadıklarının anlatıldığı dizide Cansu karakterine Selin Ilgar hayat veriyordu. Ilgar'ın son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 26-10-2023 09:57

Kirli Sepeti'ndeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu! İzleyenlerin gözünden kaçmadı

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Sepeti her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Kirli Sepeti bu defa yapılan bir çekim hatasıyla çok konuşuldu. Dizideki o detay izleyenlerin gözünden kaçmadı...

Magazin 25-10-2023 13:57

Survivor'ın yıldızı Cansu Tuman setlere geri dönüyor! Yeni adresi belli oldu

Geçen sezon “Teşkilat” dizisinde Ömer’in sevgilisi Celine'ye hayat veren, ardından Survivor’a katılan ve yarışmanın sonuna kadar kalan Cansu Tuman'ın yeni adresi belli oldu. Güzel oyuncunun setlere döneceği yapım belli oldu.

Magazin 21-10-2023 14:09

Böyle davetiye görülmedi... Gelinim Mutfakta'da Cansu gelinin düğün davetiyesini görenler şoke oldu

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar ve tartışmalar sık sık gündem oluyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yemek yarışmasına bu defa fenomen gelinlerden biri olan Cansu'nun düğün davetiyesi damga vurdu. Cansu gelinin davetiyesini görenler şoke oldu.

Magazin 19-10-2023 14:20

KİRLİ SEPETİ 4. BÖLÜM İZLE CANLI! Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti dizisi yayınlanan bölümlerle izleyicilerden tam not aldı. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrolde olduğu dizi büyük beğeni topladı. 15 Ekim Pazar tv yayın akışı listesinde yer alan Kirli Sepeti'nin hangi gün ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? İşte Kirli Sepeti 4. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti

Magazin 15-10-2023 19:27

Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti dizisi yayınlanan bölümlerle izleyicilerden tam not aldı. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrolde olduğu dizi büyük beğeni topladı. 8 Ekim Pazar tv yayın akışı listesinde yer alan Kirli Sepeti'nin hangi gün ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? Son bölüm özeti

Magazin 08-10-2023 19:43

Kirli Sepeti dizisi hangi gün, bu akşam var mı? Kirli Sepeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Fox TV yayın akışı

Kirli Sepeti dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrolde olduğu dizi büyük beğeni topladı. 1 Ekim Pazar Fox yayın akışı listesinde yer alan Kirli Sepeti'nin konusu ve oyuncuları da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Kirli Sepeti dizisi hangi gün, bu akşam var mı? kirli Sepeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Fox TV yayın akışı

Magazin 01-10-2023 19:13

Kirli Sepeti gerçek mi, uyarlama mı? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? İşte hikayesi ve çekim yerleri

Kirli Sepeti uyarlamamı sorusu dizinin Fox TV yayın akışı listesinde yer alasıyla birlikte hız kazandı. Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimleri kadrosunda bulunduran Kirli Sepeti'nin uyarlama mı yoksa gerçek hikaye mi olduğu ile çekim yerleri merak edildi. Fox'un yeni dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekran macerasına başlayacak. Peki, Kirli Sepeti gerçek mi, uyarlama mı? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? İşte hikayesi ve çekim yerleri

Magazin 24-09-2023 19:16

Akasya Durağı'nın Nurten'i Cansu Gültekin evlendi! Eşiyle dudak dudağa poz verdi

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Nurten karakteriyle hafızalarımıza kazınan Cansu Gültekin bu dizinin ardından birçok projede yer aldı. Son hali ile zaman zaman gündem olan ünlü oyuncudan müjdeli haber geldi. Cansu Gültekin bir süredir birlikte olduğu Mustafa Dincir ile evlendi. İşte dudak dudağa ilk poz...

Magazin 22-09-2023 15:05

Kirli Sepeti ne zaman başlayacak? Ayça Bingöl'ün yeni dizisi Kirli Sepeti oyuncuları kimler, konusu ne? İzleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor

Kirli Sepeti dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun'un başrollerini paylaştığı FOX TV'nin yeni dizisinin yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturuyor. Peki, Kirli Sepeti ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisinin oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 20-09-2023 15:21

“Aşk beni büyüttü, olgunlaştırdı diyen Reynmen'in sevgilisi merak edildi! Reymen'in aşkının pozları dikkat çekti

Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis’e katılan Reynmen açıklamalarıyla dikkat çekti. “Aşk beni büyüttü, olgunlaştırdı" diyen Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran merak edildi. Güzel isim sosyal medyadaki paylaşımlarıyla beğeni topluyor. Reynmen'in sevgilisi Miss Turkey 2017 yarışmasına katılan modellerden biri.

Magazin 14-09-2023 14:14

Transparan giyen fenomen Cansu Akın dekolteli poz verdi! Yorum yağdı

Ünlü YouTuber Cansu Akın önceki akşam katıldığı bir ödül gecesinden fotoğraflarını sosyal medya hesabından peş peşe paylaştı. Geceden 'Yılın Moda Influencer'ı' ödülüyle ayrılan fenomen Cansu Akın dekolteli pozlarıyla nefes kesti. Akın'ın bu paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 15-06-2023 17:18

Esra Erol'da şoke eden olay! Kadını kafesleyelim, parasını yiyelim' diyerek karısını kandırdı! Gerçek çok başka çıktı

Esra Erol'da programına Sivas'ın Merkez ilçesinden konuk olan Cansu Aslan'ın sözleri damga vurdu. Eşinin TikTok'tan tanıştığı kadınla yaşamaya başladığını belirten Cansu Hanım, "Bana kadının lafıyla boşanma davası açtı. Çocuklar ortada perperişan" dedi. Cansu Aslan'ın başına gelenler Esra Erol'u bile şaşırttı.

Magazin 23-05-2023 11:31

Aslı Hünel ile Gelin Evi'ne Bitlisli Alfred damga vurdu! Gerçek başka çıktı

Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Gelin Evi'nin bugünkü bölümüne Bitlisli Alfred damga vurdu. 'En güzel çeyiz benim, en iyi sunumu ben yaparım' diyen gelinlerin katıldığı Gelin Evi'nde haftanın ilk yarışmacısı Cansu Hanım oldu. Cansu gelin yarışma için garson tuttu. İsminin Alfred olduğunu söyleyen garson sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 22-05-2023 14:48

Kırgın Çiçekler'in Kemal'inden yıllar sonra gelen itiraf şoke etti! ''Beni vurmaya geldiler''

Son olarak Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda İbrahim karakteriyle karşımıza çıkan Cansu Fırıncı, bir dönemin efsane dizisi Kırgın Çiçekler'de hayat verdiği Kemal karakteriyle hafızalarımıza kazınmıştı. Cansu Fırıncı'dan yıllar sonra gelen itiraf ise herkesi şoke etti.

Magazin 01-05-2023 13:38

Reynmen'in sevgilisi derin göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Instagram'ı kasıp kavurdu

Şarkıcı Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran sosyal medyada paylaştığı pozlarıyla dikkat çekiyor. Dolu dizgin aşk yaşayan ikili birbirlerine poz vererek Instagram'da beraber ilk gönderilerini paylaştılar. Cansu Kurtaran'ın peş peşe paylaştığı pozlarında derin göğüs dekoltesi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 12-04-2023 20:11

Reynmen'in sevgilisinden seksi pozlar! Dekolteleriyle ortalığı kasıp kavurdu!

Sosyal medya fenomeni Reynmen, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Instagram hesabından sevgilisiyle olan pozlarını paylaşan fenomen şarkıcı magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Cansu Kurtaran da sosyal medyayı aktif kullananlardan. Verdiği seksi pozları hesabında paylaşan güzele sosyal medyadan yorum yağıyor.

Magazin 20-03-2023 23:52

En Hamarat Benim BİRİNCİSİ kim oldu? 17 Mart 2023 Cuma Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasının kazananı!

En Hamarat Benim yarışmasının birincisi merak konusu oldu. Kadir Ezildi'nin sunduğu programda haftanın yarışmacıları, 20 bin TL tutarındaki ödül için hünerlerini sergiledi. Yarışmacılar programdan birinci olarak ayrılmak amaçladı. Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasının kazananı arama motorlarında araştırılıyor. Peki, En Hamarat Benim birincisi kim oldu?

Magazin 17-03-2023 15:01

Survivor Fatih elendi mi? Fatih Kılıçarslan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023'te şaşırtan eleme!

Survivor Fatih ile ilgili detaylar, yarışmanın dünkü bölümünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Survivor 2023'e yedeklerden dahil olan bu yarışmacıya ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı konseyde adaya veda eden ismi açıkladı. Peki, Survivor Fatih elendi mi? Fatih Kılıçarslan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Magazin 17-03-2023 07:49

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu? Gözler konseyde!

Survivor'da adaya veda isim araştırılmaya başlandı. Dominik'te heyecanın yükseldiği Survivor'da Cansu, Aziz, Alper ve Osman Can haftanın 4 eleme adayı oldu. SMS oylarıyla yarışmaya veda eden isim belli olacak. Acun Ilıcalı'nın açklamasına göre Birleşme Partisi'ne az bir zaman kala adada hızlandırılmış elemeler gerçekleşecek. Peki, Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu?

Magazin 16-03-2023 08:11

O trafik kazasının üstünden 10 yıl geçti! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu dava sonrası paylaştı! Artık susmayacağım

Survivor eski sezon yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu’nun geçirdiği trafik kazasının ardından yüzde yüz engelli olan kardeşi Cansu ile yaşadığı duygusal anlar uzun süre konuşulmuştu. Kalaycıoğlu, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’ndan yaptığı son paylaşımında "10 senedir Cansu'm için adalet bekliyoruz" dedi ve tek tek açıkladı.

Magazin 15-03-2023 12:09

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su Sedef Şahin'e bakan bir daha baktı! Değişimiyle gündem oldu

Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Cansu karakteri ile tanıdığımız Sedef Şahin dün akşam bir filmin galasına katıldı. Ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu. Şahin, değişimiyle ağızları açık bıraktı.

Magazin 11-03-2023 15:53

Oyuncu Melisa Şenolsun görüntülenince rahatsız olup tepki gösterdi! Neden çekiyorsunuz?

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen oyuncu Melisa Şenolsun, Cihangir'de muhabirlerin kendisini çektiğini görünce rahatsız oldu. Muhabirlere tepki gösteren oyuncu "Neden çekiyorsunuz?" dedi.

Magazin 03-03-2023 13:29

Sütyensiz pozlarıyla beğeni topluyordu! Melisa Şenolsun'un bikinili pozları olay

Atiye dizisindeki Cansu karakteri ve Masumlar Apartmanı'ndaki Rüya karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Melisa Şenolsun her zaman iddialı tarzıyla beğeni topluyor. Güzel oyuncu son olarak yaza özlemini bikinili pozlarıyla dile getirdi.

Magazin 24-01-2023 07:20

Survivor yarışmacısı Cansu Tuman güzelliğiyle bakana bir daha baktırdı! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Survivor 2023 kadrosunda yer alan Cansu Tuman güzelliğiyle gündem oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan programa katılan Tuman’ın paylaşımlarına yorum yapanlar arasında eski Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı da yer aldı.

Magazin 16-01-2023 17:03

Survivor yarışmacısı Cansu Tuman güzelliğiyle bakana bir daha baktırdı! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Survivor yarışmacısı Cansu Tuman güzelliğiyle bakana bir daha baktırdı. Takipçileri kayıtsız kalamadı. Cansu Tuman bu sene Survivor’ın merak edilen isimlerinden biri oldu. TV 8 ekranlarında bu akşam başlayacak olan Survivor’ın Ünlüler kadrosunda Yemin dizisinde canlandırdığı Feride karakteri ile tanınan ve birçok başarılı yapımda rol alan Tuman da yer alıyor.

Magazin 15-01-2023 23:34

Acun Ilıcalı paylaştı! Survivor'dan ilk kareler

Ekranların fenomen yarışması Survivor 2023 bu pazar TV 8'de yayınlanacak ve yeni sezon ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Acun Ilıcalı adadan ilk kareleri kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 13-01-2023 13:31

Güzelliği sınırları aşan Zehra Güneş makyajsız pozuyla dikkat çekti

Kabiliyeti ve güzelliğiyle genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan ünlü voleybolcu Zehra Güneş, makyajsız görüntüsüyle dikkat çekti.

Magazin 26-12-2022 15:36

Elanur Pat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Elanur Pat Survivor 2023'te!

Merakla beklenen Survivor 2023 sezonunun kadrosunda Elanur Pat da yer aldı. Bununla birlikte Elanur Pat hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Elanur Pat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Elanur Pat sosyal medya fenomenidir. İşte detaylar...

Magazin 25-12-2022 13:11

Cansu Tuman kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cansu Tuman'ın oynadığı diziler ve filmler!

Cansu Tuman'ın kim olduğu arama motorları üzerinden araştırılmaya başlandı. Oyuncu Cansu Tuman en son, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Celine rolüyle ekranlara geldi. Peki Cansu Tuman kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cansu Tuman'ın oynadığı diziler ve filmler!

Magazin 18-12-2022 16:06

Yalı Çapkını'nın şoför İbrahim'i Cansu Fırıncı kimdir? Cansu Fırıncı diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkını'nda şok ayrılık!

Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa'nın şoförü İbrahim'i canlandıran Cansu Fırıncı sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Emre Altuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yalı Çapkın'ı dizisine ilişkin açıklamada bulunan başarılı oyuncunun açıklaması gündem oldu. Peki, Yalı Çapkını'nın şoför İbrahim'i Cansu Fırıncı kimdir? Cansu Fırıncı diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Magazin 05-12-2022 15:20

Yalı Çapkını'nın İbrahim'i Cansu Fırıncı kimdir, hangi dizilerde oynadı? Yalı Çapkını İbrahim diziden ayrıldı mı?

Yalı Çapkını izleyenlerini üzen bir ayrılık yaşandı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde, İbrahim karakterine hayat veren Cansu Fırıncı projeden ayrıldığını açıkladı. Peki, Yalı Çapkını'nın İbrahim'i Cansu Fırıncı kimdir? İşte tüm merak edilenler..

Magazin 02-12-2022 17:21

Yalı Çapkını'nın İbrahim'i Cansu Fırıncı sezon ortasında diziyi bıraktı! Yapımla anlaşmaya vararak...

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde olduğu Yalı Çapkını'nda şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Yalı Çapkını'nın İbrahim'i Cansu Fırıncı yapımla anlaşmaya vararak diziye veda etti. Sosyal medya hesabından veda paylaşımı yapan oyuncu, "Yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık" dedi.

Magazin 01-12-2022 15:13