Cansu Tosun Haberleri Ve Son Dakika Cansu Tosun Haberleri

Cansu Tosun Haberleri Ve Son Dakika Cansu Tosun Haberleri

Cansu Tosun, 26 Ocak 1988 tarihinde Almanya’nın Nürnberg şehrinde dünyaya gelmiştir. Alman Operası'nda uzun yıllar boyunca bale eğitimi almış ve yine Almanya’da Ticaret okumuştur. Bir dönem profesyonel fotoğraf modelliği yapan Tosun, oyunculuk kariyerine Türkiye’de başlamıştır. İlk olarak TRT 1’de yayınlanan Küçük Hanımefendi dizisinde Neriman rolüyle başrol oyunculuğu yapmıştır. Daha sonra Kayıp Şehir’de Zehra, Bugünün Saraylısı dizisinde Ayşe, Bir Deli Sevda’da Bahar ve Mehmetçik Kut’ül Amare’de Fatma olmak üzere, farklı yapımlarda başrol olarak yer almış ve oyunculuğunu geliştirmiştir. 2013 yılında İksir adlı filmde de rol almış ve ilgiyi üzerine toplamıştır. 2018 yılında Erkan Kolçak Köstendil ile hayatını birleştirmiş ve 1 çocuk sahibi olmuştur.

Cansu Tosun Haberleri

Cansu Tosun fit kalmasını neye borçlu? Düzenli egzersiz ve dengeli beslenme

Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren bir çocuk annesi oyuncu Cansu Tosun gözlerden uzak sakin bir hayat yaşıyor. Tosun fit görünümünün sırrını verdi.

Magazin 15-02-2024 11:25

Kirli Sepeti'nin Medine'si Cansu Tosun gala tarzıyla gündem oldu! Gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi

Şimdilerde Fox Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Medine karakteriyle dikkat çeken Cansu Tosun başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Tosun, eşi Erkan Kolçak Köstendil'in başrolünde yer aldığı İyi Bir Aile Değiliz filminin galasına katıldı. Cansu Tosun'un gala tarzı olay oldu.

Magazin 31-01-2024 09:47

Serenay Sarıkaya'nın annesi ile ilişkisi olay olmuştu... Kenan Tosun'un eski eşinden şoke eden iddialar!

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun birlikteliği gündeme bomba gibi düşmüştü. 'İhanet' iddialarıyla gündeme gelen Kenan Tosun, eşi Serpil Tepe ile boşandıklarını, "Zaten boşanma arifesindeydik, bir ay önce ayrıldık" açıklamasıyla duyurmuştu. Eski eşinin sözlerine cevap veren Tepe, 'Eşim ile 35 yılı aşkın süredir yürüdüğümüz yolu, ihaneti sebebiyle ayırmak zorunda kaldık' ifadelerini kullandı.

Magazin 29-12-2023 16:49

Serenay Sarıkaya’nın annesiyle Cansu Tosun'un babasının yasak aşkı olay olmuştu! Kenan Tosun ve Serpil Tosun boşandı

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı sokaklarında el ele yakalanmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen yasak aşk haberlerini Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun, doğrulamıştı. 'İhanet' haberleriyle gündeme gelen Kenan Tosun'dan 'boşanma' açıklaması geldi.

Magazin 26-12-2023 12:23

Cansu Tosun

Cansu Tosun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cansu Tosun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Babası Serenay Sarıkaya'nın annesiyle yasak aşk yaşayan Cansu Tosun ilk kez konuştu!

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un yasak aşk yaşadığı iddia edilmiş daha sonra Tosun'un annesi Serpil Hanım iddiaları doğrulamıştı. Ünlü oyuncu Cansu Tosun konu ile ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 11-11-2023 09:55

Kirli Sepeti'ndeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu! İzleyenlerin gözünden kaçmadı

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Sepeti her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Kirli Sepeti bu defa yapılan bir çekim hatasıyla çok konuşuldu. Dizideki o detay izleyenlerin gözünden kaçmadı...

Magazin 25-10-2023 13:57

Serenay Sarıkaya'nın annesi Cansu Tosun'un evli babasıyla birlikte! Cansu Tosun bakın ne dedi

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın komşusu da olan Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile birlikte olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kenan Tosun'un eşi Serpil Tosun arkadaşının ihanetiyle sarsılırken Cansu Tosun ise sorulara bakın ne yanıt verdi.

Magazin 01-10-2023 10:32

Serenay Sarıkaya'nın annesi Cansu Tosun'un babasıyla görüntülenmişti! Serpil Tosun sessizliğini bozdu

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti. 2. Sayfa magazin programında ele alınan haber sonrası Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorusuna yazılı yanıt veren Serpil Tosun iddiaları doğruladı ve "Allah'a havale ediyorum" dedi.

Magazin 28-09-2023 11:58

Serenay Sarıkaya'nın annesi ve Cansu Tosun'un evli babası 'yasak aşk' mı yaşıyor? 2. Sayfa'da konuşulan iddia

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda bir erkekle görüntülendi. İddialara göre, oyuncunun annesinin yanındaki kişi bir diğer oyuncu Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun idi. Bu iddia 2. Sayfa programında masaya yatırıldı.

Magazin 27-09-2023 14:43

Kirli Sepeti oyuncuları kimdir, konusu nedir? FOX TV Kirli Sepeti ne zaman başlayacak? İlk tanıtım yayınlandı

Kirli Sepeti dizisinin konusu ve oyuncuları gibi detayları araştırılıyor. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek olan Kirli Sepeti dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimler yer alıyor. Peki, Kirli Sepeti oyuncuları kimdir, konusu nedir? Yeni dizi Kirli Sepeti ne zaman başlayacak?

Magazin 24-08-2023 15:02

Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun'un oğlu Marsel 2 yaşında!

Mutlu evlilikleri ile parmakla gösterilen Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun çiftinin oğlu Marsel 2 yaşına bastı. Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun, Marsel'in doğum gününü kutladı.

Magazin 16-07-2022 09:48

Cansu Tosun, Alman dizisi Murder By The Lake’in yeni sezonunda katılacak

Kendisi gibi oyuncu olan Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği olan Cansu Tosun, uzun süredir ara verdiği ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Sevilen isim Türk televizyonları yerine Alman yapımı ‘Murder By The Lake (Die Toten vom Bodensee)’ dizisini tercih etti. Sevilen Alman dizisinin yeni sezonuna Cansu Tosun’un konuk oyuncu olarak katılacağı açıklandı.

Trend 26-02-2022 17:21

Erkan Kolçak Köstendil'le mutlu bir evliliği olan Cansu Tosun oğlu Marsel'in Atatürk'ün ismini söylemeye çalıştığı anları paylaştı

Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan oyuncu Cansu Tosun, oğlu Marsel'in Atatürk dediği anları sosyal medyadan paylaştı. 1.5 yaşındaki Marsel'in sevimli halleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-02-2022 16:33

Erkan Kolçak Köstendil kaleci olarak Amsterdam'a gitmişti! Cansu Tosun'dan Hollanda açıklaması

Önceki gün bir alışveriş merkezine girerken görüntülenen Cansu Tosun, Hollanda’ya yerleştikleri yönündeki söylentilere yanıt verdi. Ünlü oyuncu, "Oraya çok gidip, geliyoruz. Hollanda’yı çok seviyoruz. Öyle yerleşmek gibi bir durum yok" dedi.

Magazin 07-01-2022 15:37

Cansu Tosun uzun saçlarına veda etti! Yeni imajı şaşırttı

Bir Deli Sevda ve Mehmetçik Kut'ül Amare gibi yapımlarda boy gösteren Cansu Tosun, uzun saçlarına veda etti. Kendisi gibi oyuncu olan Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun, saçlarını kendisi kesti.

Magazin 26-10-2021 10:21

Cansu Tosun’un oğlu Marsel babası Erkan Kolçak Köstendil’e olan benzerliği ile dikkat çekiyor!

Eşlerine çok benzeyen çocukları ile gündem olan kadın ünlülerimiz bu ara çok dikkat çekiyor. Bu isimlerden bir tanesi de Cansu Tosun’un minik oğlu Marsel. Marsel, babası Erkan Kolçak Köstendil’e çok benziyor.

Magazin 25-10-2021 14:17

Cansu Tosun Hollanda'dan paylaştı

Kısa bir süre önce kendisi gibi oyuncu olan eşi Erkan Kolkaç Köstendil ve oğlu Marsel ile Hollanda'ya taşınan Cansu Tosun'dan yeni fotoğraflar geldi.

Magazin 03-10-2021 15:09

Erkan Kolçak Köstendil Hollanda Ligi ekibinin yeni kalecisi oldu! Eşinden tepki gecikmedi

Çukur dizisinin final yapmasıyla birlikte Hollanda’ya taşınan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Başarılı oyuncu Hollanda ekibi Amsterdam Gençlerbirliği takımına transfer oldu. Oyuncuya en büyük destek, kendi gibi oyuncu olan eşi Cansu Tosun'dan geldi.

Magazin 02-09-2021 10:35

Cansu Tosun yoga yaptığı anları paylaştı!

Oyuncu Cansu Tosun, Instagram hesabından yoga yaptığı anları paylaştı. Çukur'da Vartolu rolünü canlandıran ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan 33 yaşındaki Cansu Tosun, fit vücuduyla dikkat çekti.

Magazin 23-06-2021 02:23

Cansu Tosun: Aldığınız kilolara takmayın! Ben 20 kilo almıştım

1 yıl önce doğum yapan ve bikinili pozlarıyla çok konuşulan Cansu Tosun hamilelik fotoğrafını paylaşarak annelere seslendi.

Magazin 13-06-2021 15:22

Doğum kilolarından eser kalmadı! Cansu Tosun fit haliyle göz kamaştırdı

Kendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstengil ile 2018 yılında hayatını birleştiren Cansu Tosun, tatil sezonunu açtı. Geçtiğimiz temmuz ayında oğulları Marsel'i kucaklarına alan oyuncu çiftten Tosun'un verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı. Bikinisi ile cesur pozlar veren ünlü oyuncu fit haliyle göz kamaştırdı.

Magazin 11-06-2021 18:39

Cansu Tosun'dan iddialı paylaşım! Hayran bıraktı

Erkan Kolçakköstendil’in oyuncu eşi Cansu Tosun’dan bikinili pozlar geldi. Tosun’un doğum sonrası kilolarından tamamen kurtulduğu gözlendi. Güzel oyuncu renkli kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 11-06-2021 16:48

Cansu Tosun: Parklarda buluşacağımız günlerin hayalini kurduk

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında bebeği Marsel'i kucağına alan oyuncu Cansu Tosun çektiği selfie ile beğeni topladı.

Magazin 02-05-2021 12:13

Kıvanç Tatlıtuğ'u Çukur'a Erkan Kolçak Köstendil mi istemedi?

İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ Çukur dizisine konuk olacaktı ancak Erkan Kolçak Köstendil ile aralarındaki sorun sebebiyle bu karardan vazgeçildi. Erkan Kolçak Köstendil bu iddialara yanıt verdi.

Magazin 29-01-2021 15:21

Erkan Kolçak Köstendil'den aile pozu

Kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun'la evli olan Erkan Kolçak Köstendil, Instagram hesabından aile fotoğrafı yayınladı.

Magazin 14-11-2020 17:09

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil’in oğulları Marsel hızla büyüyor!

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun oğulları Marsel’i 3 ay önce kucaklarına almıştı. Çiçeği burnunda anne ve baba sosyal medya hesabından sık sık oğullarıyla paylaşım yapıyor. Köstendil ailesinin sevimli hallerine ise takipçilerinden övgü dolu yorumlar gelmeyi sürdürüyor.

Magazin 22-10-2020 15:50

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil'den oğulları Marsel ile üçüncü ay pozları

Cansu Tosun-Erkan Kolçak Köstendil çiftinin oğlu Marsel 3 aylık oldu. Çift, oğulları Marsel ve köpekleriyle objektiflere renkli pozlar verdi.

Magazin 15-10-2020 21:18

Cansu Tosun oğluyla spor yaparken paylaştı

Oyuncu Cansu Tosun, iki aylık oğlu Marsel ile spor yaparken çekilen pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Tosun'un paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Magazin 04-10-2020 11:32

Cansu Tosun doğum kilolarını böyle vermiş! İşte sırrı...

KShow TV Çukur dizisinin Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'in kendisi gibi oyuncu olan eşi Cansu Tosun, doğumun ardından verdiği kilolarla dikkat çekti. İşte güzel oyuncunun kilo verme sırrı...

Magazin 23-09-2020 13:27

Cansu Tosun suda doğum yapmış! O anları doktoru paylaştı

Cansu Tosun’un suda doğum yaptığı ortaya çıktı. Çukur'un başarılı oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil ile doğum havuzuna giren Cansu Tosun’un o anlarını doktoru Yusuf Olgaç Instagram’da paylaştı.

Magazin 20-09-2020 10:34

Cansu Tosun'dan Marsel'li pozlar

Oyuncu Cansu Tosun, iki aylık oğlu Marsel ile pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Tosun'un paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Magazin 05-09-2020 16:18

Cansu Tosun'un babaannesi koronavirüse yakalandı

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun zor zamanlar yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde oğulları Marsel'i kucaklarına alan çift koronavirüs haberiyle yıkıldı. Cansu Tosun sosyal medya hesabı üzerinden tüm sevenlerinden dua istedi.

Magazin 24-08-2020 10:46

Cansu Tosun Erkan Kolçak Köstendil'le evlilik yıl dönümünü kutladı

İki ünlü oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, evliliklerinde iki yılı geride bıraktı. Parmakla gösterilen evliliği olan güzel oyuncu Cansu Tosun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından da kutladı. Tosun, geçen ay doğan oğlu Marsel'in fotoğrafını da paylaştı.

Magazin 11-08-2020 16:50

Gökçe Bahadır, Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstedil’in oğulları Marsel’i ziyaret etti

Çukur dizisinin Vartolusu Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun 16 Temmuz 2020 tarihinde ebeveynlik heyecanıyla ilk defa tanıştı. Çift Marsel isimi verdikleri bebeklerinin dünyaya gelişini sosyal medya hesabında duyurdu. İkilinin yakın dostları ise Tosun ailesini bir an olsun yalnız bırakmadı.

Magazin 07-08-2020 16:16

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çifti bebekleriyle poz verdi!

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çifti oğulları Marsel ile ilk pozlarını paylaştı.

Magazin 24-07-2020 22:00

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun'dan bebekleriyle ilk paylaşım

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun'un oğulları Marsel iki gün önce dünyaya geldi. Çift, doğum sonrası ilk kareyi sosyal medya hesaplarından duygusal bir mesaj yazarak paylaştı.

Magazin 16-07-2020 16:22

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, Erkan Kolçak Köstendil eşi Cansu Tosun’un bebekleri Marsel’i karşıladı

2018 yılında Antalya’da eğlenceli bir düğünle dünya evine giren Erkan Kolçak Köstendil eşi Cansu Tosun ile bebeklerine “merhaba” dedi. Çukur dizisinin Vartolusu Erkan Kolçak Köstendil baba olma heyecanını yaşarken dayısı Bülent Şakrak ve yengesi Ceyda Düvenci çifti bir an olsun yalnız bırakmadı.

Magazin 14-07-2020 11:23

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil’in bebekleri Marsel dünyaya geldi

Ünlü çift Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun'un oğulları Marsel dünyaya geldi. Tosun geçen gün verdiği demeçte "1 hafta içinde oğlumuzu bekliyoruz" demişti...

Magazin 14-07-2020 09:23

Karnı burnunda Cansu Tosun’dan pilates pozu

Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği olan ve bebeğini kucağına almak için gün sayan Cansu Tosun, pilates pozunu Instagram takipçileriyle paylaştı. Tosun'un paylaşımı beğeni topladı.

Magazin 11-07-2020 16:07

Doğum için gün sayan Cansu Tosun’un karnı burnunda! Cansu Tosun kimdir? Kaç yaşında?

Çukur dizisinin yıldızı Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun 11 Ağustos 2018 yılında Antalya’da evlendi. Sanat camiasından pek çok ismin katıldığı düğün festival havasında geçti. Olimpos’ta gerçekleşen düğünde Erkan Kolçak Köstendil’in nikah şahitliğini Bülent Şakrak, Cansu Tosun’unkini Leyla Lydia Tuğutlu yaptı. Dünya evine girdikten sonra magazin gündeminden uzak kalmayı tercih eden çift bebek müjdesiyle sevenlerinin yüzünü güldürdü.

Magazin 10-07-2020 11:26

Ebru Şancı'dan olay sözler! 'Hamile haliyle karnı açık fotoğraf çektirenler...'

Futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan ve modelliği bırakan Ebru Şancı, üçüncü çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. 7 aylık hamile olan Şancı yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

Magazin 21-06-2020 14:25

Anne olmak için gün sayan Cansu Tosun'dan karnı burnunda pozlar!

Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Cansu Tosun, karnı burnunda pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 10-06-2020 21:43

Cansu Tosun anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlarını paylaştı

Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Cansu Tosun, karnı burnunda pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 11-05-2020 02:14

Cansu Tosun'nun karnı burnunda! İşte son hali

Anne olmak için gün sayan 32 yaşındaki Cansu Tosun, karnı burnunda pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.

Magazin 24-04-2020 09:22

Ünlü oyuncu Cansu Tosun klip yıldızı oldu

Luc Besson imzalı 'Anna' ve 'I Am You' gibi filmlerde rol alarak yurtdışında emin adımlarla ilerleyen Cansu Tosun, Alman rap müzisyeni Moses Pelham'ın son şarkısı 'Juli' için kamera karşısına geçti.

Magazin 17-02-2020 21:28

Cansu Tosun yeni imajı ile New York’ta

Sonia Nassery Cole’un yönettiği ‘I Am You’ filmi Avrupa prömiyerinin ardından ABD’de vizyona giriyor. Oyuncu kadrosunda yer alan Cansu Tosun, dün akşam gerçekleşen filmin New York’taki galasına katıldı. Uluslararası alanda kariyer yolculuğuna devam eden Tosun, büyük heyecan yaşarken ördürdüğü saçlarıyla da dikkat çekti.

Magazin 08-02-2020 14:28

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun'un bebeklerini adı belli oldu!

'Çukur' dizisinde 'Vartolu Sadettin' karakteriyle dikkat çeken Erkan Kolçak Köstendil'in kendi gibi oyuncu eşi Cansu Tosun hamile... Ünlü çift bebeklerine Marsel ismini koymaya karar verdi. Peki Marsel ne demek?

Magazin 22-01-2020 14:29

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil yeni yaşını kutladı

Erkan Kolçak Köstendil mutlu bir evlilik sürdüren Cansu Tosun, önceki akşam yakın dostlarının katıldığı bir partiyle eşi ve kendisini yeni yaşını ortak bir parti yaparak kutladı.

Magazin 21-01-2020 13:49

Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun'un bebek heyecanı

Birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu meslektaşlar Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun ilk bebeklerinin heyecanını yaşıyor. Tosun'un 3.5 aylık hamile olduğu bildirildi.

Magazin 20-12-2019 12:01