Çanta Modelleri Haberleri

İster spor ister şık giyinmeyi seviyor olun, bu çantalarla her zaman çok havalı görüneceksiniz!

İster spor giyinmeyi tercih edelim ister şık kombinleri sevelim çantalar sadece eşyalarımızı taşıyan araçlar değil kişisel stilimizi ve yaşam tarzımızı yansıtan ve tamamlayan önemli aksesuarların başında geliyor. Biz de spor ya da şık giyinmeyi seven herkesin kalbini çalacak çantalardan bir derleme yaptık. Hem şıklığıyla göz kamaştıran hem de günlük ihtiyaçlarınıza pratik çözümler sunan farklı model, renk ve tasarımlarıyla birbirinden şahane 10 farklı çanta modeline gelin daha yakından bakalım!

Kadin 25-12-2023 23:09

Sportif şıklığınızı pekiştirecek Puma çantalarda %75'e varan indirim

Sporda, seyahatte, alışverişte kısacası her an her yerde kişisel eşyalarınızı güvenle taşımanızı sağlayacak, dayanıklı ve işlevsel bir çanta arıyorsanız doğru yerdesiniz! Puma'nın sportif şıklığınızı pekiştirecek kaliteli çantalarında %75 indirim başladı. Stilinize ve ihtiyaçlarınıza uygun Puma çantayı büyük indirimden yararlanarak yakalayın!

Haber 07-08-2023 15:23

Güneş gözlüğünden deniz şortuna tatil hazırlığı yapan beyler için olmazsa olmaz yazlık ürünler

Geçmek bilmeyen kış ayları boyunca kumsal, deniz, güneş eşliğinde yapacağınız o güzel tatilin hayalleriyle yaşadınız, değil mi? Neyse ki özlemle beklediğiniz güneşli günler sonunda geldi ve yaz tatili hazırlıklarına başladınız. Peki, size hazırlık aşamasında yardımcı olacak hem şık hem kaliteli yazlık ürünlerden oluşan önerilerimizi incelemeye hazır mısınız?

Haber 07-07-2023 16:00

Fiyatı 1238 TL'ye düştü! Herschel sırt çantasında %45 indirim

Yüksek kaliteli, fonksiyonel bir sırt çantasıyla ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda rahatça taşıyabilir, önemli eşyalarınızı güvende tutabilir, hiç yorulmadan uzun mesafeler kat edebilirsiniz. İşte Herschel tam olarak bunu yapan, tüm bunların yanı sıra minimalist çizgilere sahip, herkesin beğeneceği tarzda şık ürünler üreten bir marka. Ve şimdi kısa süreliğine Herschel'de %50 indirim var. Kaliteli bir çantaya yarı fiyatına sahip olmak için acele edin!

Haber 23-06-2023 15:39

Fiyatı 2 bin 319 TL'ye düştü! İndirimdeki Tommy Hilfiger çanta ile yazın şıklığınızı zirveye taşıyın

Yaz mevsiminin ferahlığını ve hafifliğini kombinlerinize yansıtmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise yazı canlı, cıvıl cıvıl ve enerjik geçirmenizi sağlayacak, tüm kombinlerinizle uyumlu bir çanta önerisiyle karşınızdayız: Tommy Hilfiger Poppy Crossover Kadın Çanta kısa süreliğine %25 indirimle satışta, bu fırsatı kaçırmayın!

Kadin 21-06-2023 16:27

Şık, işlevsel, kaliteli... İndirimdeki en havalı çantaları keşfedin, kombinlerinizin ışıltısını yükseltin

Kadınların vazgeçilmez aksesuarı olan çantalar, kombinlerin tamamlayıcı ögeleri olarak karşımıza çıkıyor. Hem günlük hayatta hem de özel günlerde kullanabileceğiniz çanta modelleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kombinlerinizi tamamlayıp şıklık ışıltınızı zirveye çıkaracak modelleri keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik birçok model indirimde. İndirimlere ek fırsatlar da sizleri bekliyor!

Haber 14-06-2023 11:34

Fiyatı 1785 TL'ye düştü! Hırsızlık önleyici sırt çantasında kaçırılmayacak fırsat

Seyahatlerde, iş gezilerinde ve günlük kullanımda en çok tercih edilen sırt çantalarından biri olan XD Design Bobby Hero, özel anti-hırsızlık özellikleriyle dikkat çekiyor. Şimdi, bu güvenli ve şık sırt çantasına %18 indirimle sahip olmak için acele edin. Kısa süreliğine indirimde olan ürünü kaçırmayın!

Haber 16-03-2023 17:42

Kış kombinlerinizi hareketlendirecek renkli çanta ve kemerler

Kış aylarının soğuk enerjisi, kıyafet seçimlerine de yansıyabiliyor. Olumsuz hava şartlarının da etkili olmasıyla pek çok insan, soluk ve koyu renkli kıyafetleri giymeyi tercih ediyor. Ancak kombinlerin tamamlayıcısı olan aksesuarlarda göz alıcı renk ve modeller kullanırsanız görünümünüze hareket kazandırabilirsiniz. Eğer bu konuda önerilere ihtiyacınız varsa harika bir liste oluşturduk. Gelin bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 09-12-2022 15:01

Amazon Gülümseten Kasım Fırsatları’ndan alabileceğiniz birbirinden güzel kadın çantaları

Günlük kombinlerinize göre farklı çantalar kullanmayı sevenlerden misiniz? Amazon'daki farklı markalara ait pek çok renk ve modeldeki ürünler her zevke hitap ediyor. Üstelik şu anda Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında çantalarda ciddi indirimler mevcut. Şık davetlerde ya da günlük olarak kullanabileceğiniz çantalarda kaçırılmayacak fırsatları keşfetmek isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Kadin 17-11-2022 17:06

Duygu Özaslan'ın çok sevilen çantasına alternatif öneriler

Günümüzde ünlü isimler ne giyse, hangi aksesuarı taksa popüler oluyor. Sevilen fenomen Duygu Özaslan'ın geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğraftaki çantası da onlardan biri! Saniyeler içerisinde binlerce beğeni alan fotoğraftaki çantayı siz de beğendiniz mi? Öyleyse çok şanslısınız. Duygu Özaslan'ın çantasına benzer modelleri bir araya getirdik!

Magazin 12-10-2022 16:01

Bir dahaki tatilinizde konforu ve şıklığıyla göz bebeğiniz olacak seyahat çantaları

"Yaz ayları geçti gitti, tatil dönemi bitti." diye endişelenmeyin! Sonbahar ve kış aylarında da tatile çıkabilirsiniz. Tatillerde en çok ihtiyaç duyacağınız eşya ise şüphesiz konforu ve şıklığıyla göz bebeğiniz olacak harika seyahat çantaları. Bir sonraki tatiliniz için en çok sevilen ve tercih edilen çantalara göz atabilir, tatil hazırlığına şimdiden başlayabilirsiniz. Gelin, birbirinden şık ve kullanışlı seyahat çantalarını birlikte inceleyelim.

Haber 07-10-2022 15:33

Çanta âşıklarına dünyaca ünlü markaların 3000 TL ve üzeri lüks çanta önerileri

Çantalar, hemen herkesin kullanmaktan zevk aldığı parçalar arasında yer alıyor. Özellikle ünlü markaların ürettiği çantalar, moda tutkunları tarafından fazlasıyla tercih ediliyor. Farklı çeşitleri bulunan bu ürünler, satışa sunulduğu andan itibaren yoğun ilgi görüyor. Peki, siz de lüks çanta seven biri misiniz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Sizler için dünyaca ünlü markaların 3000 TL üzeri çanta seçeneklerini derledik. İşte detaylar!

Kadin 30-09-2022 15:41

Günlük kullanımdan davetlere kadar her yerde takabileceğiniz en iyi deri çantalar

Hem kombinlerinize yakıştıracağınız hem bütçenize uygun bir deri çanta arıyor olabilirsiniz. Çeşitli model ve tasarımlarıyla kadınların gözde aksesuarlarından biri olan deri çantalar, şıklık rekabetinde önemli farklılıklar yaratıyor. Bulunduğunuz ortamda dikkatleri üzerinize çekmek ve farkınızı ortaya koymak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için seçtiğimiz kaliteli deri çanta modellerinden dilediğinizi gardırobunuza ekleyebilirsiniz. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 29-09-2022 14:06

Sırt çantası taşımak istemeyenler için çapraz çanta modelleri

Hemen herkesin severek kullandığı çapraz çantalar, sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Pratik kullanımı sayesinde rahatlık sağlayan bu parçalar, şık görünümüyle de kombinleri tamamlıyor. Gündelik ürünlerden kıymetli eşyalarınıza kadar ihtiyaç duyduğunuz birçok şeyi muhafaza edebileceğiniz çapraz çantalar rahat ve güvenli kullanım sunuyor. Hem işlevsellik bakımından beklentileri karşılayacak hem tarzınızı yansıtacak birbirinden şık ve kullanışlı modeller için okumaya devam edin!

Haber 14-09-2022 14:20

Amazon'da son zamanların en çok satan askılı telefon çantaları

Rahat gezmeyi seven cep telefonu kullanıcılarına özel olarak tasarlanan askılı telefon çantası modelleri, bir cep telefonu çantasından daha fazlasını vadediyor. Kolay taşındığı için seyahat ve yürüyüşlerinizde bu ürünleri rahatlıkla kullanabilir, cep telefonunu elinizde veya cebinizde taşıma derdinden kurtulabilirsiniz. En güzel askılı telefon çantası modellerini sizler için bir araya getirdik.

Haber 29-08-2022 15:47

Onlarca kategorideki binlerce üründe sezon sonu indirimleri başlıyor

Kişisel bakım ürünlerinden elektrikli ev aletlerine, modadan elektroniğe onlarca kategorideki binlerce üründe sezon sonu indirimleri başlıyor. Şimdiden alışveriş tutkunlarını sevindiren büyük indirimleri ve fırsatları sizin için derledik! Haydi, detaylara geçelim!

Haber 09-08-2022 15:59