Cengiz Bozkurt Haberleri

Teşkilat'a bomba bir isim daha! Leyla ile Mecnun'un yıldızı kadroya dahil oldu

2 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı diziye yeni sezon öncesi yeni isimler dahil oldu. Leyla ile Mecnun'un yıldızı da Teşkilat kadrosuna katıldı.

Magazin 07-09-2023 17:07

Hayatını kaybeden usta oyuncu Köksal Engür'ün cenazesi ne zaman? Cengiz Bozkurt paylaştı

Böbrek yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılan Köksal Engür hayatını kaybetti. Leyla ile Mecnun'un unutulmaz oyuncusunun cenaze bilgilerini rol arkadaşı Cengiz Bozkurt paylaştı.

Magazin 27-03-2023 15:12

Kara Bela filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kara Bela ne zaman çekildi?

Kara Bela filminin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detaylar merak ediliyor. Kara Bela bu akşam Star Tv'de saat 20:00'de ekranlara gelecek. Filmin fragmanını izleyen ekranı başındakiler film hakkındaki detayları sorgulamaya başladı. Peki, Kara Bela filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kara Bela ne zaman çekildi? İşte Kara Bela filmi hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Trend 04-10-2022 18:33

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı “Kim Bu Aile?” filminin resmi fragmanı yayınlandı

Aksiyon ve komedi türündeki "Kim Bu Aile?" filminin vizyon tarihine kısa bir süre kalmışken resmi fragmanı paylaşıldı. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı filmin 7 Ekim’de vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 09-07-2022 17:32

Kara Tahta dizisi uyarlama mı? Kara Tahta dizisi hangi kitaptan, filmden uyarlandı? İşte Kara Tahta dizisi konusu

TRT1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Başrollerinde Furkan Andıç ile Miray Daner'in yer aldığı dizinin çekimleri Edirne'de yapılıyor. Peki Kara Tahta dizisi uyarlama mı? Kara Tahta dizisi hangi kitaptan, filmden uyarlandı? İşte Kara Tahta dizisi konusu...

Magazin 07-04-2022 08:54

Küslüğün perde arkası! Ahmet Mümtaz Taylan Cengiz Bozkurt arası bozuk mu? Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt barıştı mı?

Başarılı oyuncular Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt'un barıştığına dair iddialar gündemde yer almaya başladı. Leyla ile Mecnun dizisinin vazgeçilmez karakterlerinden olan Erdal Bakkal ve İskender yani Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın barıştığı söylentileri hayranlarını heyecana boğdu. Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt'a dair merak edilen detaylar!

Magazin 16-03-2022 15:39

Kara Bela nerede ve ne zaman çekildi? Kara Bela oyuncuları kimler?

Başrollerinde Seda Bakan, Cengiz Bozkurt gibi oyuncuların yer aldığı Kara Bela filminin yönetmenliği Burak Aksak'a ait. Film, 18 Eylül 2015'te vizyona girdi. Peki Kara Bela nerede ve ne zaman çekildi? Kara Bela oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Trend 15-03-2022 19:13

Ahmet Mümtaz Taylan'dan Cengiz Bozkurt açıklaması!

Usta oyuncu ve yazar Ahmet Mümtaz Taylan, bu yıl yedincisi düzenlenen Kahramanmaraş Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nda sevenleriyle bir araya geldi. Gerek kişisel gerek oyunculuk kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Taylan, Cengiz Bozkurt ile küs olmadığını da dile getirdi.

Magazin 31-10-2021 15:01

Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan senelerdir konuşmuyor! Leyla ile Mecnun'daki 9 yıllık küslüğün perde arkası ortaya çıktı

İkinci sezonunun çekimleri başlayan "Leyla ile Mecnun"da Erdal Bakkal (Cengiz Bozkurt) ile İskender (Ahmet Mümtaz Taylan) karakterlerinin neden beraber sahnesinin olmadığı ortaya çıktı.

Magazin 19-10-2021 09:58

Kara Bela filmi nerede, ne zaman çekildi? Kara Bela oyuncuları kimler?

Başrollerini popüler oyuncular Cengiz Bozkurt ve Seda Bakan'ın paylaştığı "Kara Bela" filmi, yönetmen ve senaristliğini Burak Aksak'ın üstlendiği 2. sinema filmidir. Kara Bela filminin çekimleri üç farklı şehirde gerçekleşti. Söz konusu filmde halka açık gala düzenlendi ve Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen galayı yaklaşık olarak beş bin biletli seyirci izledi.

Trend 27-08-2021 21:40

Nurgül Yeşilçay yeni imajıyla film setinden paylaştı! Menekşe ablanızla tanışın

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yeni filmi 'Kim Bu Aile?' için imaj değiştirerek sarışın olmuştu. Yeşilçay, filmin setinden rol arkadaşı Cengiz Bozkurt ile çekilen fotoğrafını paylaştı. Güzel oyuncu paylaşımına "Menekşe ablanızla tanışın çabuk" notunu yazdı.

Magazin 24-08-2021 22:35

Leyla ile Mecnun oyuncuları yeni sezon afiş çekimlerinde buluştu! O anların videosu yayınlandı

Ekranlara yeniden dönmeye hazırlanan efsane dizi Leyla ile Mecnun'un oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncular yeni sezon öncesinde afiş çekimlerinde ilk defa bir araya geldi. Uzun süre sonra buluşan oyuncular hasret giderdi. Oyuncuların çekimlerden videosu da Leyla ile Mecnun'un sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Magazin 10-06-2021 22:37

Leyla ile Mecnun oyuncuları yıllar sonra buluştu! Dizinin yeni Leyla'sı Deniz Işın oldu!

Ekranlara yeniden dönmeye hazırlanan efsane dizi Leyla ile Mecnun'un oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Leyla ile Mecnun'un yönetmeni Onur Ünlü ise dizinin yeni Leyla'sının Deniz Işın olduğunu açıkladı. Dizinin başrol oyuncuları Serkan Keskin ve Cengiz Bozkurt da ilk buluşmadan paylaştıkları fotoğraflarla beğeni topladı. Dizinin Mecnun'u Ali Atay ise, oğlu Fikret Ali'yle çekilen set fotoğrafını "Fiko Mecnun’a yetişti, inanamıyorum" notuyla Instagram'dan paylaştı.

Magazin 09-06-2021 21:32

Leyla ile Mecnun yeni sezon ne zaman başlıyor? Exxen açıkladı: Leyla ile Mecnun tam kadro geri dönüyor

TRT 1 ekranlarından 3 sezon boyunca yayınlanan absürt komedi Leyla ile Mecnun, Exxen platformu için yeniden çekilecek. Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerde oynayacağı Leyla ile Mecnun'un 2021 versiyonunda yönetmen koltuğunda ise yine Onur Ünlü oturacak. Senaryosunu ise Burak Aksak yazacak. Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran gelişme, yayın platformu Exxen tarafından açıklandı.

Magazin 26-05-2021 01:55

Leyla ile Mecnun'un Erdal Bakkalı Cengiz Bozkurt Oscarlı yönetmen ile el sıkıştı!

Bir dönem TRT1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinin Erdal Bakkalı Cengiz Bozkurt hakkında flaş iddia. Absürd komedi dizisinde canlandırdığı karakter ile büyük beğeni toplayan Bozkurt'tan bir müjdeli haber daha geldi.

Magazin 25-05-2021 15:19

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine sürpriz transfer! Cengiz Bozkurt hangi rolde oynuyor?

Çekimleri Ordu’da devam eden, Show TV ekranlarının fenomen dizisi Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’a Cengiz Bozkurt katıldı. Cengiz Bozkurt, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine 39. yeni bölümde katılacak.

Magazin 01-11-2020 22:51

Cengiz Bozkurt Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta!

Çekimleri Ordu’da devam eden, Show TV ekranlarının fenomen dizisi Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’a Cengiz Bozkurt katıldı. Kuzey Yıldızı-İlk Aşk her Cumartesi saat 20.00'de Show TV'de!

Magazin 31-10-2020 15:26

Cengiz Bozkurt'ın yeni dizisi belli oldu! Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta hangi rolde oynayacak?

Ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, sevilen dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın kadrosuna katıldı. Son olarak Jet Sosyete ve Gençliğim Eyvah dizilerinde rol alan Cengiz Bozkurt, Show TV'de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta sürpriz bir karakteri canlandıracak.

Magazin 15-10-2020 01:08

Gençliğim Eyvah dizisinden ilk fragman yayınlandı! Gençliğim Eyvah ne zaman başlıyor? Konusu nedir, oyuncuları kimler?

ATV'nin yeni dizisi Gençliğim Eyvah'ın ilk fragmanı yayınlandı. ATV'de yaz aylarında ekrana gelecek olan komedi dizisi Gençliğim Eyvah dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da belli oldu. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu'nun başrollerde oynadığı dizinin hangi gün yayınlanacağı da belli oldu. Peki Gençliğim Eyvah ne zaman başlayacak? İşte Gençliğim Eyvah dizisi hakkında bilgiler ve 1. bölüm fragmanı.

Magazin 02-06-2020 02:11

Kara Bela filmi nereden ve ne zaman çekildi? Kara Bela konusu nedir, oyuncuları kimler?

Komedi filmi Kara Bela bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak'ın kaleme aldığı Kara Bela eğlenceli bir yol macerasınını konu alıyor. 2015 yılında vizyona giren filmde Çukur'daki Vartolu rolüyle sevilen Erkan Kolçak Köstendil, Cengiz Bozkurt ve Seda Bakan başrollerde oynuyor. Peki Kara Bela filmi nerede çekildi? Kara Bela konusu nedir? Tüm ayrıtılar haberimizde…

Magazin 21-05-2020 20:05

Cengiz Bozkurt’a 15 yıl kapalı kalmış çantayı açtıran karantina…

Leyla ile Mecnun adlı diziyle milyonlarca insanın tanıdığı bir oyuncu haline gelen Cengiz Bozkurt, renkli paylaşımlarıyla takipçilerinin karantina günlerini renklendiriyor. Bozkurt, hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

Magazin 12-05-2020 09:06

Sanatçı Yıldız Kenter'in vefatı ünlü isimleri üzdü

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: - "Tiyatroya adanmış bir hayat. Tiyatro ile soluklanan güzel insan. Sürekli parlayan bir yıldız" - İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: - "Genç oyuncuların deniz feneri oldu" - Şarkıcı, besteci ve söz yazarı Haluk Levent: - "Gerçekten de bu dünyadan bir 'Yıldız' geçti"

Magazin 17-11-2019 23:29

Cengiz Bozkurt: Yabancılar Türk dizileriyle Türkçeyi öğreniyor

Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı 'Erdal Bakkal' tiplemesiyle tüm Türkiye tarafından tanınan usta oyuncu Cengiz Bozkurt, Türk dizilerinin yurt dışındaki etkisini yorumladı.

Magazin 01-11-2019 12:02

Komik filmlerin seyirciyle buluşmasını istiyoruz

Ali Atay'ın yönetmenliğinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Mehmet Özgür, Feyyaz Yiğit ile Mert Denizmen'i buluşturan "Cinayet Süsü" filmi yarın vizyona girecek - Yönetmen Ali Atay: - "Film bitince uzaklaşıp dışarıdan bakıyorum. Yani bir seyirci olarak söylüyorum bunu. Film her şeyin ötesinde çok komik oldu. Bu tür filmlerin gerçekten seyirciyle buluşmasını istiyoruz" - Oyuncu Cengiz Bozkurt: - "Senaryoyu okuduğumda -ki çoğunlukla gülmem- aman çocuklar uyanmasın diye kıs kıs, gece 2'de 3'te güldüğümü hatırlıyorum. 'Bu filmin içinde olmam lazım Ali. Hani o kadar sevdim filmi.' demiştim" - Oyuncu Feyyaz Yiğit: - "Hollywood'da yapılmış seri katil filmlerini izledik. Seri cinayetler, psikopatlar, şunlar bunlar... Bizde seri katil diye bir şey yok. Bizde sapık, manyak diyorlar. Bizim düşündüğümüz şey, ülkemizde böyle bir şey olsa gerçekten ne tepki veririz"

Haber 24-10-2019 11:14

Cengiz Bozkurt kime oy vereceğini açıkladı

Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Erdal Bakkal karakteri ile geniş kitlelerce tanınan usta oyuncu Cengiz Bozkurt, kime oy vereceğini açıkladı.

Magazin 29-03-2019 09:27

Jet Sosyete'nin başrol oyuncusu Cengiz Bozkurt, takipçilerini yıllar öncesine götürdü!

Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Erdal Bakkal rolüyle gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt Instagram hesabından yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Son olarak Jet Sosyete dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu Cengiz Bozkurt'un 'Alın size 1990’ların Londra’sından! notuyla yaptığı paylaşım herkesi şaşırttı.

Magazin 23-11-2018 02:16

Cengiz Bozkurt: 'Ahmet’le gerçekten öpüştük!'

‘Ailecek Şaşkınız’ filminin İstanbul’dan sonraki ilk galası filmin çekildiği Bursa’da gerçekleştirildi. Yaklaşık 5 bin kişinin doldurduğu alışveriş merkezi, oyuncuların içeri girmesiyle çığlıklarla inledi. Filmin oyuncularından Cengiz Bozkurt filmdeki suni teneffüs sahnesiyle ilgili, 'Ahmet'le gerçekten öpüştük' dedi.

Magazin 06-03-2018 11:10

'Erdal Bakkal' fena yakalandı! 'Kızı mahvettiniz'

Oyuncu Cengiz Bozkurt, önceki akşam yanında bir kadın arkadaşıyla Cihangir'de görüntülendi.

Magazin 18-02-2017 13:53

Cengiz Bozkurt karakolluk oldu

Şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Hangimiz Sevmedik' dizisinde rol alan Cengiz Bozkurt, tatil için gittiği Antalya'nın Kaş ilçesinde bir barda dalış hocasına yumruk attı. Karakola taşınan olayda Çağatay isimli dalış hocası ünlü oyuncudan şikayetçi oldu.

Magazin 31-08-2016 13:40

Hom Ofis 4. Bölüm Fragmanı

Hamdi, büyük kızı Bilge'nin evlilik kararıyla şoka uğrar. Bilge, erkek arkadaşıyla aniden evlenmek isteyince, aile ne yapacağını şaşırır. Hamdi'nin tepkisi merak konusudur. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Bilge okulu da bırakmaya karar verince, ortalık karışır. Öte yandan evin oğlu Burak'ın bıyık krizi, birbirinden komik anların yaşanmasına sebep olur. Hom Ofis yeni gün ve saatinde yeni bölümüyle 25 Aralık Perşembe akşamı saat 22:30'da TV8'de...

Magazin 24-12-2014 14:32

Yeni diziye reyting ayarı

TV8'in Çarşamba akşamları yayınlanan yeni dizisi 'Hom Ofis'e reyting ayarı...

Magazin 21-12-2014 15:00

Hom Ofis 3. Bölüm Fragmanı

Hom Ofis yeni bölümüyle 10 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00'da TV8'de...

Magazin 10-12-2014 09:49

Hom Ofis 2. Bölüm Fragmanı

Hom Ofis yeni bölümüyle 03 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00'da TV8'de...

Magazin 30-11-2014 18:09

Hom Ofis 1. Bölüm Galerisi

Kalabalık bir ailede, büyük bir gürültü içinde yaşayan Hamdi (Cengiz Bozkurt), sabahları işe gittiğinde rahat bir nefes almaktadır.

Magazin 27-11-2014 10:52

Hom Ofis 1. Bölüm 2. Fragmanı

Kalabalık bir ailede, büyük bir gürültü içinde yaşayan Hamdi (Cengiz Bozkurt), sabahları işe gittiğinde rahat bir nefes almaktadır. Elinden gelse her gün fazla mesaiye kalacaktır. Hamdi'nin hayatı bir gün hiç beklemedik bir gelişmeyle altüst olur. Çalıştığı iş yeri bir karar almıştır ve işe artık herkes evlerinden devam edecektir. Hom Ofis ilk bölümüyle 26 Kasım Çarşamba akşamı 20:00'da TV8'de...

Magazin 24-11-2014 15:58

Hom Ofis 1. Bölüm Fragmanı

Kalabalık bir ailede, büyük bir gürültü içinde yaşayan Hamdi (Cengiz Bozkurt), sabahları işe gittiğinde rahat bir nefes almaktadır. Elinden gelse her gün fazla mesaiye kalacaktır. Hamdi'nin hayatı bir gün hiç beklemedik bir gelişmeyle altüst olur. Çalıştığı iş yeri bir karar almıştır ve işe artık herkes evlerinden devam edecektir. Hom Ofis ilk bölümüyle 26 Kasım Çarşamba akşamı 20:00'da TV8'de...

Magazin 24-11-2014 15:57

Hom Ofis Çok Yakında TV8'de...

Cengiz Bozkurt'un başrolde yer aldığı ve TV8'de ekrana gelecek olan 'Hom Ofis' isimli dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı. TV8'in yeni dizisi 'Hom Ofis'in yapımcılığını MinT Prodüksiyon üstleniyor. "Evden çalışmak Türk ailesine uymaz!" sloganıyla tanıtımı yapılan Hom Ofis çok yakında TV8'de...

Magazin 19-11-2014 15:59

Ata Demirer çok güldürecek

Ünlü komedyen Ata Demirer Sevdaluk dizisine konuk oldu.

Magazin 15-04-2014 13:46

Sevdaluk'a sürpriz oyuncu

Ünlü komedyen Ata Demirer, Show TV'deki Sevdaluk dizisinde rol alacak.

Magazin 07-04-2014 08:43