Cicaldau Haberleri

Galatasaray'a geri dönen Cicaldau takımdan ayrılıyor! Başakşehir ile imza an meselesi

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak başka takımlarda forma giyen; Olimpiu Morutan ve Cicaldau Galatasaray kampına katılmıştı. Okan Buruk'un sistemi içinde yer almayan Cicaldau'nun menajerine başka kulüp bulması için talimat verildi.

Spor 09-07-2023 13:31

Galatasaray'ın yıldızları milli maçta şov yaptı!

Galatasaray'ın sezon başında takımdan kiralık olarak gönderdiği Cicaldau ve Morutan, milli takımlarında adeta şov yaptı. Romanya'nın Moldova ile oynadığı maçta ülkeleri adına gol atan ikili, sarı-kırmızılı taraftarları oldukça etkiledi.

Spor 20-11-2022 23:36

0 gol 0 asist! Galatasaray aldığına bin pişman

Son dakika... Bu sezon Okan Buruk ile şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Galatasaray, transfer döneminde adından en çok söz ettiren kulüp olarak ön plana çıkmıştı. Sarı-Kırmızılılar'da gelen isimler kadar takımdan gönderilen isimler de ses getirirken, bu isimlerden olan ve takımdan kiralık olarak gönderilen bir isim yönetimi pişman etti. İşte detaylar...

Spor 26-09-2022 11:52

Galatasaray'ın Trabzonspor derbisi kamp kadrosu belli oldu! Ayrılık kesinleşti, kafilede yok

Son dakika... Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray deplasmanda son şampiyon Trabzonspor'un konuğu olacak. Ligin ilk derbisi olma özelliğini de taşıyan zorlu karşılaşma öncesi iki ekipte son hazırlıklarını yaparken, Galatasaray'ın Trabzon kafilesi belli oldu. Sarı-Kırmızılılar'da Taylan Antalyalı, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Christian Luyindama gibi isimlerin kafilede yer almadığı görülürken, takımdan ayrılacağı gündemde olan bir ismin de listede olmaması dikkat çekti.

Spor 27-08-2022 17:37

Cicaldau

Cicaldau Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cicaldau Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Galatasaray'da son antrenmanına çıktı! Anlaşma sağlandı gidiyor...

Galatasaray'da Alexandru Cicaldau ile yollar ayrılıyor. Yapılan transferlerin ardından yedek kulübesine hapsolan yıldız oyuncunun takımdan ayrılmasına onay verildi. El İttifak Kalba, Galatasaray'dan Alexandru Cicaldau'yu 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Spor 26-08-2022 13:10

Galatasaray'da Cicaldau gidiyor ama servet kazandırıyor!

Galatasaray'da gelen transferlerin yanında bir o kadar da ayrılık yaşanacak gibi. Taraftarla bir türlü yıldızı barışmayan Alexandru Cicaldau'ya sürpriz bir talip geldi. Ligue 1 ekiplerinden Nantes'in ilgilendiği Rumen oyuncu takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

Spor 25-08-2022 14:33