Cin Roketi Nereye Dusecek Haberleri

ÇİN ROKETİ CANLI TAKİP: Çin roketi düştü mü, nereye düştü? Çin roketi canlı izle

Çin roketi canlı izleme ekranı yoğun ilgi görüyor. Çin, Cadılar Bayramı'nda 21 tonluk roketi uzaya fırlattı. Ancak roket kontrolden çıktı ve yeryüzüne doğru inişe geçti. Vatandaşlar heyecanla roketin ne zaman ve nereye düşeceğini araştırmaya başlamışlardı. Konu ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Peki, Çin roketi düştü mü, nereye düştü?

Haber 2022-11-04 14:58:55

SON DAKİKA | Dünya derin bir nefes aldı! 10 katlı bina yüksekliğindeki Çin roketi parçalanarak Pasifik Okyanusu'na düştü

Son dakika haberi: Kontrolsüz bir şekilde Dünya'ya doğru yaklaşan Çin'in tonlarca ağırlıktaki roketinin nereye düşeceği endişe yaratmıştı. İspanya da alarm durumuna geçmiş hava sahasını kapatmıştı. Türkiye'nin de üzerinde bulunan rotadan hızla alçalan roketle ilgili tüm dünyayı rahatlatan haber sonunda geldi. Kontrolsüz şekilde Dünya'ya yaklaşan 10 katlı bir bina büyüklüğündeki Long March 5B roketi, Pasifik Okyanusu üzerinde parçalandı. Roket için Çin'den de açıklama yapıldı. İşte tüm detaylar!

Haber 2022-11-04 14:44:11

Çin roketi kontrolsüz bir şekilde düşüşe geçti! Çin roketi Türkiye'ye düşebilir! Ne zaman, nereye düşecek?

Çin roketinin düşüş haberleri vatandaşlarda tedirginlik yarattı. Çin'in Cadılar Bayramı'nda uzaya fırlattığı 23 tonluk roketi kontrolden çıktı. 31 Ekim'de fırlatılan Çin roketinin Dünya'ya düşmesi bekleniyor. Roketin düşme ihtimali olan koordinatları arasında Türkiye'de bulunuyor. İşte kontrolden çıkan Çin roketi ile ilgili detaylar...

Haber 2022-11-04 09:18:32

23 tonluk Çin roketi Dünya’ya düşüyor! Türkiye de tehlikede mi? Türkiye Uzay Ajansı'ndan (TUA) açıklama geldi

Dünyada Çin roketi alarmı verildi. Pazartesi günü uzay istasyonunun son parçasını göndermek için fırlatılan Long March-5B Y4 roketinin 23 tonluk parçası, kontrolsüz şekilde Dünya'ya doğru düşüşe geçti. Uzmanlar 10 katlı bina yüksekliğindeki roketin nereye düşebileceğini söylemek için erken olduğunu söylüyor, yani roketin nereye düşeceğini henüz kimse bilmiyor ancak ihtimaller arasında Türkiye var. Korkutan bu gelişme akıllara herkesin hatırlayacağı bir olayı getirdi. TUA da açıklama yaptı.

Haber 2022-11-03 17:45:34

Bir Çin roketi korkusu daha! Uzmanlar Dünya'ya düşeceğini tahmin ediyor: Peki ne zaman ve nereye?

Çin'in roketlerinin neden olduğu korkulara bir yenisi daha eklenebilir. 20 tondan ağır bir Çin roketinin kontrolsüz bir şekilde Dünya’ya düşmesi bekleniyor. Roketin düşebileceği yeri ise kimse tam olarak bilmiyor. Ancak iddialara göre gökbilimciler, roketin Dünya'ya düşebileceği tahmini konumu ve tarihi hesapladı. Bu olay sonrası akıllara ise 2021'de kontrolden çıkarak tüm dünyada panik yaratıp Hint Okyanusu'na düşen yine Çin'e ait roket geldi.

Haber 27-07-22 17:47

Çin roketi düştü mü? Çin roketi nereye düştü, ne zaman düştü? Pentagon açıkladı!

Çin'in fırlattığı Long March-5 isimli roketi 29 Nisan'da uzaya gönderilmişti. Fırlatmanın ardından roket kontrolden çıkmıştı. Tüm dünyanın ilgiyle merak ettiği ve gece boyu takip edilen roketin akıbeti sabaha karşı yanıt buldu. Peki Çin roketi düştü mü? Çin roketi nereye düştü, ne zaman düştü? İşte son detaylar...

Haber 09-05-21 12:37

Çin roketi nereye ve ne zaman düşecek? Roket Türkiye’ye düşer mi?

Kontrolden çıktığı açıklanan Çin roketinin dünyaya düşmesi bekleniyor. Roketin parçalarının düşme ihtimali olan ülkeler arasında Türkiye de olduğu söylendi. Saatte 27 bin kilometre hızla yörüngede dolaşan roketin 41 derece kuzey ve 41 derece güney paraleli arasındaki bir noktaya düşeceği belirtiliyor.

Haber 06-05-21 12:15

Çin roketi kontrolden çıktı! Nereye düşecek

Çin’e ait bir uzay roketinin kontrolden çıktığı ve 8-10 Mayıs arasında yeryüzüne düşmesinin beklendiği açıklandı. Roketin parçalarının düşme ihtimali olan yerler arasında Türkiye de var.

Haber 06-05-21 09:12

Elon Musk'ın şirketi SpaceX'in roketi ABD adına gizli göreve çıktı

Elon Musk'ın sahibi olduğu uzay aracı ve teknolojileri şirketi SpaceX, Pazar günü ABD adına bir roket fırlattı. Zuma adlı misyon kapsamında uzaya ne gönderildiği ya da yükün nereye taşındığı sır gibi saklanıyor.

Haber 08-01-18 13:37