Çizim Haberleri

Rölyef sanatçısı polis memuru bakır üzerine yaptığı işlemelerle Türk kültürünü anlatıyor

Uşak'ta görevli polis memuru Muhammet Sait Bozkurt, hobi olarak başladığı rölyef sanatında Türk kültürünü bakır levhalara işleyerek anlatıyor.

Yurthaber 01-02-2024 12:30

Çizim yapma meraklılarının favorisi olacak en kullanışlı ve iyi çizim kalemleri

Hobi amaçlı veya profesyonel olarak çizim yapıyor, resim sanatıyla ilgileniyorsanız kusursuz sonuçlar elde edebilmek için bazı temel araç gereçlere ihtiyacınız olabilir. Bunların başındaysa çizim kalemleri gelir. Birbirinden farklı numaralarla sınıflandırılan ve çizim yaparken işinizi bir hayli kolaylaştıracak yüksek kaliteli en iyi çizim kalemi hangisi, diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! En kaliteli ve kullanışlı çizim kalemlerini birlikte incelemeye ne dersiniz?

Haber 26-10-2023 17:06

Yapay zekayla oluşturulmuş ülkelere göre değişen güzellik standartları

Güzellik ve yakışıklılık kişiden kişiye göre değişen kavramlar arasında yer alıyor. Güzellik standartlarını belirleten birçok etken bulunuyor. Ülkelerin güzellik anlayışları da farklılık gösteriyor. Ülkelere göre değişen beğeniler göz önünde tutularak yapay zekayla ideal kadın ve ideal erkekler çizildi.

Kadin 01-06-2023 10:16

Birbirimizden tamamen farklıyız! Kadınları ve erkekleri ayıran temel farklar

Kadınlar ve erkekler eşit olsalar da hayata olan bakış açıları, olayları ele alış şekilleri ve zevkleri oldukça farklılık gösteriyor. Bu farklılıklar bazen birbirimize yaklaşmamızı sağlarken bazı durumlarda oldukça zorlayıcı olabiliyor. Kadınlar ve erkekler arasındaki temel farklar çizim haline getirildi.

Kadin 30-01-2023 14:12

Çizim

Çizim Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çizim Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Olağanüstü yetenek! Hem iki elini hem de iki ayağını aynı anda kullanarak resim çiziyor

Hollanda’da yaşayan 29 yaşındaki Rajacenna Van Dam isimli bir ressam olağanüstü yeteneği sayesinde sosyal medyada dünya genelinde binlerce takipçiye ulaştı. Yaklaşık 150 bin takipçisi bulunan ressam sosyal medyadan yayınladığı çizim videolarıyla kısa sürede popüler oldu. Dünya basınında manşetlerdeki yerini alan Dam, hem iki elini hem de iki ayağını aynı anda kullanarak birden fazla resim çizebiliyor.

Trend 09-01-2023 14:45

Düşündüğümüzden fazla ortak yönümüz var! Kadınlarla ilgili gerçekçi çizimler

Kadın olmak harika bir his olsa da günlük hayatta birçok zorluk yaşamamıza neden olabiliyor. Dışarıdan oldukça bakımlı ve güçlü görünsek de içimizde her şey farklı olabiliyor. Sadece kadınların anlayacağı bazı ortak noktaları çizen bir sanatçı sosyal medyada milyonlarca kadına ulaştı.

Kadin 25-11-2022 11:31

Her zaman buzdağının görünmeyen kısmı vardır! Sanatçı her mutluluğun arkasında olanları çiziyor

En mutlu olduğumuz anlarda o anlara nasıl geldiğimizi düşünüyoruz. Ancak karşımızda çok mutlu olduğunu gördüğümüz kişilerin hangi aşamalardan geçtiğini, olayların iç yüzünün nasıl olduğunu fark etmiyoruz. Sanatçı Anton Gudim, Instagram hesabında her şeyin diğer tarafını gösteren çizimler yapıyor.

Kadin 18-11-2022 11:37

Malazgirt Zaferi üç boyutlu illüstrasyonlarla anlatıldı

Malazgirt Zaferi üç boyutlu illüstrasyonlarla anlatıldı

Yurthaber 25-08-2022 17:41