Çorapçı Haberleri

Kayıp Çorapları Anma Günü nedir? Kayıp Çorapları Anma Günü nasıl ortaya çıktı, neden böyle bir gün var?

Kayıp Çorapları Anma Günü, vatandaşlar tarafından 9 Mayıs 2022 Pazartesi gününün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Kaynaklara göre; geçtiğimiz yıl, sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde 11 milyar dolardan daha fazla çorap satın alındı. Bu gün, saha çok giyim sektöründe hizmet veren markaların konuya ilişkin yaptıkları paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Peki Kayıp Çorapları Anma Günü nedir? Kayıp Çorapları Anma Günü nasıl ortaya çıktı, neden böyle bir gün var? İşte detaylar...

Haber 09-05-2022 08:10

Ayaklarım kış aylarında buz kesiyor diyenlere hayat kurtaracak öneriler

Siz de havalar soğuduğunda ayakları buz kesenlerden misiniz? Evde ayrı ofiste ayrı üşüyor hatta soğuk kış günlerinde ayaklarınız üşüdüğü için zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayı bile erteliyor musunuz? Üzülmenize gerek yok! Evde, ofiste ve gittiğiniz her yerde hem ayaklarınızı hem içinizi ısıtacak harika önerilerin yer aldığı listemizle karşınızdayız. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 05-02-2022 10:53

Kademeli basınç özellikleri ile en iyi varis çorabı markası ve modelleri

Toplardamarların yapısının bozulmasıyla varislerin ortaya çıktığını biliyor muydunuz? Sürekli ayakta durmak, gebelik döneminde hareketsiz kalmak ve aşırı kilo almak gibi durumlar varisli damarların %75 oranında genişlemesine yol açar. Dolayısıyla bacakta şişlik, ağrı ve yara oluşabilir. Neyse ki basınçlı varis çorapları sayesinde varislerin tedavisi mümkün! Gelin, kademeli basınç özellikleri ile varislerinizi iyileştirebilecek en iyi varis çorabı markası ve modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 01-02-2022 18:15

Kombinleri farklı bir seviyeye taşıyan desenli külotlu çorap modelleri

Sadece özel bir gecede değil günlük giyimde de etek ve elbiseyi tercih edenler burada mı? Peki, moda zevkinizi desenli külotlu çoraplarla yansıtarak orijinal ve şık görünmek ister misiniz? Çorap deyip geçmeyin, seçimleriniz kombinler için önemli bir detay. Tercih edeceğiniz mekân ve zamana göre klasik dokunuşlar, özgür çizgiler ve yaratıcı desenlerle göz alıcı, modern bir tarz yakalayacağınız birbirinden güzel çorap modelleri, tam size göre!

Kadin 17-01-2022 09:25

Yılbaşı partisindeki herkese birer tane hediye edebileceğiniz aşırı tatlı çoraplar

Yılbaşı dönemi en çok hediye alışverişi yapılan zamanlardan. Eğer siz de kalabalık bir yılbaşı partisine katılacaksanız ve oradaki herkese küçük de olsa bir hediye vermek istiyorsanız aşırı tatlı çoraplara göz atmaya ne dersiniz?

Haber 21-12-2021 10:31

%30 indirimle stok yapmak isteyenlere birbirinden güzel çorap önerileri

Bacakları yumuşacık bir dokunuşla sararak estetik bir duruş yakalayan çoraplar, şıklığından ödün vermeyen kadınların tarzlarının mükemmel bir parçası. Uzun, kısa, diz altında; o günkü tarzınıza göre istediğiniz boyda giyebileceğiniz ve şıklığınızı mükemmel bir şekilde taçlandıracak birbirinden güzel ve dayanıklı çorapları sizler için araştırdık.

Kadin 24-11-2021 15:49

Marka takıntısı bambaşka bir boyuta ulaştı! Okul kıyafetleri için binlerce dolar ödedi

Okulların açılmasına kısa bir süre varken, aileleri tatlı bir telaş aldı. Doris Russell isimli bir anne oğlunun okul kıyafetleri için 2 bin sterlin (yaklaşık 24 bin TL) harcadığını söyleyen anne herkesi şaşırttı. Oğlu Charlie’in sadece tasarımcıların kombinlerini giydiğini itiraf eden annenin okul harcaması dudak uçuklattı.

Trend 25-08-2021 13:35

İngiltere'de polisler bir kuğunun kafasına çorap geçirenleri arıyor

İngiltere'nin Lincoln kentinde bir kuğu, Pazar günü kafasına bir çorap geçirilmiş halde bulundu. Yetkililer fark edilmeseydi, kuğunun büyük ihtimalle boğulacağını veya açlıktan öleceğini açıkladı.

Haber 06-05-2021 07:36

Gece yarısında uyandığınızda nasıl kolayca uykuya dalabilirsiniz?

Yorgunluk, hızlı düşünememe, konsantrasyon bozukluğu… Neredeyse bütün problemlerin altında uyku düzensizliği yatıyor. Peki sadece birkaç pratik yöntemle kolayca uykuya dalabileceğinizi biliyor musunuz?

Trend 17-03-2021 17:14

Eşleri bulma konusunda ne kadar iyisiniz? Görsel zekanızı artıracak bir bulmaca!

Ev işleri birçok kişi için çoğu zaman işkenceye dönüşür. Çamaşır, bulaşık ve temizlik üçgeni içinde kendinizi bir labirentte hissedebilirsiniz. Hele ki koronavirüs salgını önlemleri kapsamında evde kaldığımız şu günlerde biraz eğlenmeye ne dersiniz? Karşınızda ev işlerini daha eğlenceli hale getirecek bir bulmaca var.

Trend 23-02-2021 11:15

Sosyal medya 'Ak Saray'ı eleştiren Mert'i konuşuyor

Eskişehir'de çorap satışı yapan ve 12-13 yaşlarında olduğu tahmin edilen Mert adında bir çocuğun videosu sosyal medyada gündem oldu.

Haber 24-02-2015 10:08