Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belediye borcu tepkisi: Meydan meydan anlatırım, sakın böyle bir şeye kalkışmasın!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin borçlarının tahsilatına yönelik açıklamasına ilişkin, "Belediyeleri hizmet yapamaz hale getirip, 'Efendim işte CHP belediyesi bu' diye göstermeye çalışıyor. Bunlar ucuz oyunlar. Meydan meydan, sokak sokak anlatırım. Sakın böyle bir şeye kalkışmasın" ifadelerini kullandı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ayaklanma tehdidinde bulunan haber spikeri Gülçin Tosun’a RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’den tepki: ‘Haddi değil!’

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Now Tv haber spikeri Gülbin Tosun'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ifadeleriyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Şahin, medya mensuplarının tavır ve davranışlarıyla örnek olma görevi olduğunu ifade ettiği açıklamasında, "Haber sunucusu olan birinin devlet yetkililerini tehdit etmesi haddi değildir." ifadelerini kullandı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz'u Anma Programı'nda konuştu! Darbecilerin galip gelmesini şevkle bekleyenleri gördük

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Üzerinden 8 sene geçmesine rağmen acımız da öfkemiz de tazedir. FETÖ ve vesayetle mücadele azmimiz ilk günkü kadar diridir, güçlüdür, ayaktadır. Bu kararlılığımızdan hiçbir suretle taviz vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pençe-Kilit Operasyonu mesajı! Yakında kilidi kapatıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kurmay Subay Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası temelleri atılan MSÜ hakkında Erdoğan, "Milli Savunma Üniversitemiz, kuruluş misyonunu büyük bir başarıyla yerine getiriyor.' ifadelerini kullandı. Erdoğan öte yandan Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu hakkında da "yakında kilidi kapatıyoruz" dedi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi toplantısına katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Atlantik Konseyi Devlet ve Hükümet Başkanları Oturumu'na katıldı. Erdoğan, toplantı öncesi salonda diğer liderlerle ayaküstü sohbet etti.

Haber

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı! 5 ilin valisi değişti

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ valiliklerine yeni isimler atandı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, ABD'de Türk vatandaşları karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, ABD’de konaklayacağı otelin önünde karşılayan Türk vatandaşları, sevgi gösterisinde bulundu.

Haber

Bakanlar Kurulu ile ilgili yeni iddia! Kabinede başka değişiklikler de olabilir…

Bakanlar Kurulu’ndaki değişikliğin ardından Ankara kulislerindeki hareketlilik bitmedi. İki bakanlıktaki görev değişiminin yankıları sürerken kulislerde, asıl değişimin AK Parti’nin kongre takvimi kapsamında gündeme gelebileceği konuşuluyor. İddialara göre kabinedeki değişiklik de iki Bakan’ın değişimiyle sınırlı kalmayacak.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızılcahamam'da! Kayseri'deki olayları işaret etti: Sebebi, muhalefetin zehirli söylemleridir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Bakanlar Kurulu'nda bir değişiklik iddiaları ortaya atılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Öte yandan Erdoğan, dün Kayseri'de dün yaşanan olaylarla ilgili olarak, "bu müessif olayların sebeplerinden biri muhalefetin zehirli söylemleridir." ifadelerini kullandı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan lideri Berdimuhammedov ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov ile telefonda görüştü.

Haber

Bakanlar Kurulu'ndaki 'istifa' iddiaları sonrası gözler Resmi Gazete'ye çevrilmişti! Değişiklik yaşanmadı...

Bakanlar Kurulu’nda değişiklik yaşanacağı haberleri Ankara kulislerine bomba gibi düştü. İstifalarla ilgili ilk haber Fahrettin Koca hakkında gelmişti. Ardından dün gece birkaç bakanın da daha görevden alınabileceği iddiaları ortaya atılarak kararın bu gece yayımlanacak olan Resmi Gazete’de duyurulacağı öne sürüldü. Söz konusu Bakanlar Kurulu’ndaki revizyon iddialarının ardından herkesin gözü Resmi Gazete’ye çevrilmişti ancak Kabinede şu an için bir değişikliğe gidilmedi.

Haber

Teoman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler! 'Öyle bir karizmatik gücü var ki...'

Son dönemde açıklamaları ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Teoman son olarak Candaş Tolga Işık’ın “Az Önce Konuştum” adlı programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı Teoman, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş hakkında düşüncelerini paylaştığı kesitle kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim tartışmalarına yanıt! Cumhur İttifakı birliğin teminatıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti bayramlaşma programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in utanç verici katliamlar yaptığının altını çizerek, "Gazze'deki katliama tepki göstermek insanlık vazifemiz. Dünya İsrail'e set çekmek zorunda" dedi. 'Erken seçim' tartışmaları hakkında da konuşan Erdoğan, "Cumhur İttifakı birliğin teminatıdır. Fitne kazanı kaynataların oyununa gelmeyeceğiz." dedi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur İttifakı ve CHP açıklaması: ‘Devlet Bey’in açıklaması gayet isabetli!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya ve İtalya dönüşü sonrasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan son günlerde tartışmalara neden olan MHP lideri Bahçeli’nin açıklamaları için "Devlet Bey'in açıklaması devlet adamı yaklaşımıyla, sakin, bir tartışmaya fırsat vermeden yapılmıştır. Konuyu bu şekilde kapatmış olması gayet isabetlidir" dedi. Erdoğan CHP ziyareti için de "Bizim iade-i ziyaretimizi demek ki hazmedemediler" ifadelerini kullandı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kurban Bayramı mesajı: Enflasyon canavarından kurtulma sürecine girdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kurban Bayramı mesajı yayınlandı. Erdoğan mesajında “Millet olarak birbirimize ne kadar sıkı sarılırsak sorunların üstesinden o derece kolay geliriz. Siyasette oluşan yumuşama ikliminin, milletimizin tekrar kucaklaşmasına katkı sağladığını memnuniyetle müşahede ediyoruz. Son bir yıldaki 3 seçimden demokrasimiz güçlenerek çıktı” dedi.

Haber

Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmıştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez konuştu: 'Karar kimseyi rahatsız etmesin'

Hakkari Belediyesine atanan kayyum kararıyla ilgili bir açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Kararın kimseyi rahatsız etmemesi gerektiğini ifade eden Erdoğan "Yargı burada hukuku konuşturmuş ve ona göre kararı vermiştir" dedi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'dört yıllık seçimsiz dönem' mesajı: Seferberlik amaçlıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 31. İstişare Kampı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Hamas ve Filistin'le yakın diyalog halinde olacaklarının mesajını verdi. Erdoğan 4 yıllık seçimsiz dönem girildiğini vurgulayarak, "Türkiye'yi icraat, eser ve hizmet seferberliğine dönüştürmeyi amaçlıyoruz" dedi. Erdoğan ayrıca ülkedeki enflasyonla ilgili olarak, "Enflasyon sorununu mutlaka çözeceğiz. Tek haneli enflasyon oranlarını inşallah yakalayacağız." dedi.

Haber

Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile telefonda görüştü. Görüşmede iki ülke ilişkileri, bölgesel ve küresel konular, İsrail'in Gazze'ye saldırıları ele alındı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çerçevesini darbecilerin çizdiği sorunlu anayasa ile yola devam edemeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Menderes Kongre Merkezi Özgürlük ve Demokrasi Adası'nda düzenlenen Türkiye Yüzyılı Anayasası Sivil Anayasa Güçlü Türkiye Sempozyumu'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan merhum Adnan Menderes ve iki bakanı rahmetle yad ederek, "Üzerinden asırlar da geçse darbecileri unutmayacak ve affetmeyeceğiz." dedi. Erdoğan konuşmasında ayrıca Türkiye'nin yeni ve özgürlükçü bir anayasaya da duyduğu ihtiyacı vurguladı.

Haber

Portakal canlı yayında çileden çıktı! Erdoğan'ın sık kullandığı sözü hatırlattı: Ya kendinizi çok akıllı zannediyorsunuz ya da bizi çok salak

Sokak hayvanlarıyla ilgili tasarının Meclis'e gelmesi konuşulurken uygulanacak politikaya Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. Canlı yayında çok sinirlenen Portakal 'Cinayeti uyutma diye yutturmaya çalışıyorlar' diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sık kullandığı bir sözü hatırlattı. Portakal sözlerinin devamında, 'Ya kendinizi akıllı zannediyorsunuz, ya da bizi salak' dedi.

Manşet

Rumen vatandaşlarına kimlikle seyahat! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Düzenlemeyi hayata geçirdik'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu düzenlediği ortak basın toplantısında "Rumen vatandaşlarının ülkemize kimlikle seyahatini mümkün kılacak düzenlemeyi hayata geçirdik. Bu şekilde beşeri münasebetlerimizin artacağına inanıyoruz" dedi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kobani Davası'yla ilgili açıklama! 'Karar yüreklere su serpmiştir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 26. Dönem Adli Yargı ve 16. Dönem İdari Yargı Kura Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı merhum İbrahim Reisi hakkında başsağlığı dileklerini İran halkına iletti. Erdoğan ayrıca Kobani Davası hakkında da "6-8 Ekim hadisesi protesto değil, 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. Karar yüreklere su serpmiştir." dedi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin çağrısı! Bütün dünyayı davet etti

Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi’nin açılış törenine katıldı. Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. İsrail'in eli kanlı bir terör örgütü gibi hareket ettiğini söyleyen Erdoğan, "Bütün ülkeleri Filistin'i tanımaya davet ediyorum" dedi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taksim açıklaması! 1 Mayıs'ın bayram havasında geçmesine gölge düşürmeye çalışıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda “13. Çalışma Meclisi Yemeği”nde konuştu. 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmasıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Muhalefet ve bazı marjinal yapılar, Taksim tartışmasıyla 1 Mayıs'ın bayram havasında geçmesine gölge düşürmeye çalışıyor. Sendikalarımızı ve siyasi partilerimizi 1 Mayıs atmosferine zarar verecek adımlardan uzak durmaya davet ediyorum." dedi.

Haber

MYNET ÖZEL | AK Parti kongreye gidiyor, kabine değişiyor! Değişim isteyenleri nasıl bir kongre süreci bekliyor? MYK’dan neler çıktı?

31 Mart seçimlerinin ardından geçen bir aylık süre zarfında seçimden 2. parti olarak çıkan AK Parti kongreye gidiyor. Bugün yapılan MYK, değişimden önceki son MYK olarak tanımlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Mayıs'ta MKYK'yı toplayacak. Kabine değişikliği de öne çekiliyor. AK Parti'deki değişim bekleyen grubun rahatsızlığı ne? İşte detaylar...

Finans

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesi öncesi dikkat çeken çıkış! Cumhurbaşkanı başdanışmanı 'ana ilkeleri' tek tek açıkladı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum yeni anayasa tartışmalarına dair çok önemli bir açıklamada bulundu. Uçum, yeni anayasada ilk üç maddenin 'milletin vazgeçilmezi' olduğunu ifade ettiği açıklamasında, yeni anayasanın ana ilkelerinin neler olabileceği konusunda da ipuçları verdi. CHP lideri Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında önümüzdeki hafta olacak görüşme öncesi Uçum'un çıkışı dikkat çekti.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile bir araya gelecek.

Haber

Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi! 'Mazbata' skandalında yeni gelişme

Diyarbakır Sur Belediyesi'nin mazbata töreninde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret eden şahıs için tutuklama kararı verildi.

Haber

İşte değişime en yakın bakanlar! Ankara hareketlendi! Fahrettin Koca, Mehmet Özhaseki, Yılmaz Tunç, Mehmet Nuri Ersoy...

Kurulduğu günden bu yana ilk kez Türkiye genelinde 2. parti durumuna düşen AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaştan mesajı aldıklarını ve gereğini yapacaklarını belirtirken değişim ateşini de yaktı. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü MKYK toplantısında kurmaylarına açık şekilde değişiklik olacağını da anlattı. Kabinede de sürprizler olabilir...

Finans

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman telefonda görüştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Suudi Arabistan ikili ilişkileri, küresel, bölgesel konular ele alındı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ile telefona görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Pakistan ilişkileri ele alındı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yozgat mitinginde konuştu! Ortada bir matruşka ittifakı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta düzenlenen AK Parti mitinginde halka seslendi. 50 bin kişinin katıldığı mitingde Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'e yüklendi. Erdoğan ayrıca muhalefet partileri arasındaki ittifak konusunda da "Seçmenin iradesini işporta malı gibi birilerine peşkeş çekiyorlar. Karşımızda matruşka ittifakı var." ifadelerini kullandı.

Haber

Eski YRP milletvekili Suat Pamukçu Büyük İstanbul Mitingi'nde resmen AK Parti'ye katıldı!

Son dakika haberi: Yaklaşık 1 ay önce Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Suat Pamukçu resmen AK Parti'ye katıldı. Pamukçu'ya rozetini AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'nde bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'matruşka ittifakı' vurgusu! Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde halka seslendi. Erdoğan, Ankara'nın daha fazla ataleti kaldıramayacağını belirterek, "Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz" dedi. Öte yandan Erdoğan, muhalefet kanadı için de "Ortada bir matruşka ittifakı var" ifadelerini kullandı.

Haber

Çanakkale Destanı'nın 109. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk'ün fıtratının değişeceğini sananlar, ruhun aynı ruh olduğunu gördüler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Töreni'ninde önemli açıklamalarda bulundu.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel'e böyle seslendi: Good Evening, Good Night Özgür efendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 40 bin kişinin katıldığı AK Parti Erzurum mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın Özgür Özel'e "Good Evening, Good Night Özgür efendi" sözleriyle seslenmesi dikkat çekti. Erdoğan ayrıca 21 yılda Erzurum'a 173 milyar liralık kamu yatırımı yapıldığının notunu düştü.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'da önemli açıklamalar: Kimsenin iradenize ipotek koymanıza fırsat vermeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tek parti faşizmini hortlatmak isteyenlerle CHP'nin bir olarak Ağrılıların iradesine ipotek koymak istediğini belirterek, "Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler." ifadelerini kullandı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 tonluk hediye: Külliye'ye vinçle getirildi! 81 ilden toplanmış...

Cumhuriyet'in 100. yılı vesilesiyle hazırlanan "Cumhuriyet'e Yolculuk, Asırlık Portre" isimli Türkiye Haritası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edildi. 3 ton ağırlığında olan eser, Külliye'ye vinçle yardımıyla getirildi. Haritanın oluşumunda Türkiye'nin 81 ilinden toprak getirildiği öğrenildi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanları rabbim ıslah etsin

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa mitinginde halka hitap etti. Erdoğan AK Parti gölgesinde yürüyüp çelme takmaya çalışanların olduğunu ifade ederek, "Rabbim onları ıslah etsin" dedi. Erdoğan ayrıca Şanlıurfa'ya 21 yılda 330 milyar lira değerinde kamu yatırımı yapıldığını açıkladı. Erdoğan seçime ilişkin ise "müreffeh bir gelecek" sözü verdi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimlerinin kendisi adına son seçim olacağını açıkladı. Erdoğan, "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" ifadelerini kullandı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken 'Zübük' göndermesi: Elinizdekini de götürür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'ndaki temaslarının ardından Turgut Özal Spor Salonu önünde AK Parti mitinginde konuşma yaptı. Erdoğan, CHP ve DEM Parti'nin ittifak yaptığını belirterek, "CHP'nin genel başkanı önce İstanbul'da sonra Mersin'de DEM ile demlendi" dedi. 'Zübük' göndermesiyle dikkat çeken Erdoğan, "Her kim hesapsız atıp tutuyorsa bilin ki size hiçbir şey vermeyeceği gibi elinizdekinden de götürür." ifadesini kullandı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu vesilesiyle programa katılan liderlerle görüşmeler yaptı. Erdoğan, Türkmenistan, Macaristan, Bosna Hersek ve Cibuti liderleriyle görüştü. Ana gündem konusu, Gazze'deki insani dram oldu.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak’ta duyurdu: ‘Doğal gaz desteğini Nisan ayına kadar uzatıyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak’ta gerçekleştirilen mitingde önemli mesajlar verdi. Gabar’daki petrol kuyusunda yapılan üretimin bugün itibari ile 35 bin varili geçtiğini duyuran Erdoğan, doğal gaz desteğinin de devam edeceğini belirtti. Erdoğan geçen yıl başlatılan doğal gaz desteğinin Nisan ayına kadar uzatıldığını duyurdu.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Biz depremzede kardeşleri oy tercihine göre ayıranlardan değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, yine muhalefeti hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biz deprem turistleri gibi oy sandığı ufuk tepelerince hatırlayanlardan değiliz. Biz depremzede kardeşleri oy tercihine göre ayıranlardan değiliz. Biz sırf sandıktan istediği sonuç çıkmayınca yaptığı 3 kuruş yardımı insanın başına kakan vicdansızlardan değiliz, biz depremzede kardeşlerimizin dertleriyle dertlenen bir yönetimiz' dedi.

Haber

Ermeni gazetesinden Atatürk ve Erdoğan hakkında skandal ifadeler!

Ermeni gazetesi The Armenian Weekly'de yer alan bir haberde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ifadeler büyük tepki topladı. Skandal ifadelerin sahibi Stepan Piligian, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'ırkçı ve fırsatçı' olarak nitelerken, Atatürk için ise 'acımasız Kemal' ifadelerini kullandı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Al Nahyan ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanede ziyaret etmişti! Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan hayatını kaybetti

Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan (59), Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta Özcan'ı hastanede ziyaret etmişti.

Haber

AK Parti'nin 3 ilde daha adayları belli oldu! İşte Gaziantep, Konya ve Muğla'da aday gösterilecek isimler...

AK Parti'nin adayları netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın İstanbul dahil 28 kentin adaylarını açıklayacak. İstanbul'da Murat Kurum'un aday gösterileceği öğrenilirken gelen son bilgilere göre 3 ilde daha adaylar kesinleşti. Adayları belli olan iller ise Gaziantep, Konya ve Muğla oldu. İşte ayrıntılar...

Haber

KIDEM TAZMİNATI HESAPLAMA 2024: Asgari ücret ile kıdem tazminatı ne kadar oldu? İşte tavan ve taban tutar!

Kıdem tazminatı 2024 asgari ücret zammı ile şekillendi. Kıdem tazminatı belirli bir süre çalıştıktan sonra işine son verilen veya emeklilik dolayısıyla işinden ayrılan personele çalıştığı süreye göre, işyerince toplu olarak ödenir. Cumhurbaşkanı Erdoğan işçi, işveren ve Çalışma Bakanlığı yetkilileri Beştepe’de kabul etti. Kritik toplantı sonrası 2024 asgari ücret rakamı açıklandı. Peki, 2024 kıdem tazminatı ne kadar oldu, tavan ve taban tutar kaç TL?

Finans