Deniz Ürünleri Haberleri

Ürkütücü dokunaçları bile vardı! Uzaylıya benzeyen deniz yaratığını hiç düşünmeden yedi

Tiktok'ta çeşitli balık türlerine ilişkin paylaşımlar yapan The Fish Society hesabı, yakın zamanda yaptığı bir paylaşımla ilgi odağı oldu. Dehşete düşüren gönderide, ekipten bir anlatıcı oldukça garip görünümlü bir deniz yaratığını tanıtıp sonra da onu güzelce hazırlanmış ve servis edilmiş bir halde mideye indiriyordu. Görüntüler, kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Trend 21-11-2022 08:49

Yalova'da kurulan midye çiftliklerinde hasat başladı

Yalova'da kurulan midye çiftliklerinde hasat başladı

Yurthaber 02-09-2022 15:51

Neden daha önce yemedim diyeceksiniz! Cinsel gücü artıran besinler

Hem kadınların hem de erkeklerin zamanla cinsel güçlerinde azalmalar meydana gelebiliyor. Daha mutlu bir birliktelik için gerekli olan cinselliği korumanın yolu sağlıklı beslenmekten geçiyor. Bazı besinler libidoyu artırıyor, cinsel gücü kuvvetlendiriyor. Azalan cinsel gücü artırmak için aşağıda yer alan besinlere göz atabilirsiniz.

Haber 25-08-2022 12:05

Avrupa'ya 60 yılı aşkın süredir kurbağa ihraç ediyorlar

Sagun Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğulcan Kemal Sagun: - "İşlenmiş ve yarı mamul su kurbağası ihracatını halihazırda Fransa ve İsviçre'ye yapıyoruz" - "Kurbağanın en değerli ihracatı, ürünün işlenerek şişlere takılmış bacak şeklindeki hali"

Yurthaber 12-08-2022 11:05

Deniz Ürünleri

Deniz Ürünleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deniz Ürünleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yunanistan'ın tercihi Saros ahtapotu

Saros Körfezi'nde avlanan ahtapot, karides ve kalamar, başta Yunanistan olmak üzere Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor

Yurthaber 11-08-2022 11:01

Ege'nin kara kabuk midyesini BAE, salyangozunu Fransa tercih ediyor

Balık dışında yılın ilk 6 ayında Ege'den yaklaşık 12 milyon dolarlık su ürünleri ihracatı yapıldı - Birleşik Arap Emirlikleri, 13 bin 630 kilogram kara kabuk midyesi ihracatı ile ilk sırada yer aldı, salyangoz ihracatında en büyük pazar, 39 bin 680 kilogram ile Fransa oldu

Yurthaber 08-08-2022 11:05

Destek ödemelerinin artırılması balon balığıyla mücadeleyi güçlendirecek

Antalya Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Gürsel Coşkun: - "Balon balığıyla mücadelede destekleme miktarı oldukça arttığı için balıkçılardan yoğun bir talep olmasını bekliyoruz" - Balıkçı Levent Şahinyüz: - "Destekler, balon balığıyla mücadeleyi artıracak. Bizim için sevindirici bir karar"

Yurthaber 05-08-2022 16:08