Diş Taşı Haberleri

En etkili yöntem! Diş tartarı ve taşlarını anında temizliyor

En sık görülen ağız ve diş problemlerinden olan diş tartarı ve taşları için çözüm yolları aranıyor. Hoş olmayan görüntüye neden olan diş tartarı ve taşları zaman içerisinde kötü kokuya da yol açabiliyor. Evde deneyebileceğiniz en etkili diş temizleme yöntemleri ile inci gibi beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

Haber 24-09-2023 10:36

Diş taşı temizliği nasıl yapılır? Diş taşı neden olur, nasıl geçer?

Sağlıklı bir gülümsemenin temel taşı, düzenli diş bakımıdır. Ancak zamanla oluşabilen diş taşı hem estetik görünümü hem de ağız sağlığını olumsuz etkileyebilir. Diş taşı dişlerin yüzeyinde oluşan sert mineral birikimlerdir ve ağız sağlığı için önemli bir sorun oluşturabilir. Dişlerin üzerindeki bu taşlar, bakteri plağının zamanla mineralleşmesi sonucu oluşur. Diş taşı genellikle sarımsı veya kahverengi renkte görünür.

Haber 30-08-2023 13:06

Diş tartarı ve taşlarına son! Dişlerinizi inci gibi parlatmanın en etkili yolu

Ağız ve diş sağlığı hem görsel açıdan hem de rahat iletişim kurabilmek açısından büyük önem taşıyor. Diş üzerinde zaman içerisinde oluşan sararmalar, diş tartarı ve taşları kötü görünümlere yol açarak rahatsız edici olabiliyor. İşte diş tartarı ve sararmalarından kolayca kurtulabileceğiniz en etkili yöntemler...

Haber 24-08-2023 11:07

Diş tartarlarını para harcamadan yok ediyor! Diş taşını temizlemenin doğal yolu

Diş tartarı kötü koku ve istenmeyen görünümlere sebep olabiliyor. Dişin üzerinde biriken maddelerin yeterli seviyede temizlenmemesi ve farklı sağlık sorunları diş tartarına, plağa neden olabiliyor. Diş tartarı nasıl temizlenir sorusu sıklıkla aratılan konulardan. Evde bulunan malzemelerle diş tartarını kolayca temizlemek mümkün olabiliyor.

Haber 12-06-2023 09:59

Diş Taşı

Diş Taşı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Diş Taşı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Diş tartarlarını ve taşlarını anında yok ediyor! İnci gibi parlayan dişler için etkili çözümler

Dişlerin temizliği hem sağlığı hem de iletişimi etkiliyor. Herkes inci gibi beyaz parlayan dişlere sahip olmak istiyor. Ancak zaman içerisinde oluşan sararmalar, diş tartarı ve taşları kötü görünümlere sebep olabiliyor. Diş tartarından kurtulmak için etkili yöntemler bulunuyor. İşte diş tartarını yok eden o çözümler...

Kadin 02-05-2023 11:01

Çözümü kolay! Diş tartarını ve taşlarını temizlemenin en etkili yolu

Dişin görünümü ve hijyeni hem sağlığımızı hem de iletişimimizi etkileyebiliyor. Dişte meydana gelen sağlık problemleri bakımsız bir görünüme neden olabiliyor. Zamanlar oluşan diş tartarından kurtulmak için doğal çözümler aranıyor. Her mutfağın olmazsa olmazları arasında yer alan bazı malzemeler diş tartarını yok ediyor.

Haber 13-01-2023 10:30

Her evde bulunuyor! Diş tartarlarını ve taşlarını yok edecek çözümler

Ağız ve diş bakımı sadece hem görünüş hem de sağlık için büyük önem taşıyor. Diş bakımının aksatılması diş taşları olarak da bilinen diş tartarlarına sebep oluyor. Diş tartarından kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Her evde bulunan temel malzemeler ile diş tartarlarını yok edebilirsiniz.

Haber 07-12-2022 08:40

Diş ipi nasıl kullanılır? Diş arası fırçası kullanımı hangi bölgeler için gereklidir?

Dişleri fırçalamanın yetersiz kaldığı noktada diş ipi ve diş arası fırçası kullanımı kaçınılmaz olur. Bakteri plağının tümünü yok etmede yetersiz kalan diş fırçalama işlemi sonrası diş aralarına ulaşmak için kullanılan diş ipi, ulaşılamayan bölgelerdeki bakterilerin temizlenmesi için büyük bir kurtarıcıdır. Peki diş ipi nasıl kullanılır? Diş arası fırçası kullanımında nelere dikkat edilmelidir? Diş Hekimi Dr. Sibel Öznur Örsal'dan konu ile ilgili bilmemiz gerekenler...

Haber 25-01-2021 09:59

Dişler için gizli tehdit, diş taşları!

Toplum olarak diş sağlığı konusunda sınıfta kaldığımız çok açık. Yapılan araştırmalar ve sonuçları gösteriyor ki düzenli diş bakımını ihmal ediyor, doktora gitme konusunu atlıyor ve hatta birçoğumuz dişlerimizi fırçalamıyoruz.

Haber 04-01-2018 14:26

Diş temizletme zararlı mıdır?

Yetişkinlerde diş kayıplarının büyük bir çoğunluğu diş etlerinden ve dişleri çevreleyen kemikten kaynaklanır.

Haber 29-10-2007 09:50