Dolunay Soysert Haberleri Ve Son Dakika Dolunay Soysert Haberleri

Dolunay Soysert Haberleri Ve Son Dakika Dolunay Soysert Haberleri

Dolunay Soysert, 25 Mart 1973 yılında Adana’da doğmuştur.

Dolunay Soysert, Çerkez kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gözlerini açmıştır. Orta ve lise eğitimini Özel Moda Kolejinde bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji Bölümü ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Dolunay Soysert, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda çalışarak sanat dünyasına ilk adımını atmıştır. Amerika'da Nebraska Üniversitesi Drama ve Tiyatro Bölümünü bitirmiştir.

Dolunay Soysert 'in seyirci ile tam manada tanışması "Cumhuriyet" adlı filmde canlandırdığı "Latife Hanım" karakteriyle olmuştur. Bu filmden önce Soysert, "Sekizinci Saat"te "Yasemin", "Kaygısızlar"da "Hostes", Çılgın Bediş"te "Mihrace", "Baskül Ailesi"nde "Arzum" karakterlerini canlandırarak başarılı bir performans yakalamıştır.

Dolunay Soysert,, "Salkım Hanımın Taneleri" adlı filmde "İclal" ve "Kuzgun" adlı dizide "Pınar" karakterlerini başarıyla canlandırmıştır.

Dolunay Soysert, 2003'te seyirci ile buluşan "Bir İstanbul Masalı" adlı dizide "Derya" ve aynı yıl ekrnlarda yer bulan "Sultan Makamı" adlı dizide "Gülsün" karakterleriyle izleyicinin gönlüne taht kurmuştur.

Dolunay Soysert, "Avrupa Yakası", "Yürek Çığlığı", "Kalbin Zamanı" gibi birçok yapımda rol almıştır. Dizilerdeki rolleri başarıyla canlandırması ile birlikte "Zor Adam", "Tövbe", "İlk Aşk", "Mavi Gözlü Dev", ve "Orada" gibi birçok film ile başarılı performansını taçlandırmıştır.

Dolunay Soysert, birçok yapımda farklı karakterleri başarıyla canlandırmasına rağmen en çok akıllarda kalan rolleri; "Bir İstanbul Masalı" adlı dizide canlandırdığı "Derya" karakteri ve Özgü Namal ile birlikte "Bebeğim" adlı dizide canlandırdığı "Leyla" karakteridir.

Dolunay Soysert, 2004'te "Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği" "Umut Veren Kadın Oyuncu" ödülünü ve "Buluşma" adlı oyundaki rolüyle 2005'te "Afife Jale En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne sahip olmuştur.

Dolunay Soysert, 2006'da "Sinan Tuzcu" ile evlenmiştir. Başarılı oyuncu eşi Sinan Tuzcu ile İstanbul Film Festivali açılış töreni sunuculuğunu yapmıştır. Başarılı sanatçı İstanbul Halk Tiyatrosu'nun ilk oyunu olan "Can Tarlası" isimli oyunda da rol almıştır.

2006 yılında Sinan Tuzcu ile dünya evine girmiştir. İkili evlendikten sonra 26. Uluslar arası İstanbul Film Festivali açılış töreninde sunuculuk yapmıştır. Yine eşiyle birlikte bir beyaz eşyasının reklam filminde eşiyle birlikte oynamıştır.

Şuanda halen birlikte olan çiftin son derece mutlu bir hayat sürdükleri görülmektedir.

Filmografi

Kaygısızlar
Sekizinci Saat
Çılgın Bediş
Baskül Ailesi
Cumhuriyet
Salkım Hanımın Taneleri
Zor Adam
Kalbin Zamanı
Omuz Omuza
Yürek Çığlığı
Tövbe
İlk Aşk
Mavi Gözlü Dev
Orada
Benim Annem Bir Melek
Veda
Adanalı
Başrolde Aşk
Kayıp
Sultan Makamı

Tiyatro Oyunları

Çehov Makinası : Matei Vișniec - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2012
CAM : Levent Kazak - Tiyatro GAGA - 2010
Sürmanşet : Sürmanşet - İstanbul Halk Tiyatrosu - 2008
Can Tarlası : Kemal Kocatürk - İstanbul Halk Tiyatrosu - 2007
Ayşe Opereti : Muhlis Sebahattin - 2005
Buluşma : Terry Johnson - Dostlar Tiyatrosu - 2004
Silvanlı Kadınlar : İsmail Kaygusuz - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Kibarlık Budalası : Molière - İstanbul Şehir Tiyatrosu
İbiş'in Rüyası : Tarık Buğra - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Elma Dersem Çık : Akbank Çocuk Tiyatrosu
İki Kova Su : Akbank Çocuk Tiyatrosu

Müzikalleri (Operetleri)

Ayşe Opereti

TV Programları

Tam Kıvamında (yemek programı)
7'den 77'ye (Barış Manço'nun sunduğu programda hostes olarak)
Avrupa Yakasi

Ödülleri

9. Afife Tiyatro Ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Ödülü (2005)
Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü (2004)

  1. Eyüpoğlu Tiyatro Buluşması Yılın En İyi Tiyatro Sanatçısı Ödülü (2007)

Dolunay Soysert Haberleri

Tozluyaka'nın Derya'sı Dolunay Soysert'in eski eşini gören inanamadı! Arka Sokaklar'ın yakışıklı oyuncusu çıktı

FOX TV'nin gençlik dizisi Tozluyaka, dinamik oyuncu kadrosu ve merak uyandıran senaryosuyla, kısa sürede izleyicinin kalbini çaldı. Tozluyaka'nın kadrosunda Serra Pirinç, Emre Kınay, Ecem Çalhan, Ahmet Haktan Zavlak ve Tayanç Ayaydın gibi isimler yer alıyor. Dizide canlandırdığı Derya karakteriyle büyük beğeni toplayan Dolunay Soysert'in eski eşini görenler şaştı kaldı.

Magazin 10-10-2022 11:18

13 yaşındaki Isabella Haddock rolü için 6 ayda Türkçe öğrendi

Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 'Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yer alan 'Hara'nın gösterimi yapıldı. Filmin yönetmeni Atalay Taşdiken, genç oyuncu Isabella Haddock'un, ilk görüşmelerinde Türkçe bilmediğini, 6 ayda çevrim içi derslerle Türkçe öğrendiğini söyledi.

Trend 05-10-2022 18:00

Tozluyaka 13. bölüm fragmanı! Tozluyaka son bölümde neler yaşandı?

Tozluyaka dizisinin fragmanı ve son bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi her Pazar akşamı 20:00'de Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Tozluyaka'nın iki fragmanı da yayınlandı. İşte Tozluyaka 13. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Magazin 24-09-2022 13:37

Tozluyaka yayın günü değişti mi? Tozluyaka 9. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

Tozluyaka dizisinin fragmanı ve son bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi her Pazartesi akşamı 20:00'de Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Son paylaşılan fragmana göre Tozluyaka'nın yayın günü değişti. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Tozluyaka'nın iki fragmanı da yayınlandı. Peki Tozluyaka hangi gün yayınlanacak? İşte Tozluyaka 9. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Magazin 27-08-2022 17:13

Tozluyaka'nın Derya'sı Dolunay Soysert tatil paylaşımıyla büyüledi! Maviler içinde paylaştı

Muhteşem Yüzyıl, İkimizin Sırrı ve Benim Annem Bir Melek gibi birçok farklı projede yer alan ünlü oyuncu Dolunay Soysert, şimdilerde Tozluyaka dizisinde Derya karakterine hayat veriyor. Dizinin ilgiyle takip edilen karakterlerinden olan isim, sosyal medyada tatil paylaşımı yaptı.

Magazin 23-08-2022 15:23

TOZLUYAKA İZLE! FOX TV yaz dizisi Tozluyaka 8. bölümde neler olacak?

Tozluyaka dizisi 22 Ağustos 2022 Perşembe günü 8. bölümüyle ekrana geliyor. Dolunay Soysert, Emre Kınay, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören ve Kaan Mirac Sezen gibi dikkat çeken oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren FOX TV'nin sevilen dizisinin yeni bölümünde neler olacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "Tozluyaka izle", "FOX TV yaz dizisi Tozluyaka 8. bölümde neler olacak?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte detaylar...

Magazin 22-08-2022 15:21

Tozluyaka 8. bölüm fragmanı! Tozluyaka son bölümde neler yaşandı?

Tozluyaka dizisinin fragmanı ve son bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi her Pazartesi akşamı 20:00'de Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Tozluyaka'nın iki fragmanı da yayınlandı. İşte Tozluyaka 8. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Trend 20-08-2022 23:52

ATV'nin yeni dizisi İkimizin Sırrı'nın konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu!

ATV ekranlarının yeni dizisi İkimizin Sırrı'nın dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Leyla Feray ve Aras Aydın'ın başrollerini paylaştığı İkimizin Sırrı dizisi, bir anne ile kızının hayatta kalma mücadelesini anlatacak.

Magazin 24-06-2021 02:13

Gain’inden iddialı gerilim dizisi: Terapist

Türkiye’nin yeni dijital içerik platformu Gain’in, psikolojik gerilim tarzındaki mini dizisi ‘Terapist’ izleyicisiyle buluştu.

Magazin 03-01-2021 15:50

Dolunay Soysert'in acı günü! 'Oğluma veda'

Oyuncu Dolunay Soysert, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kedisinin öldüğü haberini takipçileriyle paylaştı. Soysert'in duygu yüklü satırları takipçilerini de hüzünlendirdi.

Magazin 17-06-2020 09:44

Sıla, Dolunay Soysert ve Ezgi Mola gecelerde

Sıla, önceki gece yakın arkadaşları Ezgi Mola ve Dolunay Soysert ile Cihangir’de bir mekândan çıkarken görüntülendi.

Magazin 27-10-2018 12:57

Dolunay Soysert perişan!

Yer aldığı film ve dizilerde çocuklarının peşinde koşan ve onları arayan bir anne karakteri çizen Dolunay Soysert yer aldığı son filmde de benzer bir role büründü.

Magazin 14-09-2018 17:14

Dolunay Soysert'ten Kamboçya'dan doğum günü kutlaması

Oyuncu çift Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci'nin oğulları Ali geçen hafta 1 yaşına bastı. Çiftin yakın dostları Dolunay Soysert, minik Ali'nin yeni yaşını dünyanın bir ucundan kutladı.

Magazin 12-07-2018 20:33

Dolunay Soysert'in centilmen arkadaşı

Oyuncu Dolunay Soysert, önceki akşam Asmalımescit Pera Palace'ta düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yemeğine katıldı.

Magazin 10-03-2018 16:26

Sinan Tuzcu - Selen Öztürk aşkı bitti mi?

Dolunay Soysert'ten boşandıktan sonra sürpriz bir şekilde Selen Öztürk'le aşk yaşamaya başlayan Sinan Tuzcu, bu ilişkide de aradığı mutluluğu bulamadı.

Magazin 22-03-2017 11:06

Seda Bakan cenazeden paylaştı

Bana Sevmeyi Anlat dizisinin oyuncusu Seda Bakan, final yapan projeyle ilgili esprili karakterini gözler önüne seren bir paylaşımda bulundu.

Magazin 31-01-2017 07:56

Dolunay Soysert ve Sinan Tuzcu boşandı

Magazin dünyasında bir evlilikte daha sona gelindi. Sinema ve televizyon dünyasından tanıdığımız Dolunay Soysert ve Sinan Tuzcu çifti 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirdi.

Magazin 22-07-2016 17:06

Çifte Saadet dizisine usta bir oyuncu katıldı

Fox TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çifte Saadet'in oyuncu kadrosuna usta oyuncu Selda Alkor dahil oldu.

Magazin 09-03-2016 08:19

Gürkan Uygun ekranlara geri dönüyor

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 'Memati'si Gürkan Uygun, "Sarı Mercedes Yarımcalı" isimli diziyle ekranlara dönmenin hazırlığını yapıyor.

Magazin 09-11-2015 16:38

Son Çıkış 1. Bölüm 3. Fragmanı

Kadrosunda Tolga Güleç, Furkan Palalı, Emre Tetikel, Dolunay Soysert, Hakan Vanlı, Deniz Barut ve Haldun Boysan'ın yer aldığı, Estet Film'in yapımcılığını üstlendiği, Ayhan Özen'in yönetmenliğini yaptığı Son Çıkış ilk bölümüyle 08 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 04-08-2015 12:07

Son Çıkış 1. Bölüm 2. Fragmanı

Kadrosunda Tolga Güleç, Furkan Palalı, Emre Tetikel, Dolunay Soysert, Hakan Vanlı, Deniz Barut ve Haldun Boysan'ın yer aldığı, Estet Film'in yapımcılığını üstlendiği, Ayhan Özen'in yönetmenliğini yaptığı Son Çıkış ilk bölümüyle 08 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 04-08-2015 12:07

Son Çıkış 1. Bölüm Fragmanı

Kadrosunda Tolga Güleç, Furkan Palalı, Emre Tetikel, Dolunay Soysert, Hakan Vanlı, Deniz Barut ve Haldun Boysan'ın yer aldığı, Estet Film'in yapımcılığını üstlendiği, Ayhan Özen'in yönetmenliğini yaptığı Son Çıkış ilk bölümüyle 08 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 22-07-2015 14:24

Son Çıkış Yakında TRT 1'de...

Kadrosunda Tolga Güleç, Furkan Palalı, Emre Tetikel, Dolunay Soysert, Hakan Vanlı, Deniz Barut ve Haldun Boysan'ın yer aldığı, Estet Film'in yapımcılığını üstlendiği, Ayhan Özen'in yönetmenliğini yapacağı Son Çıkış yakında TRT 1'de...

Magazin 14-07-2015 17:09

Son Çıkış Yakında TRT 1'de...

Kadrosunda Tolga Güleç, Furkan Palalı, Emre Tetikel, Dolunay Soysert, Hakan Vanlı, Deniz Barut ve Haldun Boysan'ın yer aldığı, Estet Film'in yapımcılığını üstlendiği, Ayhan Özen'in yönetmenliğini yapacağı Son Çıkış yakında TRT 1'de...

Magazin 06-07-2015 15:54

Son Çıkış Yakında TRT 1'de...

Kadrosunda Tolga Güleç, Furkan Palalı, Emre Tetikel, Dolunay Soysert, Hakan Vanlı, Deniz Barut ve Haldun Boysan'ın yer aldığı, Estet Film'in yapımcılığını üstlendiği, Ayhan Özen'in yönetmenliğini yapacağı Son Çıkış yakında TRT 1'de...

Magazin 06-07-2015 15:53

Son Çıkış Yakında TRT 1'de...

Kadrosunda Tolga Güleç, Furkan Palalı, Emre Tetikel, Dolunay Soysert, Hakan Vanlı, Deniz Barut ve Haldun Boysan'ın yer aldığı, Estet Film'in yapımcılığını üstlendiği, Ayhan Özen'in yönetmenliğini yapacağı Son Çıkış yakında TRT 1'de...

Magazin 06-07-2015 15:52

Seddülbahir Yakında TRT 1'de...

Yasin Uslu'nun yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Dolunay Soysert, İbrahim Çelikkol, İlker Aksum ve Okan Yalabık gibi isimlerin yer aldığı Seddülbahir 32 Saat dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.​ Okur Film imzalı dizi, Çanakkale savaşında Seddülbahir'de meydana gelen meydan savaşını anlatacak. Özellikle Türk Askeri ile Anzaklar'ın çarpışmasını konu alacak. Meydan savaşında meydana gelen olaylar ve enstataneleri konu edinecek. Seddülbahir 32 Saat yakında TRT 1'de...

Magazin 27-04-2015 16:57

Urfalıyam Ezelden Final Bölümü Fragmanı

Urfalıyam Ezelden final bölümüyle 27 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 24-12-2014 17:25

Urfalıyam Ezelden 10. Bölüm Fragmanı

Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 20 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 19-12-2014 16:59

Urfalıyam Ezelden 9. Bölüm Fragmanı

Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 13 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 11-12-2014 11:22

Urfalıyam Ezelden 8. Bölüm Galerisi

Cemal evi terk eden Selva'yı geri getirmek için Duran'ın evine gider.

Magazin 09-12-2014 10:35

Urfalıyam Ezelden'e sürpriz oyuncu

Sevilen dizi 'Urfalıyam Ezelden' kadrosuna güzel oyuncu Dilşad Çelebi katıldı.

Magazin 05-12-2014 15:43

Urfalıyam Ezelden 8. Bölüm Fragmanı

Cemal evi terk eden Selva'yı geri getirmek için Duran'ın evine gider. Selva ise Cemal'in gelişine kendini hazırlamıştır. Yıllardır biriktirdiklerini neredeyse haykırarak söyler Cemal'e. Cemal bunları evde konuşmak istese de Selva'nın kararı kesindir. Eve dönmeyecek, Halil'le birlikte Duran'ın evinde yaşayacaktır. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 06 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 05-12-2014 15:30

Urfalıyam Ezelden'de sürpriz ayrılık

Kanal D'den Star TV'ye transfer olan Urfalıyam Ezelden dizisinde ayrılık yaşandı.

Magazin 28-11-2014 15:16

Urfalıyam Ezelden 7. Bölüm Galerisi

Çetin'in zoruyla gittiği mekanda Ceylan'ı gören Cemal, mekanı terk etmek ister ancak Ceylan'ı korumak için kavga etmek zorunda kalır.

Magazin 28-11-2014 10:54

Urfalıyam Ezelden 7. Bölüm Fragmanı

Çetin'in zoruyla gittiği mekanda Ceylan'ı gören Cemal, mekanı terk etmek ister ancak Ceylan'ı korumak için kavga etmek zorunda kalır. Kavga sonunda karakolluk olan Çetin, Kadir, Selahattin ve Cemal'i karakoldan Memed kurtarır. Bozoğlu ailesi tüm sorunlar çözüldü zannederken, dükkanın soyulduğu haberi ile şoke olurlar. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 29 Kasım Cumartesi akşamı 20:00'da Star'da...

Magazin 26-11-2014 14:21

Urfalıyam Ezelden oyuncuları 'feda' dedi

Kanal D'nin final kararı aldığı Urfalıyam Ezelden ekibi, dizinin devam edebilmesi için yüksek ücret alanlardan yüzde 20'ye kadar indirime gitti.

Magazin 19-11-2014 14:01

Urfalıyam Ezelden 6. Bölüm Fragmanı

Başrollerinde Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya'nın olduğu, Yapımcılığını Gold Yapım'ın, yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği, senaryosunu da Sinan Tuzcu, Ozan Yurdakul, Cihan Çalışkantürk ve Deniz Madanoğlu'nun kaleme aldığı Urfalıyam Ezelden yeni kanalında yeni bölümüyle 22 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 19-11-2014 12:31

Urfalıyam Ezelden 6. Bölüm Galerisi

Başrollerinde Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya'nın olduğu Urfalıyam Ezelden dizisi artık Star'da...

Magazin 19-11-2014 12:30

İşte 'Urfalıyam Ezelden'in yeni kanalı

Kanal D'nin büyük umutlarla yayına başlattığı ancak 5. bölümde ekrana veda eden 'Urfalıyam Ezelden'in ayrılığı kısa sürdü.

Magazin 14-11-2014 09:24

Urfalıyam Ezelden'e bir şans daha

Kanal D yönetiminin Urfalıyam Ezelden'e bir şans daha verdiği açıklanmıştı.

Magazin 13-11-2014 14:33

Kanal D, bir diziyi daha yayından kaldırdı

Kanal D'nin büyük umutlarla başlayan dizisi 'Urfalıyam Ezelden' geçtiğimiz pazar yayınlanan 5. bölümüyle ekrana veda etti.

Magazin 11-11-2014 08:28

Urfalıyam Ezelden 5. Bölüm Galerisi

Cemal'in evli olduğunu öğrenen Ceylan büyük hayal kırıklığına uğrar ve Cemal'i hayatından çıkarmaya karar verir.

Magazin 10-11-2014 15:04

Urfalıyam Ezelden 5. Bölüm Fragmanı

Cemal'in evli olduğunu öğrenen Ceylan büyük hayal kırıklığına uğrar ve Cemal'i hayatından çıkarmaya karar verir. Cemal ise bir an önce Ceylan'a gerçekleri anlatmak istemektedir. Fakat Duran'ın evlerine sürpriz ziyareti yüzünden konuşmaları yarım kalır. Bu sırada Selva, Ceylan ve Cemal arasında olanları öğrenir. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 09 Kasım Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 06-11-2014 11:31

Urfalıyam Ezelden 4. Bölüm Galerisi

Ceylan ve Cemal arasındaki yakınlaşma devam ediyor.

Magazin 31-10-2014 15:52

Urfalıyam Ezelden 4. Bölüm Fragmanı

Ceylan ve Cemal arasındaki yakınlaşma devam ediyor. Cemal her ne kadar kaçmak istese de kendini tam ortasında buluyor... Çetin'i Urfa'da bulan Cemal, Ceylan'ı da yanına alarak İstanbul'a doğru yola çıkar. Çetin'e ne olacağının kararını Yanık Memed verecektir. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 02 Kasım Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 30-10-2014 16:09

Urfalıyam Ezelden 3. Bölüm 2. Fragmanı

Cemal, Çetin'in vurduğu Recep'i hastahaneye yetiştirir. Hastahaneye gelen Duran Ağa, kanın yerde kalmayacağını söyleyerek Yanık Memed'i tehdit eder. Selva, Cemal ile tartıştıktan sonra küçük Halil'i de alarak babası Duran Ağa'nın evine gider. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 26 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 24-10-2014 11:46

Urfalıyam Ezelden 3. Bölüm Galerisi

Cemal, Çetin'in vurduğu Recep'i hastahaneye yetiştirir.

Magazin 24-10-2014 11:46

Urfalıyam Ezelden 2. Bölüm Galerisi

Yanık Memed ve Cemal, Ceylan'ın sesinden etkilenmiştir.

Magazin 23-10-2014 10:13