Edgar Ié Haberleri

SON DAKİKA: Süper Lig'de transfer art arda! Emre Belözoğlu'nun ekibi Medipol Başakşehir, Trabzonspor'da forma giyen Edgar Ie'yi kadrosuna kattığını duyurdu

Son dakika... Süper Lig'de yarış hız kesmeden devam ederken, birçok kulüp transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kulüplerden Medipol Başakşehir de son olarak Trabzonspor'da forma giyen tecrübeli savunmacı Edgar Ie'yi kadrosuna kattığını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 23-01-2023 18:59

Trabzonspor'dan sakat futbolcular Edgar ve Hugo açıklaması:

"Salı günü oynadığımız karşılaşmada sağ dizinden sakatlanan Edgar Ie'nin bugün çekilen MR'ında sağ diz ön çapraz bağında kopma ve iç yan bağında ikinci derede yırtık olduğu tespit edilmiş olup futbolcumuzun ameliyatı planlanmaktadır" - "Vitor Hugo'nun ise çekilen MR'ında sol uyluk arka adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır"

Yurthaber 23-12-2021 16:08

Son Dakika: Lider Trabzonspor'da iki sakatlık şoku birden! Edgar ve Hugo...

Son dakika haberine göre Trabzonspor gelen iki sakatlık haberiyle sarsıldı. 45 puanla Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan bordo-mavili ekipte Edgar IE ve Vitor Hugo'dan kötü haber geldi.

Spor 23-12-2021 15:51

Edgar Ie, Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü

Trabzonspor'un Rizespor ile oynadığı maçta sarı kart gören Edgar Ie, Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü.

Spor 29-10-2021 21:26

Edgar Ié

Edgar Ie Hakkındaki Haberler Mynet'te. Edgar Ie Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Trabzonspor'da imza yağmuru! Trondsen, Edgar Le, Xavier ve Stiven Plaza

Trabzonspor, Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla yeni transferler Anders Trondsen, Edgar Ié, Marlon Xavier ve Stiven Plaza için imza töreni düzenledi.

Spor 17-08-2020 19:43