Enerji Tasarrufu Haberleri

Enerji tasarrufu genelgesi yayımlandı! Hedef yüzde 30'a çıkarıldı

Kamu binalarında asgari enerji tasarrufu içeren Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu binalarında asgari enerji tasarrufu hedefi yüzde 30'a çıkarıldı.

Finans 04-11-2023 09:47

Kayseri'de GES projesi ile yıllık 30 milyon liralık enerji tasarrufu sağlanacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünün 160 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirdiği Güneş Enerji Santrali (GES) ile yıllık 30 milyon lira enerji tasarrufu sağlanacağı bildirildi.

Yurthaber 02-10-2023 14:20

Niğde Belediyesi SCADA sistemiyle 20 milyon lira enerji tasarrufu sağladı

Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce hayata geçirilen merkezi denetim ve veri toplama sistemi (SCADA) sayesinde yaklaşık 20 milyon lira enerji tasarrufu sağlandığı bildirildi.

Yurthaber 21-08-2023 13:45

Enerji tasarrufu sağlayarak faturalarınızın yarı yarıya düşmesine yardımcı olacak ürünler

Yaşamımızı sağlamayı ve sürdürmeyi sağlayan en önemli unsurların başında enerji yer alıyor. Ticaretten ekonomiye kadar yaşamın tüm alanlarında, verimli ve nitelikli bir günlük yaşantı için enerji, kilit bir rol oynuyor. Küresel ısınma problemiyle beraber gündemimize gelen enerjinin sürdürülebilirliği konusu enerji tasarrufu üzerine düşünmemize de yol açtı. Gelin, birlikte enerji tasarrufu sağlarken hem cebinize hem geleceğinize yatırım yapmanızı sağlayacak ürünlere göz atalım!

Haber 02-05-2023 15:29

Enerji Tasarrufu

Enerji Tasarrufu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Enerji Tasarrufu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Samsun'da enerji dedektifleri okulların faturalarında düşüş sağladı

Atakum ilçesindeki ilkokullarda uygulanan "Enerji Dedektifleri Projesi" kapsamında nöbetçi öğrenciler, ders zili çalıp diğer öğrenciler sınıflarına girdikten sonra koridorları ve lavaboları dolaşıp açık lamba veya musluk varsa kapatıyor.

Yurthaber 27-03-2023 14:27

Uzmanlar paylaştı! Dondurucu kullanıyorsanız enerji tasarrufu hilesini mutlaka deneyin

Elektrik faturalarına yansıyan birçok ev aleti bulunuyor. Dondurucu hayatımızı oldukça kolaylaştıran aletlerden olsa da elektrik faturasının oldukça yüklü gelmesine neden olabiliyor. Birçok kişi sırf bu sebeple evine dondurucu almak istemiyor. Uzmanlar enerji tasarrufu için dondurucunuzda kullanmanız gereken hileyi paylaştı.

Kadin 09-11-2022 09:21

Fransa'da enerji tasarrufu kararı! Louvre Müzesi piramidinin ışıkları da erken söndürüldü

Fransa'da enerji tasarrufu ile ilgili bilinç oluşturmak için bir dizi kararlar alındı. Buna göre belirli turistik ve tarihi yapıların ışıkları da normal saatinden önce söndürülecek. Başkent Paris'te bulunan Louvre Müzesi'nin piramidi de iki saat erkenden söndürüldü.

Haber 18-09-2022 01:00