Engür Kalender

Engür Kalender

Engür Kalender Haberleri

Çöp evde bulunan şarkıcı Engür Kalender Gülben beni eve kilitledi demişti! Gülben Ergen'den jet açıklama

Bir döneme damga vuran şarkıcı Engür Kalender'in çöp evde bulunduğu ve kendisini "Beni bu eve Gülben Ergen kilitledi ve dışarı çıkmama izin vermiyor" dediği ileri sürüldü. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiayı yalanlayan Ergen, "Eminim doğrudur, anahtar cebimde" dedi.

Magazin 23-08-2022 11:39

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği Engür Kalender'den kötü haber! Evinden 2 kamyon çöp çıkmıştı

İbrahim Tatlıses sayesinde şöhreti yakalayan Engür Kalender hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Çöp evde yaşayan şarkıcı Engür Kalender'in evine belediye gelmiş, 2 kamyon çöp çıkarmıştı. Ergür Kalender hakkında bir yazı yazan Onur Akay, şarkıcının şizofren teşhisi konulduğunu ve hastaneye yatırıldığını duyurdu.

Magazin 22-08-2022 14:36

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği Engür Kalender'in zor günleri! Evinden 2 kamyon çöp çıktı

İbrahim Tatlıses sayesinde şöhreti yakalayan Engür Kalender hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Çöp evde yaşayan şarkıcı Engür Kalender'in evine belediye geldi. Evinden 2 kamyon çöp çıkan Ergür Kalender hakkında bir yazı yazan Onur Akay "Hayvan pislikleri ve küflü eşyalarla dolu evden, ölü kedi yavruları bile çıkmış" dedi.

Magazin 20-08-2022 11:40

İbrahim Tatlıses meşhur etmişti! Engür Kalender çöp evde yaşıyor

Bir dönem yaptığı albüm ve sahne çalışmaları ile ünlenen şarkıcı Engür Kalender’in şimdilerde çöp evde yaşadığı ortaya çıktı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, İbrahim Tatlıses’in kendi plak şirketinden şöhret ettiği şarkıcı Engür Kalender’e yardım edilmesi gerektiğini duyurdu. Eski şöhretini kaybedince psikolojisi bozulan Kalender'in evinden gelen kötü kokular ise komşularını bezdirdi.

Magazin 29-07-2022 13:53

Diğer Haber Etiketleri

Engür Kalender