Ev Eşyası Haberleri

Küçük yaşam alanına sahip olanlara ev düzenleme perileri getirecek yer tasarruflu ev eşyaları

Küçük evlerde yaşamak her santimetre kareyi en verimli şekilde kullanmayı gerektirir. Bu nedenle yer tasarrufu sağlayan eşyalar yaşam alanını düzenlemek ve optimize etmek adına büyük önem taşır. Sadece çok fonksiyonlu oluşuyla değil aynı zamanda estetik görünümleriyle de büyük küçük herkesin evini güzelleştirecek pratik ve kullanışlı ürünlerden oluşan bir liste hazırladık. Her biri yerden tasarruf sağlayan ve fonksiyonel özellikleriyle öne çıkan 10 ev eşyasına gelin birlikte göz atalım.

Haber 15-01-2024 12:55

Akılalmaz görüntü! 'Ev eşyası var' deyip geçecekti... İçine bakınca onlarla karşılaştılar

Van'da kaydedilen görüntüler akıllara durgunluk verdi. Jandarma ekipleri devriye sırasında bir kamyonu durdurdu. Kamyon şoförü 'Ev eşyası var' deyip geçmek istedi ancak jandarma şoförün tedirgin hareketlerinden şüphelenince aracın kasasını kontrol etti ve Afganistan uyruklu düzensiz göçmenlerle karşılaştı. Kamyon kasasındaki 60 göçmen yakalandı.

Haber 23-03-2023 16:00

Bu mağazada ne alırsan al bedava! Gıda, giyim, oyuncak, ev eşyası, mobilya... 'İstediklerini alıp ücret ödemeden gidiyorlar'

Bursa'da 40 yıldır hayırseverlerin katkısıyla ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak üzere her şeyin ücretsiz verildiği bir mağaza bulunuyor. Cami dernek başkanının sevgi markete çevirdiği dükkanda gıdadan giyime, eş eşyasından oyuncağa ve hatta mobilyaya kadar pek çok ürün yer alıyor. İhtiyaç sahibi aileler dernek başkanına başvuru yaptıktan sonra mağazaya geliyor ve istediklerini alıp ücret ödemeden gidiyor. 40 yıldır bu hayır işini yapan Asım Çakır, "Her ihtiyaca göre ürün var" dedi.

Haber 19-12-2022 09:51

Sizi zengin hissettirecek lüks ve tasarım ev eşyası modelleri

Hayatın koşuşturması sırasında rahatlamayı sağlayan yaşam alanları kişisel zevklere göre dizayn edilir. Bazen konfora daha çok önem verip bazense lüks eşyalarla tasarlanır evler. Gelir düzeyine bağlı hayat standardı ne olursa olsun sadece tek bir eşya bile zenginlik hissi vermeye ve o konforu yaşatmaya yetebilir. Peki, yaşam alanınızda sıcak ve lüks bir ambiyans oluşturmaya hazır mısınız? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 20-09-2022 13:48

Ev Eşyası

Ev Eşyası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ev Eşyası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaşam alanlarınız için hem kullanışlı hem şık görünümlü eşya önerileri

Yoğun hayat akışı içerisinde dinlenme ve yenilenme fırsatı bulduğunuz yaşam alanlarınızı, farklı dekorasyon ve tasarımsal ögeler ile daha kullanışlı ve şık mekânlar hâline getirebilirsiniz. Evinizin eksiklerini tamamlarken son moda, kullanışlı ve kaliteli parçalar tercih ederek kalıcı bir stil oluşturabilirsiniz. Peki, özenle seçilmiş ürünlere göz atarak yaşam alanlarınızda harika bir stil yaratmaya var mısınız?

Haber 09-08-2022 14:06