Eyüpspor Teknik Direktörü Haberleri

Arda Turan, Kerem ve Barış'la ilgili detayı ilk kez anlattı: 'İkisini de karşıma alıp konuştum'

Eyüpspor'la Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren dünyaca ünlü eski futbolcu ve antrenör Arda Turan, şampiyonluk sonrası ilk röportajını yaptı. Galatasaray'ın patronu Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulunan Turan, Arda Güler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Arda Turan'ın Sportcell Youtube kanalına verdiği röportajdan öne çıkan başlıklar haberimizde!

Spor 21-04-2024 14:46

Arda Turan, birlikte oynadığı en iyi 11'i açıkladı! Türkiye'den hiçbir futbolcuya yer vermedi...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan İspanya'nın en önde gelen gazetesi Marca'ya konuştu. Futbolculuk döneminde oynadığı en iyi 11'i açıklayan Arda Turan, Türkiye'den hiçbir isme yer vermedi.

Spor 30-03-2024 15:33

Arda Turan'dan İspanyol basınına özel açıklamalar! ''Hayalim Türkiye'nin kaderini değiştirmek''

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan İspanya'nın en önde gelen gazetesi Marca'ya konuştu. Eyüpspor'un son durumunu değerlendiren Arda Turan'ın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 29-03-2024 21:57

Arda Turan kendini efsane olarak gördüğü kulübü açıkladı! Şüphesiz ki Galatasaray'da doğdum ama...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan UEFA TV'ye açıklamalarda bulundu. Turan "Şüphesiz ki Galatasaray'da doğdum büyüdüm, orada yetiştim ama Galatasaray'dan önce kendimi bir Atletico Madrid efsanesi olarak görüyorum" dedi.

Spor 06-03-2024 21:55

Eyüpspor Teknik Direktörü

Eyüpspor Teknik Direktörü Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Eyüpspor Teknik Direktörü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Arda Turan, yediği akreditasyon cezalarıyla Türk spor tarihine geçti

Eyüpspor Teknik direktörü Arda Turan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) akreditasyon kartı talimatlarına rağmen, kartını görünür şekilde takmadığı için 5 kez Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Arda Turan bu sevklerinde 1'inde ikaz alırken, diğer 4 sevkinde toplamda 107 bin 250 TL para cezasına çarptırıldı.

Spor 16-11-2023 10:33

Arda Turan'dan Fatih Terim ters köşesi! Futbolculuk kariyerinde çalıştığı en iyi hocayı açıkladı

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Samimi ifadeler kullanan Arda Turan, futbolculuk kariyerinde çalıştığı en iyi hocayı açıkladı.

Spor 27-10-2023 21:07

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan'ın takipçisine verdiği yanıt gündem oldu!

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, 5-0 kazanılan Tuzlaspor galibiyetinin ardından sosyal medyada kendisini küçümsemeye çalışan bir kullanıcıya verdiği yanıtla gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 28-08-2023 14:42

Arda Turan'dan kendisini küçümseyen takipçisine cevap! ''Ben bunlara alışığım...''

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, sosyal medyada bir kullanıcıya verdiği cevapla gündeme oturdu. 5-0'lık Tuzlaspor galibiyeti sonrası birçok mesaj alan Arda Turan, yapılan o yoruma cevap verince binlerce beğeni aldı.

Spor 26-08-2023 21:41

Arda Turan'ın yeni halini görenler şaşırıyor! 1.5 ay içinde sakalları beyazladı

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın son halini görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Sakallarındaki beyazları artan Arda Turan'ın yeni imajı sevenlerini şaşırttı.

Spor 16-07-2023 12:07

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'dan maç biter bitmez Fatih Terim sözleri! Sosyal medyada gündeme oturmuş durumda...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Sakaryaspor ile oynanan ve 1-0'lık galibiyetle play-off yarı finaline yükseldikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. İdolünün Fatih Terim olduğunu söyleyen Turan'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 27-05-2023 00:53