Farkındalık Haberleri

Zonguldak'ta otizmli bireyler ve aileleri tiyatroyla sahneye renk katıyor

Zonguldak'ta tiyatro ve halk oyunları eğitimi alan otizmli bireyler ve aileleri, sosyal hayata aktif katılımlarının yanı sıra keyifli vakit geçirme imkanı buluyor.

Yurthaber

Çocuğunuzda bu belirtiler varsa hemen harekete geçin! Bebeklik döneminde görülmeye başlıyor

Çocuk-Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim üyesi Canan İnce Börekci, ‘Otizm Farkındalık Ayı’ dolayısıyla yaptığı açıklamada otizmin sosyal-iletişimsel alanlarda yetersizlikler, sınırlı ilgi alanları ve tekrarlayan davranışlar ile seyreden bir bozukluk olduğunu belirtti.

Kadin

Kocaeli'de öğrencilerin çizdiği atık temalı resimler çöp kamyonlarına yapıştırıldı

Gebze Belediyesince "Temizlik Her Yerde" projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik "çöp" temalı resim yarışması düzenlendi. Yarışmada birinci ve ikinci olan resimler, çöp kamyonlarına yapıştırıldı.

Yurthaber

Malatya'da öğrenciler toplu taşıma aracında İstiklal Marşı'nı okudu

Malatya'da öğrenciler, "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" dolayısıyla farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi.

Yurthaber

Farkındalık

Farkındalık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Farkındalık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Konya'da otobüs şoförlerine engellileri daha iyi anlamaları için eğitim veriliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışan toplu taşıma otobüsü şoförlerine, engelli vatandaşları daha iyi anlayarak hizmet vermeleri amacıyla yıl boyunca "Farkındalık ve Empati Eğitimi" veriyor.

Yurthaber

Dalış rekortmeni Şahika Ercümen, Kaş'ta sıfır atık dalışı yaptı

Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, mavi sulardaki kirlilik konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Antalya'nın Kaş ilçesinde "sıfır atık dalışı" yaptı.

Yurthaber

19 yaşında ama her zaman 4 yaşında gibi görünecek! Dünyada bunu yaşayan tek kişi...Yabancılar tarafından taciz ediliyor!

Doğuştan gelen hastalıklar görünümde değişikliklere sebep olabiliyor. Bu değişiklik oldukça fazla soruna yol açabiliyor. 19 yaşındaki Dannia Shabbir, Dünyada sadece onda bulunan hastalığı nedeniyle 4 yaşında gibi görünüyor. Dannia ve ailesi bu hastalığın yarattığı sorunları paylaşarak farkındalık yaratıyor.

Haber

Sivas'ta yaban hayatını tuvale yansıtan öğrenciler sergi açtı

Sivas'ın Ulaş ilçesinde 30 lise öğrencisi, küresel ısınmaya dikkati çekmek ve farkındalık oluşturmak için yaban hayatını karakalem çalışmasıyla tuvale yansıttı.

Yurthaber

Kök hücre bağışına dikkati çekmek için 7 bin kilometre pedal çevirdi

Kök hücre bağışına dikkati çekmek için 7 bin kilometre pedal çevirdi

Yurthaber

Yeni trend alarm veriyor! Kaşını boyadığı için canından oluyordu, Anafilaktik şok nedir?

Yeni trendler arasında kaş rengini boyamak veya rengini kırmak için açmak bulunuyor. Günümüzde birçok kadın kaşlarının rengini değiştiriyor. Ancak kaşınızı boyarken oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Michelle Clarke isimli bir kadın kaşları boyadıktan sonra yaşadığı korku dolu anları paylaştı.

Kadin