Fenerbahçe'nIn Avrupa Ligi'nDeki Muhtemel Rakipleri Haberleri

Son dakika: Hepsi birer dünya devi! Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turunun sona ermesiyle birlikte gözler Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerine çevrildi. Daha önce UEFA Avrupa Ligi grubunu lider olarak tamamlayan ve adını son 16 turuna yazdıran Fenerbahçe'nin mart ayında karşı karşıya geleceği ekip belli olacak. Play-off turunu geçerek son 16 turuna kalan ekiplerin oldukça zorlu rakipler olması dikkat çekti.

Spor 24-02-2023 01:17

Hepsi birbirinden güçlü! Fenerbahçe'nin son 16 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu! Barcelona, Juventus...

UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu'nu 4 galibiyet 2 beraberlikle lider olarak tamamlayıp büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçe, taraftarlarını mutlu etti. Sarı - lacivertliler, play-off turu oynamadan direkt olarak son 16'ya kaldı. UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu müsabakalarının oynanmasının ardından Fenerbahçe'nin rakibi belli olacak. Sarı - lacivertli futbolseverler, şimdiden takımlarının muhtemel rakiplerini merak etmeye başladı. İşte Fenerbahçe'nin son 16 turundaki muhtemel olan rakipleri..

Spor 04-11-2022 08:39

Fenerbahçe'nIn Avrupa Ligi'nDeki Muhtemel Rakipleri

Fenerbahçe'Nin Avrupa Ligi'Ndeki Muhtemel Rakipleri Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Fenerbahçe'Nin Avrupa Ligi'Ndeki Muhtemel Rakipleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.