Ekipleri Haberleri

CHP'li Türkan Elçi'nin oteline saldırı: Bu sabah da düğmeye basıldı! Dövmeli saldırgan kameraya yakalanmıştı

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da CHP'li milletvekili ve 2015'te öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'nin ailesine ait otele ateş açılıp tehditte bulunulmuştu. Olay sonrası yapılan 'Kantar' operasyonunda kameraya yakalanan saldırgan dahil 3 kişi tutuklanmıştı. Polis ekipleri bu sabah da 'Topuz' operasyonu için düğmeye bastı. Operasyonda ele geçirilenler dikkat çekti.

Haber 2024-07-26 13:20:22

Zincir market kasiyeriyle tekme tokatlı kavga! Ürünü iade almayınca ortalık fena karıştı

Bursa’da bulunan bir zincir market kasiyeri ürün iadesi kabul etmeyince akılalmaz bir olay yaşandı. İddiaya göre, fişin üzerinde yazan ürün adedi ile alınan ürün adedi aynı olmayınca iade etmek isteyen müşteri ile kasiyer arasında başlayan tartışma, marketin dışına taştı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber 2024-07-26 12:33:01

Silah sesini duyanlar polise haber verdi! Avukat, ofisinde başından vurulmuş halde bulundu

Kayseri'de avukat Kazım Selim Somtaş'ın ofisinden silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipleri 40 yaşındaki Somtaş'ı tabancayla başından vurulmuş halde ölü olarak buldu.

Haber 2024-07-26 00:56:11

Cami imamını okla vurdu! Omzuna saplandı... Bağcılar'da korkunç olay

İstanbul Bağcılar'da cami imamıyla tartışan kişi, okla imamı vurdu. Sağlık ekipleri omzuna saplanan okla yaralanan imamı ambulansla hastaneye götürdü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Şahıs 'Kasten Yaralama' suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verdi.

Haber 2024-07-24 15:58:34

Gümrüklerde 16,6 milyar liralık kaçakçılık engellendi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, yılın ilk yarısında 16,6 milyar liralık kaçakçılığa geçit vermedi.

Finans 24-07-24 10:10

Bodrum'da kanalizasyon terfi merkezinde acı olay! Temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve merkezte biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilen işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ (39) hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.

Haber 23-07-24 21:25

Ankara'da oğullarınca rehin alınan çift operasyonla kurtarıldı

Ankara'da Özel Harekat ekipleri, oğullarınca rehin alınan anne ve babayı operasyonla kurtardı.

Yurthaber 23-07-24 08:48

Okul önündeki çöp konteynerine atılan Türk bayrağı polisi alarma geçirdi!

Antalya'da bir okulun önündeki çöp konteynerine atılan çok sayıda Türk bayrağı polisi alarma geçirdi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, çöpe atılan bayrakları tek tek itinayla toplayarak delil poşetine koydu.

Haber 22-07-24 22:57

Bilim insanlarına dehşeti yaşattılar! Araçlarına çarpıp yolu kestiler! Malatya Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi

Malatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesinde görev yapan akademisyen çifte, trafikte saldırı girişimi yapıldı. Çiftin bulunduğu aracı çarparak durdurmaya zorlayan, daha sonra ise saldırmaya çalışan 4 kişiye yoldan geçen polis ekipleri müdahale etti. Uzun süren kovalamacanın sonunda polisler kaçan 4 kişiden 2'sini yakaladı. Malatya Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 22-07-24 20:45

Gece vakti mahallede korku dolu anlar! 'Evi neden yaktın?' sorusuna verdiği yanıt şoke etti

Bursa’da bir kadın; ailevi nedenlerini öne sürüp 4 katlı binanın giriş katında oturduğu evi ateşe verdi. Korku dolu anlar yaşayan mahallelinin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürürken, gözaltına alınan kadın, ‘evi neden yaktın ?’ sorusuna “Yakmak istedim, yaktım” diye karşılık verdi.

Haber 22-07-24 09:21

Evinde yakalandı, savunması pes dedirtti: 'Su döktüm büyüdüler'

Aydın'da şaşırtan bir olay yaşandı. Uyuşturucuya geçit vermeyen İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir eve gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonunda ağaç boyunda Hint keneviri ele geçilirken ev sahibi kadının savunması 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber 20-07-24 23:40

3 saatte 9 kişi boğulma tehlikesi geçirdi! Denize girmek yasaklandı... Girenleri böyle çıkarttılar

Bartın’ın İnkumu tatil beldesinde, mavi bayraklı plajda son 3 saatte denize giren 9 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. 2 metreye ulaşan dalgaların olduğu sahilde denize girmek yasaklanırken, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri vatandaşları sudan çıkardı.

Haber 20-07-24 16:15

Yarım günden daha kısa sürede... Yabancı uyruklu dilencinin topladığı para dudak uçuklattı

Hatay’da zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda yabancı uyruklu dilencinin yarım günde 3 bin TL para topladığı tespit edildi. HBB yetkilileri; dilencilerin deprem felaketinden sonra halkın dini duygularını sömürerek kolay para kazanmaya çalıştıklarını belirterek halkın bu tür kişilere para vermemesi gerektiğini vurguladı.

Haber 20-07-24 12:14

Kara yolu çöktü! Demir yolu da ulaşıma kapandı... Havadan böyle görüntülendi

Karabük-Eskipazar kara yolu üzerinde dün ve bugün yaşanan çökmeler sonucu demir yolu da ulaşıma kapandı. Kara yolunun tamamen kapanması sonucu Karayolları ekipleri bölgede önlemlerini artırarak, çalışmalara başladı. Öte yandan yaşanan çökme ve heyelan havadan görüntülendi.

Haber 19-07-24 14:06

Nevşehir'de yeni ev sahibinden Evden çık büyüsü: Çukuru görenlerin tüyleri diken diken oldu

Ev sahibi ile kiracı arasında bu kez görülmemiş bir olay yaşandı. Nevşehir'de ev sahibiyle kiracı arasında kavga çıktığı ihbarına giden jandarma ekipleri foseptik çukurundaki büyüyü ortaya çıkardı. Yeni ev sahipleri, çukura kemikler ve kiracıların fotoğraflarını atmakla kalmamış, bir define avı için bahçeye derince kuyu kazmış. Görüntüler akıllara durgunluk verdi.

Haber 19-07-24 12:30

Ankara'da silahlı saldırı! Başından vurulan kişi hayatını kaybetti! Polis mahalleye giriş çıkışları kapattı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sokak ortasında başından silahla vurulan kişi yaşamını yitirdi. Olayın ardından şüpheliler tutuklanırken, mahalledeki bazı iş yerleri ise bir grup tarafından saldırıya uğradı. Özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri mahalleye giriş çıkışları kapatırken, olay yerinde de geniş güvenlik önlemleri alındı.

Haber 16-07-24 23:34

Servis şoförü neye uğradığını şaşırdı! Aracın bagajını açtı genç kızı o halde gördü

Tekirdağ'da eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Aracını park eden Celal Yalman sinyali yanan aracı için geri döndüğünde bagajda hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Genç bir kızı yatarken gören Yalman hemen ekiplere haber verdi. Alkollü olabileceği düşünülen kadın sağlık ekipleri tarafından kontrolleri yapıldıktan sonra bölgeden uzaklaştı.

Haber 16-07-24 10:17

Yer: Aydın! Kağıt fabrikasındaki yangın 3 gündür devam ediyor: Görüntüler durumun ciddiyetini gözleri önüne serdi!

Aydın'ın Söke ilçesindeki bir kağıt fabrikasında çıkan yangın üçüncü gününde de devam ediyor. Rüzgarın etkisiyle kağıt ve kömür deposuna sıçrayan yangın için 23 ilden gelen takviye itfaiye ekipleri gün boyu yangına müdahale ediyor. Fabrikadan kaydedilen görüntüler yangının boyutlarını gözler önüne seriyor.

Haber 15-07-24 01:20

Bulgaristan'daki yangın Edirne sınırına ilerliyor! Köy halkı ve itfaiye teyakkuza geçti

Bulgaristan’da çıkan orman yangını Edirne'nin bazı sınır köylerine kadar dayandı. Yangının köylere sıçrama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri ve köy halkı teyakkuzda bekliyor.

Haber 13-07-24 21:27

Ekipler seferber oldu: 10 metrede mahsur kalınca..

Bursa'da yaklaşık 10 metre derinlikte mahsur kalan kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri adeta seferber oldu. Film sahnelerini aratmayan operasyon anbean kaydedildi.

Haber 13-07-24 09:52

Tekerlekli sandalyesiyle sulama kanalına düştü! Arama çalışmaları sürüyor !

Sivas’ın Gölova ilçesinde tekerlekli sandalyesiyle dolaşan Bedir Yalçın (96) sulama kanalına düştü. İhbar üzerine bölgeye gelen AFAD ekipleri arama çalışması başlattı.

Haber 12-07-24 09:49

Antakya’da bahçe yangını

Hatay’da yaşanan bahçe yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yurthaber 12-07-24 09:24

Önce evini yakmaya çalıştı sonra 5. kattan atlamak istedi! Polis ekipleri ikna etti

Diyarbakır'da polis ekipleri zor anlar yaşadı. Oturduğu evi önce yakmaya çalışıp sonra 5’inci kattan atlamak isteyen madde bağımlısı Mehmet Emin P.'yi, polis ekipleri zor ikna etti.

Haber 08-07-24 21:21

Motosikletin motor kısmına giren yılanı itfaiye yakaladı

Hatay’da motosikletin motor kısmına giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 08-07-24 10:20

Bu işte bir terslik var! Metro istasyonunun girişine otomobil uçtu!

Ankara Kızılay'da beyaz bir otomobil kontrolden çıkarak metro istasyonunun girişine uçtu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri çok geçmeden intikal etti.

Haber 07-07-24 17:50

Yer: Bodrum! Evini ateşe verdi, ortalığı savaş alanına çevirdi, jandarmayı görünce su kuyusuna atladı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaptıkları herkesi şoke etti. Evini ateşe verip, başkasına ait motosiklet ve etrafa zarar veren Fahri Anıl I. (40), jandarma ve itfaiye ekiplerini görünce kaçıp, bahçesindeki su kuyusuna atladı. Bacağını kıran Fahri Anıl I., itfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Haber 06-07-24 21:07

Cani koca cinnet getirdi! 9 yerinden bıçakladığı karısını çocuklarının gözü önünde benzin dökerek diri diri yakmaya çalıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennessee bölgesinde Tessa isimli bir kadın çocuklarının gözü önünde eşi tarafından defalarca kez bıçaklandı ve üzerine benzin dökülerek diri diri yakılmaya çalışıldı. İki çocuk annesi kadın, aldığı yaralara rağmen olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Cani eş tutuklanırken Tessa'nın tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Trend 06-07-24 15:17

Kayseri'de araziden kötü kokular gelmişti! Nedeni belli oldu

Kayseri'de boş araziden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirmişti. Yapılan incelemelerde arazide sülfürik asit olduğu belirlenen sıvı bulundu.

Haber 05-07-24 21:09

Manisa’da 6 ayda 241 kişi uyuşturucudan tutuklandı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 Ocak-30 Haziran tarihleri arasında yapılan uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 1824 şüpheli şahıstan 241’inin tutuklandığı açıklandı.

Yurthaber 05-07-24 10:32

Böylesi anca filmlerde oldu! Bangonun üzerindeki kutuları koklamak isteyen meraklı köpek ocağı yakıp evde yangın çıkardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado eyaletinde ilginç bir olay yaşandı. Sahiplerinin evde uyuduğu sırada bangonun üzerindeki kutuları koklamak için hareketlenen köpek yanlışlıkla ocağı açınca evde yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri gelirken evin içinde bulunan güvenlik kamerası görüntüleri yangının çıkış nedenini gözler önüne serdi.

Trend 04-07-24 14:11

Fethiye’de uyuşturucu ticareti suçundan aranan şahıs yakalandı

Muğla’da 12 yıl 6 ay uyuşturucu ticaretinden kesinleştirilmiş hapis ceza bulunan şahıs Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 04-07-24 11:38

Eve giren davetsiz misafir itfaiye ekiplerini harekete geçirdi! Üzerinde kobra dolaşırken saatlerce hareketsiz yatmak zorunda kaldı

Tayland'ta kaydedilen bir görüntü sosyal medyadan paylaşılınca kullanıcıları endişelendirdi. Paylaşılan görüntüde bir adamın uyduğu sırada üzerinde yılanın gezindiği anlar yer aldı. O anlarda uykusundan uyanan adam hareketsiz bir şekilde yatarken olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise saatler süren bir kurtarma operasyonu yaptı.

Trend 04-07-24 11:17

İstanbullular dikkat! Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başladı, trafik yoğunluğu oluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar nedeniyle orta köprünün iki şeridi Ankara istikametinde trafiğe kapatıldı. Sabah saatlerinden itibaren Haliç Köprüsü yakınlarında trafik yoğunluğu oluştu.

Haber 04-07-24 07:14

Aydın’da uyuşturucudan 22 şüpheli yakalandı

Aydın’da jandarma ekipleri uyuşturucu ile mücadelede yapılan çalışmalarda 22 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 03-07-24 10:47

Gaziantep’te 10 motosiklet sürücüsüne 60 bin 941 TL ceza

Gaziantep’te Jandarma ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine denetim yapıldı.

Yurthaber 03-07-24 10:46

Bursa'da fuhuş operasyonu: Kıskıvrak yakalandılar! Ele geçirilenler dikkat çekti

Bursa'da emniyet ekipleri fuhuş operasyonunun düğmesine bastı. Kadınlara yer temin eden ve aracılık yapan 3 şüpheli operasyonda yakalanıp daha sonra tutuklandı. Şüphelilerin ev ve arabalarında ele geçirilenler dikkat çekti.

Haber 02-07-24 16:58

İşyerinden hırsızlık yapan suç makineleri Ordu’da yakalandı

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçmişte onlarca kez suça karışmış olan, aralarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve bir işyerinden nakit para ve altın çalan 3 hırsızı yakaladı.

Yurthaber 02-07-24 10:11

Çakarlı araç kullanan da hız ihlali yapan da kurtulamadı! Bir haftada yüz binlerce sürücüye işlem

Emniyet ve jandarma ekipleri tarafından 20-27 Haziran tarihleri arasında 2 milyon 786 bin 451 araç denetlendi. Denetimler sonucu 433 bin 207 araca-sürücüye işlem yapıldı. Söz konusu sürücüler arasında hız ihlali yapan, çakarlı araçla kullanan, emniyet kemeri kullanan sürücüler de bulunuyor.

Haber 30-06-24 08:25

Üstü çıplak hareketsiz görünce öldüğünü düşündüler! Gerçek bambaşka çıktı... Dinlenirken uyumuşum

Hindistan'ın Telangana kentinin Warangal bölgesindeki yetkililere bir erkek cesedinin gölde yüzdüğü bilgisi verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri hareketsiz halde bulunan erkek cesedini gölden çıkartmak için hamle yaptığında adam bir anda canlandı. 12 saat aralıksız çalıştığını dile getiren adam ise gölete dinlenmek için girdiğini ve o sırada uykuya daldığını söyledi.

Trend 28-06-24 13:45

İstanbul’daki tarihi yapıda 'pes' dedirten görüntü! Namazgaha oto lastik dükkanı açtılar…

Sadrazam Mehmet Paşa tarafından 1600’lü yılların başında inşa edilen çeşme ve namazgah yıllar içinde kaderine terk edildi. Tarihi yapının altında alüminyum doğrama ve oto lastik dükkanı da açıldı. Çevredekilerin sosyal medyadaki tepkileri üzerine harekete geçen belediye ekipleri, yapıya monte edilmiş reklam panolarını ve eklentileri söktü. O anlar böyle görüntülendi…

Haber 27-06-24 14:03

Rize’den gelen görüntüler inanılır gibi değil! Tırın dorsesindeki gizli odadan 30 kişi çıktı…

Rize’nin Ardeşen ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan bir tırda yapılan arama sonucunda ortaya çıkan görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Tırın dorsesinde yapılan aramada tuğlalar içerisine yapılmış özel bir oda ve bu odanın içinde 27 Afgan, 2 Bangladeş, 1 Pakistan uyruklu 30 kaçak göçmen yakaladı. Olayın ardından gözaltına alınan tır sürücüsü de tutuklandı.

Haber 27-06-24 12:32

Kendilerinin bile aklına gelmeyecek şekilde deşifre oldular! Sıcak havalar yakalattı

Bursa’da kart-film yöntemiyle girdikleri bir evden piyasa değeri 370 bin lira değerindeki ziynet eşyası çalan 2 şüphelinin kimlikleri kendilerinin bile aklına gelmeyecek şekilde deşifre oldu. Sıcak havalardan dolayı marketten su alan iki şüpheli, güvenlik kamerasından tespit edildi. Sonrasında ise Hırsızlık Büro ekipleri 2 şüpheliyi kısa sürede operasyonla yakaladı. 2 hırsız da tutuklandı.

Haber 27-06-24 11:39

SON DAKİKA | Bahçelievler’de 7 katlı bina çöktü! Çevre evler boşaltıldı, İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi

Son dakika haberi: İstanbul Bahçelievler’de 7 katlı binada kısmi çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. AFAD ekipleri çökmenin yaşandığı alanda dinleme yaparken, çevre evler boşaltıldı. İstanbul Valiliği, 1980 yılında yapılan binada yaralı ya da enkaz altında kalan kimsenin olmadığını duyurdu. Apartman sakinlerinin gece gelen sesler sonrası evi boşalttığı, 20 dakika sonra da binanın yıkıldığı öğrenildi.

Haber 27-06-24 06:14

Lise müdür yardımcısına korkunç infaz! 17 yaşındaki öğrencisi, otomobiline biner binmez kafasına sıktı... Kameralara takıldı

Kocaeli'deki lise müdür yardımcısı korkunç infaz sonucu öldürüldü. Çayırova ilçesinde evinin önündeki otomobiline binen 45 yaşındaki Mahir Çoğaç, kendisini bekleyen şüpheli tarafından başından tabancayla vuruldu. Çoğaç; kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, polis ekipleri 2 kişiyi gözaltına aldı. Cinayeti 17 yaşındaki bir öğrencisinin işlediği iddia edildi. Başsağlığı mesajı yayımlayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ÖMK'nin bugün Meclis'e geleceğini hatırlattı

Haber 26-06-24 11:01

Sultangazi'de oto sanayi sitesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

Sultangazi'deki Sanko Oto Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yerinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Yurthaber 26-06-24 10:46

Ailecek deniz keyfi yapmak istemişlerdi! Çocuklarının gözü önünde boğuldular... Güçlü bir akıntıya kapılıp sürüklendi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin Stuart kentindeki Hutchinson Adası'nda tatil yapan Brian Warter ve Erica Wishart ile 6 çocuğu korkunç bir olayla sarsıldı. Çocuklarının gözü önünde Brian Warter ve Erica Wishart çift boğularak hayatını kaybetti. Kurtarma ekipleri tarafından sudan çıkarılmalarına rağmen daha sonra hastanede öldükleri açıklandı.

Trend 26-06-24 09:09

Görüntüler Haziran ayından... O ilde yollarda karla mücadele

Trabzon’da Büyükşehir Belediyesi ekipleri Haziran ayının sonlarına gelindiği şu günlerde yayla yollarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Haber 25-06-24 15:54

Aydın’da 21 düzensiz göçmen kurtarıldı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Yunan unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen lastik bottaki 21 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 25-06-24 11:44

Amasya'da soğuk hava deposundaki yangın söndürülmeye çalışılıyor

Amasya'da bir firmaya ait soğuk hava deposunda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Yurthaber 24-06-24 12:44