Feyza Altun Haberleri

Gözaltına alınıp bırakılmıştı! Avukat Feyza Altun hakkında istenen ceza belli oldu

Son dönemde fenomenlere dair paylaşımlarıyla dikkat çeken Feyza Altun "Şeriata s.kayım" paylaşımı yapınca gözaltına alınmıştı. Feyza Altun hakkında "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Magazin

Avukat Feyza Altun gözaltı anını Fatih Altaylı'ya anlattı! Savcıdan 5 dakika izin isteyip rakı koymuş

Sosyal medya hesabından küfürlü şeriat karşıtı bir paylaşım yaptıktan sonra hakkında soruşturma başlatılan Feyza Altun gözaltına alınmıştı. Fatih Altaylı avukat Altun ile konuşmasını aktardı. Feyza Altun savcıdan izin isteyip rakı koymuş...

Magazin

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

Son dakika... Avukat Feyza Altun hakkında karar verildi! Çıkar çıkmaz bakın ne dedi

Şeriat paylaşımlarıyla gündeme gelen Avukat Feyza Altun geçtiğimiz gün gözaltına alındı. Avukat Feyza Altun, ifadesinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Altun serbest bırakıldı.

Magazin

Feyza Altun

Feyza Altun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Feyza Altun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Avukat Feyza Altun'un gözaltına alınmasına Ebru Polat'tan bomba yorum: Sonuçlarını hesaplamadan...

Avukat Feyza Altun sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. Konuyla ilgili birçok isimden yorum gelirken yorum yapanlardan biri de şarkıcı Ebru Polat Oldu. Polat, "Vala Feyza çok akıllı bir avukat. Sonuçlarını hesaplamadan bir şey yapacağını sanmıyorum" dedi.

Magazin

Irkçı söylemleriyle bilinen Geert Wilders'tan 'Feyza Altun' paylaşımı

Irkçı söylemleriyle bilinen Hollanda aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders, Feyza Altun'un gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Wilder paylaşımında "Feyza Altun bir kahramandır" dedi.

Haber

Son dakika: Ünlü avukat Feyza Altun şeriat paylaşımı sonrası gözaltına alındı! Gözaltına alındığı anlar dikkat çekti, Altun'un avukatından açıklama

Son dakika haberi: Sosyal medyada son dönemin çok konuşulan isimlerinden biri olan Feyza Altun, gözaltına alındı! Feyza Altun, yaptığı şeriat paylaşımlarından sonra Twitter'da TT listesine girmişti. Altun evindeki aramanın ardından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen Altun'un gözaltına alındığı ve evinden çıkarıldığı anlar gündem oldu. Öte yandan Altun'un avukatından da açıklama geldi.

Magazin

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

Doktordan hemşireye cinsel saldırı! Feyza Altun karara isyan etti: 'Tecavüz et, taciz et...'

İstanbul'da asistan doktor S.E.'nin hemşire H.Z.'ye nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Sanık S.E., yeterli delil bulunamadığı gerekçesiyle beraat etti. Karar sonrası H.Z. ağlama krizine girdi. H.Z.'nin avukatı Feyza Altun, "Başka hemşireler aynı doktorun tacizine uğradığını beyan etmesine rağmen hala delil yetersizliği deniyorsa bu Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin erkeklere tecavüz et, taciz et, seni aklayacağım demesidir" dedi. İşte detaylar...

Haber

Feyza Altun'dan olay Dilan Polat iddiası: Oğuzhan Uğur, Murat Ağırel... Yüz binlerce dolarları var...

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat hakkında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bu defa Söylemezsem Olmaz sunucularından Selen Görgüzel'in Dilan Polat hakkındaki açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ismin açıklamalarına Feyza Altun kayıtsız kalamadı.

Magazin

Kazancıyla gündem oldu! 'Elmas alyansı ve 4 milyon TL'lik bileziği nasıl aldınız?' Feyza Altun'dan o iddialara yanıt verdi

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen avukat Feyza Altun şimdi de kazancıyla gündem oldu. Fenomenlere savaş açan Altun hakkında Gazeteci Emre Erciş'ten bomba iddialar ortaya atıldı. Erciş, Altun'u etiketleyerek elmas alyansı ve 4 milyon TL'lik bileziği nasıl ve nereden aldığını sordu. O iddialara Feyza Altun kayıtsız kalamadı.

Magazin

Feyza Altun'un kazancı gündem oldu! Şükran Polat paylaştı: 2.5 milyon TL'lik Mercedes marka aracı nasıl aldınız?

Son dönemde sosyal medyada adından söz ettiren avukat Feyza Altun fenomenlere savaş açmıştı. Feyza Altun'un kazancı da sosyal medyada gündem oldu. Emre Erciş sosyal medyadan avukatın kazancını paylaşıp "2.5 milyon TL'lik Mercedes marka aracı nasıl aldınız?" diye sordu. Şükran Polat da bu paylaşımı pas geçmedi.

Magazin

Kanseri geçirdiler, otizmli çocukları iyileştirdiler körlerin bile gözlerini açtılar! Feyza Altun maskelerini düşürdü

Son dönemde toplumsal konularda açtığı davalar ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Avukat Feyza Altun şimdi de Barış Muslu'yu hedef aldı. 'Yaşam koçu şarlatanlarına savaş açtım' diyen Altun bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Altun açıklamalarıyla yine gündemi değiştirdi.

Magazin

Feyza Altun bu kez yaşam koçlarını hedef aldı! Özellikle o isimden bahsetti: ‘Göbeği direksiyona değiyor! Önce kendine uygula…’

Son zamanlarda popüler hale gelen yaşam koçları ülkemizde birçok insana kişisel gelişim adı altında hizmet veriyor. Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına ünlü avukat Feyza Altun konuk oldu. Altun'un gündeminde yaşam koçları vardı. Altun, Instagramda 294 bin takipçisi bulunan ve kendisini Kişisel Gelişim Uzmanı olarak tanıtan Ramazan Tolga Yolyapan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altun, "Kilo problemi olanlara kür öneriyor göbeği direksiyona değiyor. Önce kendine uygula..." dedi.

Magazin

Dilan Polat paylaşımları gündem olmuştu! Feyza Altun mesajı paylaştı: Anama sövmüş gibi...

Son günlerde Dilan Polat - Engin Polat çifti başta olmak üzere fenomenlere açtığı savaşla adından söz ettiren Avukat Feyza Altun sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bir takipçisinin sözlerine yer veren Altun, yaşadığı şaşkınlığı "Kardeşim mesaja böyle mi başlanır? Anama sövmüş gibi girmişsin." ifadeleri ile dile getirdi.

Magazin

Avukat Feyza Altun Kızılcık Şerbeti senaristlerine seslendi! Türk Hukuku'nda görülmüş iş değildir

Son günlerde fenomenlere açtığı savaşla adından söz ettiren avukat Feyza Altun bu kez Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında yazdı. Rekortmen diziyi eleştiren Altun, dizide Doğa'nın bebeğinin velayetini alması gerektiğini savundu. "Türk Hukuku'nda emziren kadından velayet alındığı görülmüş iş değildir" diyen Feyza Altun senaryo önerisinde de bulundu.

Magazin

Türkiye'nin konuştuğu olaylarla ilgili çarpıcı iddialarda bulunan Feyza Altun'dan şaşırtan itiraf! Dilan ve Engin Polat çifti bana para teklif etti

Dilan Polat ve Engin Polat çiftini ilk günden itibaren araştıran ve birçok iddiayı ortaya atan avukat Feyza Altun Türkiye'nin gündemine adeta yön vermişti. Fenomenleri yakın markaja alan Feyza Altun'dan şaşırtan bir itiraf daha geldi. Altun, Dilan ve Engin Polat çiftinin kendisine para teklif ettiğini söyleyerek, "Bana konuyu kapatmam için para teklif ettiler" dedi.

Trend

'Bebekleri paylaşabilmek için ailelerden 150 bin TL para istediler' Mevzular Açık Mikrofon'da 'fenomenler' ve 'kara para' masaya yatırıldı Siz şerefsizsiniz! Kesmeyin bunu

Son dönemde Türkiye'nin en çok konuştuğu konu fenomenlerin yaptığı işler, mal varlıkları ve kara para aklama iddiaları! Dilan - Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından çok sayıda fenomen de incelemeye alınmış ve mal varlıklarına el konulmuştu. Feyza Altun, Murat Ağırel ve Emrullah Erdinç'in konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programında bu konular ele alındı. Salonda söz alan bir kişinin "Fenomenler bebekleri paylaşabilmek için ailelerden 150 bin TL para istediler" sözleri dikkat çekti.

Haber

Feyza Altun ihbar etti! Dilan Polat ve Engin Polat'a bir soruşturma daha... Konusu şoke etti

Fenomen Dilan ve Engin Polat hakkında bir suçtan daha soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı. İddialara göre avukat Feyza Altun'un geçen ay yaptığı ihbarla birlikte fenomen çifte yeni bir soruşturma açıldı. Soruşturma konusu ise şoke etti.

Magazin

Dilan Polat bitti onlar başladı! Sosyal medya şimdi de Tayyar Öz ve Özlem Öz’ü konuşuyor! Bir tepsi dolusu altını beğenmedi, 1 ton altın için söz aldı…

Lüks paylaşımları ile dikkat çeken fenomenler arasında yer alan ve Dilan Polat'a benzetilen Tayyar Öz ve Özlem Öz'ün paylaşımları sosyal medyada gündem oldu. Eşi Tayyar Öz'ün bir tepsi dolusu altın hediye ettiği Özlem Öz'ün bir ton altın sözü alması dikkat çekti. Ünlü fenomen bu videosunun çok konuşulmasının ardından altınların imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştığı bir Instagram hikayesi paylaştı. Videodaki Kur'an-ı Kerim detayı ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

Yasak aşk iddiası gündem olmuştu! Doğuş sessizliğini bozdu! Avukatı Feyza Altun'dan açıklama gedi

Hafta içi her gün ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında ünlü şarkıcı Doğuş hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Programa çıkan Esra adından bir kadın Doğuş ile aşk yaşadığını iddia etmiş ve 'Dini nikah kıydık' açıklamasını yapmıştı. Ünlü şarkıcı sonunda sessizliğini bozdu. Avukatı Feyza Altun'dan açıklama gecikmedi.

Magazin

Feyza Altun 'Tayyargil' mesaisinde! Macunlarından kurt çıktı, Sağlık Bakanlığı'nı aradı

Erotik paylaşımlarıyla öne çıkan Merve Taşkın'ın avukatı olarak tanınan Feyza Altun Özlem Öz- Tayyar Öz çiftine dair paylaşımlarına devam ediyor. Dilan Polat'tan sonra Tayyargil olarak adlandırdığı fenomen çiftin peşine düşen Altun bu sefer de macundan çıkan kurt görüntüsünü paylaşarak bakanlığı aradı.

Magazin

Feyza Altun fenomen Öz çifti için o detaya dikkat çekti! Hemen kaldırdılar

Dilan Polat'tan sonra gözler fenomen Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine döndü. Feyza Altun'un çiftin kısa sürede kavuştuğu zenginliği ve geçim kaynaklarını sorgulamasının ardından Öz çifti bakın hemen ne yaptı.

Magazin

Feyza Altun kimdir? Dilan Polat paylaşımları ile gündem olan 2. Sayfa konuğu Avukat Feyza Altun'un hayatı ve biyografisi

2. Sayfa magazin programına konuk olan ünlü Avukat Feyza Altun vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Feyza Altun günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Peki, Feyza Altun kimdir?

Magazin

Feyza Altun, Dilan Polat'ı taklit ettiği söylenen o fenomeni işaret etti! Özlem Öz ve Tayyar Öz iddiaları gündemde

Twitter (X) hesabında yaptığı yorumlarla dikkat çeken avukat Feyza Altun, Dilan Polat'tan sonra şimdi de Dilan Polat'ı taklit ettiği söylenen fenomen Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz hakkında iddialarda bulunarak gündeme geldi.

Magazin

Feyza Altun duyunca şoke oldu! Bunu rahminize yerleştirin diyor ama... Sağlık Bakanlığı'ndan yanıt geldi

Avukat Feyza Altun sosyal medyada gördüğü bir ürün tavsiyesiyle şoke oldu. "İçinde baharat varmış bunu rahminize yerleştirin diyor" diyerek gördüğü sayfayı paylaşan Altun'a Sağlık Bakanlığı'ndan hemen yanıt geldi. İşte yaşanan o olayın detayları...

Magazin

Katarsis'te akrabasının istismarını anlatan Feyza Altun zor anlar yaşadı! 'Çok küçüktüm, bacaklarım ıslanıyordu çişimi yaptım sanıyordum...'

Her hafta Gökhan Çınar’ın sunumu ile ekrana gelen Katarsis’in bu haftaki konuğu avukat Feyza Altun oldu. Ünlü isim çocukken yaşadığı taciz anlarını anlattı. Yedi yaşından 12 yaşına kadar devam eden istismarı yapan akrabasıyla yüzleştiğini dile getiren Altun, “Bana o zamanlar çok genç olduğunu söyledi. Birisinin gençlik hatasının bedeli bir çocuk olamaz diye düşünüyorum.” dedi.

Magazin

Seren Serengil ve Feyza Altun'un telefon konuşması ifşa oldu! Kirli çamaşırlar ortaya döküldü

Seren Serengil, Arto Dalga ve Bircan Bali’nin sunumu ile Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Söylemezsem Olmaz'da yer yerinden oynadı. Seren Serengil ve Feyza Altun'un telefon konuşması ifşa oldu. Kirli çamaşırlar ortaya döküldü. Bilal Özbilge test sonucunu canlı yayında açıkladı. İşte tüm detaylar...

Magazin

Reha Muhtar'ın Trans çocuklar vardır diyen Avukat Feyza Altun isyanı! Mina ve Poyraz'ı kurtaralım

Reha Muhtar'ın 2010 yılında boşandığı eski eşi Deniz Uğur, Muhtar'ın çocuklarına sözel ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia ederek velayetin kendisine verilmesi amacıyla dava açmıştı. Reha Muhtar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski eşi Uğur'un, "Trans çocuk vardır" diyen avukatı Feyza Altun için, "Mina ve Poyraz'ı kurtaralım" diyerek isyan etti.

Magazin

Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun'dan şoke eden Seren Serengil paylaşımı! Sert sözler

Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasındaki velayet savaşında dün karar verildi. Kızına şiddet uygulandığını söyleyen Deniz Uğur kızı Mina'nın 2 ay süreyle geçici velayetini aldı. Seren Serengil de dava sürecinde mahkemedeydi. Serengil Reha Muhtar'ın oğlunun kaçırıldığı söyleyince Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun bomba bir paylaşım yaptı.

Magazin

Avukat Feyza Altun'dan cinsel istismar itirafı: Kimse bir şey yapmadı

Avukat Feyza Altun, 7 yaşından 12 yaşına kadar bir akrabası tarafından istismara uğradığını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altun, konuya ilişkin ses kaydı yayınlayacağını belirtti.

Haber

Avukat Feyza Altun kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Avukat Feyza Altun'un biyografisi

Geçtiğimiz yıllarda bebeği ile duruşmalara katılması ile tanınmaya başlayan aktivist bir avukat olan Feyza Altun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile merak konusu oldu. Peki Avukat Feyza Altun kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Avukat Feyza Altun'un biyografisi...

Magazin

Nevşin Mengü, Berna Laçin ve Canan Kaftancıoğlu söylemine savcılık takipsizlik kararı verdi

Oyuncu Berna Laçin, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gazeteci Nevşin Mengü ve avukat Feyza Altun’a yönelik sosyal medya hesabından 1 Mayıs 2020 tarihinde yapılan çirkin paylaşım büyük tepkilere neden olmuştu. Kadir G., Twitter’da elmerubaba isimli kullanıcı ismiyle darbe paylaşımı yapmıştı. Söz konusu paylaşımda isimleri geçen Berna Laçin, Canan Kaftancıoğlu, Nevşin Mengü ve Feyza Altun duruma sert bir tavır takınmayı seçti.

Haber