Fikret Kuşkan Haberleri Ve Son Dakika Fikret Kuşkan Haberleri

Fikret Kuşkan Haberleri Ve Son Dakika Fikret Kuşkan Haberleri

22 Nisan 1965 İstanbul doğumlu olan Mehmet Fikret Kuşkan, özellikle film ve dizilerde canlandırdığı karakterlerle tanınmaktadır. Kuşkan oyunculuk kariyerinin yanında fotoğrafçılık da yapmaktadır. Hatta oyunculuk kariyeri fotoğrafçılığından sonra gelmiştir. Fotoğrafçılık yaparken lisedeki edebiyat öğretmenin oyunculuk konusundaki desteği ile fotoğrafçılığı bırakıp tiyatro için sınava girmiş İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girmiştir. 1986’da tamamladı. Sinemaya Zülfü Livaneli’nin yönettiği Sis filmi ile adım atan Kuşkan kariyerinde film ve dizi de rol almıştır. 28 Antalya Film Festivalinde Gizli Yüz’deki rolü için, 14. Ankara Uluslararası Film Festivalinde 9 filmindeki rolü için, 25. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde de Babam ve Oğlum filmindeki rolü için “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazanmıştır.

Fikret Kuşkan Haberleri

Fikret Kuşkan da İstanbul'u terk ediyor! Yerleşeceği yeri açıkladı: En doğru karar...

Başarılı oyuncu Fikret Kuşkan da İstanbul'u terk eden isimler ünlüler listesinde yerini aldı. "İstanbul fazla büyüdü" diyen başarılı oyuncu ailesiyle birlikte Bodrum'a yerleşiyor.

Magazin 08-09-2023 09:50

Belçim Bilgin Kürt kadını rolüyle beyaz perdeye dönüyor

Daha önce Aşk Tesadüfleri Sever, Kelebeğin Rüyası ve Güz Sancısı gibi projelerde rol alan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, beyaz perdeye geri dönüyor. Müjdeyi sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşan Belçim Bilgin, filmde cefakar bir köy kadınına hayat verecek.

Magazin 11-01-2023 17:09

El Kızı dizisinin Resul Bozdağlı’sı Fikret Kuşkan hastanelik oldu

Şu sıralar Fox Tv’de yayınlanan El Kızı dizisinde Resul Bozdağlı olarak hayranlarının karşısına çıkan Fikret Kuşkan, talihsiz bir kaza yaşadı. Evinde düşerek yaralanan Fikret Kuşkan, hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Magazin 28-11-2021 02:57

El Kızı nerede çekiliyor? El Kızı dizisi hangi il ve ilçede çekiliyor?

FOX TV'de ekrana gelen El Kızı dizisi ile ilgili araştırmalar son hızıyla devam ediyor. Hafta sonlarına damga vurmayı hedefleyen dizinin konusu ve karakterleri seyirciler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki El Kızı nerede çekiliyor? El Kızı dizisi hangi il ve ilçede çekiliyor? İşte ayrıntılar...

Magazin 23-10-2021 20:54

Camdaki Kız dizisinin Cana'sı Hande Ataizi'nin eski sevgilisi bakın kim çıktı! Bekaret itirafıyla şaşırtmıştı!

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik'in paylaştığı Camdaki Kız dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Hande Ataizi'nin eski sevgilisinin kim olduğunu duyan şaşkına dönüyor.

Magazin 21-10-2021 13:03

Elkızı dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! İşte Elkızı 1. bölüm fragmanı

Çekimleri Muğla’da devam eden NTC Medya imzalı FOX’un merakla beklenen yeni projesi Elkızı’nın yayın tarihi belli oldu. Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz'ın başrollerde oynadığı Elkızı dizisinin 1. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Magazin 13-10-2021 22:31

Elkızı dizisinden ilk fragman yayınlandı! Elkızı ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Elkızı dizisinden ilk fragman yayınlandı. Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı Elkızı dizisi Eylül ayında ekranlarda olacak.

Magazin 24-08-2021 22:26

Elkızı dizisine başlayan Fikret Kuşkan, bir başka dizi anlaşması daha yaptı!

Usta oyuncu Fikret Kuşkan, bu sezon iki farklı dizide birden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. En son geçtiğimiz yıl final yapan Zalim İstanbul dizisinde rol alan Fikret Kuşkan, bu sezon Elkızı ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatını konu alan Akif adlı dizide boy gösterecek.

Magazin 24-08-2021 10:28

Fikret Kuşkan, Elkızı dizisinin kadrosuna katıldı

Çekimlerine kısa zaman önce başlanan FOX’un yeni dizisi Elkızı’na sürpriz bir isim dahil oldu. Diziye daha önce oynadığı başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren, duayen isim Fikret Kuşkan katıldı. Ezo’nun babası Resul karakteri ile ekranlara gelecek olan Kuşkan, çok yakında çekimler için Muğla’ya gidecek.

Magazin 20-08-2021 20:23

Fikret Kuşkan son görüntüsüyle şaşırttı

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Sakallarını uzatan Kuşkan'ın son görüntüsü sevenlerini şaşırttı.

Magazin 03-08-2021 16:20

Fikret Kuşkan üçüncü kez baba oldu

7 sene önce nikah masasına oturan Fikret Kuşkan-Arsevi Kuşkan çifti, kızlarını kucaklarına aldı. Üçüncü kez baba olmanın sevincini yaşayan Kuşkan, bebeğine İda Sitare adını verdi

Magazin 02-04-2021 15:10

Fikret Kuşkan yeni dizisinin kadrosundan çıkarıldı

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiiği ve FOX ekranlarında izleyiciyle buluşması beklenen "Defne ile Son Gece" dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gelişmeyi Gold Film duyurdu.

Magazin 08-12-2020 11:36

Defne ile Son Gece dizisi için flaş açıklama! Fikret Kuşkan neden kadrodan çıkartıldı?

Gold Film'in FOX için hazırladığı Defne ile Son Gece dizisiyle ilgili önemli bir değişiklik yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Fikret Kuşkan kadrodan çıkarıldı.

Magazin 07-12-2020 20:24

Mehmet Akif Ersoy’u konu alan filmde Atatürk’ü oynayacak oyuncu belli oldu

Mehmet Akif Ersoy’u konu alan filmde Atatürk’ü oynayacak oyuncu belli oldu. Deneyimli aktör Fikret Kuşkan Akif filminde Atatürk'ü canlandıracak.

Trend 03-12-2020 07:19

Atatürk'ü Fikret Kuşkan canlandıracak

Fikret Kuşkan, Mehmet Akif Ersoy’un İstiklâl Marşı’nı yazarken yaşadıklarını konu alan 'Akif' filminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak.

Magazin 02-12-2020 17:45

Zalim İstanbul'un Agah'ı Fikret Kuşkan diziden neden ayrıldı? Fikret Kuşkan'dan Zalim İstanbul'a veda paylaşımı

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri durdurulan dizi uzun bir aradan sonra tekrar sete çıktı. Ancak Zalim İstanbul'da Agah rolünü canlandıran Fikret Kuşkan, diziden ayrıldığını açıkladı. Peki Fikret Kuşan, Zalim İstanbul'dan neden ayrıldı? İşte usta oyuncunun Zalim İstanbul'a veda açıklaması.

Magazin 30-05-2020 02:58

Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul dizisinin büyük başarısı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul, Romanya ve Makedonya başta olmak 6 ülkede yayınlanacak.

Magazin 22-07-2019 13:57

Zalim İstanbul'daki bekaret sahnesi olay oldu! Çarşaftaki kan tartışma çıkardı

Kanal D'nin en yeni dizisi olan Zalim İstanbul son bölümü ile yine çok konuşuldu. Dizinin finalindeki bekaret sahnesi ise sosyal medyanın konusu oldu.

Magazin 15-04-2019 09:32

Mahsun Kırmızıgül imzalı Mucize 2/ Aşk filminin vizyon tarihi belli oldu

Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği, "Mucize 2/ Aşk"ın vizyon tarihi 6 Aralık'a ertelendi.

Trend 19-02-2019 15:07

Fikret Kuşkan'ın yeni dizisi belli oldu! İşte Artvinli dizisindeki rolü!

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan, Kanal D'nin yeni dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Avşar Film'in yeni projesi olan Artvinli dizisinin konusu da belli oldu.

Magazin 19-01-2019 01:23

Kocaman bir aşkın ve hayatın hikayesi

Jokey Halis Karataş'ın hayatından beyaz perdeye uyarlanan "Bizim İçin Şampiyon" filminde Begüm Atman Karataş'ı canlandıran Farah Zeynep Abdullah : - "İzleyenler filmle özel bir bağ kuruyor, kocaman bir aşkın ve hayatların anlatıldığı bir hikaye. Çok mutluyum, gururluyum böyle bir filmde oynadığım için" - Halis Karataş karekterini canlandıran başrol oyuncusu Ekin Koç: - "Bu süreçte yoğun emek verdim. Bir diyetisyenle çalıştım, at binicilik okulunda, jokeylerin yetiştiği yerde jokey stili biniş eğitimi aldım" - Oyunculardan Fikret Kuşkan: - "Seyislikten jokeyliğe uzanan bir yaşam öyküsü. Bizim İçin Şampiyon bir başarı hikayesi, sadece aşk hikayesi diye nitelendirmemek lazım"

Haber 17-12-2018 11:14

Ve Talat Bulut kadrodan çıkarıldı!

Mahsun Kırmızıgül, Mucize 2'de Talat Bulut'un rolünü Fikret Kuşkan'a verdi.

Magazin 27-08-2018 11:30

'17 Ağustos depremi' dizi oluyor!

‘’Fikret Kuşkan’ın süpervizörlüğünü yaptığı ‘Yarım’ için cast çalışmalarına başlandı’’

Magazin 13-07-2018 12:20

Direniş Karatay'ın Selçuklu motifleri ilgi çekecek

Direniş Karatay filminin kostümlerini tasarlayan Kartal: - "Anadolu Selçuklu dönemine ait gerçekten bir şey yok. O döneme ait kostümler, fincanlardan, tabaklardan, taşlardan esinlenerek hazırladığımız şeyler. Çok güzel parçalar çıktı" - "Ben markamı kurmaya karar verip işi açtığımda bu kadar büyük hayallerim yoktu. Sonra koleksiyonumu hazırladım, 15-20 gün sonra, Wayne Rooney'nin eşi Coleen Rooney, 'Mancester'da Fashion Night Out diye bir etkinlik var, buraya katılır mısın? dedi. Sonra oraya katıldım. Hepsi bana komşu olunca el birliğiyle destek oldular" - "İngiltere'ye gidinceye kadar ülke, vatan, ülkeye sahip çıkmak ne demek bilmiyordum. Uluslararası platformlarda söz sahibi insanlar olarak ülkeye sahip çıkmamız gerekiyor. Ülkeye sahip çıkmak da Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmaktan geçiyor" - "15 Temmuz sonrası Eylül ayında Londra Moda Haftası vardı. Ben salon olarak İngiltere Parlamentosu'nu seçtim ve orada bununla ilgili bir konuşma yaptım" - "İngiltere'ye gittiğimde dikkatimi çeken şeylerden biri, İskoçyalıların düğünlerde etek giymesi oldu. Çünkü onların kültürü o, hiç de utanmıyorlar. Biz niye utanalım özümüzden, kültürümüzden ve geçmişimizden?"

Haber 05-03-2018 12:23

'Kızlarım' için geri sayım başladı

Süreç Film imzalı, başrollerini Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Sanem Yales ve Ahsen Eroğlu’nun paylaştığı Kızlarım İçin yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

Magazin 10-11-2017 10:37

Kanal D'nin yeni dizisi Kızlarım İçin'den ilk fragman yayınlandı

Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay'ın başrollerde oynadığı Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden olan Kızlarım İçin'den ilk fragman yayınlandı. Kızlarım İçin dizisinde, bir babanın 5 kızıyla birlikte yaşam mücadelesi anlatılıyor.

Magazin 10-11-2017 01:40

Fikret Kuşkan'ın dizisi ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin Süreç Film imzalı dizisi Katilin Kızları'nın çekimleri bugün başlıyor.

Magazin 12-10-2017 15:56

Hande Ataizi, Fikret Kuşkan'ın dizisinde oynamayı reddetti

Bir yıldır setlerden uzak olan Hande Ataizi, FOX TV'de başrolünde Fikret Kuşkan'ın rolaldığı 'Kırlangıç Fırtınası' dizisinden gelen teklifi kabul etmedi.

Magazin 23-01-2017 08:10

Fikret Kuşkan ile eski eşi Bahar Kerimoğlu ile mahkemelik oldu

Oyuncu Fikret Kuşkan, 7 yıl önce boşandığı eşi Bahar Kerimoğlu ile mahkemelik oldu. Kerimoğlu, çocukları Gün Kuzgun'un 8 bin 46 TL'lik nafakanın 25 bin TL'ye yükseltilmesi talebinde bulunmak için İstanbul Aile Mahkemesine başvuruda bulundu.

Magazin 07-07-2016 15:02

Çifte Saadet dizisine usta bir oyuncu katıldı

Fox TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çifte Saadet'in oyuncu kadrosuna usta oyuncu Selda Alkor dahil oldu.

Magazin 09-03-2016 08:19

Kösem Sultan'a iki bomba isim

Beren Saat'in Kösem Sultan karakteri ile izleyici karşısına çıkacak olan diziye iki yeni oyuncu daha katıldı.

Magazin 02-07-2015 08:54

Hayat Ağacı Final Bölümü Fragmanı

Kenan, Pelin'in yaptıklarını öğrenmiş ve Pelin'i özel bir kliniğe kapatmıştır. Artık sıra Umut'u geri kazanmaya gelmiştir. Kenan yaptıklarıyla yüzleşmeye karar verir. Eşref'in konağına gidip ayakkabı dükkânını yakanın kendisi olduğunu aileye açıklar. Hayat Ağacı final bölümüyle 16 Aralık Salı akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 10-12-2014 11:11

Hayat Ağacı 12. Bölüm Fragmanı

Dükkânlarını yakan kişinin Kenan olduğunu öğrenen Umut, bir kez daha sarsılır. Kenan'ın evlenme teklifine ne cevap vereceği merak konusudur. Eşref'in kalp ameliyatına alınması söz konusu olur. Ayşen babasının durumunu Umut'a söyler. Eşref'in kalp krizi geçirmesinden kendisini mesul tutan Umut soluğu hastanede alır. Hayat Ağacı özetsiz yeni bölümüyle 09 Aralık Salı akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 08-12-2014 10:14

Hayat Ağacı 12. Bölüm Galerisi

Dükkânlarını yakan kişinin Kenan olduğunu öğrenen Umut, bir kez daha sarsılır.

Magazin 08-12-2014 10:13

Hayat Ağacı 11. Bölüm Galerisi

Umut Kenan'ı seçerek evden ayrılmıştır. Kenan aileyle yüzleşme zamanının geldiğini düşünüp Eşref'in karşısına çıkar.

Magazin 08-12-2014 10:11

Hayat Ağacı 11. Bölüm Fragmanı

Umut Kenan'ı seçerek evden ayrılmıştır. Kenan aileyle yüzleşme zamanının geldiğini düşünüp Eşref'in karşısına çıkar. Geçmişi konuşmak iki taraf için de kolay olmayacaktır.Murat Umut'un adını evde anmamaya kararlıdır. Evde soğuk rüzgârlar eserken, Cengiz hapishaneden çıktığı gün soluğu Ayşen'in yanında alır. Hayat Ağacı özetsiz yeni bölümüyle 02 Aralık Salı akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 26-11-2014 11:33

Hayat Ağacı 10. Bölüm Galerisi

Umut'un kalbi Kenan diye çarparken eve gelen zarf tüm işlerin bir anda karışmasına sebep olur.

Magazin 24-11-2014 16:43

TRT dizisi de reyting kurbanı

TRT 1'de yeni sezonda başlayan 'Hayat Ağacı' dizisi de reyting kurbanı oldu.

Magazin 23-11-2014 15:11

Hayat Ağacı 10. Bölüm Fragmanı

Umut'un kalbi Kenan diye çarparken eve gelen zarf tüm işlerin bir anda karışmasına sebep olur. Kenan'ın kim olduğunu öğrenen Umut bu gerçeği ailesi ile paylaşmadan önce Kenan'la yüzleşmesi gerektiğine inanır. Ayşen, Cengiz konusunda bir karara varmıştır. Ondan boşanacaktır. Hayat Ağacı özetsiz yeni bölümüyle 25 Kasım Salı akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 20-11-2014 11:30

Ünlü oyuncu Marsilya'da evlendi

Hayat Ağacı dizisinin başrol oyuncusu Fikret Kuşkan bir süredir aşk yaşadığı müzik öğretmeni Arsevi Özkara ile dün Fransa'nın Marsilya kentinde evlendi.

Magazin 18-11-2014 09:41

Hayat Ağacı 9. Bölüm Galerisi

Murat'ın bıçaklanma olayına Cengiz'in bulaşması Ayşen'i zor duruma sokar.

Magazin 17-11-2014 16:34

Hayat Ağacı 8. Bölüm Galerisi

Murat'ı bıçaklayan kişi olarak Kenan tutuklandığında Umut, ailesi ve aşık olduğu adam arasında kalır.

Magazin 12-11-2014 11:41

Hayat Ağacı 9. Bölüm Fragmanı

Murat'ın bıçaklanma olayına Cengiz'in bulaşması Ayşen'i zor duruma sokar. Cengiz'in tutuklanması bardağı taşıran son damla olur. Ayşen'in Cengiz konusunda karar verme zamanıdır. Umut'un eve Kenan tarafından getirilişi bardağı taşıran son damla olmuştur. Murat, Umut'un evden dışarı adım atmasını yasaklar. Hayat Ağacı özetsiz yeni bölümüyle 18 Kasım Salı akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 12-11-2014 10:48

Hayat Ağacı 8. Bölüm Galerisi

Murat'ı bıçaklayan kişi olarak Kenan tutuklandığında Umut, ailesi ve aşık olduğu adam arasında kalır.

Magazin 10-11-2014 10:32

Hayat Ağacı 8. Bölüm Fragmanı

Murat'ı bıçaklayan kişi olarak Kenan tutuklandığında Umut, ailesi ve aşık olduğu adam arasında kalır. Murat ise kardeşini Kenan'dan uzak tutmaya kararlıdır. Cengiz dükkan soygunu nedeniyle bulaştığı belanın ayağına dolanacağını hesap etmez. Murat'ı bıçaklayanın ortaya çıkması Ayşen ve kızını kaybetmesi anlamına gelir. Hayat Ağacı yeni bölümüyle yeni gün ve saatinde 11 Kasım Salı 23:00'da TRT 1'de.

Magazin 05-11-2014 16:49

Hayat Ağacı 7. Bölüm Galerisi

Eşref ailedeki gerginlikten Murat'ı sorumlu tutar ve kızların da hakkını verebilmek için dükkanı satmaya karar verir.

Magazin 31-10-2014 10:33

Hayat Ağacı 7. Bölüm Fragmanı

Eşref ailedeki gerginlikten Murat'ı sorumlu tutar ve kızların da hakkını verebilmek için dükkanı satmaya karar verir. Murat herkesi karşısına alarak buna engel olmaya çalışır; ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Umut ve Kenan birbirlerinden etkilenmişlerdir ve tekrar buluşmanın yollarını ararlar. Hayat Ağacı yeni bölümüyle 01 Kasım Cumartesi akşamı saat 19:55'te TRT 1'de...

Magazin 27-10-2014 12:16

Hayat Ağacı 6. Bölüm Fragmanı

Umut'un bilmeden Kenan'ın şirketine reklam yüzü olması evde tam bir bomba etkisi yaratır. Kenan'ın bu işte parmağının olması Murat'ın canını fena halde sıkar. Umut'a yüklenir; ancak Umut'un reklam işini kredi borcunu kapatmak için yaptığından habersizdir. Hayat Ağacı yeni bölümüyle 25 Ekim Cumartesi akşamı saat 19:55'te TRT 1'de...

Magazin 24-10-2014 16:38

Hayat Ağacı 6. Bölüm Galerisi

Umut'un bilmeden Kenan'ın şirketine reklam yüzü olması evde tam bir bomba etkisi yaratır.

Magazin 24-10-2014 16:37