Florence Pugh Haberleri

Çirkin yorumlar yıldırmadı! Florence Pugh Oscar partisinde dikkat çekti

Vanity Fair Oscar partisinde Florence Pugh yine adından söz ettirdi. Son dönemde iddialı seçimlere imza atan güzel isim kırmızı halıda boy gösterdi. Oyuncu kendisine yapılan çirkin yorumlara yanıt vermişti.

Magazin 11-03-2024 12:08

Bu sefer bilerek açmadı! Florence Pugh kıyafetini kontrol edemedi

Bir süre önce sütyensiz tarzı yüzünden eleştirilere maruz kalan ve bu konuda geri adım atmayan Florence Pugh katıldığı galada kıyafetini kontrol edemedi. Florence Pugh aracından indiği sırada göğsünün açılmasına engel olamadı.

Magazin 16-02-2024 14:21

Göğüs büyüklüğümün tamamen farkındayım demişti! Florence Pugh beyaz elbisesini sütyensiz giyip meydan okudu

Son dönemde yer aldığı başarılı projelerle adından söz ettiren İngiliz oyuncu Florence Pugh bir süre önce sütyensiz tarzı yüzünden eleştirilere maruz kalmıştı. "Uzun zamandır bedenimde yaşıyorum. Göğüs büyüklüğümün tamamen farkındayım ve bundan korkmuyorum." diyen güzel oyuncu yine tarzıyla eleştirilere meydan okudu.

Magazin 08-02-2024 15:47

Florence Pugh, Paris Moda Haftası'na sütyensiz katıldı! Pozları olay oldu

"Küçük Kadınlar", "Merak Etme Sevgilim" ve "Black Widow" filmleriyle tanınan ünlü oyuncu Florence Pugh, Paris Moda Haftası'nda iddialı seçimiyle dikkat çekti. Güzel oyuncu kısacık kestirdiği saçlarının yanında sütyensiz tarzıyla herkesi kendine baktırdı.

Magazin 07-07-2023 15:02

Florence Pugh

Florence Pugh Hakkındaki Haberler Mynet'te. Florence Pugh Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kuaför yüzü anında kaldıran ve gençleştiren kaş şeklini açıkladı! Yaşlanma karşıtı kaş trendi giderek yayılıyor

Yaşlanma karşıtı bakımlar denildiğinde ilk akla cilt ve saç bakımı gelse de kaşların yapısı da yaşı oldukça etkileyebiliyor. Son zamanlarda TikTok'ta giderek artan yüzü kaldıran kaş şekli trendi birçok ünlünün güzellik sırları arasında yer alıyor. Bir kuaför daha genç gözükmek isteyen kadınların uygulaması gereken kaş şeklini açıkladı.

Kadin 16-04-2023 15:51

Podyum ve gerçekler bambaşka! Podyumda giyilen kıyafetlerin ünlülerdeki görünüşü

Podyumda veya online alışveriş sitelerinde gördüğümüz kıyafetlerin üzerimizde nasıl görüneceğini oldukça merak ediyoruz. Bazen podyumda yapılan fark etmediğimiz ufak hileler ile kıyafetler bambaşka görünebilirken bazen ise alınan kıyafet üzerimizde çok daha güzel görünüyor. Ünlüler özel günlerinde podyumda giyilen kıyafetleri tercih ederek aradaki farklılıkları gösterdi.

Kadin 22-12-2022 14:17

Başrollerini Florence Pugh ve Harry Styles’in paylaştığı “Don’t Worry Darling” filminden ilk görsel paylaşıldı

Warner Bros’un CinemaCon sunumunda gösterime sunduğu “Don’t Worry Darling” filminden ilk görsel geldi. Filmin fragmanında yer alan sevişme sahneleri şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 27-04-2022 16:42

Bakmakta güçlük çektiler! Florence Pugh burnunun ortasını deldirdi

Ünlü oyuncu Florence Pugh, burnunu deldirdiği anları Instagram hesabından paylaştı. Pugh'un gönderisine kısa sürede yüzlerce yorum gelirken pek çok kişi fotoğrafa bakmakta güçlük çekti.

Magazin 08-12-2021 13:37

Olivia Wilde’ı durdurabilene aşk olsun!

Oyunculuktan yönetmenliğine terfi eden Olivia Wilde yeni filmi Don’t Worry, Darling’in çekimlerini tamamladı.

Trend 15-02-2021 13:08